να τα βλεπετε? επιασε το νοημα αμεσως
ομιος τον ομιο υποστηριζει.
οσους γιατρους κ να αλαξει σε λιγο παλι τα ιδια θα λεει.
οτι κ να της λες αυτη το ιδιο της κανει.
Printable View
Βρε παιδιά ούτε να με βίαζε αυτός δεν θα είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα λέτε να με βίασε τελικά και να ήτανε με την θέλησή μου;;;;
Για ποιον λες ολγαρα? Γι τογκομενο της φιλης σου που εκλεψες?
Κιπ τα σκληρά μηνύματα δεν είναι απαραίτητα και κακοπροαίρετα.
Θεοφανία εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου πως από το φόρουμ δεν μπορεί να βοηθηθεί, δεν το συγκρίνω βέβαια με την βοήθεια που θα μπορούσε να πάρει κάνοντας ψυχοθεραπεία, αλλά αν ήθελες Ολγάκι θα μπορούσες και από δω να βοηθηθείς σε αρκετούς τομείς... και ο πιο απλό και εύκολος είναι να μάθεις να σχετίζεσαι... Καταλαβαίνω πως ίσως σου είναι δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον στην αρχή ειδικά αλλά ακόμα και τώρα είναι δύσκολο να γράφω και για μένα, και πιο πολύ δύσκολο να γράφω σε άλλους... προσπαθώ όμως Ολγάκι... όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας...
Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μυξοκλαίγεσαι, δίκιο έχει ο Σαλβαντορ, και είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει, πως δεν μυξοκλαίγεσαι για να τρολάρεις... αλλά επειδή έχεις άλυτα ψυχικά προβλήματα... δεν είναι μόνο η Θεοφανία που το έχει καταλάβει.. ευτυχώς όμως είναι η μόνη που δεν το θεώρησε αυτονόητο και το διατύπωσε...
Μέσα στο φόρουμ, και προφανώς και έξω, επιλέγεις να ακούς αυτούς που σου χαιδεύουν τα αφτιά διατηρώντας σε στο πρόβλημα σου, για όποιο λόγο έχει ο καθένας να το κάνει αυτό... και όποιον πάει να σε βοηθήσει ταρακουνώντας σε, δείχνοντας σου το πρόβλημα σου ώστε να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι γι αυτό τον βάζεις απέναντι σου... Γιατί? Θες κι εσύ προφανώς να διατηρείς τα προβλήματα σου. Έχεις βολευτεί μέσα σ' αυτά, όσο δυστυχισμένη κι αν σε κάνουν... Είναι οικεία πλέον σε εσένα και αυτά και η δυστυχία σου...
Επιλεκτικά απαντάς στα άτομα και στις ερωτήσεις που θα σου δώσουν πάτημα για να μυξοκλαφτείς κι άλλο και αγνοείς αυτά που θα σε κάνουν να πάρεις κάποια ευθύνη για την ζωή σου. Έχεις τόσο μεγάλο θέμα στο να πάρεις οποιαδήποτε ευθύνη, και άρα να αλλάξεις το οτιδήποτε, που κοντεύεις να μας πεις με τον τύπο πήγες με το ζόρι... ούτε και σ' αυτό είχες ευθύνη δηλαδή...
Δεν συμμετέχεις σε κανένα άλλο θέμα, οποιασδήποτε φύσης... αυτό θα σε βοηθούσε κάπως να σχετιστείς εδώ μέσα... Αλλά πως μπορείς να δώσεις την οποιαδήποτε συμβουλή στο οποιοδήποτε θέμα... απ' την στιγμή που το έχεις και θες να το έχεις άλυτο?
Ενώ αντιλάμβανεσαι πως είσαι διαφορετική, άρα και τα προβλήματα σου είναι διαφορετικά από του μέσου ανθρώπου στην ηλικία σου, επιλέγεις να συζητάς γι αυτά... Γι αυτά που δεν μπορείς να λύσεις... μιας και προηγούνται άλλα... Πως είναι δυνατόν να σε προβληματίζει το ότι δεν έχεις παιδί και να θες να αποκτήσεις, ενώ δεν έχεις έναν άνθρωπο να το κάνετε? Γιατί επιλέγεις να ασχολείσαι με προβλήματα που δεν είναι Ολγάκι δικά σου? Μα απλούστατα γιατί δεν θες να λύσεις τα δικά σου...
Εγώ δυστυχώς δεν πιστεύω πως τα έχεις δοκιμάσει όλα, τίποτα δεν έχεις δοκιμάσει... και στον ψυχολόγο φαντάζομαι πως οι γονείς σου θα σου είπαν να πας... και στον ψυχίατρο αυτοί πάνε κι εσύ ούτε που πατάς... Κι όλα αυτά γιατί? Γιατί μια χαρά είσαι με τα προβλήματα σου και θες να μυξοκλαιγέσαι...
Κι επειδή είμαι σίγουρη πως σε τίποτα δεν θα απαντήσεις πάλι δεν πρόκειται να σου ξαναγράψω... Ο χρόνος όμως περνάει Ολγάκι και δεν κάνεις τίποτα για να σε βοηθήσεις...
Και θα 'ναι πολύ κρίμα που σε 40 χρόνια θα κλαίγεσαι για μια ολόκληρη ζωή χαμένη, για μια ζωή που εσύ επέλεξες να πετάξεις στα σκουπίδια γιατί ήταν πιο εύκολο. Ο καθένας θα κλαιγόταν στην θέση σου... νεότεροι άνθρωποι και με τα μισά σου προβλήματα κλαίγονται... ταυτόχρονα όμως προσπαθούν και κάτι να αλλάξουν... Συνέχισε να κλαίγεσαι αφού σε ανακούφιζει, αλλά ΚΆΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ
Καυθευτή (αλήθεια τι σημαίνει;) ξέρω ότι είσαι γυναίκα αλλά δεν είναι και έτσι όπως τα λες πήγαινα για 2 χρόνια στο ΚΨΥ και δεν έγινε τίποτα σε πληροφορώ αντιθέτως με βγάλανε με άτυπη ψυχωτική κατάθλιψη - πράγμα που δεν το πιστεύω και με φλομώσανε στα χάπια. Μετά από 2 χρόνια λοιπόν δεν ξαναπάτησε αλλά οι γονείς μου επιμένουνε να παίρνω την φαρμακευτική αγωγή, πράγμα που δεν θέλω εγώ. Εγώ θέλω να την σταματήσω εντελώς γιατί και με τα φάρμακα είμαι ίδια ακριβώς όπως και πριν που δεν τα έπαιρνα τα φάρμακα. Παίρνω το σολιάν, αντιψυχωτικό. Τα προβλήματα μου ξεκινήσανε όταν έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου ο οποίος με κολλούσε είχε κάποιο πρόβλημα δλδ και με το μετέδωσε και έφτασα σε σημείο τότε να νομίζω ότι το έκανε επειδή η φίλη μου πήγαινε και με άλλους και έφτασα σε σημείο να κατηγορώ και την φίλη μου δλδ και να λέω άσχημα πράγματα και για αυτήν. Οπότε μιλάω για βιασμό γιατί ήταν εν βρασμό ψυχής όταν το έκανα αυτό και επειδή το μετάνιωσα αμέσως μετά από τότε που το έκανα. Δεν τον ήθελα ποτέ αυτόν απλά κολακεύτηκα επειδή με κολλούσε. Από τότε έπεσα σε ένα μαύρο λούκι και δεν μπορώ να βγω από εκεί μέσα μέχρι τότε πετούσα στα σύννεφα νόμιζα ότι ήμουνα μια χαρά και όλα πήγαιναν ρολόι. Βέβαια το ότι δεν έχω δουλειά και δεν είμαι παντρεμένη τώρα ενώ όλες οι υπόλοιπες γνωστές και φίλες μου είναι και παντρεμένες και άλλες έχουνε και δουλειά είναι μεγάλο πρόβλημα και αυτό θέλω να λύσω αν μπορώ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ποτέ μπορεί και να μην τα καταφέρω ποτέ και να καταλήξω μπακούρι και χωρίς δουλειά ίσως και άστεγη στον δρόμο. Επίσης έχουμε και πρόβλημα οικογενειακώς με τον αδελφό μου, αλλά αυτά τα έχω γράψει αλλού.
Δοκίμασε αε άλλον ψυχαναλυτή. Δοκίμασε και την μαγνητική θεραπεία.
...συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις.
Η διαφορά μας είναι πως τον Φλεβάρη κλείνω επτά χρόνια στο φορουμ και όλα αυτά είναι μέσα η όλγα με διαφορετικά νικ, ανεβάζοντας ακριβώς το ίδιο θέμα.
Δεν λύνεται λοιπόν εδώ το πρόβλημα της και προφανώς οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να το διαχειριστούν.
Οπότε εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να επιμένουμε να πειστεί να λύσει πραγματικά το θέματα της μεσα από θεραπεία και όχι να συμμετέχουμε στο ίδιο θέμα ξανά και ξανά τρέφοντας την εμμονή της σε αυτό.
Ολγα το πρόβλημά σου δεν είναι ότι πριν εικοσι χρόνια έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου.
Το πρόβλημά σου είναι συναισθηματικής φύσης-αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιό είναι αυτό
Μόνο όταν κοιτάξεις κατάματα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πεις τί σε βασανίζει τότε και μόνον τότε θα βρεις και τις λύσεις.
Εγώ χρειάστηκα και ψυχολόγο να συζητήσω να δω τι πραγματικά μου έφταιγε αλλά και πολύ δικό μου ψάξιμο.
Το πρόβλημα σου δεν είναι ότι έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου γιατί αυτό από μόνο του όσες τύψεις και αν σου δημιουργεί,όσες άσχημες εντυπώσεις και αν σου δημιουργεί,καταλαβαίνεις από μόνη σου ότι δεν είναι πρόβλημα.
Ο καθευτης,έχει δίκιο ότι απαντάς μόνον στα μηνύματα που σου τροφοδοτούν την ψύχωσή σου.
Εχεις αγκύλωση ψυχική και δεν αναρωτιέσαι ΤΙ μπορείς να κάνεις για να αλλάξει αυτή η ψυχική σου αγκύλωση.
Ξέρεις γιατί
Για τον απλό λόγο ότι νιώθεις ανίκανη και ανήμπορη να διαχειριστείς τον εαυτό σου και να δεις τι είναι αυτό που σου φρενάρει πραγματικά την ζωή σου .
Οσο και αν θες να πιστέψουμε ότι το πρόβλημά σου είναι η ανηθικότητα με τον γκόμενο της φίλης σου καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένα πράγμα βλακώδες.
Σταμάτα να τροφοδοτείς την βλακεία που σε δέρνει και αντιμετώπισε τον εαυτό σου όσο πικρό και αν είναι αυτό.
Καλές γιορτές
ε αφου εσυ φαινεσε πιο καταληλη να καταλαβεις αυτο το ακατανοητο μυαλο πειτε τα μεταξυ σας για να βγαλετε ακρη γιατι αν συνεχισει ετσι θα μας βγαλει ολους κλαρινο με τον γκομενο της φιλης της αφου εμεις δε καταλαβαινουμε γρι τι θελει να πει ο ποιητης.Quote:
Ολγα το πρόβλημά σου δεν είναι ότι πριν εικοσι χρόνια έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου.
Το πρόβλημά σου είναι συναισθηματικής φύσης-αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιό είναι αυτό
Θεοφάνια σε' αυτά που λες δίκιο εχεις, ή μονη μου ένσταση πως αν δεν αποφασίσει να αναλάβει τις ευθύνες της δεν θα αλλάξει τίποτα, και ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα του Ολγακιου, εκτός αυτου είναι ή πρωτη φορά που βλέπω να γράφει ολόκληρη παράγραφο, χωρίς να καίγεται ή να χαζοθυμωνει... και χαίρομαι πολύ γι αυτό Όλγακι πραγματικα.
Όλγακι δεν βλέπω να λες κάτι διαφορετικό απ' αυτά που σου είπα παραπανω, δεν διευκρυνισες βασικά αν στον ψυχολόγο αποφάσισε μονη σου να πας ή αν σε πήγαν οι γονεις σου... στην πρωτη περιπτωση δεν καταλαβαίνω πως άρχισε να παίρνεις φάρμακα χωρίς να τα θέλεις και πως δεν συζητήσεις το οτι δεν σου άλλαξαν κάτι στην συμπεριφορα ή στον τροπο σκέψης. Να σου πω πάντως πως κι εμένα όταν μου διέγνωσαν αγχωδη καταθλιψη που χρήζει αγωγής τσινισα, δεν ηταν δυνατόν να μην μπορω να ελεγξω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου, να είμαι τρελή.... γιατί έχουμε μεγαλώσει μαθαίνοντας να περιθώριοποίουμε τους τρελλους, Σκέψου πως ξαφνικα όμως ερχόμαστε στη θέση τους.... φρίκη... και σκέψου πως εγώ απ' τη μάνα μου ακόμα θεωρουμε τρελή και όχι με ψυχικό πρόβλημα.
Τώρα γι αυτό που θες να πειστεις πως είναι βιασμός, είναι δεν μπόρεσα να ελεγξω τις καβλες μου και τα συναισθήματα μου, πηδηχτηκα με καποιον, είχε ασχημες συνέπειες που δεν υπολόγισα και τώρα θέλω να αποφυγω την ευθύνη της πράξης μου. Μια ανήθικη πράξη, που εχεις μετανιώσει κι όλας δεν σε κανει ανήθικο ανθρωπο... κι εγώ έχω κανει και πολλοι που χλευάζουν το θέμα σου, γιατί εσύ τους εχεις το δικαίωμα βέβαια. Και το πρόβλημα σου προϋπήρχε, αυτό ηταν ή αφορμή για να εκδιλωθει... όπως και το δικο μου... παντα ήμουνα ψιλοπεριεργη αλλά το μπαμ έγινε με κάτι που συναιβει...
Επίσης να σου πω πως κι εγώ δυσκολευομαι να βρω δουλεια και να κάνω σχέσεις, για την ακρίβεια αυτή την εποχή είμαι τελείως μόνη μου, δεν υπάρχει ουτε ένας άνθρωπος στη ζωή μου να μιλήσω, κι αυτό γιατί κάποιο πρόβλημα εχω ... και γι αυτό θέλω να κάνω ψυχοθεραπεία... για να δω τι κάνω λάθος.... όπως κι εσύ κάτι κανεις λάθος. Με το να κανεις παιδι έτσι δεν θα λύσεις το πρόβλημα σου, θα το μεγάλωσεις... το καταλαβαίνω απόλυτα πως και ζηλευεις και πως ανυσηχεις για το μέλλον... κι εγώ έτσι ακριβως νιώθω.... πρεπει όμως να βρούμε τι κάνουμε λάθος για να το αλλάξουμε Όλγακι...
Όσο για το οικογενειακό πρόβλημα που έχετε με τον αδερφό σου.... δεν υπάρχει... οι γονεις σου έχουνε πρόβλημα και με τα δυο τους παιδια... το κάθε ενα με διαφορετικά προβλήματα, εξίσου σοβαρά όμως. Εσύ αυτή τη στιγμη πρεπει να κοίτάξεις να λύσεις το δικο σου πρόβλημα... μεγαλο σαν του αδερφού σου και το δικο σου και να μην το κρύβεις πίσω απο αλλά προβλήματα.
Προσπάθησε να συμετεχεις λίγο και σε αλλά θέματα και στο δικο σου προσπάθησε να αναπτύξεις λίγο την σκέψη σου και τα συναισθήματα σου, μιλά για το ίδιο θέμα αν αυτό είναι, αλλά όχι με τις ίδιες προτάσεις...
Και κοιτά πόσοι άνθρωποι ενδιαφέροντε για σένα... έστω και απρόσωπα...
Καληνυχτα
στη κοσμαρα μου
Thanks Macgyver ,Θεοφανια, Mariposa , Καθ(ρ)ευτη.
Αχ βρε παιδιά να ξέρετε πώς με επηρέασε αυτό το γεγονός το ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου; Πάρα πολύ! Για αυτό το συζητώ και τα ξανασυζητώ. Ήτανε εντελώς διαβολικό για να εξευτελιστώ εγώ στο χώρο της εκκλησίας που πήγαινα και γενικώς για να το έχω τύψεις όλη μου την ζωή. Γιατί εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος να χώνομαι στον γκόμενο της φίλης μου.
Το ότι δεν προχώρησα στην ζωή μου ίσως συντέλεσε ώστε να θυμάμαι ακόμη αυτό το γεγονός.
Εεεμ, χμμμμ, άστα να πάνε! Είναι μία πολύ ακριβή θεραπεία (χρειάζονται 20-30 συνεδρίες και ρώτησα σε δύο κέντρα για τον άντρα μου που έχει οκτώ χρόνια κατάθλιψη, 100-120 ευρώ η μία). Είναι για ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται τα φάρμακα και το αποτέλεσμα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο (μπορεί και να μην κάνει πολλά πράγματα αλλά μπορεί και να θεραπεύσει).
Απλά, εμείς λέμε να δοκιμάσουμε μερικές συνεδρίες και να δούμε (το μεγάλο γδάρσιμο). Το πήραμε απόφαση ότι μπορεί να πετάξουμε τα λεφτά μας σε μιά δύσκολη εποχή αλλά δεν έχουμε δει αποτελέσματα με τα φάρμακα τόσα χρόνια. Αυτός που πνίγεται πιάνεται κι από τα μαλλιά του μήπως και σωθεί. Αν δούμε αποτέλεσμα θα ενημερώσω.
Θεοφανία δικιο έχεις τελικά... σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραιτούμαι... τελικά τον χρόνο μου χάνω...
Σαλβαδόρ δεν το έκανα τοσο για σένα όσο για το Ολγάκι, έχω κι εγώ μιλήσει σκληρά στο Ολγάκι με σκοπό να την ξυπνήσω και βρέθηκα στην θέση σου... πως την κατηγορώ και όχι πως της λέω την αλήθεια όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι έστω...
Ολγάκι λίγα πράγματα θα σου πω και δεν θα ξανασχοληθώ γιατί με δυσκολία γράφω στο φόρουμ και χαλάω την ώρα μου και την δύναμη μου σε εσένα, με αποτέλεσμα να μην έχω αντοχή μετά να κλαφτώ για τα δικά μου θέματα, κι εσύ μόνο σκόπο σου έχεις να αφήσεις και την υπόλοιπη ζωή σου να πάει χαμένη...
Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του, γιατί πλέον έχω την εντύπωση (ίσως και να ειναι λάθος) πως είναι κάτι παραπάνω από το να μην σε δέχεσαι δεν έχει μία απλή κατάθληψη... Να σου πω την αλήθεια πολύ φοβάμαι πως σε 10 χρόνια θα είμαι σαν κι εσένα... ίσως και γι αυτό να ασχολούμαι τόσο μαζί σου... η διαφορά μας είναι πως εσύ δέχεσαι βοήθεια και ενδιαφέρον από την οικογένεια σου (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται) ενώ εγώ το ακριβώς αντίθετο... σου πληρώνουν θεραπείες, φάρμακα... σε ταίζουν, σου προσφέρουν τόσα και δεν εκτιμάς και δεν εκμεταλεύεσαι τίποτα... και αυτό είναι πολυ πιο ανέντιμο για το εαυτό σου από το ότι πηδήχτηκες με έναν τύπο που μετάνιωσες πριν 20 χρόνια... ένα μόνο θα σου πω... όταν εγώ έμεινα χωρίς δουλειά, κάτι για το όποιο ευθύνεται αρκετά και η μάνα μου, και ήρθα να μείνω στο σπίτι της μην έχοντας μία, το πρώτο πράγμα που μου είπε μπαίνονατας ήταν "λεφτά για τα φάρμακα σου δεν έχω", με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα πως δεν είχε καν λεφτά για να τρώω... το ότι έκοψα την φαρμακευτίκη μου αγωγή φαντάζεσαι πόσο μου στοίχησε ψυχολογικά... Είναι λίγο ντροπή να μην εκτιμάς όσα σου προσφέρονται Ολγάκι και είναι κρίμα που δεν κάνεις τίποτα για να μην πετάξεις και την υπόλοιπη ζωή σου στα σκουπίδια... και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δεν αναλάμβανεις καμία ευθύνη στην ζωή σου.. γιατι είσαι 40 χρονών Ολγάκι.. χωρίς καμία προσπαθεια να γίνεις η κυρία Ολγα.
Καταρχήν το Όλγα δεν είναι το πραγματικό μου όνομα αλλά ψευδώνυμο και δεύτερον ποιος σου είπε Καυθετή ότι δεν είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω; Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια που έχω και που με βοηθάει τόσο. Βέβαια και αυτοί κάνουνε τα λάθη τους και το γεγονός ότι επιμένουν να παίρνω φαρμακευτική αγωγή είναι λάθος. Τώρα είμαι άνεργη από το 2011 και δόξα τω Θεώ έχω τους γονείς μου να μου προσφέρουνε ένα πιάτο φαγί και στέγη διαφορετικά θα ήμουνα άστεγη. Οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι δεν με βοηθάνε όμως εμένα, δεν μου ταιριάζουνε και δεν μου χρειάζονται. Ίσως με την εκκλησία καταφέρω να βρω τον δρόμο μου. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ. Τώρα τι εννοείς ότι τα χρόνια είναι χαμένα. Χαμένα θα είναι αν δεν δημιουργήσω οικογένεια, αν δεν βρω μία δουλειά και αν δεν είμαι ευτυχισμένη. Αυτό μπορεί και να γίνει αλλά ούτως ή άλλως δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να κάνουμε οικογένεια.
Να ακούς ανθρώπους που έχουν περάσει παρόμοια πράγματα και να συμμετέχεις σε κάποια ομάδα μπορεί να βοηθάει, ακόμα και το φόρουμ ένα είδος ομάδας αυτοβοήθειας είναι, γιατί πολλά παιδιά καταθέτουν τις εμπειρίες τους από το πρόβλημά τους. Μοιραζόμαστε πράγματα κατά κάποιον τρόπο και νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας.
ηρθατε στο λογια μου το ελεγα εγω οσο ζοριζεσε να παλεψεις καπιον χρησιμοποιωντας συνεχεια την ευφυια σου ειναι θεμα χρονου να τα φτυσεις...Quote:
Θεοφανία δικιο έχεις τελικά... σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραιτούμαι... τελικά τον χρόνο μου χάνω...
η μονη διαφορα αναμεσα στην εξυπναδα κ την ανοησια ειναι οτι η δευτερη ειναι απεριοριστη
αλβερτος αινστιν
εγω μεχρι στιγμης πιστευω οτι μονο η ντιανα απαντησε σωστα στο θεμα σου αφου συμβαινει καπιες φορες ενα πραγμα προς ολους να φαινετε ακατανοητο η ανεξηγιτο κ να εμφανιστει ενας κ αλλα να διαβαζει κ αλλα να καταλαβαινει κ τελικα να χει δικιο οποτε αντι να ασχολησαι με το τι λεω εγω ασχολισου μονο με την ιδια αφου εμεις δε μπορουμε να καταλαβουμε τη γλωσσα που μιλας.ρωτα την ιδια οτι θες.
εγω λεω να κοιταξεις τι θα κανεις στην ζωη σου και να ξεχασεις τι εκανες πριν 20 χρονια.λες δεν εισαι τετοιος τυπος,τοτε γιατι το εκανες?εχεις τυψεις?ξεχνα το περασαν τοσα χρονια δεν εχει καμια σημασια πια,απλα μην το ξανακανεις αφου εχεις τυψεις.κοιτα τι θες να κανεις στην ζωη σου και προσπαθησε το.
Ναι άλλα σε όσους το λέω με αποφεύγουνε. Το λέω γιατί με απασχολεί ακόμη.
αυτο λεμε.να το ξεχασεις απλα.ηταν ενα λαθος και τελειωσε.λογικο ειναι να σε αποφευγουνε σε οσους το λες.
για να λεει η αγαπητη ντιανα οτι το προβλημα δεν ειναι αυτο ολοι εχετε βγει εκτος θεματος
εδω για να βγαλεις ακρη εδω αλλα πρεπει να διαβαζεις κ αλλα να απαντας.
Εμείς πηγαίνουμε σε μία εκκλησία με το παλιό. Στην πόλη μου υπάρχει μόνο μία εκκλησία με το παλιό και έρχονται άτομα σε αυτήν και από άλλες πόλεις. Παλιά μετακόμισα σε ένα σπίτι που από πάνω μου έμεναν δυο κορίτσια τα οποία έτυχε να τα ξέρω γιατί πηγαίναμε στην ίδια εκκλησία. Τα συγκεκριμένα κορίτσια μου φερθήκανε πολύ απαίσια λοιπόν. Καμμιά φορά όταν πήγαινα πάνω στο σπίτι τους μου έκλειναν την πόρτα ενώ ήτανε μέσα και δεν μου ανοίγανε (αυτό δεν το έκαναν μόνο σε μένα αλλά και σε άλλες κοπέλες) κ πολλά άλλα. Συνεχίζανε να έρχονται όμως σπίτι μας και όποτε ξεχνούσαν τα κλειδιά του σπιτιού τους κατσικώνονταν με τις ώρες στο σπίτι μας μέχρι να έρθει η άλλη αδελφή που είχε τα κλειδιά. Η μαμά μου τις φέρθηκε πολύ καλά. Πολλές φορές που δεν είχανε φαγητό ερχόντουσαν στο σπίτι μας να φάνε και άλλα τέτοια. Στην εκκλησία όμως κάθε Κυριακή πηγαίναμε χωριστά για να μην δούνε οι άλλοι ότι κάνανε παρέα μαζί μας και μας δώσουνε αξία. Συνέχεια μιλούσανε για το Θεό με τους μεγάλους που κάναμε παρέα για να κάνουνε τις πιστές στους άλλους. Και τους πείσανε ότι είναι πιστές και οι χριστιανοί της δώσανε σαν δραστηριότητα σε αυτές να κάνουνε το κατηχητικό και όχι σε μένα. Κάναμε πολύ παρέα ένα διάστημα και μόλις έκανα φβ μου είπε η μαμά μου να τις κάνω φίλες στο φβ και την άκουσα. Τις έστειλα αίτημα φιλίας και όχι μόνο το αρνήθηκαν με αποκλείσανε κιόλας. Η μαμά τους απόφοιτη δημοτικού, ενώ η δίκη μου απόφοιτη λυκείου, έχει μια μύτη πάνω από το μπόι της. Πιστεύει ότι έχει τα καλύτερα και πιο όμορφα και πιο έξυπνα κορίτσια κ αυτές ανταγωνίζονται όλα τα κορίτσια πιστεύοντας ότι είναι οι καλύτερες. Τα τελευταία χρόνια δεν πήγαινα στην εκκλησία και πήγα μετά από χρόνια και έχω σκοπό να πηγαίνω που και που. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να έχω καμμιά σχέση με αυτές. Αυτές είναι πολύ αρσούζες και χώνονται σε όλους. Φοβάμαι πολύ να μην με χαιρετήσουνε και δεν συγκρατηθώ και τις βρίσω. Τις αντιπαθώ πάρα πολύ και αναρωτιέμαι αν οι άλλοι καταλάβανε πόσο υποκρίτριες είναι. Δεν θέλω να κάνω παρέα και ούτε όλη τους την οικογένεια και τους σιχαίνομαι. Μου βγάζουνε συναισθήματα αντιπάθεια και αναρωτιέμαι μήπως φταίω εγώ. Παλιά που πήγαινα στην εκκλησία είχε μαζευτεί όλο το σόι και με ειρωνευότανε.
μας εχεις καταστρεψει 5000 εγκεφαλικα κυταρα με την εκκλησια με το παλιο...
αφησαμε την φιλη που πηδηχτηκες με τον γκομενο της και πιασαμε τις αδερφες τα- τα, τωρα?
σημειωθηκε προοδος παντως και πρεπει να το τονισω, εφοσον αρχισες να ξαναπηγαινεις εστω που και που (φου και φου).
τι ειναι το παλιο? παλαιοημερολογίτες?
*το κακο ειναι η πολυ εκκλησια