τι θέλετε επιτέλους οι γυναίκες? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 121
    Banned
    Μάλλον εσύ ζεις πολύ πίσω YiannisCrete, αν θεωρείς ******* μία επειδή της αρέσουν τα λεφτά......

Senior Member
    χαχαχα... έγραψες μιλάμε γουαιτκαντλ... σαν να λέμε είμαι οπισθοδρομικός αν πω εναν ζιγκολό ζιγκολό επειδή πάει με γριές για τα φράγκα... ουδεν περαιτέρω σχόλιον...

υγ ανοιξε κανα λεξικό να διαβάσεις τι σημαίνει η λέξη που έγραψες http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80...AC%CE%BD%CE%B1
    Forbidden dreams

Banned
    Συγκρίνεις τώρα τον ζιγκολό με τις γυναίκες που απλά τους αρέσει η απόλαυση στα πράγματα επειδή έχουν πληγωθεί;

Senior Member
    δεν ειναι επειδη εχουν πληγωθει ειναι επειδη ειναι ετσι το ποιον τους
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Σε αυτο που θα συμφωνήσω μαζι σου ειναι ότι οι γυναίκες έχουν μια τάση να την βρίσκουν με αυτους που τις πληγώνουν , όχι όλες αλλα οι περισσότερες , το γιατι δεν ξέρω να απαντήσω .... .
    θα σας πω εγω, γτ θελουν ψεματα στο φουλ, αυτος που λεει τα πιο γλυκα και πιστα παραμυθια κερδιζει και οπως ολα τα παραμυθια τελειωνει το παραμυθι τους και πληγωνονται χαχαχαχα

Senior Member
    Μας τα 'χετε πρήξει πια εδώ μέσα όλοι με τις γυναίκες.
    Οι γυναίκες εκείνο οι γυναίκες το άλλο.
    Το έχω ξαναπει και θα το ξαναπω.
    Αυτός που επιλέγουμε για φίλο ή γκόμενο αντανάκλαση δική μας είναι.
    Απαλλαχτείτε από κομπλεξισμούς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Συγκρίνεις τώρα τον ζιγκολό με τις γυναίκες που απλά τους αρέσει η απόλαυση στα πράγματα επειδή έχουν πληγωθεί;
    Γουαιτκαντλ, όταν αρχίσεις να βλέπεις τα δυο φύλα επι ίσοις όροις, τότε τα ξαναλέμε... και δεν συγκρινα τις γυναίκες με τους ζιγκολο, αλλα τις πόρνες με τους ζιγκολο... τέλος, όλοι οι άνθρωποι πληγώνονται, ανεξαρτήτως φύλου.

Αυτα τα ολίγα, φιλικά
    Forbidden dreams

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    θα σας πω εγω, γτ θελουν ψεματα στο φουλ, αυτος που λεει τα πιο γλυκα και πιστα παραμυθια κερδιζει και οπως ολα τα παραμυθια τελειωνει το παραμυθι τους και πληγωνονται χαχαχαχα
    Πολύ αστείο......

Banned
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Γουαιτκαντλ, όταν αρχίσεις να βλέπεις τα δυο φύλα επι ίσοις όροις, τότε τα ξαναλέμε... και δεν συγκρινα τις γυναίκες με τους ζιγκολο, αλλα τις πόρνες με τους ζιγκολο... τέλος, όλοι οι άνθρωποι πληγώνονται, ανεξαρτήτως φύλου.

Αυτα τα ολίγα, φιλικά
    Δες τα πρώτα εσύ και μετά βλέπουμε ;)

Senior Member
    Πολύ αστείο......
    ξεχασα τα εισαγωγικα στο πληγωνονται ;):cool:

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ξεχασα τα εισαγωγικα στο πληγωνονται ;):cool:
    Μάλλον δεν ξέρεις τις γυναίκες καλά.......

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Confuse δεν είναι ένας δύο....... δυστυχώς μπαίνω στα τσατ πολλά χρόνια τώρα, και όλοι μόνο σεξ ζητάνε......
    A στο καλο!!! Πρωτακουστο!!!!!! Στο τσατ και ζητανε ολοι μονο σεξ?????? Πεφτω απο τα συννεφα!!!!!!!!!

Για αυτο λεμε οτι σημασια εχει που κοιταζουμε!! Αν πας στη Μυκονο θα δεις οτι τα μοντελα ψαχνουν επιχειρηματιες, και θα βγαλεις το συμπερασμα οτι οοοοοολες οι γυναικες ενδιαφερονται για επιχειρηματιες, αν μπεις στο τσατ θα βρεις πολλους ανθρωπους που απλα ψαχνουν γρηγορο τροπο να πηδηξουν χωρις δεσμευσεις και θα συμπερανεις οτι ολοι οι αντρες ειναι ετσι!! Η φιλη μου που κοιταει μονο τους ψωνισμενους και κυλοφορει εκει που κυκλοφορουν και αυτοι, πιστευει οτι ολοι οι αντρες ειναι ψωνισμενοι κ.ο.κ.!!

Senior Member
    και σε καφετερια και σε club ακομα και στον δρομο πηγα την 'επεσα', 'ομορφα' σε καποιες, ολο 'πακετο' επεφτε,εαν ειναι δυνατον,με 2 κοπελες εκατσε να βγουμε που στην πορεια εδειξε οτι ηταν πολυ λαθος...το γιατι, μαλον εψαχναν ολο το τζαμπα, γτ ειχαμε βγει 4-5 φορες για ποτο-καφε ολο εγω πληρωνα και δεν με πειραξε αυτο βεβαια, αλλα ισως δειχνει οτι μαλλον θα τα περιμενε ολα ετοιμα

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    A στο καλο!!! Πρωτακουστο!!!!!! Στο τσατ και ζητανε ολοι μονο σεξ?????? Πεφτω απο τα συννεφα!!!!!!!!!

Για αυτο λεμε οτι σημασια εχει που κοιταζουμε!! Αν πας στη Μυκονο θα δεις οτι τα μοντελα ψαχνουν επιχειρηματιες, και θα βγαλεις το συμπερασμα οτι οοοοοολες οι γυναικες ενδιαφερονται για επιχειρηματιες, αν μπεις στο τσατ θα βρεις πολλους ανθρωπους που απλα ψαχνουν γρηγορο τροπο να πηδηξουν χωρις δεσμευσεις και θα συμπερανεις οτι ολοι οι αντρες ειναι ετσι!! Η φιλη μου που κοιταει μονο τους ψωνισμενους και κυλοφορει εκει που κυκλοφορουν και αυτοι, πιστευει οτι ολοι οι αντρες ειναι ψωνισμενοι κ.ο.κ.!!
    Κοίτα, ίσως έχεις δίκιο, αλλά.........όταν έχω γνωρίσει 1.000.000 ανθρώπους και όλοι ζητάνε αυτό, δεν μπορεί να πέφτω και τόσο έξω!

Banned
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    και σε καφετερια και σε club ακομα και στον δρομο πηγα την 'επεσα', 'ομορφα' σε καποιες, ολο 'πακετο' επεφτε,εαν ειναι δυνατον,με 2 κοπελες εκατσε να βγουμε που στην πορεια εδειξε οτι ηταν πολυ λαθος...το γιατι, μαλον εψαχναν ολο το τζαμπα, γτ ειχαμε βγει 4-5 φορες για ποτο-καφε ολο εγω πληρωνα και δεν με πειραξε αυτο βεβαια, αλλα ισως δειχνει οτι μαλλον θα τα περιμενε ολα ετοιμα
    Γενικά έχω καταλάβει όποιος θέλει σχέση την σήμερον ημέρα, τρώει άκυρα......

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast