Results 46 to 60 of 60
Thread: εκδικηση
-
06-07-2014, 23:24 #46
- 06-07-2014, 23:35 #47
Ανεφερα μια ακραια περιπτωση εγω..Τωρα σε ολα τα αλλα τα πιο λαιτ,πραγματικα πιστευω πως αν ενας ανθρωπος σου φερθει σκατα και εσυ συνεχιζεις να εισαι ενταξει απεναντι του , δλδ σου πεταει τσουκνιδα απαντας με τριανταφυλλο,πιστευω οτι ειναι η χειροτερη εκδικηση και ας σε θεωρησει τον μαλακα της υποθεσης!Θεωρω οτι καποια στιγμη στην ζωη του θα το ξανασκεφτει ολο αυτο και οταν δει ποσο σκαρτος ηταν θα θελει να παρει τα βουνα..Ακομα και ο χειροτερος εχει κομματακια ανθρωπιας.
Ακομα και η αδιαφορια ειναι μια μορφη εκδικησης..Ακομα και ενα χ να τραβηξεις νομιζω ειναι μια εξισου καλη εκδικηση..Τα υπολοιπα θα σε κανω θα σε ρανω ειναι μαλακιες στο τετραγωνο που βεβαιως βεβαιως ολοι εχουμε σκεφτει..Αλλα απο το σκεφτομαι στο πραττω ειναι χιλιαδες ετη φωτος μακρια.
07-07-2014, 08:08 #48
Κοιτάξτε παίδες, κανείς δεν γνωρίζει εκείνη την στιγμή το πως θα αντιδρούσε. Θα μπορούσες να έχεις παγώσει Ή απλά να του φας το λαρύγγι. Η εκδίκηση πάντως για εμένα όταν πλέον έχει γίνει προσωπική υπόθεση, είναι μεθοδικότητα έως ότου να μπορέσω να πάρω το αίμα μου πίσω. Payback
07-07-2014, 18:16 #49
Υπάρχει και η Θεία δίκη. Μπορεί να αργήσει αλλά δε λησμονεί.
μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
07-07-2014, 18:27 #50
στην θεια δικη, πιστευω μονο υπο την εννοια οτι καποιος κακοηθης συνηθως χαντακωνεται μονος του γιατι κανει τα ιδια σε πολλους και καποια στιγμη τον παιρνουν χαμπαρι, ανταλλασουν πληροφοριες και τρωει ακυρο απο ολα τα (νεα ) περιβαλλοντα που χωνεται μπας και ορθοποδησει.
κατα τα αλλα, ουτε στα τριανταφυλλα πιστευω (σιγα μη του κανουμε και μασαζακι του κοπροσκυλου), αλλα ουτε και στα οπλα.
ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει και απο τον περιγυρο του που ειναι αυτος που του αξιζει και απο την περιφρονηση μας , (με λογια και εργα, οχι απαραιτητα στα μουγγα...)
07-07-2014, 18:39 #51
07-07-2014, 18:43 #52
Απο οπλα και τριανταφυλλα μονο guns 'n' roses
http://www.pic4ever.com/images/29dz8zk.gif
07-07-2014, 22:25 #53
απλα οποιος απλωσει χερι του το κοβεις χωρις χρονικες καθιστερισεις χωρις τον ορο εκδικιση και χωρις τυψεις και επιπτωσεις...καλα ρε τυπε που ανοιξες το θεμα γτ μαλωνες με ατομα απο εδω μεσα???μονο κακο μπορουσες να παθεις
08-07-2014, 01:00 #54
Ότι γίνει δεν ξεγίνει...
Πχ κάποιος σου κακοποιεί το κουτάβι,και εσύ αντιδράς,μετά,και κανεις ότι κανεις...
Δεν αλλάζει τίποτα,είναι απλά δράση/αντίδραση,μπορεί να σκέφτεσαι ότι κάτι έκανες,αλλα στην πραγματικότητα δεν έκανες τίποτα...
Ότι γίνει,δεν ξεγίνει,ότι και να κάνουμε...
Είναι όλα παρελθόν,μετά από ένα δευτερόλεπτο...
Μένουν εκεί,χαρακιές.
Και η απλά ξεπερνάμε τα γεγονότα,η απλά μπαίνουμε στον φαύλο κύκλο της ζωής...
Δράση/αντίδραση.Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
08-07-2014, 01:05 #55
Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» είναι ότι θα καταλήξει να κάνει όλον τον κόσμο τυφλό.
Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948, Ινδός ηγέτης
08-07-2014, 12:04 #56
Εδω μνιμονιο , λες μια μεγαλη αληθεια , αλλο τι λεω , αλλα το να το πραξω , ειναι μακραν . Και θα πρεπει να διαφωνησω με την αδιαφορια , παλι μορφη εκδικησης ειναι . Οσες φορες πλακωθηκαμε , σε περιφρονησα ? οχι βεβαια , συνεχιζα τον διαλογο σαν να μην τρεχει τπτ , γιατι ο θυμος σε μια - δυο μερες μου περναει . Εδω εστειλα πμ στην μαριον τις προαλλες ενα μπραβο για το καλο της χιουμορ , παροτιεχει δηλωσει γραπτως οτι με απεχθανεται , εγω δεν την απεχθανομαι , ασχετως πως αισθανεται η ιδια για μενα . Ετεινα κ χειρα φιλιας στην ρεμεντυ , παρ οτι ουτε αυτη με γουσταρει , αρνηθηκε με τον τροπο της η ρεμεντυ , αλλα εγω δεν διατηρω αρνητικα συναισθηματα για την ιδια . Απλως ειμαι ευθικτος , αλλα σε μια δυο μερες , λεω , νταξει μωρε , κ τι εγινε .
Οντως , οπως λες , λεω θα κανω θα δειξω , αλλα , στην πραξη δεν μου βγαινει .
Δεν μπορω να κρατησω κακια σε κανεναν , γιατι δεν εχω κακια μεσα μου . Ουτε ανταποδιδω ( εκτος σοβαροτατων περιπτωσεων , που δεν μουχει τυχει ) .
Αδυναμια ? ισως στο κοσμο που ζουμε .
08-07-2014, 13:02 #57
Αυτα που γραφω , δεν σημαινουν οτι δεν ξερω πως να βαλω καποιον στη θεση του , ιδιως με την ζορικη δουλεια που εκανα ( κ μαλλον θα ξανακανω ) , αλλο ομως αυτο κ αλλο κραταω κακια .
Βεβαια υπαρχουν ιδιαιτερες περιπτωσεις , που πρεπει να κρατησεις την θεση σου , αλλα αυτο αφορα δεσμους , πρωην δεσμους , κ πιο πολυ ειναι θεμα εγωισμου .
Ομως στο φορουμ , τι εχουμε να χωρισουμε ? ουτε γνωριζομαστε , ουτε θα γνωριστουμε ,ειμαστε επιρρεπεις σε διαπληκτισμους λογω τησ ασθενειας που μας ταλανιζει , δεν θες κ πολυ για να παρεις φωτια . Ετσι πιστευω . Το βλεπω σεμενα , τωρα που εχω μια βελτιωση , δεν εχω διαθεση να τσακωθω με κανεναν .
Στην πραματικη ζωη , διαλεγεις τους φιλους σου , κ ολα καλα , εδω ομως πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα , οτι εχεις να κανεις με ανθρωπους που δεν θα συναναστρεφοσουν ποτε , οποτε η διαμαχη ειναι προ των πυλων .
08-07-2014, 13:52 #58
Το έχω δει να συμβαίνει κατ' εξακολούθηση ο κακοήθης να χαντακώνεται μόνος του (ή με ελάχιστη βοήθεια από μέρους μας).
Αν και τελικά έχω καταλήξει στο αντίθετο: αυτός που κάνει το κακό είναι έτσι κι αλλιώς χαντακωμένος και δυστυχισμένος.
Αλλιώς, δεν έχει κάποιος λόγο να θέλει να βλάψει σοβαρά τον άλλον.
Άθελά μας όλοι μπορεί να το έχουμε κάνει, μιλάω γι' αυτούς που έχουν σα σκοπό να εξαπατήσουν και να κάνουν κακό στους άλλους.
09-07-2014, 02:30 #59
Δεν οφελει η εκδικηση!!!
09-07-2014, 08:30 #60