γνωριμια που θέλω να μου εξελιχθεί σε σχεση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Senior Member
    δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει κανεις να σε παρηγορησει γιαννη.. αν εχεις χασει την ευκαιρια εσυ το ξερεις μονο.. επισης, εχεις χασει την ευκαιρια να διαβαζεις τι σου γραφουν καμια 10αρια ατομα εδω μεσα εδω κ μια βδομαδα.. αν ηθελες να ακουσεις, θα ακουγες..

Senior Member
    επισης,κατι αλλο που δεν εχω ξεκαθαρισει..οταν λες οτι την εχεις φιλησει,εννοεις στο στομα ή το φιλικο που δινεις οταν συναντας καποιον κ οταν αποχαιρετας καποιον?

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει κανεις να σε παρηγορησει γιαννη.. αν εχεις χασει την ευκαιρια εσυ το ξερεις μονο.. επισης, εχεις χασει την ευκαιρια να διαβαζεις τι σου γραφουν καμια 10αρια ατομα εδω μεσα εδω κ μια βδομαδα.. αν ηθελες να ακουσεις, θα ακουγες..
    το αν έχω χασει την ευκαιρία θα φανεί σήμερα, το πολύ αυριο...
    όσον αφορά τα καμια 10αρια άτομα έχουν όλοι τους δίκαιο με αυτα που μου έχουν γράψει, τους ευχαριστω για το ενδιαφερον και το εκτιμω.
    ως προς το αν ήθελα να ακούσω θα ακουγα, άμα ρθεις στη θεση μου θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και εύκολα όσο τα φαντάζεσαι, δυστυχώς. είναι σαν να λες σε καποιον τρεξε κατοσταρι σε 10 δευτερολεπτα απ τη μια στιγμη στην άλλη, και ο νοών νοείτω!
    γιάννης

Senior Member
    τελικα πως εχετε φιληθει?

Senior Member
    Γιάννη, έχεις pm.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πες μας, τελικά πού κατέληξε η ιστορία;

πρέπει να βρω τρόπο να της κινήσω το ενδιαφερον, διαφορετικά θα την χάσω σύντομα.... την βρίσκω λίγο χλιαρή και καπου αποφευγει να βρεθουμε, αν και οι δικαιολογιες της στεκουν. πάντως έχει καταλάβει ότι την γουσταρω αλλά φαίνεται την απωθεί το ότι είμαι χαμηλών τόνων και συγκρατημένος, και το ύφος με το οποιο της αφηνω να νοηθεί ότι την γουσταρω που δεν είναι δυναμικό αλλά σχεδόν παρακλητικό και πιθανο να νοιώθει ανιαρα άμα είναι μαζί σου. όμως δεν βγαζει αίσθημα απεναντι μου για να κάνω πιο τολμηρες κινησεις δλδ να την αγκαλιάσω, χαδια κλπ.
    να της μιλήσω στα ίσα ? δλδ αν θελει σχέση, αν είναι έτοιμη για κάτι τετοιο ...δεν ξέρω. είναι και χαρακτηρας δυναμικός μεν, αλλά όχι εκδηλωτικός, κλειστός, συγκρατημένος.
    δεν βρισκω τον τροπο να της κινησω το ενδιαφερον, να κάνω αυτο μου λεμε να αναψει η σχεση
    γιάννης

Senior Member
    Είχες πει ότι σήμερα θα ξεκαθαριζόταν αν έχει όντως χαθεί η ευκαιρία. Τι ακριβώς έγινε; Της το έφερες απέξω-απέξω αν σε αποφεύγει; Και πώς αντέδρασε, ώστε τελικά να είσαι ακόμα στο μηδέν και να βασανίζεσαι πάλι με τα ίδια ερωτηματικά;

Τις τελευταιες μερες υπάρχει μόνο τηλεφωνικη επικοινωνια μετα από πρωτοβουλία δική μου, ολόκληρο σαββ/κο δεν βρεθήκαμε. Με τις παρέες της βρήκε χρονο να βγει, με εμένα όχι. Δεν ξερω πως να επαναφέρω το ενδιαφέρον, που όσα ραντεβου είχαμε τα κράτησα καλώς ή κακώς σε φιλικό επίπεδο, δεν τα καταφερα να τα πάρω στο κατι παραπανω, βεβαια αυτη δεν έβγαζε συναισθημα για να προχωρήσω, ίσως και γι αυτο να φταιω εγω που δεν της το δημιουργησα.
    γιάννης

Senior Member
    ioannis2

Οταν αποτυγχανει μια τετοια κατασταση να συνεχισει τοτε σημαινει πως φταινε και οι δυο. Της φερθηκες πολυ καλα,και απ'οτι φαινεται εισαι και πολυ καλο και ωριμο παιδι με πολυ καλες προθεσεις. Το ενδεχομενο να μην υπαρχει χημεια μεταξυ σας το εχεις σκεφτει? Μπορει να αρεσετε ο ενας στον αλλον,αλλα μπορει να μην ¨"κολλατε". Αυτο ειναι φυσιολογικο και ανθρωπινο. Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες. Και απλα αυτη μπορει να το καταλαβε και να το αποδεχτηκε.

Απλα οταν σου αρεσει ο αλλος χρειαζονται καποια ραντεβου για να καταλαβεις αν μπορει να προχωρησει το πραγμα η οχι. Εσυ ποτε να μην αλλαζεις την συμπεριφορα σου για καμια γυναικα,αυτο που ισως δεν αρεσε σε αυτη θα ξετρελανει πολλες εκει εξω. Ουτε την προσβαλλες,ουτε την χτυπησες,ουτε την εβρισες. Της φερθηκες σαν Ιπποτης. Αν δεν προχωρησει αυτο,δεν ειχες τπτ για να χασεις,απλα προσπαθησες να κανεις μια γνωριμια να εξελιχθει σε σχεση αλλα μαλλον δεν ηταν η σωστη γνωριμια. Παμε για αλλα...

Karisha,
    ευχαριστω για αυτα μου λες. Αυτο που με απασχολεί από τη δική μου πλευρα, και έτσι το βλεπω δλδ, είναι ότι στο πρωτο ραντεβου ήταν αρκετα θετική. Νοιώθω όμως ότι μετα, δεν δημιουργησα ερωτικό ενδιαφέρον που πιθανόν περίμενε, η συζητηση που της έκανα ήταν σε φιλικο επίπεδο σαν παρέα, απέφυγα ή κόμπλαρα να της την πέσω πιο ερωτικα και σε αυτα νοιωθω ότι οφείλεται η αποτυχία, δεν της πρόσφερα δλδ αυτο που ανέμενε, γι αυτο και αδιαφορει στο να τα λεμε απο κοντα, όσο γελοια κι αν σας φαινονται όλα αυτα. Άσε που με βρηκε και χαμηλων τονων και ηρεμο. Το ζήτημα είναι αν μπορω να αλλάξω τα πράγματα έστω κι αργα...πριν παμε για αλλα..
    γιάννης

Senior Member
    ioannis2

αυτο που σου λεω ειναι οτι δεν απετυχες να κανεις τιποτα. Ησουν ο εαυτος σου,κι απλα δεν κολλαγατε (αν πραγματι εχει τελειωσει)

αυτο ειναι γεγονος. Και απο τη στιγμη που εσυ ψαχνεις σοβαρη σχεση,και οχι καπου να "αδειασεις",τοτε ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ο εαυτος σου στα ραντεβου,οπως κι αν ειναι ο εαυτος σου. Δεν αρεσε σε αυτη,θα αρεσει σε αλλες. Τελος, Ολα τα αλλα ειναι απλα ασχημες σκεψεις που πηγαζουν απο λαθος κριτηρια,αλλα δεν θα τις αφησεις να σε "ριξουν" γιατι ειναι παραλογες,so simple.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345