μικρογραφια της κοινωνιας?
ουτε καν
Printable View
δεν μπαινω σε τσατ...
φεησμπουκ το πολυ
α ψεματα μια φορα μπηκα σε τσατ για να γελασω και γελασα με την ψυχη μου λολ
για να βρεις σχεση μεσω τσατ πρεπει να εισαι η εξαιρεση στον κανονα.
μην το ψαχνεις εκει white...
Ok, αλλά δεν μου απάντησες. ; )
Πέστα ρε κοπέλα μου, επιτέλους δλδ... Πάλι καλά που υπάρχουν και γυναίκες που έχουν θάρρος, κρίνουν με αντικειμενικότητα και λένε τα πράγματα με τ όνομα τους.
Έτσι όπως τα γράφεις, ισότητα μεταξύ φύλων στα λόγια αλλα όπου βρούμε ταμπού της βλαχοελληνικής κοινωνίας του 50 (όπου ο μλκας της παρέας που πλερώνει πάντα είναι ο άντρας - εξ ου και τα προξενιά βάσει οικονομικής θέσης κτλ) τα υιοθετούμε. Αν αυτό δεν λέγεται πουτ@νι@, τοτε τι άλλο? Πόσο ξεφτίλας είναι ένας άνθρωπος (αρσενικού ή θηλυκού γένους) ο οποίος προσφέρει την αγάπη και τον έρωτα με βάση την τσέπη του συντρόφου του?
ΥΓ Το 69% των γυναικών μπακούρια, που το βρήκες παλι αυτό? :p
Μάλλον εσύ ζεις πολύ πίσω YiannisCrete, αν θεωρείς ******* μία επειδή της αρέσουν τα λεφτά......
χαχαχα... έγραψες μιλάμε γουαιτκαντλ... σαν να λέμε είμαι οπισθοδρομικός αν πω εναν ζιγκολό ζιγκολό επειδή πάει με γριές για τα φράγκα... ουδεν περαιτέρω σχόλιον...
υγ ανοιξε κανα λεξικό να διαβάσεις τι σημαίνει η λέξη που έγραψες http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80...AC%CE%BD%CE%B1
Συγκρίνεις τώρα τον ζιγκολό με τις γυναίκες που απλά τους αρέσει η απόλαυση στα πράγματα επειδή έχουν πληγωθεί;
δεν ειναι επειδη εχουν πληγωθει ειναι επειδη ειναι ετσι το ποιον τους
Μας τα 'χετε πρήξει πια εδώ μέσα όλοι με τις γυναίκες.
Οι γυναίκες εκείνο οι γυναίκες το άλλο.
Το έχω ξαναπει και θα το ξαναπω.
Αυτός που επιλέγουμε για φίλο ή γκόμενο αντανάκλαση δική μας είναι.
Απαλλαχτείτε από κομπλεξισμούς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
A στο καλο!!! Πρωτακουστο!!!!!! Στο τσατ και ζητανε ολοι μονο σεξ?????? Πεφτω απο τα συννεφα!!!!!!!!!
Για αυτο λεμε οτι σημασια εχει που κοιταζουμε!! Αν πας στη Μυκονο θα δεις οτι τα μοντελα ψαχνουν επιχειρηματιες, και θα βγαλεις το συμπερασμα οτι οοοοοολες οι γυναικες ενδιαφερονται για επιχειρηματιες, αν μπεις στο τσατ θα βρεις πολλους ανθρωπους που απλα ψαχνουν γρηγορο τροπο να πηδηξουν χωρις δεσμευσεις και θα συμπερανεις οτι ολοι οι αντρες ειναι ετσι!! Η φιλη μου που κοιταει μονο τους ψωνισμενους και κυλοφορει εκει που κυκλοφορουν και αυτοι, πιστευει οτι ολοι οι αντρες ειναι ψωνισμενοι κ.ο.κ.!!
και σε καφετερια και σε club ακομα και στον δρομο πηγα την 'επεσα', 'ομορφα' σε καποιες, ολο 'πακετο' επεφτε,εαν ειναι δυνατον,με 2 κοπελες εκατσε να βγουμε που στην πορεια εδειξε οτι ηταν πολυ λαθος...το γιατι, μαλον εψαχναν ολο το τζαμπα, γτ ειχαμε βγει 4-5 φορες για ποτο-καφε ολο εγω πληρωνα και δεν με πειραξε αυτο βεβαια, αλλα ισως δειχνει οτι μαλλον θα τα περιμενε ολα ετοιμα
ε καλα...πακετο
Από ότι είδα μικρός είσαι ακόμη, θα τη βρεις την άκρη, υπάρχουν περισσότερες γυναίκες που θέλουν να κάνουν σχέση από τους άντρες!
whitecandle , εγω δεν θελω σεξ
οσο και να φανει καπως δεν ψαχνω μονο sex απο μια σχεση απλα θελω να ειμαι και με μια κοπελα που να μπορω να συνενοηθω μαζι τις και να περναμε οσο καλυτερα γινετε, αν ειναι δυνατον οσες εχω πετυχει ηταν λιγο 'περιεργες' και δεν τα ριχνω μονο σε αυτες εγω ξερω που ειμαι 'λαθος' και σε αυτα προσπαθω να γινω καλυτερος αλλα αν αρχισω να πιστευω οτι φτεω μονο εγω για αυτη την κατασταση θα μου δημιουργηθουν ψυχολογικα
Alucard μου αυτό λέω, ότι θέλεις σχέση όπως και πολλές γυναίκες-κοπέλες, λιγότεροι οι άντρες-αγόρια, αλλά πρέπει να ψάξεις, έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να ψάξεις!
προσπαθω αν και δυσκολο, εχω λιγο περιεργο χαρακτηρα ντροπαλος,κλειστο ατομο γενικα δεν λεω πολλα...αλλα ολο γκινια,μετα απο ενα σημειο, αγανακτεις :D
Θα βρεις αν έχεις υψηλή αυτοπεποίθηση θα βρεις......
Άστα, γνώριμο στάδιο, φαύλος κύκλος. Στην ουσία λέει πρέπει να μην το σκέφτεσαι γιατι οσο το σκέφτεσαι τιποτα δεν έρχεται... αλλα πως να μην το σκέφτεσαι αφου το έχεις ανάγκη? Σαν να πεινάς, και να σου λένε αμα θέλεις να φας μην το σκέφτεσαι γιατι όσο το σκέφτεσαι δεν θα φας... Φαύλος κύκλος...
...και όλοι αυτοί που έχουν σχέση με κοπέλες χωρίς να έχουν mercedes και τέλεια σμιλεμένους κοιλιακούς, από άλλο πλανήτη κατέβηκαν και από άλλο πλανήτη τις βρήκαν???? Κυκλοφορούν γύρω μας ρε παιδιά, ένα σωρό!!!!
αυτοι οι τυποι εχουν μεγαλο ματζαφλαρι:D
πλακιτσα εκανα φιλε
ησουν πουθενα αλυσοδεμενη whitecandle η μηπως ηταν τα 15 χρονα κοριτσακια που παπαγαλιζουν οτι απελευθερωθηκαν και τωρα βγαζουν τα απωθημενα τους....επισης δεν νομιζω το παλιοτερο συστημα να ηταν βολικοτερο και για τους αντρες....απλα πιστευω οτι μαλλον ηταν βολικοτερο για την εξελιξη των πραγματων τη παρουσα εποχη....αν θεωρεις το να δουλευετε 12ωρα οπως εμεις για να τρωτε τα σκατα σας απελευθερωση τοτε ναι απελευθερωθηκατε για να ξανασκλαβωθητε στο καπιταλιστικο συστημα που μας δουλευει ολους............
Μάλιστα!!!
με λενε Rocky Marciano του e-psychology.gr και εχω 69 στις 69 νικες (ο κανονικος ειχε 49 στις 49)!
ελεγα να μην απαντησω και σ'αυτο το θεμα γιατι εχει πλεον κουρασει η ολη κοντρα την οποια τη καταλαβαινω οτι γινεται και λογο ανοιξης, και ειλικρινα δε μου προσφερει τπτ το να κατηγορω αλλα οταν υπαρχουν κι αποδεικτικα στοιχεια σαν αυτα http://www.newsbomb.gr/sex/story/821...hwris-syntrofo τοτε η οποιαδηποτε γκρινια των χρηστων που μπαινουν εδω μοιαζει δικαιολογημενη. το κανω λοιπον 1. επειδη με παρακαλεσε ο χρηστης confuse, 2. επειδη κακοχαρακτηριστικα παλι απ'τη μαρκελα (η οποια μαλλον νομιζει οτι με ξερει προσωπικα), 3. και για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οσον αφορα τις πουτανες. παμε λοιπον:
1. με το γαντι θα πω απλα οτι οι γυναικες θελουν να καλοπερασουν. ναι μεν παιζει ρολο η εμφανιση, δλδ αν εισαι ψηλος-γυμνασμενος-ξανθος-γαλανοματης και λοιπα που εχουν καταντησει κλισε πλεον γιατι ολες ειναι ιδιες, θα προσελκυεις μεν περισσοτερες/περισσοτερες θα σε κοιτανε, ΑΛΛΑ αμα δε μπορεις να τις κανεις να διασκεδασουν, μαλλον θα φας ακυρο κι εσυ γιατι τα λαθη δε συγχωρουνται. και πως θα καλοπερασουν αν δε διαθετεις λεφτουδακια για χαλασμα ? εκει ειναι το προβλημα σημερα που πειναμε. δε διαθετουμε λεφτουδακια, κι ετσι ακομα κι αν εχεις μια οκ εμφανιση και την εγκρινουν, σε στελνουν διοτι δε μπορεις να τις προσφερεις. βεβαια ισως να μπορουσαμε να πουμε οτι υπαρχουν τροποι να περασεις καλα και χωρις λεφτα, και το σεξ ειναι ενας απ'αυτους. οταν ομως ολες επηρεαζονται η μια απ'την αλλη οπως ακολουθουν τη μοδα, ετσι λογικα θα θελουν αυτο που προτιμα και η κολλητη τους. ειτε αυτο ειναι εξοδο σε μια γνωστη καφετερια, ειτε σε εστιατοριο, ειτε οτι αλλο.
2. με ξερεις προσωπικα δλδ μαρκελα και εισαι τοσο απολυτη ? η απογοητευση ειναι κατι στιγμιαιο που περναει πολυ ευκολα. μιζεριασμενο ομως δε μπορεις να με πεις. ισως να μπορεις να με πεις γκρινιαρη. τι θα προτιμουσες ομως, εναν που σου γκρινιαζει για σεξ ή εναν προβληματικο που δε του σηκωνεται ποτε και γι'αυτο δε γκρινιαζει ? προσεχε τι θα απαντησεις, γιατι στο θεμα της whitecandle βγηκες ηδη μια φορα παρθενοπιπιτσα με τις αποψεις σου...
3. ο YiannisCrete σου απαντησε σωστα, δες λιγο και τη σημασια της λεξεως. ******* ειναι αυτη που κανει σεξ πληρωνοντας τη για ανταλλαγμα. υπαρχει και το γνωστο τραγουδι του Χρηστου Τουση (BloodyKate) που λεει οτι η διαφορα απο ******* σε ******* ειναι μια, η μια βγαζει μεροκαματο και η αλλη κανει ληστεια. δυστυχως πλεον εχουν καταντησει ολες παρανομες πουτανες γιατι το πληρωνοντας τη σημερα μπορει να μεταφραστει σαν ξοδευωντας ολα τα λεφτα για χαρη της, γιατι οπως ειπαμε και στο 1 θελει να καλοπερασει. δε θα υπηρχε ομως προβλημα εαν δεν ειχαμε κριση εδω και πεινουσαμε. κι επειδη τα κοριτσακια αυτα αρνουνται να ριξουν τις απαιτησεις τους, γι'αυτο και τα αγορακια παραμενουν μονα και γκρινιαζουν τωρα.
οι αντρες δε πληγωνονται ? γιατι να μη καλοπερνανε κι αυτοι δλδ ? ή μηπως πιστευεις ακομα οτι αυτοι δεν ειναι ανθρωποι και δε νιωθουν, δεν αισθανονται, δεν εχουν αναγκες, ενω ειπαμε το αντιθετο στο αλλο θεμα το δικο σου ? κι αφου κι εσυ εισαι πληγωμενη, γιατι να μη κοιταξεις να καλοπερασεις ? πηγαινε κι εσυ μονο για σεξ, τι σε εμποδιζει ? αν σε χρησιμοποιησαν χρησιμοποιησε τους κι εσυ.