Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 34 of 102 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast
Results 496 to 510 of 1523
    Banned
    στη κοσμαρα μου

Thanks Macgyver ,Θεοφανια, Mariposa , Καθ(ρ)ευτη.

Senior Member
    Αχ βρε παιδιά να ξέρετε πώς με επηρέασε αυτό το γεγονός το ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου; Πάρα πολύ! Για αυτό το συζητώ και τα ξανασυζητώ. Ήτανε εντελώς διαβολικό για να εξευτελιστώ εγώ στο χώρο της εκκλησίας που πήγαινα και γενικώς για να το έχω τύψεις όλη μου την ζωή. Γιατί εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος να χώνομαι στον γκόμενο της φίλης μου.

Το ότι δεν προχώρησα στην ζωή μου ίσως συντέλεσε ώστε να θυμάμαι ακόμη αυτό το γεγονός.

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Τι είναι η μαγνητική θεραπεία;;;; Δεδομένο ότι λεφτά δεν υπάρχουνε.
    Εεεμ, χμμμμ, άστα να πάνε! Είναι μία πολύ ακριβή θεραπεία (χρειάζονται 20-30 συνεδρίες και ρώτησα σε δύο κέντρα για τον άντρα μου που έχει οκτώ χρόνια κατάθλιψη, 100-120 ευρώ η μία). Είναι για ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται τα φάρμακα και το αποτέλεσμα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο (μπορεί και να μην κάνει πολλά πράγματα αλλά μπορεί και να θεραπεύσει).
    Απλά, εμείς λέμε να δοκιμάσουμε μερικές συνεδρίες και να δούμε (το μεγάλο γδάρσιμο). Το πήραμε απόφαση ότι μπορεί να πετάξουμε τα λεφτά μας σε μιά δύσκολη εποχή αλλά δεν έχουμε δει αποτελέσματα με τα φάρμακα τόσα χρόνια. Αυτός που πνίγεται πιάνεται κι από τα μαλλιά του μήπως και σωθεί. Αν δούμε αποτέλεσμα θα ενημερώσω.

Θεοφανία δικιο έχεις τελικά... σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραιτούμαι... τελικά τον χρόνο μου χάνω...

Σαλβαδόρ δεν το έκανα τοσο για σένα όσο για το Ολγάκι, έχω κι εγώ μιλήσει σκληρά στο Ολγάκι με σκοπό να την ξυπνήσω και βρέθηκα στην θέση σου... πως την κατηγορώ και όχι πως της λέω την αλήθεια όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι έστω...

Ολγάκι λίγα πράγματα θα σου πω και δεν θα ξανασχοληθώ γιατί με δυσκολία γράφω στο φόρουμ και χαλάω την ώρα μου και την δύναμη μου σε εσένα, με αποτέλεσμα να μην έχω αντοχή μετά να κλαφτώ για τα δικά μου θέματα, κι εσύ μόνο σκόπο σου έχεις να αφήσεις και την υπόλοιπη ζωή σου να πάει χαμένη...
    Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του, γιατί πλέον έχω την εντύπωση (ίσως και να ειναι λάθος) πως είναι κάτι παραπάνω από το να μην σε δέχεσαι δεν έχει μία απλή κατάθληψη... Να σου πω την αλήθεια πολύ φοβάμαι πως σε 10 χρόνια θα είμαι σαν κι εσένα... ίσως και γι αυτό να ασχολούμαι τόσο μαζί σου... η διαφορά μας είναι πως εσύ δέχεσαι βοήθεια και ενδιαφέρον από την οικογένεια σου (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται) ενώ εγώ το ακριβώς αντίθετο... σου πληρώνουν θεραπείες, φάρμακα... σε ταίζουν, σου προσφέρουν τόσα και δεν εκτιμάς και δεν εκμεταλεύεσαι τίποτα... και αυτό είναι πολυ πιο ανέντιμο για το εαυτό σου από το ότι πηδήχτηκες με έναν τύπο που μετάνιωσες πριν 20 χρόνια... ένα μόνο θα σου πω... όταν εγώ έμεινα χωρίς δουλειά, κάτι για το όποιο ευθύνεται αρκετά και η μάνα μου, και ήρθα να μείνω στο σπίτι της μην έχοντας μία, το πρώτο πράγμα που μου είπε μπαίνονατας ήταν "λεφτά για τα φάρμακα σου δεν έχω", με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα πως δεν είχε καν λεφτά για να τρώω... το ότι έκοψα την φαρμακευτίκη μου αγωγή φαντάζεσαι πόσο μου στοίχησε ψυχολογικά... Είναι λίγο ντροπή να μην εκτιμάς όσα σου προσφέρονται Ολγάκι και είναι κρίμα που δεν κάνεις τίποτα για να μην πετάξεις και την υπόλοιπη ζωή σου στα σκουπίδια... και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δεν αναλάμβανεις καμία ευθύνη στην ζωή σου.. γιατι είσαι 40 χρονών Ολγάκι.. χωρίς καμία προσπαθεια να γίνεις η κυρία Ολγα.

Senior Member
    Καταρχήν το Όλγα δεν είναι το πραγματικό μου όνομα αλλά ψευδώνυμο και δεύτερον ποιος σου είπε Καυθετή ότι δεν είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω; Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια που έχω και που με βοηθάει τόσο. Βέβαια και αυτοί κάνουνε τα λάθη τους και το γεγονός ότι επιμένουν να παίρνω φαρμακευτική αγωγή είναι λάθος. Τώρα είμαι άνεργη από το 2011 και δόξα τω Θεώ έχω τους γονείς μου να μου προσφέρουνε ένα πιάτο φαγί και στέγη διαφορετικά θα ήμουνα άστεγη. Οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι δεν με βοηθάνε όμως εμένα, δεν μου ταιριάζουνε και δεν μου χρειάζονται. Ίσως με την εκκλησία καταφέρω να βρω τον δρόμο μου. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ. Τώρα τι εννοείς ότι τα χρόνια είναι χαμένα. Χαμένα θα είναι αν δεν δημιουργήσω οικογένεια, αν δεν βρω μία δουλειά και αν δεν είμαι ευτυχισμένη. Αυτό μπορεί και να γίνει αλλά ούτως ή άλλως δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να κάνουμε οικογένεια.

Να ακούς ανθρώπους που έχουν περάσει παρόμοια πράγματα και να συμμετέχεις σε κάποια ομάδα μπορεί να βοηθάει, ακόμα και το φόρουμ ένα είδος ομάδας αυτοβοήθειας είναι, γιατί πολλά παιδιά καταθέτουν τις εμπειρίες τους από το πρόβλημά τους. Μοιραζόμαστε πράγματα κατά κάποιον τρόπο και νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας.
    Last edited by δελφίνι; 27-12-2014 at 22:00.

Banned
    Θεοφανία δικιο έχεις τελικά... σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραιτούμαι... τελικά τον χρόνο μου χάνω...
    ηρθατε στο λογια μου το ελεγα εγω οσο ζοριζεσε να παλεψεις καπιον χρησιμοποιωντας συνεχεια την ευφυια σου ειναι θεμα χρονου να τα φτυσεις...
    η μονη διαφορα αναμεσα στην εξυπναδα κ την ανοησια ειναι οτι η δευτερη ειναι απεριοριστη
    αλβερτος αινστιν

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ηρθατε στο λογια μου το ελεγα εγω οσο ζοριζεσε να παλεψεις καπιον χρησιμοποιωντας συνεχεια την ευφυια σου ειναι θεμα χρονου να τα φτυσεις...
    η μονη διαφορα αναμεσα στην εξυπναδα κ την ανοησια ειναι οτι η δευτερη ειναι απεριοριστη
    αλβερτος αινστιν
    Τι θες να πεις ότι εγώ είμαι ανόητη???

Banned
    εγω μεχρι στιγμης πιστευω οτι μονο η ντιανα απαντησε σωστα στο θεμα σου αφου συμβαινει καπιες φορες ενα πραγμα προς ολους να φαινετε ακατανοητο η ανεξηγιτο κ να εμφανιστει ενας κ αλλα να διαβαζει κ αλλα να καταλαβαινει κ τελικα να χει δικιο οποτε αντι να ασχολησαι με το τι λεω εγω ασχολισου μονο με την ιδια αφου εμεις δε μπορουμε να καταλαβουμε τη γλωσσα που μιλας.ρωτα την ιδια οτι θες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω μεχρι στιγμης πιστευω οτι μονο η ντιανα απαντησε σωστα στο θεμα σου αφου συμβαινει καπιες φορες ενα πραγμα προς ολους να φαινετε ακατανοητο η ανεξηγιτο κ να εμφανιστει ενας κ αλλα να διαβαζει κ αλλα να καταλαβαινει κ τελικα να χει δικιο οποτε αντι να ασχολησαι με το τι λεω εγω ασχολισου μονο με την ιδια αφου εμεις δε μπορουμε να καταλαβουμε τη γλωσσα που μιλας.ρωτα την ιδια οτι θες.
    Αλέξανδρε δεν μας αφήνεις στην ησυχία μας λέω εγώ;;;;

Senior Member
    εγω λεω να κοιταξεις τι θα κανεις στην ζωη σου και να ξεχασεις τι εκανες πριν 20 χρονια.λες δεν εισαι τετοιος τυπος,τοτε γιατι το εκανες?εχεις τυψεις?ξεχνα το περασαν τοσα χρονια δεν εχει καμια σημασια πια,απλα μην το ξανακανεις αφου εχεις τυψεις.κοιτα τι θες να κανεις στην ζωη σου και προσπαθησε το.

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    απλα μην το ξανακανεις αφου εχεις τυψεις

Όχι δεν το ξαναέκανα ούτε και θα το ξανακάνω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Όχι δεν το ξαναέκανα ούτε και θα το ξανακάνω!!!
    οποτε τελειωσε,ξεχασε το.ηταν απλα ενα λαθος απο το οποιο διδαχθηκες κατι.δεν υπαρχει λογος να σε στοιχειωνει

Senior Member
    Ναι άλλα σε όσους το λέω με αποφεύγουνε. Το λέω γιατί με απασχολεί ακόμη.

Senior Member
    αυτο λεμε.να το ξεχασεις απλα.ηταν ενα λαθος και τελειωσε.λογικο ειναι να σε αποφευγουνε σε οσους το λες.

Page 34 of 102 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast