Originally Posted by
λιλιουμ
Δυο φορες αποτυχια δε σημαινει τπτ, με μια κοπελα που δεν την γνωριζει καλα καλα, και οπως λες δειχνει οτι τη θελει πολυ, αυτο το γεγονος μπορει να του προκαλει περισσοτερο αγχος απο μονο του. Επισης ειχανε καποια ανεση χρονου και χωρου? Ολα εχουν σημασια, οπως και η σταση της κοπελας, ποσο ερωτικη και χαλαρη ηταν.
Σε αυτο το θεμα τεινω να συμφωνησω περισσοτερο με τους αντρες της παρεας, παραδοξως. Εχω κολλητες φιλες γυναικες, αλλα να καθομαι να συζηταω οτι εχει προβληματα στυσης αυτος, το εχει μικρο ο αλλος, τελειωνει προωρα εκεινος κ.ο.κ., το θεωρω εντελως κατινιστικο και δε μπορω να το κανω με την καμια. Δε θα μου αρεσε να μου το κανουν και δεν το κανω, δε θελω να εκθεσω κανενα αρσενικο ακομα και αν δεν προκειται να το μαθει ποτε. Σεβασμος λεγεται αυτο νομιζω, και διακριτικοτητα.
Αντιθετως αν μου τυχαινε μεταξυ μας θα προσπαθουσα να τον κανω να νιωσει ανετα και χαλαρα και να δω τι φταιει. Αν την ενδιαφερει μονο το σεξ καλα λενε, ας τον αφησει ησυχο να βρει μια αλλη να τον κανει να νιωθει πιο ανετα ή να ειναι προθυμη να τον βοηθησει, και οχι να τον βγαζει γκει απο δω κι απο κει. Ελεος!!!! Κινδυνευω να μου την πουνε οι γυναικες, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει. Ειτε ο ανθρωπος εχει προβλημα οργανικο, ειτε ψυχολογικο, ειτε μονιμο, ειτε προσωρινο, ειτε ειναι γκει, ειτε ειναι σχεση ειτε one night stand, πρεπει να εχεις καποιο κομπλεξ οπως ειπε καποιος, να νομιζεις οτι δεν εισαι ποθητη ηα υτος δε σε ποθουσε, για να τον κανεις βουκινο στις φιλεναδες σου.
Για αυτο τα εχουν παρει οι αντρες εδω μεσα νομιζω με τη συμπεριφορα της φιλεναδας σου.
Νομιζω λοιπον οτι ειναι μεγαλη βλακεια που καθεται και συζηταει οτι ο αλλος εχει προβλημα στυσης και μηπως ειναι γκει και τετοια κουλα. Θα μου πεις δεν εχει καποιο συναισθηματικο δεσιμο μαζι του, αλλα αν αντεδρασε ετσι μετα στις φιλεναδες της, μπορω να υποθεσω οτι οντως και σε αυτον εκεινη τη στιγμη με τη συμπεριφορα της και τον τροπο της μπορει να τον εκανε να αισθανθει ασχημα.