για ποια βελτιωση μιλας? να γινεις πως δηλαδη? πως θα ειναι η σχεση που θελεις να φτιαξεις?
Printable View
για ποια βελτιωση μιλας? να γινεις πως δηλαδη? πως θα ειναι η σχεση που θελεις να φτιαξεις?
Γιάννη εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι να είσαι ο εαυτός σου χωρίς παραπάνω εφέ ή στρατηγικές και να το αφήσεις να κυλήσει από μόνο του.
Να σε αγαπήσει και να σε ερωτευτεί κάποια και μαζί με εσένα και όλα σου τα αρνητικά (χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν πρέπει να βελτιωνόμαστε σαν άνθρωποι).
συμφωνω! εξαλλου δεν μπορουμε να ειμαστε αρεστοι σε ολους.. το θεμα ειναι να βρισκουμε ανθρωπους που μας αγαπανε κ μας εκτιμανε χωρις να μας κριτικαρουν αρνητικα (εχουμε τους συγγενεις για αυτη τη δουλεια!) τις σχεσεις μας τις επιλεγουμε με βαση αυτο που πραγματικα μας ταιριαζει κ μεσα απο την αγαπη βελτιωνομαστε κ εμεις..
τα ψεσινα μνμτα με τα οποια μου απαντούσε με αφηνουν απαισιοδοξο. Οι απαντησεις της απότομες, κοφτες, κι εγω να απαντω λες και δεν τρεχει τιποτα απολυτως. Δεν την πειρα τηλ, θα την παρω το απόγευμα. Θα της μιλησω λες και δεν τρεχει τιποτα ή θα προσπαθησω να την πεισω αν ειναι αρνητική. Κι όμως προψες που βρεθηκαμε ήταν ενταξει μαζι μου.
Γιάννη, αφού τα μηνύματά της ήταν κοφτά και απότομα, δε σου φαίνεται ολίγον περίεργο οι απαντήσεις σου να είναι λες και δεν τρέχει τίποτε?
Και πάλι το απόγευμα που σκοπεύεις να πάρεις θα υποκριθείς ότι δεν τρέχει τίποτε? Γιάννη, γιατί μαζεύεις τόσο θυμό? Δε σε θυμώνουν οι απότομες απαντήσεις της?
Καταπιέζεσαι γιατί θέλεις πολύ να προχωρήσετε, ενώ αυτή σου δίνει μάλλον κάποιο μήνυμα που δε φαίνεται να λαμβάνεις. Το απότομό της είναι ένας τρόπος να σου πει ίσως πως κάτι φταίει. Γιατί δεν ρωτάς τι φταίει για τον τρόπο της?Μπορεί και να είναι άλλοι οι λόγοι απ' αυτούς που φαντάζεσαι.
Ρειν, σίγουρα ήθελε να μου δώσει κάποιο μηνυμα, το οποίο σίγουρα δεν είναι θετικό. και σίγουρα, νοουμένου ότι θα θέλει να προχωρήσουμε, θα αναμένει διαφορετική συμπεριφορα από εμένα. δεν μου δινει το πρασινο φως να κάνω κατι διαφορετικο που θα μας φερει πιο κοντά, κι όταν ρίξω κατι στη συζητηση δεν αλλάζει ιδιαίτερα η στάση της, και για το λόγο αυτο δεν εχω κανει αποτομες κινησεις, πχ να την αγκαλιασω και τετοια.
Γιαννη κ μονο το γεγονος οτι τοσες μερες παιρνεις τηλ κ το σηκωνει, βγαινει μαζι σου, κλπ, σημαινει οτι θελει να κανει κατι.. μαλλον μιλαει αποτομα επειδη χανει την υπομονη της..
Αλλα... δεν σε γουσταρει η κοπελα βγαινει για να περασει η ωρα προφανως εχει καιρο να δει φως στο τουνελ αλλα δεν σας παει.. οποτε μαλλον εκεινη πρεπει να το ριξει αλλου για θηραματα και εσυ να λακιζεις σιγα σιγα...
ευχαριστω. ελπιζω να με διαψευσεις.
Εννοείς είναι μαζί μου για παρέα μέχρι να την κανει με ελαφρα πηδηματάκια και να βρεθει αλλου?
Δεν το αποκλειω καθόλου αυτό που λες! Τις τελευταιες δυο μέρες η μόνη συζητηση μαζι της είναι μνμτα στο κινητό (μετα που της στελνω εγω εννοείται) με τα οποια βρισκει δικαιολογίες ότι δεν μπορεί να βρεθουμε....ελπίζω να κανω λάθος.
Αυτό που μου μένει είναι ότι: Απέτυχα.
Ο χαρακτηρας, η όλη σταση, η συμπεριφορα μου, άσχετο αν όλοι λένε μπραβο τι καλο παιδι που είσαι, αει στα τσακιδια κι αυτοι........., δλδ αυτο του ηρεμου, χαμηλων τονων (μου το πε αυτο), του συγκρατημενου την εχουν ήδη απωθήσει, κι εγω έχασα μεσα απ τα χερια μου ένα ωραιο σπάνιο άνθρωπο.
Σταζει μίσος μεσα μου γι αυτους που πριν χρονια με οδήγησαν σ αυτην κατάσταση. Και εκει που οι άλλοι κανουν ευκολα κι ανεμελα σχεσεις εγώ να τραβαω γολγοθα.
Κι όσο κι αν λενε μπραβο οι γυναικες για τετοιους χαρακτηρες στην πραγματικότητα όλες απωθούνται και όλες φευγουν με τροπο μακρια τους.
Ποιοι σε οδήγησαν σ' αυτήν την κατάσταση βρε Ιωάννη;
Με οδήγησαν σ αυτην την κατασταση αυτοί που μου πρόσφεραν ανατροφή και το άσχημο περιβαλλον που καθημερινα αντιμετωπιζα στα σχολεία και στη γειτονια και η παντελης έλλειψη εναλλακτικής επιλογής, από τοτε που ξεκίνησα σαν άνθρωπος να σκέφτομαι. Διαφορετικά δεν θα ήξερα για το φορουμ, όπως και σχεδόν όλοι οι άλλοι εδω.
Σημασία για μενα τωρα έχει η ουσία του προηγούμενου μνματος μου!!!!!!
λαθος γιαννη.. κανεις δεν φταιει για την κατασταση στην οποια βρισκεσαι.. γιατι δεν εισαι 18 χρονων.. εισαι 34.. εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ζουσες την εποχη του σχολειου με τους αυστηρους κ καταπιεστικους γονεις κ τους συμμαθητες που σε κοροϊδευαν (ενδεχομενως,δεν ξερω τι ακριβως συνεβη).. το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποδεχτεις το παρελθον σου γιατι αυτο δεν αλλαζει.. αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι να αρχισεις να ζεις στο παρον κ να χτιζεις το μελλον σου με αφετηρια την ενηλικη ζωη σου.. πρεπει να βρεις τον τροπο να το κανεις αυτο,αλλιως θα χασεις μια ολοκληρη ζωη χωρις λογο..
Σημασία για μενα τωρα έχει, για όλους αυτους τους λόγους δυστυχως, το ότι χάνω από τη ζωή μου ένα σπάνιο και ωραίο για μενα άνθρωπο.
κ τι κανεις? ψυχοθεραπεια? το εχεις πει στην κοπελα αυτο? γιατι δεν της ανοιγεσαι? πες της το..εκει θα φανει κ αυτη αν οντως ειναι σπανια κ ωραια..
ψυχοθεραπεία δεν κάνω ούτε ποτε της μίλησα για τα αρνητικά που με απασχολούν και αυτο εννοείται! έχω και τις θετικές πλευρές της ζωής μου που δεν είναι και λίγες για να της μιλώ γι αυτές! άλλωστε το ήρεμο, χαμηλών τόνων και συγκρατημένο δεν σημαίνει αυτοματα αρνητικα βιώματα.
δεν της ανοίγομαι γιατί δεν έχει δείξει αίσθημα απέναντι μου συν οι πιο πάνω λόγοι, ο χαρακτηρας μου δεν μου επετρεψε παρα το ότι ξέρω τι θα πρεπε να κάνω, σαν υπέρβαση, έτσι δεν τόλμησα να την αγγίξω, να της μιλήσω πιο ερωτικά ανεξάρτητα από το αν δειχνει ή όχι αίσθημα.
όπως το βλέπω την επόμενη φορά η συζητηση θα ειναι πιο ξεκάθαρη, και θα ναι σαν υπόσχεση να πάρω τις πρωτοβουλίες που πρέπει, δεν θα της αρχίσω περί ανέμων και υδάτων όπως μέχρι τώρα.
ίσως γι αυτην να είναι ήδη αργά, δεν είδε αυτα που θα θελε να δει και ψάχνει τροπο να φυγει.
με ποιον τροπο λες τοτε οτι το παλευεις χρονια? ειναι εμφανες οτι εχεις αλυτα θεματα απο το παρελθον σου..
άλυτα θέματα, σαν απωθημένα και σαν συμπεριφορά υπάρχουν με πηγη το παρελθόν. έχω δει μεγάλη βελτιωση σε σχεση με το παρελθό.
το ζήτημα είναι στο προκείμενο με την κοπέλα τι κάνω. ΑΥΤΟ συζητώ τώρα.
το πιο πιθανό έχω χασει την ευκαιρία, το πράγμα ξεκινησε ήδη να κρυώνει.
Η ολοκληρωμενη απάντηση μου είναι αυτα που γραφω στο πιο πάνω μνμα μου στη Δεσποινα26.
δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει κανεις να σε παρηγορησει γιαννη.. αν εχεις χασει την ευκαιρια εσυ το ξερεις μονο.. επισης, εχεις χασει την ευκαιρια να διαβαζεις τι σου γραφουν καμια 10αρια ατομα εδω μεσα εδω κ μια βδομαδα.. αν ηθελες να ακουσεις, θα ακουγες..
επισης,κατι αλλο που δεν εχω ξεκαθαρισει..οταν λες οτι την εχεις φιλησει,εννοεις στο στομα ή το φιλικο που δινεις οταν συναντας καποιον κ οταν αποχαιρετας καποιον?
το αν έχω χασει την ευκαιρία θα φανεί σήμερα, το πολύ αυριο...
όσον αφορά τα καμια 10αρια άτομα έχουν όλοι τους δίκαιο με αυτα που μου έχουν γράψει, τους ευχαριστω για το ενδιαφερον και το εκτιμω.
ως προς το αν ήθελα να ακούσω θα ακουγα, άμα ρθεις στη θεση μου θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και εύκολα όσο τα φαντάζεσαι, δυστυχώς. είναι σαν να λες σε καποιον τρεξε κατοσταρι σε 10 δευτερολεπτα απ τη μια στιγμη στην άλλη, και ο νοών νοείτω!
τελικα πως εχετε φιληθει?
Γιάννη, έχεις pm.
Πες μας, τελικά πού κατέληξε η ιστορία;
πρέπει να βρω τρόπο να της κινήσω το ενδιαφερον, διαφορετικά θα την χάσω σύντομα.... την βρίσκω λίγο χλιαρή και καπου αποφευγει να βρεθουμε, αν και οι δικαιολογιες της στεκουν. πάντως έχει καταλάβει ότι την γουσταρω αλλά φαίνεται την απωθεί το ότι είμαι χαμηλών τόνων και συγκρατημένος, και το ύφος με το οποιο της αφηνω να νοηθεί ότι την γουσταρω που δεν είναι δυναμικό αλλά σχεδόν παρακλητικό και πιθανο να νοιώθει ανιαρα άμα είναι μαζί σου. όμως δεν βγαζει αίσθημα απεναντι μου για να κάνω πιο τολμηρες κινησεις δλδ να την αγκαλιάσω, χαδια κλπ.
να της μιλήσω στα ίσα ? δλδ αν θελει σχέση, αν είναι έτοιμη για κάτι τετοιο ...δεν ξέρω. είναι και χαρακτηρας δυναμικός μεν, αλλά όχι εκδηλωτικός, κλειστός, συγκρατημένος.
δεν βρισκω τον τροπο να της κινησω το ενδιαφερον, να κάνω αυτο μου λεμε να αναψει η σχεση
Είχες πει ότι σήμερα θα ξεκαθαριζόταν αν έχει όντως χαθεί η ευκαιρία. Τι ακριβώς έγινε; Της το έφερες απέξω-απέξω αν σε αποφεύγει; Και πώς αντέδρασε, ώστε τελικά να είσαι ακόμα στο μηδέν και να βασανίζεσαι πάλι με τα ίδια ερωτηματικά;
Τις τελευταιες μερες υπάρχει μόνο τηλεφωνικη επικοινωνια μετα από πρωτοβουλία δική μου, ολόκληρο σαββ/κο δεν βρεθήκαμε. Με τις παρέες της βρήκε χρονο να βγει, με εμένα όχι. Δεν ξερω πως να επαναφέρω το ενδιαφέρον, που όσα ραντεβου είχαμε τα κράτησα καλώς ή κακώς σε φιλικό επίπεδο, δεν τα καταφερα να τα πάρω στο κατι παραπανω, βεβαια αυτη δεν έβγαζε συναισθημα για να προχωρήσω, ίσως και γι αυτο να φταιω εγω που δεν της το δημιουργησα.
ioannis2
Οταν αποτυγχανει μια τετοια κατασταση να συνεχισει τοτε σημαινει πως φταινε και οι δυο. Της φερθηκες πολυ καλα,και απ'οτι φαινεται εισαι και πολυ καλο και ωριμο παιδι με πολυ καλες προθεσεις. Το ενδεχομενο να μην υπαρχει χημεια μεταξυ σας το εχεις σκεφτει? Μπορει να αρεσετε ο ενας στον αλλον,αλλα μπορει να μην ¨"κολλατε". Αυτο ειναι φυσιολογικο και ανθρωπινο. Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες. Και απλα αυτη μπορει να το καταλαβε και να το αποδεχτηκε.
Απλα οταν σου αρεσει ο αλλος χρειαζονται καποια ραντεβου για να καταλαβεις αν μπορει να προχωρησει το πραγμα η οχι. Εσυ ποτε να μην αλλαζεις την συμπεριφορα σου για καμια γυναικα,αυτο που ισως δεν αρεσε σε αυτη θα ξετρελανει πολλες εκει εξω. Ουτε την προσβαλλες,ουτε την χτυπησες,ουτε την εβρισες. Της φερθηκες σαν Ιπποτης. Αν δεν προχωρησει αυτο,δεν ειχες τπτ για να χασεις,απλα προσπαθησες να κανεις μια γνωριμια να εξελιχθει σε σχεση αλλα μαλλον δεν ηταν η σωστη γνωριμια. Παμε για αλλα...
Karisha,
ευχαριστω για αυτα μου λες. Αυτο που με απασχολεί από τη δική μου πλευρα, και έτσι το βλεπω δλδ, είναι ότι στο πρωτο ραντεβου ήταν αρκετα θετική. Νοιώθω όμως ότι μετα, δεν δημιουργησα ερωτικό ενδιαφέρον που πιθανόν περίμενε, η συζητηση που της έκανα ήταν σε φιλικο επίπεδο σαν παρέα, απέφυγα ή κόμπλαρα να της την πέσω πιο ερωτικα και σε αυτα νοιωθω ότι οφείλεται η αποτυχία, δεν της πρόσφερα δλδ αυτο που ανέμενε, γι αυτο και αδιαφορει στο να τα λεμε απο κοντα, όσο γελοια κι αν σας φαινονται όλα αυτα. Άσε που με βρηκε και χαμηλων τονων και ηρεμο. Το ζήτημα είναι αν μπορω να αλλάξω τα πράγματα έστω κι αργα...πριν παμε για αλλα..
ioannis2
αυτο που σου λεω ειναι οτι δεν απετυχες να κανεις τιποτα. Ησουν ο εαυτος σου,κι απλα δεν κολλαγατε (αν πραγματι εχει τελειωσει)
αυτο ειναι γεγονος. Και απο τη στιγμη που εσυ ψαχνεις σοβαρη σχεση,και οχι καπου να "αδειασεις",τοτε ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ο εαυτος σου στα ραντεβου,οπως κι αν ειναι ο εαυτος σου. Δεν αρεσε σε αυτη,θα αρεσει σε αλλες. Τελος, Ολα τα αλλα ειναι απλα ασχημες σκεψεις που πηγαζουν απο λαθος κριτηρια,αλλα δεν θα τις αφησεις να σε "ριξουν" γιατι ειναι παραλογες,so simple.