http://www.youtube.com/watch?v=X_aV6...eature=related
Printable View
σκεφτομαι οτι καθε ωρα που περναει γινομαι ολο και πιο χαζος. δε ξερω αν ισχυει κι οντως μεγαλωνοντας μειωνεται η εξυπναδα ή οχι, ετυχε να διαβασω παλια θεματα μου και πραγματικα αναρωτιεμαι αν ημουν εγω αυτος που τα γραψε. ο τροπος που γραφα ηταν τοσο αντικειμενικα σωστος λες κι εκφραζα τους αλλους κι ελεγα αυτα που θελαν να πουν, εβαζα στη θεση του καθε μουνακι που μου σκαγε καταγγελια και με απειλουσε για μηνυση, δεν υπηρχε ιχνος αδυναμιας και κατι να πιαστεις να κρινεις αρνητικα. πλεον με εχει πιασει μια απαθεια σε ολα, λες και εκαψα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα, σαν να βαριεμαι να ασχοληθω γιατι ξερω τι παιζει. που το ελεγα και στο ξεκινημα πως οταν τσακωνομαι εδω νιωθω πως η νοημοσυνη μου πεφτει σε τραγικα επιπεδα λες και μιλαω με ανθρωπους που δεν εχουν ζησει τπτ απολυτως και θιγονται με το παραμικρο. υπαρχει κανενας ψυχολογος-ψυχιατρος-γενικα γιατρος να μας πει αν η υπερβολικη χρηση του διαδικτυου και ειδικα σε ενα συγκεκριμενο ιστοχωρο σαν αυτο υπαρχει περιπτωση να σε κανει πιο βλακα ? και πως θα γινει να ξαναφυτρωσουν τα κυτταρα ?
εγώ σκέφτομαι ότι με την στολή του διπλοπρόφιλου θα σκάσω μύτη αύριο σε πάρτυ-μασκέ
και θα φορέσω από μάσκα φαντομάς μέχρι κι εξωγήινου πούναι κι επίκαιρες!
δεν εχει τελειωμο βρε παιδια η βλακεια εδω μεσα, τραβατε σε κανα καφενειο να πιειτε κανα καφεδακι να αραξετε και να κουτσομπολευσετε. αφου αυτο χρειαζεστε στη πραγματικοτητα, δεν εχετε αλλα προβληματα εσεις. αμαν πια σας σιχαθηκε η ψυχη μου ολες τις γνωστες-αγνωστες που ξερουν τα παντα εδω μεσα (δε παει για σενα μαρκελα).
Καλημέρα ΚΕΝΟ. Νάσαι καλά μου μ' άνοιξες τα μάτια..!
Κι εγώ από δω και πέρα θα παρεξηγώ μόνο αυτούς, που "συμπαθώ".., οι άλλοι, ότι και να λένε...τους δίνω το ελεύθερο.
Πάντως, ενοχλεί περισσότερο το νάσαι καλός ηθοποιός ή ξαφνικά να βρίσκεσαι γιατί είσαι καλός έτσι κι αλλιώς και με
καλούς φίλους εδώ μέσα?
Το ίδιο νομίζω για τον εαυτό μου. Βλέπω έκπληκτος πόση όρεξη είχα για διάφορα πράγματα παλιά, για τα οποία τώρα βαριέμαι ή το επίπεδο των σκέψεων που έκανα τότε και αναλογίζομαι πόσο πιο μπροστά ήμουν για την ηλικία μου. Δε μου φαίνεται λογικό η νοημοσύνη να φθίνει με την πάροδο του χρόνου. Άραγε να φταίει που μας ψεκάζουν;
Aπεργία το μετρό, τα λεωφορεία και σήμερα και αύριο... Πάλι θα φύγει το μεροκάματο των τρεις κι εξήντα που βγάζω στα ταξί. Εκτός κι αν το κόψω με το πόδι...
λίγη άσκηση έστω και στην παγωνιά να ξαναβρώ το fit εαυτό μου δε βλάπτει.
Καλημέρα, μαρκ! Μην αναλύεις και μη χαλιέσαι για ό,τι δεν αξίζει να σου καίγεται καρφί.
Ακούω ότι στη Νομική -παλιά λημέρια- έχει αρχίσει κατάληψη και το σαββατοκύριακο προβλέπεται θερμό... Απ' τη μια έξω αν και τόση παγωνιά βράζει ο τόπος, απ' την άλλη ο μικρόκοσμος του internet με τα προβλήματά του... άντε πάω να κάνω καμιά δουλειά, γιατί όσο κάθομαι εδώ δουλειά δε γίνεται και δε βγαίνει και κανα φράγκο...
σκέφτομαι πως πάλι με αηδιάζουν διαμάχες που κρατούν αιωνιότητες στο φόρουμ και πως σύντομα θα την ξανακάνω.
Και πως ο λόγος που έφευγα πάντα από διάφορους σκατοχώρους, ήταν τα σκατοάτομα που μου την έδιναν με τους στην πράξη φασισμούς τους και παραβιάσεις για το "γενικό καλό". Και πως είμαι αρκετά ανένταχτη για να ενταχθώ στο τι ζητάει η καθεμιά από μένα. Ιδιαίτερα όταν ο τρόπος που μου το ζητάει είναι τόσο ηλίθιος και έρχεται σε κόντρα με τις διακηρύξεις της.
Τα μισά θέματα που φτιάχνονται στο φόρουμ πλέον είναι πλαστά και μυρίζει από χιλιόμετρα. Ή θα λυθεί το ζήτημα με τα τρολ ή εγώ να χαλάω το χρόνο μου με το ίδιο άτομο που έχει χιλιαδιακόσια νικνέιμς δεν το κόβω.
Σκέφτομαι ότι η σημερινή απεργία είναι απλά ένα ημίμετρο.
Πολύ θα ιδρώσει το αυτί του Παπαδήμου που δε θα έχει μεταφορικό μέσο να πάει στη δουλειά του ε ?
Ή μπαίνουμε μέσα και τα γαμάμε όλα ή μένουμε σπίτια μας.
Δε βρίσκω άλλη λύση.
Αλλά πως θα γίνει αυτό όταν υπάρχουν τόσο αντικρούόμενα συμφέροντα.
Εμένα εχθές με πήρε φίλη για να βγούμε για φαί και για ποτό και εγώ όλη μέρα έψαχνα μεταχειρισμένη σόμπα υγραερίου γιατί δεν παίζουν λεφτά για πετρέλαιο, τι να λέμε τώρα?
Πάλι ο χαμηλόμισθος, πάλι ο συνταξιούχος χτυπιέται και το χρήμα πηγαίνει στο χρήμα.
Θέλω να βγω να τα σπάσω όλα.
Γιατί τους φυλάνε γαμώ την τρέλλα μου και δεν τους δίνουν στο λαό?
ας κανω οτι δεν ειδα τη παραπανω ανεγκεφαλια, δε μου πεφτει λογος εξαλλου. τραβατε βρε νουμερατζες πιειτε κανα καφεδακι λεμε, αφου να κουτσομπολευσει θελει το κωλι σας και να φανειτε η μια στην αλλη. νευριαζω κι εγω που μου διωχνουν τις αγαπημενες μου χρηστριες.
συνφορουμίτες ανεκδοτάκι μπας και σκάσει λίγο το χειλάκι μας..:-)
συναντιούνται δύο φίλοι μετά από καιρό:
"καλέ πως αδυνάτισες έτσι? μισθός έμεινες!"
Εγώ πάντως γέλασα!!!!
Kαι στη δικιά μου πολυκατοικία δε δίνει φράγκο για πετρέλαιο κανένας και δεν ανάβουν τα καλοριφέρ... Στο σπίτι έχουμε πάρει αγκαλιά από μια ηλεκτρική σόμπα ο καθένας, όχι με αντιστάσεις, αλλά αυτές του αλογόνου για να μην καίμε πολύ ρεύμα αλλά και πάλι 420 γιούρο πληρώσαμε... υγραερίου σκέφτηκα, αλλά δεν παίρνω γιατί τις φοβάμαι... kerosun πετρελαίου καίω... αλλά το τι πετρέλαιο καταβροχθίζει κι αυτή άλλο πράμα... ε ρε τι έχει να γίνει από Ιούνιο που θα μειώσουν και τις συντάξεις αφού θα περάσουν και την κατάργηση των επικουρικών...
Τζοάν, καίνε πολύ και οι αλογόνου και οι πετρελαίου..
Η υγραερίου καταναλώνει γύρω στα 15 (το πολύ) ευρώ εβδομαδιαίως και έχει πολύ καλή απόδοση.
Και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ασφάλειας, μη σε προβληματίζει αυτό. Ασφαλής είναι.
Δεν παίζουν χρήματα για πετρέλαιο και στα πουστράκια της ΔΕΗ δε δίνω άλλα λεφτά.
Oύτε κι εγώ δίνω μία στους ΔΕΗτζήδες, void, αν και το χαράτσι το πλήρωσα, αλλά ξέχασα, αυτό δεν πάει υπέρ της ΔΕΗ, πάει για να κλείσουν οι ...μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού...
Γι'αυτό δεν έχουμε λεφτά να ζεσταθούμε...επειδή πληρώσαμε τα χαράτσια τους. Μας έχει φάει η ευσυνειδησία σε μια χώρα που έχει κυριευτεί από αλητήριους και κερδοσκόπους.
Και επί της ουσίας κοινή συνείδηση και συμπόρευση δεν υπάρχει.
εμένα μου ήρθαν και τα ταμεία αυξημένα σε σχέση με πέρυσι, τα ΦΠΑ...έχω κόψει τα πάντα και πάλι δε βγαίνω.
Τον Ιούνιο δε, θα ισοπεδωθεί ολοκληρωτικά η ασφάλιση.
θα δουλεύουμε μέχρι την τελευταία πνοή μας.
Δε φοβάμαι, γιατί έχω περάσει χειρότερες καταστάσεις αλλά νιώθω φοβερή οργή.
Δίκιο έχεις, void, κοινή συμπόρευση και κοινή συνείδηση ούτε υπάρχει, ούτε υπήρχε... πάντα περιμένουν κάποιον "χαζό" να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα, να εκτεθεί ενώ άλλοι ακόμα και τώρα κερδοσκοπούν... Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ...
Εγώ ούτε ΦΠΑ πληρώνω ούτε περαίωση και υφίσταμαι τις συνέπειες... Σε λίγο έτσι που το πάνε με τις κατρακύλες στους μισθούς θα μας φτάσουμε να παίρνουμε 150 ευρώ.
Ούτε εγώ φοβάμαι. Το 'χω ρίξει στο χαβαλέ να μη σαλτάρω...
Άλλη μια φορά που βγήκα έξω και γύρισα κατα-αηδιασμένος από την ασχήμια του κόσμου. Εγώ είμαι από άλλον πλανήτη, δεν παίζει να προέρχομαι από αυτόν. Χίλιες φορές να ζήσω ήσυχος σε μία τρύπα μονάχος, αποκομμένος από τα μαύρα σκοτάδια του πολιτισμού, να παρέχω στον εαυτό μου τα απαραίτητα για την επιβίωση.
ααακριβως βοιντ.
ΧΕΣΤΗΚΑΝ, για να το πω κομψα, για τις απεργιες..
αλοιμονο αν δεν περιμεναν η αντιδραση στον αφανισμο μας να ειναι 5-6 απεργιες.
την δουλεια που μαζευεται, παλι οι απεργοι θα την κανουν...
το μονο που θα φοβοντουσαν θα ηταν οποιος ψηφιζει αντισυνταγματικα μετρα, ειτε λεγονται μνημονια ειτε χαρατσια ειτε εισφορα αλληλεγγυης, να τον τρωει το σκοταδι.
μονο τοτε θα ιδρωσουν μερικοι κωλοι και θα αλλαξουν πολλα...
Μπα, εξωγήινη-δρακονιανή σε κόβω εσένα-gray
http://www.mactonnies.com/ufonaut.gif
Βασικά μπορεί να έχεις και κάτι από βριλ.
http://4.bp.blogspot.com/_hdhh-5XYLi...brazilp001.jpg
Εγώ είμαι jedi και σας κυνηγάω εσάς.
πάρε αυτή
http://img146.imageshack.us/img146/6...anjedi2gif.gif
Μα από τις ειρηνικές διαμαρτυρίες περιμέναμε προκοπή; Ποτέ στην ιστορία δεν επιτεύχθηκαν ουσιαστικές αλλαγές με παθητικές εξεγέρσεις, χωρίς να χυθεί αίμα, χωρίς ο καταπιεζόμενος λαός να πάρει τα όπλα και το νόμο στα χέρια του. Πάντα ανατροπές έρχονταν με βίαιη, ολομέτωπη επίθεση κατά των κυβερνήσεων. Εδώ όταν οι διμοιρίες των ΜΑΤ πλησίαζαν το πλήθος, ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος και έντρομος με την ουρά στα σκέλια να σωθεί. Δε λέω, κι εγώ φοβήθηκα, αλλά πώς θα αλλάξει το ο,τιδήποτε έτσι, αποφεύγοντας την αναμέτρηση; Δεν υπάρχει ελπίδα για τον τόπο... Ο καλομαθημένος νεοελληνάρας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Οκ λοιπόν. Ας τους αφήσουμε να μας ξεπουλήσουν τη χώρα, να μας τα πάρουν όλα. Με τα φάσκελα και τα συνθήματα θα πάμε μπροστά.
Δε διακρίνω εγώ κανένα βόλεμα. Του τσακίσανε το μέλλον, του υποθηκεύσανε την πατρίδα, τον φορολογήσανε αγρίως με ένα σωρό χαράτσια, τον υποδουλώσανε στους αδίστακτους τοκογλύφους, του ήπιανε το αίμα, τον βυθίσανε στα τάρταρα....
Τώρα του μειώσανε και τον κατώτατο μισθό κατά 22%, μετατρέποντας τη γενειά των 600 σε 400κάτι ευρώ. Και συνεχίζει να μένει ακόμα απαθής μόλαταύρα και να μην τους ξαποστέλει από κει που ήρθαν. Ε τι να πει κανείς, είναι άξιος της μοίρας του...
σκεφτομαι οτι....ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ****** ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!(ξερεις εσυ!!!!)
Ε ρε μια χούντα που μας χρειάζεται... Αλήθεια, έχει περάσει από τα ελληνικά χρονικά πιο φασιστική, ολοκληρωτική, δικτατορική κυβέρνηση από τούτην εδώ; Ακόμα και ο Ιωάννης Μεταξάς το '36 είχε δηλώσει ότι προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια και η ζωή του λαού, προτιμά να μην εξυπηρετηθούν οι δανειστές. Κάπως έτσι το είχε διατυπώσει τέλος πάντων. Τύφλα νά 'χουν.
ειμαι λιγο εως πολυ εκνευρισμενη..ασ'το να παει..εσυ πως εισαι νησιωτακι μου?