Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 53 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Το οτι έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους αποδεικνύει....τι ακριβως?
    Πάρε να διαβάσεις για την χαζομάρα που κάνεις και εσύ και πολλοί άλλοι....
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ignoratio_elenchi
    Αστεία μου φαίνεται αυτή σου η προσπάθεια να ανακατευθύνεις την προσοχή απο την ουσία στον κατινισμό...
    Χρησιμοποιώντας φτηνά μέσα ελπίζω να καταλαβαίνεις πως φαίνεσαι....
    Συν τοις αλλοις βλέπω πως δεν γνωρίζεις καν την σημασία της λέξης αντιπαράθεση και την μπερδεύεις με τσακωμό/κατινιές κλπ. Αλλιώς θα ήξερες οτι δεν έχει κάτι το αρνητικό σαν έννοια.
    Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνεις και το βλακώδες λάθος να βασιστείς μάλλον στα λεγόμενα κάποιου που μίλησε ορισμένες σελίδες πριν και ήπιες τα λεγόμενα του ξεροσφύρι. Έυγε!
    Μάθε λοιπόν πως στις 26 και πλέον σελίδες του παρόντος thread τσακώθηκα μόνο με εκείνον που θα υποθέσω πως ντρέπεται να παρουσιαστεί χρησιμοποιώντας ένα δευτερο account στο forum, καθως δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το πως βρέθηκε στο forum αυτό και μάλιστα επέλεξε σαν πρώτο του ποστ να δώσει συμβουλές και να πει την γνώμη του σε ένα thread περι αυτοκτονίας και δεν τον βλέπω να έχει καμία διάθεση να γνωρίσει κόσμο (κρίνωντας απο τα υπόλοιπα του post) αλλά συμπεριφέρεται λες και τους γνωρίζει ήδη....υποθέτω όπως είπα απο άλλο account. ΑΝ κάνω λάθος τότε θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του και στις εκφράσεις του γενικά.
    Αντιπαρατέθηκα δε με τόοοοσους άλλους οι οποίοι όμως είχαν την ευγένια να σκεφτουν πριν μιλήσουν. Και τους απάντησα με την ίδια ευγένια που έκανα και σε εκείνον και η κουβέντα συνεχίστηκε και συνεχίζεται...
    Απο εμένα έχεις άλλη μια ευκαιρία να κάνεις μια μικρή έρευνα πριν ξαναμιλήσεις...μετά απλά θα σε τσουβαλιάσω με εκείνον...Την συγγνώμη σου θα την δεχτώ με χαρά.

Δική μου συμβουλή προς εσένα, καθότι κρίνω ότι την χρειάζεσαι είναι να μην φοβάσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι και να μην πετάγεσαι σαν την τσουτσου μιλώντας με γενικότητες (ενώ παράλληλα θάβεις του άλλους για γενικότητες) και αν θες να μιλήσεις για κάποιον συγκεκριμένα να έχεις το σθένος νεαρέ να το κάνεις....αλλιώς κάποιος (όπως εγώ) θα παρει το λόγο και θα μιλήσει μέσα απο το τσουβάλι που έχεις βάλει και όλους τους άλλους μαζί και εμένα ενώ κρύβεσαι πίσω απο βαρύγδουπες αερολογίες όπως "πέρα απ'το ότι το γμσατε και ψόφησε ολίγον" και "σιγά ρε ανθρωπολόγε που μου έμαθες και όλους τους ανθρώπους της γης, λες και οι άνθρωποι είναι κροκόδειλοι ξέρωγω ή αμοιβάδες".
    Ντρέπεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα? Όλη η ντροπή δική σου. Ξαναδοκίμασε την επόμενη φορά με περισσότερα επιχειρήματα και εσύ και όποιο άλλο παιδάκι θέλει να παίξει με τα κουβαδάκια μου.

Τα προσωπικά σου με pm όπου μπορώ να σε αγνοήσω άνετα και δεν χρειάζεται να λερώνεις δημόσια με λασπολογία.
    http://2.bp.blogspot.com/_ABUXVq0NSV...0of%20Text.jpg

Senior Member
    Καποιες λιγες παρατηρήσεις σε κάποια που ειπώθηκαν
    1. Καλο θα ήταν να αποφεύγονται οι ακραίες τοποθετήσεις. Η συμπεριφορά του καθένα μας απέναντι στο άλλο φύλλο , προσδιορίζεται απο πολλά πολλά πράγματα. Την εμπειρία του, αλλά κυρίως ο τρόπος που την αξιολογεί, η ιδιοσυγκρασία του βάσει της οποίας αξιολογεί την εμπειρία του, το κοινωνικό περιβάλλον που τον επηρεάζει στο πως θα εντάξει σ' αυτό την εμπειρία του, τα ψυχολογικά και συναισθηματικά του θέματα που διαμορφώνουν και διαμορφώνονται από την εμπειρία του..κτλ κτλ
    2. Σε κάθε εποχή κυκλοφορούν κάποια στανταράκια, με την πάροδο του χρόνου αναπτύσουμε τις κεραίες μας και δεν τα πολυπλησιαζουμε. Επίσης υπάρχει και το άλλο κομμάτι, πολλές φορές κάτω απο ένα φαινομενικό στανταρ μπορεί να υπάρχει μια υπέροχη προσωπικότητα που περιμένει να εκδηλωθεί στο ουσιαστικο πλησίασμα . Και το αντίθετο πολλές φορές το φαινομενικά διαφορετικό στην ουσία είναι βαθεια κοινότυπο.
    3. Οι γυναίκες έχουν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης απ' ότι οι άντρες. Δεν ισχύει ότι ο μοναδικός τρόπος που διαθέτουν και χρησιμοποιουν είναι αυτος της παθητικής αναμονής προκλητικά ενδεδυμένης. Πολλές διεκδικουν με έξυπνους τρόπους το "αντικείμενο" του πόθου τους. Κάποιοι έξυπνοι άντρες θα το εκτιμήσουν. Αρκετοί όχι γιατί αισθάνονται μειονεκτικά με την πρωτοβουλία αυτή.
    4. Προσωπικά αν κάποιος άντρας μου έδινε ένα σημείωμα με μια ευφάνταστη ιστορία θα ενθουσιαζόμουν. Η τυπισσα που αντέδρασε tomhet έτσι όπως περιέγραψες , ήταν υστέρω.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    ααααα και κάτι σχετικό με τα άκρα.
    Για να ζήσεις στα άκρα (τι σημαίνει άραγε ζω στα άκρα??) οφείλεις να μπορείς να το υποστηρίξεις. Γιατί το τίμημα του να ζεις στα άκρα είναι μεγάλο.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Επιμένω και πάλι πως δεν υπάρχει ρίσκο....ή τουλάχιστον δεν υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο απο το να γνωρίσεις έναν γνωστο.
    Για ότι κακό σκέφτεσαι ή σκέφτομαι για τον κόσμο θα πρέπει νομίζω και οι δυο μας να δεχτούμε πως οι κατηγορούμενοι, απλά ζουν αναμεσα μας.
    Σου την σπάνε αυτοί που ψαρεύουν κοσμο απο dating sites? Ο κολλητός του φίλου σου γιατί αποκλείεται να είναι τέτοιος?
    Σου την σπάνε αυτοί που ψάχνουν για one night stand? Ο κολλητός του φίλου σου γιατί αποκλείεται να είναι τέτοιος?
    Εδώ στο κάτω κάτω γνωρίζεις κάποιον άνθρωπο, βρίσκεσαι έπειτα σε σχέση μαζί του και μετά απο κάποιο καιρό σου σκάει κεραμίδα και μένεις ταβλα. (βλεπε unlucky πχ :P )
    Σου την σπάνε αυτοί που....βάλε ότι θες εδω....δεν ξέρω γιατί ο κολλητος του φίλου σου αποκλείεται να είναι τέτοιος όμως:P
    Μπορώ απο την άλλη να σου πω γιατί "ο τύπος με το χαρτάκι" έχει περισσότερες πιθανότητες να μην είναι τα πιο πάνω όμως....καθότι στο κάτω κάτω στο παράδειγμα για το οποιο συζητάμε είμαι εγώ και προφανώς έχω τους λόγους μου που το έκανα....
    Έχω λοιπόν περισσότερες πιθανότητες να μην είμαι τα πιο πάνω γιατί τα πιο πάνω είναι πολύ πιο συνηθισμένα...και πολύ πιο εύκολα...οπότε αν ήμουν αυτός που έκανε τα πιο πάνω γιατί να μπω σε όλο αυτόν τον κόπο? να κάτσω να γράψω κάτι, να ψηθώ κάτω απο τον ήλιο, κλπ...Ή οτιδήποτε άλλο έχω κάνει κατα καιρούς...
    Ακολουθώ μια τραγικά δύσκολη οδό για να έχω το αποτέλεσμα που εκατομμύρια άλλοι έχουν με πολύ πιο ευκολο τρόπο? Πρέπει να είμαι πολύ χαζός....
    Τέλος πάντων αυτός είναι απλά ο δικός μου συλλογισμός και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον δεχτείς....δεν πιστεύω οτι για αυτό συζητάμε άλλωστε...απλά συζητάμε.
    Αλλιώς δουλεύει το δικό μου μυαλό και αλλιώς το δικό σου ή κάποιου άλλου...

Αν είναι πάντως να πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολο όπως είπες στο τέλος και όχι πιο ασφαλές τότε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Είναι πολύ πιο εύκολο για όλους νομίζω όντως. Γιαυτό και "βασανίζομαι" :P.
    Ας πούμε ότι υπάρχει τόσο ρίσκο όσο παντού, σε κάθε περίσταση και σε κάθε γνωριμία...Και για τον οποιονδήποτε, μηδενός εξαιρουμένου...
    Το χαρτάκι με την ιστορία είναι φευγάτη άποψη, ροκ...
    αν η κοπέλα δεν κινείται σε παρόμοιο μήκος κύματος δεν θα καταλάβει, δεν είναι ότι θα κάτσει να σκεφτεί όλα όσα λέμε περί ασφάλειας και πιθανοτήτων, δεν το πιστεύω...
    άρα, δεν υπήρξε χημεία στην περίπτωση σας!
    Ναι, ακολουθείς έναν δύσκολο δρόμο αλλά αυτός σε εκφράζει, οπότε γιατί να νιώθεις χαζός? εδώ άλλοι χρόνια προσπαθούν να απελευθερωθούν από τα ταμπού και τα στερεότυπα και δεν το καταφέρνουν και εσύ που το έχεις, γιατί να μην το χαίρεσαι?

Senior Member
    Επιμένω και πάλι πως δεν υπάρχει ρίσκο....ή τουλάχιστον δεν υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο απο το να γνωρίσεις έναν γνωστο.
    Για ότι κακό σκέφτεσαι ή σκέφτομαι για τον κόσμο θα πρέπει νομίζω και οι δυο μας να δεχτούμε πως οι κατηγορούμενοι, απλά ζουν αναμεσα μας.
    Σου την σπάνε αυτοί που ψαρεύουν κοσμο απο dating sites? Ο κολλητός του φίλου σου γιατί αποκλείεται να είναι τέτοιος?
    Σου την σπάνε αυτοί που ψάχνουν για one night stand? Ο κολλητός του φίλου σου γιατί αποκλείεται να είναι τέτοιος?
    Εδώ στο κάτω κάτω γνωρίζεις κάποιον άνθρωπο, βρίσκεσαι έπειτα σε σχέση μαζί του και μετά απο κάποιο καιρό σου σκάει κεραμίδα και μένεις ταβλα. (βλεπε unlucky πχ :P )
    Σου την σπάνε αυτοί που....βάλε ότι θες εδω....δεν ξέρω γιατί ο κολλητος του φίλου σου αποκλείεται να είναι τέτοιος όμως:P
    Μπορώ απο την άλλη να σου πω γιατί "ο τύπος με το χαρτάκι" έχει περισσότερες πιθανότητες να μην είναι τα πιο πάνω όμως....καθότι στο κάτω κάτω στο παράδειγμα για το οποιο συζητάμε είμαι εγώ και προφανώς έχω τους λόγους μου που το έκανα....
    Έχω λοιπόν περισσότερες πιθανότητες να μην είμαι τα πιο πάνω γιατί τα πιο πάνω είναι πολύ πιο συνηθισμένα...και πολύ πιο εύκολα...οπότε αν ήμουν αυτός που έκανε τα πιο πάνω γιατί να μπω σε όλο αυτόν τον κόπο? να κάτσω να γράψω κάτι, να ψηθώ κάτω απο τον ήλιο, κλπ...Ή οτιδήποτε άλλο έχω κάνει κατα καιρούς...
    Ακολουθώ μια τραγικά δύσκολη οδό για να έχω το αποτέλεσμα που εκατομμύρια άλλοι έχουν με πολύ πιο ευκολο τρόπο? Πρέπει να είμαι πολύ χαζός....
    Τέλος πάντων αυτός είναι απλά ο δικός μου συλλογισμός και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον δεχτείς....δεν πιστεύω οτι για αυτό συζητάμε άλλωστε...απλά συζητάμε.
    Αλλιώς δουλεύει το δικό μου μυαλό και αλλιώς το δικό σου ή κάποιου άλλου...

Αν είναι πάντως να πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολο όπως είπες στο τέλος και όχι πιο ασφαλές τότε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Είναι πολύ πιο εύκολο για όλους νομίζω όντως. Γιαυτό και "βασανίζομαι" :P.
    Ας πούμε ότι υπάρχει τόσο ρίσκο όσο παντού, σε κάθε περίσταση και σε κάθε γνωριμία...Και για τον οποιονδήποτε, μηδενός εξαιρουμένου...
    Το χαρτάκι με την ιστορία είναι φευγάτη άποψη, ροκ...
    αν η κοπέλα δεν κινείται σε παρόμοιο μήκος κύματος δεν θα καταλάβει, δεν είναι ότι θα κάτσει να σκεφτεί όλα όσα λέμε περί ασφάλειας και πιθανοτήτων, δεν το πιστεύω...
    άρα, δεν υπήρξε χημεία στην περίπτωση σας!
    Ναι, ακολουθείς έναν δύσκολο δρόμο αλλά αυτός σε εκφράζει, οπότε γιατί να νιώθεις χαζός? εδώ άλλοι χρόνια προσπαθούν να απελευθερωθούν από τα ταμπού και τα στερεότυπα και δεν το καταφέρνουν και εσύ που το έχεις, γιατί να μην το χαίρεσαι?

Quote Originally Posted by Frini View Post
    ..
    , με την πάροδο του χρόνου αναπτύσουμε τις κεραίες μας και δεν τα πολυπλησιαζουμε. Αυτο είναι αλήθεια, επειδη εχουμε δει τοσα πολλα που ξερουμε ακριβως τι θελουμε οποτε αμα κατι δεν ανταποκρινεται σ αυτο κανουμε ευκολα πίσω.Επίσης υπάρχει και το άλλο κομμάτι, πολλές φορές κάτω απο ένα φαινομενικό στανταρ μπορεί να υπάρχει μια υπέροχη προσωπικότητα που περιμένει να εκδηλωθεί στο ουσιαστικο πλησίασμα . Και το αντίθετο πολλές φορές το φαινομενικά διαφορετικό στην ουσία είναι βαθεια κοινότυπο.Φτανει να δωσεις στον αλλο την ευκαιρια νοουμενου ότι σε καλύπτει εμφανισιακα! Πολλες κοπελες απορριπτουν ευκολα καποιον με μια πρωτη εντυπωση που σχηματισαν για το χαρακτηρα του. Αυτο που γοητευει δεν ειναι πάντα χρυσός.
    3. Οι γυναίκες έχουν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης απ' ότι οι άντρες. Δεν ισχύει ότι ο μοναδικός τρόπος που διαθέτουν και χρησιμοποιουν είναι αυτος της παθητικής αναμονής προκλητικά ενδεδυμένης. Πολλές διεκδικουν με έξυπνους τρόπους το "αντικείμενο" του πόθου τους. Κάποιοι έξυπνοι άντρες θα το εκτιμήσουν. ...........δυστυχως με πλησιαζουν με όλους αυτους τους εξυπνους τροπους γυναικες που δεν γουσταρω οποτε με τροπο αλλάζω δρομο για να μην τις συναντησω.Αρκετοί όχι γιατί αισθάνονται μειονεκτικά με την πρωτοβουλία αυτή.πιστευω δεν ισχυει αυτο
    4. Προσωπικά αν κάποιος άντρας μου έδινε ένα σημείωμα με μια ευφάνταστη ιστορία θα ενθουσιαζόμουν. Η τυπισσα που αντέδρασε tomhet έτσι όπως περιέγραψες , ήταν υστέρω.Δεν ξερουμε αν ηταν υστερω, προφανως το εκανε επειδη ο Τομετ της ηταν ενας τελειως αγνωστος απο το πουθενα.
    Κάποια σχολια Φρυνη. Καποιοι τα καταφερνουν στο θεμα συντροφου με επιτυχια χωρις να ειχαν ποτε τους εμπλακει σε τετοιες συζητησεις.
    γιάννης

Senior Member
    Δυστυχώς δεν με θεωρώ χαζό Lena! το αντίθετο μάλιστα :P
    Η αναφορά εκείνη ήταν σαρκασμός...
    Η διαρκής προσπάθεια-αποτυχία-απορριψη είναι κάπως ψυχοφθόρα διαδικασία ειδικά για εμένα, γιαυτό δεν το χαίρομαι πάντα ^^. Και πιο απλά να το δεις, οπως έχω ξαναπεί ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον και όχι μοναχικό. Είναι σαν να νιώθω οτι μου λείπει κάτι το οποίο δεν μπορώ όμως να καλύψω...τέλος πάντων άλλη συζήτηση και αυτή, τελείως προσωπική και δεν έχει να κάνει με το θέμα εδώ.
    Και ναι, στα όσα είπες περι χημείας στην προκειμένη περίπτωση (δεν θα το ονομάζα ακριβώς έτσι αλλα το αποτέλεσμα μετράει οπότε μην το κουράσω), συμφωνώ...στο κάτω κάτω το ευτυχές για μένα αποτέλεσμα θα ήταν να δεχτεί κάτι τέτοιο αλλά να μην μείνει εκεί...Το απόλυτο θα ήταν να ανταποκριθεί με παρόμοιο τρόπο...οκ, οκ το παρατράβηξα ίσως! ζητάω πολλά.
    Το συγκεκριμένο πάντως ήταν απλά ένα προσωπικό παράδειγμα, εγώ στέκομαι περισσότερο στο πως έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι γενικά και κατα πόσο θα δέχονταν κάτι ελαφρως διαφορετικό, απο οποιαδήποτε άποψη, όχι μόνο στο φλερτ. Εκεί απογοητεύομαι περισσότερο...
    Δηλαδή και πολλές απο τις απόψεις που ακούστηκαν εδώ, προσωπικά θα τις θεωρούσα στερεότυπα, και κατ'επεκταση και "έξω" ισχύει το ίδιο. Και για το οτι πχ εσύ θα ένιωθες πιο ανετα με καποιον απο φιλικό περιβάλλον, και για τις απόψεις της unlucky και για εκείνον που είπε οτι η κοπέλα του συνήθιζε να στελνει λουλουδια η γραμματα η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς πως το έγραψε και πως μάλιστα γνώριζε και αρκετές άλλες που έχουν κάνει παρόμοια πράγματα κλπ.
    Δεν θεωρώ πως υπάρχουν πιθανότητες μια στο εκατομμύριο...πιστεύω πως τα στερεότυπα υπάρχουν και όταν όλοι σπευδουν να τα διαψευσουν μάλλον κάτι πάει λάθος...το τι, είναι κάτι που θα προβληματίσει τον κάθε ένα διαφορετικά, ή και όχι.

Πφφφφφφφφ εισαι μεγιστος ζαλιστρας φίλε μου Tomhet. Σου προτείνω να φτιαξεις ένα θεμα να γραφεις τα ατελειωτα κατεβατα σου για τις νεοπουριτανικες σου ιδεοληπτικες αναζητησεις περι γυναικων και ο,τι αλλο σε τρωει γιατι εσυ χαλας τα θεματα εδωπερα οχι εγω. Τα απαντα του ζαλιστρα θα ηταν μια ωραία ονομασια για το θεμα σου το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Πεταγεσαι παντου και παντα,χωρις να μπορεις να κρινεις αν απευθυνεται καποιος σε σενα.....Ευτυχως (δυστυχως για σενα) το φορουμ δεν περιστρεφεται γυρω σου,.

Τώρα αν εσυ καθεσαι και ψειριζεις τα παλαιοτερα λεγομενα των αλλων για να βγαλεις λαυρακια και ευκολα συμπερασματα εισαι πολυ λιγος νοητικα δυστυχως. Ο κατινος που εγινε Πουαρο εισαι τι να σου πω. Γιατι σε τρωει που απαντησα σε καποιο που εξεφρασε μια επιθυμια να τελειωσει την ζωή του; Πόσο αρρωστος εισαι; Ακομα και αυτο αρνητικο ειναι για σενα; Πρεπει ολοι και ολες να μιλαμε για τα ρομαντζα σου; Εδω ειναι φορουμ ψυχολογιας οχι site γνωριμιων για αυτο σταματα το passive-aggressive πεσιμο σε κοπελες του φορουμ, εχεις γινει κουραστικος και αηδιαστικος οντως....(μην μου ξαναστειλεις prive οτι σε αηδιαζω και τα σχετικά.....γιατι μου προκαλεις εμετο.....ειλικρινα).

Αντε cheers my dear

Senior Member
    Βλέπω έπεσα μέσα σε όλα όσα είπα....Για την αδυναμία σου να διαβάσεις...την αδυναμία να κατανοήσεις...
    Δε σε κατηγόρησα ποτέ για το οτι postαρες σε ένα forum ψυχολογίας, μην γίνεσαι γελοιος...σε κατηγόρησα που εμφανιστηκες απο το πουθενα και σαν πρωτο σου post σε εναν χωρο με ατομα που δεν γνωριζεις επελεξες να δωσεις συμβουλες σε ενα thread αυτοκτονιας. Γιαυτό και για τους άλλους λογους που ανέφερα καθοτι μιλαω παντα με επιχειρήματα και οχι με αερολογίες σαν κ εσενα ειπα πως προφανως προκειται για δευτερο/τριτο/τεταρτο account κλπ.
    Postares εδω και σου απάντησα ευγενικά σε σημείο που απο οτι βλέπω δεν άξιζε...και έπειτα το έχεις πάρει μονόπατα προσωπικά...γιαυτό με αιδιάζεις...γιατί κάνεις σαν μωρό(ς).
    Δε πειράζει όμως έχουν δει τα μάτια μου αρκετούς σαν και εσένα, δεν με ενοχλείς...δεν ξέρω γιατί όμως γουστάρεις να ασχολείσαι με εμένα προσωπικά...:P
    Κανείς δε σε υποχρέωσε όπως ισχυρίζεσαι να ασχολείσαι μαζί μου και όμως το κάνεις....!
    Θα το αφήσω και πάλι εδώ γιατί κάθε φράση του post σου είναι για γέλια ρε συ...ατελείωτες προσβολές και ανακρίβειες χωρίς ίχνος επιχειρήματος... απαράδεκτος.
    Βασανίσου και άλλο frozen με όλα τα account σου :)
    Last edited by Tomhet; 19-07-2013 at 12:54.

Senior Member
    ακομα εδω ειστε εσεις καλε???? 27???????????

Senior Member
    ......θα ξαναπεσω στα ψυχοφαρμακα

Στα πόσα edit σταματάς; Απαντησα στην παραθεση που εκανε πιο πανω ο masterridley οπου αναφερθηκες και σε μενα. Και το ποιος εχει εμμονή με τον αλλον φαινεται. Εσυ χωθηκες πρωτος. Μην το παιζεις victim boy. The end.

Senior Member
    Πότε απολογήθηκα και κατα συνέπεια το παιζω θυμα?
    Τι σε νοιάζει στα πόσα edit σταματάω?
    Ποιος έχει εμμονή με τον άλλο?
    Στα πόσα account σταματας?
    Γιατί ντρέπεσαι να πεις ποιος είσαι?
    Ποιος έκλεβε την ταμπακιέρα?
    Τι επιχείρημα έχεις για όλα αυτά?
    :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο λόγος που ενας αντρας, μετά από αρκετό καιρο σχέσης κάνει πίσω και θα σε πετάξει είναι
    α) ειτε ευθυνοφοβία όπως λες (αν και σου παριστανε τον αποφασιστικο και τον νταη με τα πολλα που απ οτι σου ελεγε κατορθωσε στη ζωη του),
    β) ειτε διαπιστωνει πλεον οτι σαν χαρακτηρες δεν ταιριαζεται και ειναι βεβαιος γι αυτο αφού με τα τοσα προσοντα που διαθετεις εχεις απαιτησεις κι ισως χωρις να το παρεις ειδηση με τα θελω και τα δεν και το κανε αυτο και οχι το αλλο και θελω κλπ κλπ συναφη του τα χεις πρήξει κυριολεκτικα, με τις απαιτησεις σου τον εχεις τρελλάνει κι ετσι η σχεση μεσα του εχει καταλήξει ψυχοφθορα και ειναι με βαση τα δεδομενα αυτα βεβαιος πλεον οτι θελει να φυγει παρα το ότι τον εξασφαλίζεις (αμα εξαιρεσουμε το χαρακτηρα σου για τον οποιο με βαση αυτα που ειδε απογοητευτηκε) εμφανισιακα (να χει ωραια γυναικα) και οικονομικά (σ αυτο το τελευταιο θα λεγα πως αν εχει αντρισμο θα στηριχτει στα δικα του οικονομικα και θα συνεχιζει να παλευει γι αυτα για να μην γινει παρασιτο),
    γ) ειτε βρηκε αλλου τον μεγαλο ερωτα της ζωης του (που εσυ δεν εφτανες γι αυτον σ αυτο το επιπεδο)
    δ) ειτε επεσες σ εναν απ αυτους που αλλαζουν τις γυναικες σαν τα πουκαμισα με την τεχνη να γοητευουν.
    Καποιος (νοειται σοβαρο ατομο) για να φτιαξει σχεση μαζι σου και να την προχωρησει με τη δικη του πρωτοβουλια σημαινει πως τον καλύπτεις. Σ αυτα που προειπα, με εξαιρεση τον τελευταιο, θα βρεις την αιτια που σε αφησε. Παντως απο τις μεχρι τωρα αναφορες σου, αν κανω λαθος διορθωσε με, δεν ακουσα να λες οτι αυτος που σε αφησε (ισως και οι προηγουμενοι) ηταν πχ βιαιος, σε απατουσε, προσβλητικος, βλακας, σε εγραφε κλπ συναφη, οποτε μαλλο ο λογος βρισκεται καπου σ αυτα που σου λεω εδω.
    υπηρξε περιστατικο βιας σωματικης και ψυχολογικης ..το ατομο αυτο δεν με αφηνε να βγαινω με τις φιλες μου, αν δεν προλαβαινα να απαντησω στο τηλ φανταζοταν διαφορα, μιλουσαμε καθε 5 λεπτα στο τηλ ολη μερα( απορω πως δουλευε) με εβαλε σε ενα τρυπακι να ειμαστε αυτοκολλητοι!!! στο α συμφωνω και το αστειο ειναι οτι παριστανε τον ανεξαρτητο και αλλοι εκαναν κουμαντο στη σχεση μας. και αναφερομαι τοσο εντονα στην εξασφαλιση και στα χρηματα κτλ γιατι απο την πλευρα ενος συγγενικου του προσωπου ρωτηθηκα στην ψυχρα για την περιουσια μου του στυλ τι ειναι γραμμενο στο ονομα μου!!!!!

στο θεμα των χαρακτηρων τωρα που λες επειδη ηταν μεγαλυτερος μου και ειμαστε σε διαφορετικες φασεις στα επαγγελματικα κτλ τον ρωτουσα αν θεωρει οτι ταιριαζουμε κτλ και μου ελεγε φουμαρα οτι ειμαι οτι καλυτερο του εχει συμβει!!! παραμυθια της χαλιμας! δεν ειναι να εμπιστευεσαι αντρα σημερα!!!τη μια ετσι την αλλη αλλιως!
    και ολοι με την ιδια κλισε ατακα μα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    υπηρξε περιστατικο βιας σωματικης και ψυχολογικης ..το ατομο αυτο δεν με αφηνε να βγαινω με τις φιλες μου, αν δεν προλαβαινα να απαντησω στο τηλ φανταζοταν διαφορα, μιλουσαμε καθε 5 λεπτα στο τηλ ολη μερα( απορω πως δουλευε) με εβαλε σε ενα τρυπακι να ειμαστε αυτοκολλητοι!!! στο α συμφωνω και το αστειο ειναι οτι παριστανε τον ανεξαρτητο και αλλοι εκαναν κουμαντο στη σχεση μας. και αναφερομαι τοσο εντονα στην εξασφαλιση και στα χρηματα κτλ γιατι απο την πλευρα ενος συγγενικου του προσωπου ρωτηθηκα στην ψυχρα για την περιουσια μου του στυλ τι ειναι γραμμενο στο ονομα μου!!!!!

στο θεμα των χαρακτηρων τωρα που λες επειδη ηταν μεγαλυτερος μου και ειμαστε σε διαφορετικες φασεις στα επαγγελματικα κτλ τον ρωτουσα αν θεωρει οτι ταιριαζουμε κτλ και μου ελεγε φουμαρα οτι ειμαι οτι καλυτερο του εχει συμβει!!! παραμυθια της χαλιμας! δεν ειναι να εμπιστευεσαι αντρα σημερα!!!τη μια ετσι την αλλη αλλιως!
    και ολοι με την ιδια κλισε ατακα μα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!!!
    Για τις κλισε ατακες στο ξαναειπα, συμφωνω με τα χιλια! Δεν υπαρχει πλεον φαντασια. Επισης το "εισαι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει" ή "εισαι η γυναικα της ζωης μου". Αλλα, σοβαρα, ποια γυναικα τα πιστευει αυτα στις μερες μας; Εννοω, ειναι πασιφανες οτι αυτα ειναι φουμαρα, αλλα ΚΑΙ απο την πλευρα των γυναικων. Εννοειται πως υπαρχουν και γυναικες που λενε τα αντιστοιχα και ανδρες που πληγωνονται πολυ. Απλα, η ερμηνεια και το πως θα εκφραση κανεις τον πονο αυτο μετεπειτα ειναι διαφορετικος τις περισσοτερες φορες. Δεν παυει ομως να ειναι πονος.

Page 27 of 53 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast