εγω εχω μια απορια, στους δικους της ειπε καλημερα μπαμπα, μαμα, εχω σχεση με εναν χρονιο χρηστη ηρωινης και με πολλα προβληματα? Που εμαθε ο πατερας της στο χωριο σε ενα νησι μες στο πελαγο τι καπνο φουμαρεις εσυ??
εγω εχω μια απορια, στους δικους της ειπε καλημερα μπαμπα, μαμα, εχω σχεση με εναν χρονιο χρηστη ηρωινης και με πολλα προβληματα? Που εμαθε ο πατερας της στο χωριο σε ενα νησι μες στο πελαγο τι καπνο φουμαρεις εσυ??
Απο οτι καταλαβα αποψε , ο πατερας δεν ξερει ακριβως την αληθεια, η μανα ηξερε 3 -4 μηνες πριν, σπουδαζε εδω κι ειχε μια γνωστη της στην γειτωνιαμου!! κολο συμπτωση βλεπεις!! κουτσομπολια! κι φυσικα της ειπαν τα καλητερα για μενα!!
Aυτο που με τρομαζει ειναι οτι μπορει να την νευριασα τοσο πολυ σημερα, να εχασα καθε επαφη ! φοβαμαι οτι εγιναν αυτα λογο του οτιμπηκε εδω μεσα κι διαβασε τι εγραφα!!
ΑΜΑΝ! αν ειναι ετσι συγουρα θα ειναι κοκκινο πανι λογο του οτι ειπα λεπτομεριες κι πιο πολυ για τα οσα ειπα σε σχεση με την οικογενεια της!! αν κι πωτες δεν τους κατηγορισα, ποιος μπορει να τα βαλει με μια μανα?
Φερομαι οπως ακριβως ελεγε η ΘΕΟΦΑΝΙΑ , κι εγω το αρνιομουνα, παντως παλυ τα κανα σκατα η ετσι η αλλιος.
Ατο που με καθισιχαζει ειναι οτι δεν ειχε μεγαλη σχεση με φορουμ.
Εχω μια απορια - παλυ- , αν εχεις κλεισει το προφιλ σου, μπορεις να δεις τα θεματα καποιου? δεν λες για τις απαντησεις με ονομα. ξερει κανεις?
θα συμφωνησω με το "μπουκωμα" που ειπωθηκε παραπανω και αν ειναι και χρηστρια του φορουμ οπως ειπες,της δινεις ενα εξτρα μπουκωμα αν τυχει και διαβασει το θεμα σου..η απελπισια ειναι εξαιρετικα ξενερωτικη.
φιλικα στα λεω,μην παρεξηγηθεις..!και οσο για το προβλημα σου να μην δινεις λογαριασμο σε κανεναν μονο κοιτα να κανεις το καλυτερο για εσενα.
Βρε συ Γιώργο, ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα θέματα του φόρουμ, δεν χρειάζεται ούτε μέλος να είναι, ούτε συνδεδεμένος. Με εκπλήσσεις! Για να απαντήσεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πρέπει να συνδεθείς. Φυσικά και έχει διαβάσει τι γράφεις αν ακόμη την απασχολείς, έστω και λίγο!
Όπως, με τα στοιχεία που δίνεις, πολλοί από δω μέσα έχουν καταλάβει για ποια μιλάς! Γι' αυτό κάποιοι μίλησαν για διαδικτυακά κουτσομπολιά.
Είσαι τόσο αφελής ή το παίζεις?
OXII ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟ!! , Πανω στην απελπισια μου, πανω στον θυμο μου κανω παντα βλακειες!
ειμουν κι μθυσμενος καπως αυτες τις μερες.
Τωρα καταλαβαινω γτ. ειναι τοσο στραβομενη τις τελευταιες μερες.
Μαρια , πιστευω ακομα ομως οτι δεν εχει μπει, πρωτα απο ολα πωτες δεν ειχε μεγαλη σχεση με το φορουμ, εμπαινε πολυ ελαχιστα , μαλιστα τελευταιους μηνες δεν εμπαινε καθολου!
Γνωριζει κανεις αν μπορω να σβησωκαποια μην? Θα θελα την γνωμη σου, τις γνωμες σας πια μηνυματα μου ειναι προσβλητικα, θα μπορουσαν να την κανουν να ξενερωσει? Δεν μπορω να μην παραδεχτω πως εβγαλα των εαυτομου λαδι, λαυος μου γτ. οταν υπαρχει χωρισμος δεν μπορει να φταιεις μονο ο ενας. Δεν εχω γραωει ομως - απο οτι διαβασα - κατι που να την προσβαλη , ουτε κατι που να την φωτογραφιζει.
Γνωμη μου ειναι πως οταν υπαρχουν πραγματικα συναισθηματα και διαθεση να κρατησεις μια σχεση.....μερικα μηνυματα σε ενα φορουμ δεν αλλαζουν τιποτα....και το αντιθετο.....
Εχεις δικιο!! οτι κι αν γινει σε ενα ζευγαρι! ειτε οι γωνεις να μην θελουν την σχεση τους, ειτε να μην θελει η κυβερνιση η ιδια!! αμα υπαρχει αγαπη μεσα τους! δεν θα περασει πολυ καιρος οπουκι οι γωνεις οι ιδιοι θα τους δωσουν τις ευχες τους!!
Αλλα ολα αυτα αμα υπαρχει η φλογα μεσ τους - κι στους δυο ετσι!-
Ειμαι πολυ χαλια ακομα κι σημερα!! αυτη μου λεγε χθες οτι μερα με την μερα ειναι καλητερα, καλιει πιο λιγο κι τετοια.
Εγω μερα με την μερα ειμι πιο σκατα!!! Γτ. μου λυπει ολο κι πιο πολυ χρονο η γαπη μου!!
ΜΕΓΑΛΕς ΔΙΑΦΩΡΕς ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟ
εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τον εαυτό σου γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρήθηκε ..τα πόδια σου να σταθούν γερά,τα χέρια σου να εργαστούν για το καλο σου κ το μυαλό σου να δει ένα αισιόδοξο μέλλον γιατί μονο αν το δει θα μπορεσει κ να το φτάσει.όλα θελουν τον τροπο τους κ πρεπει να είμαστε ξύπνιοι να βρίσκουμε τον καλύτερο προς το συμφέρον μας..ανασκουμπώσου πάρε τα πάνω σου κ όλα θα γίνουν,όχι αλλα κλάματα κ απελπισίες :):)
εγώ αν είχα πρώην γκόμενο, που επειδή τον χώρισα με έκανε ξεφτίλα, εκθέτοντας προσωπικά μου στοιχεία σε ένα ολόκληρο φόρουμ...δε θα αντιδρούσα και πολύ ψύχραιμα.
Πραγματικά, θεωρείς ότι συμπεριφέρεσαι σωστά σε κάποια που όπως λες λατρεύεις?
εμένα το θέμα σου μου κάνει σε στυγνό συναισθηματικό εκβιασμό και θα κάνω και αναφορά γιατί η διαχείριση αγρόν ηγόραζε.
Είναι που κατά τ'άλλα προσατευονται τα μέλη του φόρουμ.
Πρωτα απο ολα δεν ειμουν "γκομενος" , ειχαμε σοβαρη σχεση, αγαπιομασταν ,μηνμπερδευεις με τις δικες σου σχεσεις δεν ειναι μονο το "πηδιμα" , ευχομαι να το χαμπαριασεις και εσυ.
Δευτερον δεν την εκανα ξεφτιλα ! γτ. δεν αναφερα τα ευαίσθητα κι προσωπικα της . Και πανω απο ολα ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ την φωτογραφισα ,αφου κανεις δεν καταλαβε για πια λεω! οπως εχω πει εκατο φορες ηταν πολυ σπανια μεσα στο φορουμ!!
Τριτον κι συμαντικοτερο απο ολα! οτι κι να εγινε , οσο σκατα κι αν εγιναν τα πραματα , την αγαπησα κι την αγαπω ακομα!! γτ. μου σταθηκε οπως λιγοι ανθρωποι σε πολυ δυσκολες φασεις της ζωης μου! αυτο δεν το ξεχναω με τυποτα!!!!!
Τελος αμα θες να ρουφιανεψεις καντω!! σε παρακαλω καντω!!! ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ! που τολμας να λες σε μενα για "συναισθηματικό εκβιασμό " σε αυτην την σχεση μου! δεν ξερεις κι κανεις αυτο που εισαι εξπερ! να πικρενεις καποιον που εχασε την σχεση του!
κορίτσι όποιο κι αν είσαι και διαβάζεις τα όσα έχουν γραφεί, μη μασάς από ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους, στο λέω σα συμβουλή.
Ειμαι κι εγω θυμα της στατιστικης! ,διαβαζα οτι τα 3/5 των χωρισμων συμβαινουν λιγο πριν η λιγο μετα τις διακοπες. Ισως ειναι κι το μονο συνηθισμενο που ειχε αυτη η σχεση, για αυτο κι δεν ηταν γραφτο της να κρατηση καιρο.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν μπηκε στο φορουμ, δεν ειδε κανενα μηνυμα ουτε δυκο μου ουτε των παιδιων που γραψαν, δεν ενιωσα να ειναι καθολου εδω ουτε πουθενα !
Εχω να ευχαριστω οσους ασχοληθικατε , με παρηγορισατε , μου ειπατε πραματα που μπορει να συμβαινουν αλλα λογο της φασης μου δεν τα περνω χαμπαρι!
Ευχομαι να ειναι καλα, να ακουσει τις συμβουλες για το μελον της το επαγκελματικο αλλα κι για το αισθηματικο της.
Σκοπος πλεον ειναι να κρατησω χαρακτηρα, να μπορεσω να την αφησω οσο πιο γρηγορα γινετε στην ησιχια της , να χαρει τα νιατα της, στο υπεροχο κι γεματο κοσμο λογο εποχης νησι. Να μεινει μακρια μου για να μπορει ηρεμα να αποφασησει τη θα κανει με την καρδια της , κι σε τι ανθρωπους θα την αφηνει απο δω κι περα.
Οσο δυσκολο κι αν ειναι για εμενα, ειτε για τον τροπο που σπασαμε, αφου δεν μπορεσα να την δω καθολου!! να χερετηθουμε σαν ανθρωποι! ειτε για τους λογους που σπασαμε, αφου κι αυτοι ειναι τοσο μπερδεμα! μενω με το παραπονο πως δεν θ μαθω ποτες την ακριβη αιτια που εγινε ολο αυτο.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ! ΟΠΩς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!
γιώργο, δεν ξέρω αν θα σε στεναχωρήσει αυτό που θα σου πω, αλλά αν είχες μια ελπίδα να γυρίσει η κοπέλα με όλη αυτή τη συμπεριφορά το μόνο που καταφέρνεις είναι να την ξενερώνεις περισσότερο.
Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκάλοπ με τις κοπέλες του φόρουμ και να σου έλεγαν πως θα ένιωθαν αν χώριζαν για τον οποιονδήποτε λόγο με το φίλο τους και αυτός αντιδρούσε έτσι.
θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον.
Γιωργο αν εκανε ετσι καποιος που θα με διεκδικουσε,ενδεχομενως να αλλαζα πλανητη..ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥ ΛΙΓΟ!!!
¨) , Ενδιαφερον ,οντος, ¨) Δεν θα χα προβλημα.
Μα και τα να εκανα ρε παιδια? δλδη να την παρακαλαω να γυρησει?? ε ετσι δεν την θελω!!
Αληθεια πειτε μου ποιο μηνυμα ειναι σκατα?
Δλδ συγνωμη με αυτο θρεντ νιωθεις οτι κρατας χαρακτηρα?Γιωργο συνελθε..καταλαβαινω εισαι πληγωμενος,την θες,την αγαπας αλλα με κλαψα κανεις δεν καταφερε τιποτα..την μισω την κλαουρα!κλαψε βουβα ρε αδερφε μου!πρεπει να μπει και να τα διαβασει αυτα?και τι νομιζεις οτι αν τα διαβασει θα πει "Αχ τι αγορινα εχω εγω!!" ?ισως ειμαι λιγο σκληρη και να με συγχωρεσεις,ισως απανταω βαση του δικου μου χαρακτηρα,αλλα σου ξαναλεω ετσι δεν κερδιζεις τιποτα..απεναντιας απωθεις!οχι σαν ανθρωπος να εξηγουμαι,σαν κατασταση!
Αν θες παντως γιωργο μπορεις να μας πεις τα δικα σου λαθη σε αυτη τη σχεση.. Να τα αναλυσουμε μηπως βοηθηθεις και να ξερεις να μην τα επαναλαβεις στο μελλον, γιατι οπως ειπες τα ειπες εσυ τα παραπονα σου για την κοπελα, αλλα και εσυ εκανες σφαλματα. Μπορει να ηταν στην τελικη τοσο σημαντικα ωστε να ραγισει κατι μεσα της.. Αν θες μας λες.
Ρε κοριτσια,δυστυχως δεν μπορεσα να καταγραψω ακριβος πως εχουν τα πραματα! - ξερω ξερω φταιει η μορφοση μου, η εγκληματικη μου σμπεριφορα πρως την γραμματικη κι το συντακτικο μου! ¨) - χεχε.
Δεν ειναι ευκολα τα πραματα, το συγουρο ειναι οτι πρεπει να την αφησω υσιχη για καποιο καιρο!
..συμφωνώ απόλυτα.
Έχεις παρακαλέσει και έχεις ρίξει πολύ τον αντρισμό σου μέχρι στιγμής.
Εγώ προσωπικά θα ξενέρωνα και από τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου αν τον έβλεπα να κλαιγεται όλη την ώρα και να φέρεται με αυτο τον τρόπο. Εμείς οι γυναίκες, όσο δυναμικές και αν είμαστε έχουμε την ανάγκη ο άντρας που επιλέγουμε ως συντροφο να είναι ένα κλικ παραπάνω από μας στο θέμα της δυναμικότητας. Εγώ προσωπικά θα είχα ξενερώσει απίστευτα, (αν δεν είχα ξενερώσει πρώτα με αυτό που έγραψες κάπου παραπάνω πως ξαναήπιες).
Έχεις να κάνεις με μια νεαρή κοπέλα που πάει να κερδίσει τη ζωή της, σπουδάζει, έχει φύγει από το σπίτι της, ζει μόνη στην αθήνα, έχει στόχους και κυνηγάει το μέλλον της. Φαντάζεσαι πως θα νιώθει όταν βλέπει πως ο κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερος "αντρας" απέναντι της κλαίγεται όλη μέρα που χώρισαν και με την πρώτη δυσκολία καταφεύγει στην πρέζα?
Τι σόι ασφάλεια να νιώσει αυτό το κοριτσάκι με σένα?
Εχετε δικιο ρε κοριτσια! ξερω , με αυτα που γραφω μπορει να την αποθω!, δεν θα τα εγραφα πριν 5 μερες, αλλα της ελεγα! τα χω ξανα πει αμα διαβαζατε τα προηγουμενα! Στην αρχη μονο κλαψιαρεις δεν ειμουνα!
Με ξερει καλα! ξερει καλα η πιτσιρικα οτι αμα ενιωθε εγκλοβισμενη, αμα ενιωθε πιεσμενη κι μονη της ενα νευμα ηθελα! οχι πολλα ,ενα υπονοουμενο! Πειραια μενω ,το λιμανι ειναι διπλα ,βαπορι κι θα ειμουν εκει! Κι οτι ηθελε! , να την φερω εδω κι να ζησει μαζι μου? μπορουσα! να την πω με ωραιο τροπο σοτυς δυκους της ,μπορουσα! να την δω , μια αγκαλια κι να φυγω αθοριβα μπορουσα!!
Με ξερει , κι ξερει αν θα εκανα τα παντα!! η οχι για παρτι της.
λαθοι εκανα πολλα! δεν της εδειχνα πολυ εμπιστοσυνη! τι να κανω ρε κοριτσια?? οταν απο μικρος βλεπω γυρο μου ψεματα? οταν η ιδια η αδελφη μου κερατονε τους γκομενους της οταν ειμουν παιδακι κι τα εβλεπα φρικερνα!!!
Αλλο λαθος ηταν πως δεν της φερομουν αναλογα με την ηλικια της! μου ελεγε πως δεν την εβλεπα σαν κοριτσακι τον τελευταιο καιρο!! λαθος αλλα νομιζα οτι στην αρχη ηταν λογικο , μετα πιστευα πως θα ηταν καλητερα να της φερομαι σαν μεγαλη γυναικα!!
giorgo panou έχεις πολύ αγάπη να δώσεις πραγματικά ,δώσε κ τον καλυτερό σου εαυτό κ σε διαβεβαιώνω ότι όλα θα πάρουν καλή τροπή στη ζωή σου είτε κερδίζοντας το χαμένο εδαφος είτε ανακαλύπτοντας νέα γη .
Δεν εχετε χασμα ηλικιας..αλλα εμπειριων και βιωματων και αυτο ειναι τρις χειροτερο!εσυ υποσυνειδητα θες ενα μαξιλαρακι,ενα λιμανακι να το πω ετσι..!μπορει να στο προσφερει αυτο ενα κοριτσακι?θα μου πεις αυτο ελαχε να αγαπησω..!κοιτα εγω δεν θα σου εγραφα τιποτε απο τα παραπανω αν δεν ελεγες οτι ειναι μελος του φορουμ,με την εννοια οτι μπορει να τα διαβασει!εκει θα χασεις ποντους!
Εισαι ευαισθητη ψυχη οφειλω να ομολογησω..αλλα νομιζω οτι πρεπει να βρεις κατι αναλογο του κυμματος σου..λυσε τις αδυναμιες σου γιατι η ζωη εχει πολλες απογοητευσεις και απο οτι βλεπω δεν εχεις γυμνασει αρκετα την αμυνα σου..
(ξερω,θα λες τι μαλακιες μου λεει αυτη η ψυχη τωρα..) :)
Δεν λες μαλακιες ! λες ωραια πραματα. Δεν ειναι μελος του φορουμ εδω ! κι οταν ηταν δεν εμπενε παρα μονο οταν εμπαινα εγω!
Ξερω πως πολλα απο υτα που εχω γραψει η γραφω ακομα¨) μπορει να ειναι η χαριστικη βολη! Δεν μπορω ομως να κανω αλλιος , θα ξενερωνε κι η ιδια πιστευω! ξερει οτι δεν μπορω να κριβομαι πισω απο την καρδιαμου! δεν μπορω να λεω παραμυθακια για να γυρησει πισω! γτ. ο.κ., ξερω κι ξερει οτι αμα αρχισω να την καλοπιανω μπορει να τα ξανα βρουμε! αλλα για λιγο μετα παλυ τα ιδια! αν δεν λυθουν καποια προβληματα δεν παιζει, δεν μπορω να μην ειμαι ο εαυτος μου!!
Δεν της ελεγα ψεματα, ουτεσ την παραπυθιαζα! πωτες δεν της ελεγα οτι ηταν καμια κουκλαρα! θεα!δεν ηταν - φυσικα εχει πολυ γλυκο προσωπο αλλα δεν ηταν η θεα! , εμενα ομως μου αρεσε!!κι της ελεγα οτι για τα ματια μου ειναι το ομορφοτερο κοριτσακι που υπαρχει στον κοσμο!! κι με τον τροπο μου την εκανα να νιωσει πως μου αρεσε πιο πολυ απο καθε κουκλαρα η θεογκωμενα που μπορει η τυχη να μου τα ερε ετσι να γνωρισω !-κι το ηξερε αυτο- γτ. στην μικρουλα ! βρηκα πραματα που νομιζα οτι υπαρχουν μονο στισ νουβελες!!Πιστεψα στην αγΠπη της ενωολοι με εκραζαν , μου ελεγαν οτι εχει μονο εντυποσιαστει! οτι ειναι η διαφορα ηλικιας που την τραβα!! μου ελεγαν οτι χανω χρονο κι τετοια! εγω ομως τα ενιωσα αυτα! δεν ηταν ψεματα! αλλα οχι για πολυ! αυτο ηταν το κακο!
Το να πεις στην γυναικα που γουσταρεις και αγαπας οτι ειναι θεα (ακομα και αν η μυτη της φτανει μεχρι την Κρητη) δεν ειναι παραμυθα..ξερεις στην οποιαδηποτε σχεση,απο "μονο σεξ" εως "σε παντρευομαι" παιζει ρολο ο θαυμασμος!Εισαι λιγο ανωριμουλης..
Ειδες λοιπον ενα λαθος που κανεις?εννοω τα παραπανω που εγραψες περι ομορφιας και παραμυθας.
Δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι μου σταθηκε σε καποιες στιγμες πολυ δυσκολες!! με ειδε να βγαζω στεριτικα , πολυ βαρια!! με ειδε να περνω λαθος χαπια κι να με πηγαινει με το ασθενοφορο στο νοσοκομειο!! με ειδε να κανω εμετους ,να πεφτω κατω! να κανω πραματα που ντρεπομαι να γραψω!! Αυτη εκλεγε αλλα δεν με παραταγε!
Δεν υπαρχει αλλη κοπελα στα οσα χρονια μου κανει κουκου κι εχω κοπελα ¨)-ακομα κι αυτες που επιναν!! - που να μου σταθηκε σαν την μικρουλα!! Ισως να ειναι κι αυτος ενας λογος που την αγαπησα τοσο πολυ! κι τωρα που την χνω! τωρα που γινομαι καλα! για αυτο ξενερωνω! κι οταν ξερω οτι μου την περνουν απο διπλα μου γινομαι μαλακασ!! αλλα το κραταω!! δεν εχω μπει σε κανενα βαπορι να παω κι να τους κανω καμπινγκ το ξενοδοχειο!!!
γιωργο. οι γυναικες δεν σκεφτονται ουτε αποφασιζουν παντα με βαση την λογικη. μην σκας και μην χανεις τον χρονο σου με την συγκεκριμενη. ολοι εχουμε στεναχωρηθει, ολοι εχουμε αισθηματα και ολοι εχουμε πληγωθει, κρατα τον εαυτο σου και μην περιμενεις πολλα. ουτε εγω περιμενω. ξερω τι να περιμενω. εναν διαρκη αγωνα να βγαζω χρηματα μπας και τα χαρω (εαν) οταν γινω γερος.
Εχεις δικιο, ουτε νοσοκομα ειναι.Ειναι ανθρωπος, που εχει τα ονειρα του, τις φιλοδοξιες της, εχει την προσωπικοτητα της κι εχει κι τους γωνεις της!! που κανει καλα κι τους ακουει!!
Στην τελικη εγω εχω ζησει, εχω γλεντισει οσο δεν παει για τα στανταρ μου, εχω νιωσει ολα τα αισθηματα που μπορουσα να νιωσω στο φουλ!! νιωθω πολυ ευχαριστημενος κι επαρκες! Ενταξι δεν ηρθε το τελος μου ακομα!
Οτι κι να λεω ,η ζωη της ειναι στα ομορφα χερακια της! δεν ειμαι απο αυτους που θα της κανω την ζωη κολαση να την ενοχλω συνεχεια, να πηγαινω σπιτι της!! να κοπανησω τον μελοντικο της συντροφο κι αλλες βλακιες!!
Την αγαπω! δεν ειναι ιδιοκτισιαμου! κι αφου θελω το καλο της καθε τη που την κανει χαρουμενη ειναι κομπλε απο παρτηου!!
Σρυ αμα βγω, αλλα ειναι αργα πλεον για μενα λογο της δουλειας μου. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδιαμου! - την μιση καρδιαμου βεβαια γτ. η αλλη μιση ειναι σε ενα νησι ακομα- ¨) χεχε, ευχαρισω παιδια για την συμπαρασταση σας.
Κάποια στιγμή σε παράτησε για να πάψει να κλαίει.
Και πιστεύω ότι ο βασικός λόγος που σε παράτησε είναι αυτός και είναι αρκετός από μόνος του. Όσο και να θες να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου κι εμάς, βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι είναι ανυπόφορο να ζει κάποιος με κάποιον εξαρτημένο. Γιατί αυτό έχεις επιλέξει να είσαι.
Και η όποια αναποδιά σου συμβαίνει (καλή ώρα ένας χωρισμός), είναι ένα καλό άλλοθι για να ξαναπιείς. Και μια ευκαιρία να ρίξεις ακόμη μια φορά τις ευθύνες για την κατάστασή σου και το ξανακύλισμά σου στην άδικη γυναίκα που σε κορόιδεψε.
Όσο για την μεγάλη αγάπη που ένιωσες για το "κοριτσάκι" που "δεν είναι και καμιά θεά" (πόσο συνηθισμένος τρόπος χειραγώγησης να μειώνουμε κάποιον, προκειμένου να αρκεστεί στα ψίχουλα που προσφέρουμε), φοβάμαι ότι είναι παραμύθια, που κάποιες στιγμές τα πιστεύεις κι εσύ.
Για να μπορέσουμε να νιώσουμε πράγματα για κάποιον, πρέπει να είμαστε νηφάλιοι (όχι να έχουμε διαλείμματα νηφαλιότητας), άλλα πάνω απ' όλα πρέπει τουλάχιστον να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Και δε νομίζω κάποιος που προσπαθεί να καταστρέψει τον εαυτό του, τον σέβεται. Με λίγα λόγια πρέπει να έχουμε διαύγεια και να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να ενδιαφερθούμε και για κάποιον άλλον και να έχουμε να δώσουμε κι εμείς.
Δε νομίζω λοιπόν ότι αγαπάς την κοπέλα, αυτό που δεν αντέχεις να αποχωριστείς είναι η αίσθηση ότι ίσως σε αγάπησε, αφού ανέχτηκε τόσα για χάρη σου.
Γιώργο, όπως και νάχουν τα πράγματα χρειάζεται να σηκώσεις το κεφάλι ψηλά, να δεις μπροστά και να συνεχίσεις! Την δύναμη την έχεις μέσα σου!
Μην περιμένεις κάποιος άλλος αγόρι μου να στην δώσει! Τους άλλους εμείς τους φέρνουμε συνοδοιπόρους στον δρόμο μας κι αν επιλέξουν
κάποια στιγμή να μην ακολουθήσουν ο δρόμος μας συνεχίζεται.. Θα σου πάρει λίγο καιρό για να το δεις, αλλά αξίζει η πορεία! Κι εσύ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!
Να θυμάσαι πάντα ότι η μόνη πραγματική αγάπη με διάρκεια είναι η αγάπη για τον εαυτό σου!
Στηρίξου ξανά και προχώρα.. κι αν δεν μπορείς μόνος σου ζήτησε βοήθεια! Σου εύχομαι καλή συνέχεια! :)
Καλέ μου Γιώργο, σου είχα ξαναγράψει παλιότερα.
Εζησες μια όμορφη ιστορία, είδες ότι είσαι ικανός να αγαπήσεις, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλα το σημαντικότερο κέρδος που είχες από αυτήν την ιστορία κατά την άποψή μου, είναι ότι κατάλαβες ότι δεν έχεις τελειώσει με τα ναρκωτικά. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, από ειδικούς για να τελειώσεις μια και καλή από αυτήν την ιστορία, ώστε την επόμενη φορά, όταν θα έρθει κάποια γυναίκα στη ζωή σου, να είσαι ικανός να τη ζήσεις ως το τέλος, χωρίς να καταφεύγεις στην πρέζα, καταρρέοντας από μια ερωτική απογοήτευση.
Η κοπέλα σε ερωτεύτηκε, έζησε μαζί σου δύσκολες στιγμές, σου στάθηκε...ως εκεί. Μην ψάχνεις να βρεις τι άλλαξε, ποιός της άλλαξε μυαλό, ποιός την επηρέασε. Όλα έπαιξαν το ρόλο τους, η πίεση από την οικογένεια, το νεαρό της ηλικίας της, και ίσως να κατάλαβε πόσο δύσκολο είναι να είσαι με έναν άνθρωπο εξαρτημένο. κάτι που ναι, μπορεί να σε γοητεύσει αρχικά, έχοντας άγνοια κινδύνου.
αυτή τη στιγμή φρόντισε τον εαυτό σου, βρες τρόπο να γίνεις καλά. Και όλα τα άλλα θα έρθουν. Άκουσέ με....ήμουν 24 και με περνούσε δώδεκα χρόνια, τον είδα να έχει στερητικά, τον στήριξα όταν πήγε σε κέντρο απεξάρτησης, τον παντρεύτηκα, ήμουν μαζί του στην υποτροπή, άκουσα τα ψέματα, πιάσαμε πάτο και ξανασηκωθήκαμε...και ακόμα είμαστε μαζί, στα 37 πια εγώ. Ζούσα σε κλειστή κοινωνία, τον υπερασπίστηκα με το όλο μου το είναι σε οικογένεια και σε γνωστούς, και στο τέλος τον αγάπησαν όπως και εγώ. Αλλά ήταν δύσκολα, πολύ δύσκολα, και ο φόβος πάντα υπάρχει. Εγινα και εγώ όμως καλύτερος άνθρωπος μέσα από αυτήν την ιστορία. Εγώ, είχα το μεγαλύτερο κέρδος στη ζωή μου, και όχι εκείνος από εμένα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Θέλω να σου πω, ότι κάποια μέρα μια άλλη γυναίκα θα εμφανιστεί στη ζωή σου, και θέλω να είσαι ΕΤΟΙΜΟΣ για αυτήν. Γιατί το αξίζεις, όπως όλοι οι άνθρωποι.
διπλα σε καθε πετυχιμενο αντρα υπαρχει μια δυνατη γυναικα λενε, σου βγαζω το καπελο διιπ
Τα λογια σας ειναι πολυ σωστα, πολυ ομορφα κι ρεαληστικα DEEP PURPLE & μαρκελα, ξερω πως εχω προβλημα, ξερω πως θελω βοηθεια, καθε ασθενεια θελει κι τους γιατρους της, δυστυχως κι εγω απλα δεν επινα οχι οτι θεραπευικα , το προβλημα υπηρχε κι υπαρχει.
DEEP PURPLE h ιστορια σου ειναι υπεροχη! φανταζομαι θα ξερεις πως ειστε τυχεροι! δυστυχως στις πιο πολλες των περιπτοσεων υπαρχει χωρισμος κι θανατος η το αναποδο! κι ισως ο θανατος ειναι κι αυτο λυτροση! γτ. οι πιο πολλοι ξεφτιλιζομαστε κι πικρενουμε τους γυρο μας! Ειστε απο τους λιγους , ειναι τοσο υπεροχο αυτο, δυο ανθρωποι με την αγαπη τους κι την προσπαθεια τους να καταφερουν να κερδισουν την ζωη! Μακαρι να μπορουσε να το διαβαζε το στορυ σου η "μικρημου!" , οσο κι να φενετε παραξενο κατι τετοιο ονειρευομασταν! μαλιστα λεγαμε να μηνουμε κι καπου εκτως αθηνας. Η ουσια ομως αυο δλδη που μας λυπει πλεον- δλδη απο τωτες που με χωρισε! ειναι η πιστη κι αγαπη που ειχες εσυ για αυτον!! αυτο ειναι μεγα υποθεση!! Ευχομαι για παντα να ειστε καλα κι δυνατοι!!
Τα πραματα ειναι πολυ περιεργα για μενα! δεν θελω να ξεφτιλιζουμε! ουτε να καταστρεφομε!! θελω να ειναι περιφανοι κι χαρουμενοι οι ανθρωποι που ειναι δυπλα μου!!οι συνοδοιποροι! οπως λεει κι η ΜΑΡΚΕΛΑ! θελω την μανα μου που εχει χασει την ηρεμια της κι το χαμογελο της να την κανω να ξανα νιωσει χαρα για τον γιο της!! της αξιζει οσο αργα κι αν ειναι!!
Αξιζω μια ομορφη κι κανονικη ζωη! ΑΞΙΖΩ να ειμαι οπως εσεις , να μπορω να νιωθω χωρις ουσιες καθε στιγμη! σαν εσας ρε παιδια!! ξαχνω την δυναμη μεσα μου! Δεν μπορει αλλιως να θελω να ειμαι με μια κοπελα κανονικη να ζουμε κανονικα! αμα ειμαι εξαρτημενοσ!! αυτο ομως θελει υπομονη! δεν υπαρχουν κοπελες που θα μαθουν την αληθεια απο την αρχη! κι θα χαραμισουν εστο κι ενα μηνα!! θα ζησουν την στιγμη κι θα φυγουν! Αυτη εκατσε! ενω ηξερε!! πιστευε σε μενα το λεγε καθε μερα! πως θελει κι περιμενει να δει τον αλλον γιωργο!! δυστυχως πανω που θα τον εβλεπε τα παρατησε!! Δεν μπορω να λεω σε κοπελες που ειμαι μαζι το προβλημα μου!! πρεπει να το κρυβω οπως κι εκανα μια ζωη!! κι αν το μαθουν τοτες φευγουν! παντως αφου δεν πολυ φενομαι δεν το ξανα λεω!! πρεπει να ειμαι καθαρος!! να γινω καλα!!!
Ξερω πως πολλα απο αυτα που εγραψα για την σχεση μου ηταν υπερβολικα! ακουγοταν ταπυνοτικα για την κοπελα μου! Ομως δεν το κανα απο κακια! απλα ηθελα να πω καποια πραματα! δεν ειπα οτι ηταν ασχημη!! απλα δεν ηταν η τοσο εξωτερικη της εμφανιση που με εκανε να την ερωτευτο!!