λημνος θεσσαλονικη
Printable View
Απαραδεκτη είναι η συμπεριφορά τους και το λέω αυτό σκεπτόμενη τη συμπεριφορά των γονιών της φίλης μου, για να μην παρεξηγηθώ.
Ίσως κάποιος που δεν έχει ζήσει την ένταση τέτοιων σκηνικών και το βλέπει αποστασιοποιημένα να μην μπορεί να νιώσει τον αρνητισμό και το στρεβλό της όλης κατάστασης...
Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις τη σχέση σου με τον αντρούλη σου, να εστιάσεις στο σπίτι σου και αν κάποια στιγμή σού μιλήσουν ανθρώπινα, έχει καλώς... αλλιώς έκαναν την επιλογή τους!
Η μαμά της φίλης μου, όταν είχε παντρευτεί η κόρη της και τη ρωτούσαν τί κάνει έλεγε "πεθαίνουμε κάθε μέρα", την είχε κάνει ρόμπα σε όλη τη γειτονιά... Και τώρα δεν βλέπει την ώρα να πάει στο σπίτι της κόρης της να φυλάξει τη μικρή...Και με το γαμπρό της όλα νορμάλ, όσο μπορούν να είναι βέβαια... τουλάχιστον δεν βρίζει, δεν μιλάει άσχημα, δεν μιλάει από δω κι από κεί, κάπου βρήκε τις ισορροπίες της και το αποδέχθηκε.
κοιτα να δεις τελικα πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο αν κοιταξεις καλυτερα το χαρτη της λιμνου θα δεις οτι μιαζει λιγο με ενα κ.... http://users.sch.gr/dipap/images/bigmap.gif
Καλά ναι, τα συγγενικά μερικές φορές είναι πολύ δύσκολα, δυστυχώς.
Γιατί θέλουν να περνάει το δικό τους εδώ και τώρα!
violeta μαλλον θα θελαν να μενεις κοντα για να εχετε συχνη επαφη και λιγοτερο οτι δε γουσταρουν το γαμπρο. Ειναι δικαιωμα τους επομενως να κανουν οτι θελουν. Γιατι δε λες στο συζυγο να παρει καμμια μεταθεση στη θεσνικη?
Πλησιαζουν τα γεννεθλια μου σε 20 μερες και πραγματικα σκεφτομαι να μη σηκωσω τηλεφωνο, αφου ετσι κι αλλιως ενα τυπικο χρονια πολλα μου λενε παντα ενα τι κανεις εισαι καλα και μετα σιγη...εσεις τι λετε???Κ περισσοτερο το λεω να μην το σηκωσω γτ μετα χαλιεμαι και γινομαι κομματια ..ειμαι και ευαισθητη μεσα σε ολα...
Αποκλειεται να κατσει ολη τη ζωη σε ενα μερος. Οσο να ναι δεν ειναι κ το καλυτερο να σε βλεπουν τοσο αραια. Γι αυτο αντιδρουν. Ο συζυγος αμα εμενε μακρια απο τους δικους του κ τους εβλεπε μια στο τοσο πως θα του φαιντοναν?
Προφανώς ήθελαν να μένει στην πόλη της, να έχει τη δουλειά της και να είναι υπό τον έλεγχο τους.
Όχι δεν είναι δικαίωμα τους, διαφωνώ!
Όταν το ενήλικο παιδί σου παίρνει μια απόφαση ζωής, οφείλεις ως σωστός γονιός να σταθείς στο πλάι του και να το υποστηρίξεις, όχι να το παρατήσεις μόνο του τη μέρα του γάμου του και να το υποτιμάς σε φίλους και συγγενείς λέγοντας τους να μην πατήσουν στο γάμο... Αν δεν θες να το υποστηρίξεις, τουλάχιστον κράτα μια αξιοπρεπή συμπεριφορά με μετρημένα λόγια... όχι βρισιές σε όποιο συγγενή βρεθεί μπροστά...
Βιολετα απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει περιπτωση συννενοησης με τους δικους σου , αρα μια λυση σου μενει. Να κρατησεις την επικοινωνια στο τυπικο ή να την διακοψεις τελειως , ακουγεται σιγουρα σκληρο αλλα ετσι ειναι δυστυχως.
βιολετα εγω σου ειπα τη γνωμη μου, εχω δικαιωμα να θελω η κορη μου να μην παει μακρια ή να μη γουσταρω το γαμπρο. Τι θα κανα σε μια τετοια περιπτωση? Θα της ελεγα πηγαινε οπου θες και θα την ξεγραφα. Εσυ τι κανεις απο δω και περα ειναι το θεμα. Παντως οτι απο πολλα περιστατικα που εχω ακουσει, μολις ερθει το εγγονακι εκει γινοντε ολα μελι γαλα! Βαλε μπροστα λοιπον!
Δυστυχώς οι γονείς μερικές φορές φέρονται τελείως ανεγκέφαλα...
Στο ερώτημα σου για τα γενέθλια σου, κλπ, γνώμη μου είναι να απαντήσεις....οκ ψυχρά, κοφτά αλλά να απαντήσεις! Το μήνυμα το παίρνουν...
απλά πρέπει κάποια στιγμή να το αφομοιώσουν...και για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει κάποιο καταλυτικό γεγονός...και να το πάρουν απόφαση!
η κορη τους κερασι θα πρεπε να ναι ευτυχισμενοι που βρηκε ενα σωστο ανθρωπο σε αυτη την εποχη που ζουμε να την κανει ευτυχισμενη να στεκεται διπλα της να τη στηριζει να τη σεβεται και να ειναι ανθρωπος..
στο κατω κατω με αυτον μου εγινε το κλικ αυτος ηταν ικανος να με κανει να τα παρατησω ολα για χαρη του.. οι γονεις μας δυστθχως δε θα ζουνε για παντα, ο αντρας μας θα ναι διπλα μας και τα παιδια μας (φυσικη συνεχεια της ζωης)
πολες φορες οι γωνεις δε θελουν να δουν τα ελαττοματα του παιδιου τους ετσι το βλεπουν σαν κατι το μοναδικο ετσι οταν φτασει η ωρα να εμφανιστει ο γαμπρος η η νυφη σοκαρονται γιατι μπωρει να τους φανει αλλοκοτος παραξενος κλπ και να μην ειναι σε θεση να καταλαβουν οτι ειναι μια αλλη εκδοχη του παιδιου τους....
γιατι ολοι οι καλαματιανοι θελουν μολις παντρευτουν να πανε Καλαματα???ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια???
χωρις να ειμαι προκατειλλημενη αλλα ως παθουσα μηπως ειναι ο τοπος καταγωγης του αντρα σου που οι γονεις σου δεν τον θελουνε? δεν εχουν και την καλυτερη φημη ως ανθρωποι!
Συμβουλη μου να προσεχεις τους καλαματιανους
Ναι βιολετα και λενα, αλλα το να μεγαλωνεις ενα κοριτσι με ολα τα καλα και να το κανεις ολοκληρη γαιδαρα 30 χρονων και να το βλεπεις μονο πασχα και χριστουγεννα, ε δεν ειναι και το καλυτερο. Υπαρχουν αλλοι γονεις που δε τους πειραζει τοσο πολυ και αλλοι που θελουν να ειναι πιο κοντα το παιδι, να βλεποντε πιο συχνα. Και οσο μεγαλωνουν οι γονεις νιωθουν και πιο ανασφαλεια οσο να ναι, δεν πρεπει να τους ξεχναμε και να λεμε α ενταξει τα φαγανε τα ψωμια τους αυτοι ενω ο συζυγος θα ζησει χρονια πολλα. Για μενα κοιτα να παρει καμμια μεταθεση πιο κοντα και βαλε μπρος για μωρο τωρα που προλαβαινεις ακομα.
Κεράσι, ναι, έχεις δίκιο αλλά σκέψου το εξής: έχει έναν μικρότερο αδερφό που είναι μαζί τους, δεν είναι μόνοι τους, εγκαταλελειμμένοι στο έλεος του θεού... ούτε άρρωστοι είναι ούτε προβλήματα έχουν για να συμπεριφέρονται έτσι...
Η απόσταση μπορεί να διευθετηθεί με άλλο τρόπο πχ αν είχαν καλές σχέσεις, θα μπορούσε το ζευγάρι να πηγαίνει να τους βλέπει κάποια σ/κ ή οι γονείς να μένουν σπίτι τους κάποιες μέρες...
Αλλά δεν είναι η απόσταση το πρόβλημα...εδώ την έκαναν ρόμπα στους συγγενείς πριν το γάμο, και 4 χρόνια ψυχρότητα είναι too much.... Δεν τους ξέχασε η Βιολέτα, αυτοί τής γύρισαν την πλάτη και με πολύ άσχημο τρόπο...
ολοι οι γνωστοι φιλοι μεχρι και σχεση μου ηταν καλαματιανοι αλλα υπαρχει και κατι πολυ πιο ζορικο οι μανιατες χαχαχαχα εχω και απο κει προεκτασεις λοιπον ελεος με τις εξωφρενικες προκαταλιψεις μερικοι ειναι αναποδοι αλλοι γλικουλιδες αλλοι εθνικιστες και αλλοι τους λατρευω....
βιολετα να σε ρωτησω κατι ασχετο, πως γνωριστηκατε με το παλικαρι?
καλα ναι εννοειται απλα κυκλοφορει αυτη η φημη! εμενα ακομη και ο πρωην μου ελεγε να μην λεω οτι ειναι απο εκει αλλα να λεω γενικα μεσσηνια. στην περιπτωση μου επιβαιωθηκαν οι προκαταληψεις , σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις ..
και γω ξερω πολλους για αυτο το λεω! γνωστους, συμφοιτητες και σχεση...
ααα το αλλο δε σας το πα... οταν συναντανε φιλες μου και τους ρωτανε τι κανω τις λενε δεν ξερουμε τι κανει στη ζωη της...δηλαδη δινουν τροφη σε ολο τον κοσμο να μας σχολιαζει..ελεοςς
Γιατι ψεμματα λενε? Τη ζωη σου δεν κανεις? Οτι θες δεν κανεις στο νησι? Ποιος σ εμποδιζει? Μια χαρα δεν περνας? Τι να λενε? οτι δεν περνας καλα?