Το οτι έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους αποδεικνύει....τι ακριβως?
Πάρε να διαβάσεις για την χαζομάρα που κάνεις και εσύ και πολλοί άλλοι....
http://en.wikipedia.org/wiki/Ignoratio_elenchi
Αστεία μου φαίνεται αυτή σου η προσπάθεια να ανακατευθύνεις την προσοχή απο την ουσία στον κατινισμό...
Χρησιμοποιώντας φτηνά μέσα ελπίζω να καταλαβαίνεις πως φαίνεσαι....
Συν τοις αλλοις βλέπω πως δεν γνωρίζεις καν την σημασία της λέξης αντιπαράθεση και την μπερδεύεις με τσακωμό/κατινιές κλπ. Αλλιώς θα ήξερες οτι δεν έχει κάτι το αρνητικό σαν έννοια.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνεις και το βλακώδες λάθος να βασιστείς μάλλον στα λεγόμενα κάποιου που μίλησε ορισμένες σελίδες πριν και ήπιες τα λεγόμενα του ξεροσφύρι. Έυγε!
Μάθε λοιπόν πως στις 26 και πλέον σελίδες του παρόντος thread τσακώθηκα μόνο με εκείνον που θα υποθέσω πως ντρέπεται να παρουσιαστεί χρησιμοποιώντας ένα δευτερο account στο forum, καθως δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το πως βρέθηκε στο forum αυτό και μάλιστα επέλεξε σαν πρώτο του ποστ να δώσει συμβουλές και να πει την γνώμη του σε ένα thread περι αυτοκτονίας και δεν τον βλέπω να έχει καμία διάθεση να γνωρίσει κόσμο (κρίνωντας απο τα υπόλοιπα του post) αλλά συμπεριφέρεται λες και τους γνωρίζει ήδη....υποθέτω όπως είπα απο άλλο account. ΑΝ κάνω λάθος τότε θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του και στις εκφράσεις του γενικά.
Αντιπαρατέθηκα δε με τόοοοσους άλλους οι οποίοι όμως είχαν την ευγένια να σκεφτουν πριν μιλήσουν. Και τους απάντησα με την ίδια ευγένια που έκανα και σε εκείνον και η κουβέντα συνεχίστηκε και συνεχίζεται...
Απο εμένα έχεις άλλη μια ευκαιρία να κάνεις μια μικρή έρευνα πριν ξαναμιλήσεις...μετά απλά θα σε τσουβαλιάσω με εκείνον...Την συγγνώμη σου θα την δεχτώ με χαρά.
Δική μου συμβουλή προς εσένα, καθότι κρίνω ότι την χρειάζεσαι είναι να μην φοβάσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι και να μην πετάγεσαι σαν την τσουτσου μιλώντας με γενικότητες (ενώ παράλληλα θάβεις του άλλους για γενικότητες) και αν θες να μιλήσεις για κάποιον συγκεκριμένα να έχεις το σθένος νεαρέ να το κάνεις....αλλιώς κάποιος (όπως εγώ) θα παρει το λόγο και θα μιλήσει μέσα απο το τσουβάλι που έχεις βάλει και όλους τους άλλους μαζί και εμένα ενώ κρύβεσαι πίσω απο βαρύγδουπες αερολογίες όπως "πέρα απ'το ότι το γμσατε και ψόφησε ολίγον" και "σιγά ρε ανθρωπολόγε που μου έμαθες και όλους τους ανθρώπους της γης, λες και οι άνθρωποι είναι κροκόδειλοι ξέρωγω ή αμοιβάδες".
Ντρέπεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα? Όλη η ντροπή δική σου. Ξαναδοκίμασε την επόμενη φορά με περισσότερα επιχειρήματα και εσύ και όποιο άλλο παιδάκι θέλει να παίξει με τα κουβαδάκια μου.
Τα προσωπικά σου με pm όπου μπορώ να σε αγνοήσω άνετα και δεν χρειάζεται να λερώνεις δημόσια με λασπολογία.