προβλημα με την οικογενεια λογω γαμου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 99
    Senior Member
    Καλά ναι, τα συγγενικά μερικές φορές είναι πολύ δύσκολα, δυστυχώς.
    Γιατί θέλουν να περνάει το δικό τους εδώ και τώρα!

Senior Member
    violeta μαλλον θα θελαν να μενεις κοντα για να εχετε συχνη επαφη και λιγοτερο οτι δε γουσταρουν το γαμπρο. Ειναι δικαιωμα τους επομενως να κανουν οτι θελουν. Γιατι δε λες στο συζυγο να παρει καμμια μεταθεση στη θεσνικη?

Πλησιαζουν τα γεννεθλια μου σε 20 μερες και πραγματικα σκεφτομαι να μη σηκωσω τηλεφωνο, αφου ετσι κι αλλιως ενα τυπικο χρονια πολλα μου λενε παντα ενα τι κανεις εισαι καλα και μετα σιγη...εσεις τι λετε???Κ περισσοτερο το λεω να μην το σηκωσω γτ μετα χαλιεμαι και γινομαι κομματια ..ειμαι και ευαισθητη μεσα σε ολα...

Banned
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    αλεξανδρε δεν παιζεσαιιι αχαχχαχαχαχαχα
    και ομως αυτο ειναι αληθεια και λεγετε τηλεπαθεια χρισιμοποιοντας το ενστικτο μπωρεις να μαντεψεις πραγματα χωρις να τα ξερεις καν αυτο το ελεγε ο γιουρι κελερ και ειναι αληθινο γεγονος

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    violeta μαλλον θα θελαν να μενεις κοντα για να εχετε συχνη επαφη και λιγοτερο οτι δε γουσταρουν το γαμπρο. Ειναι δικαιωμα τους επομενως να κανουν οτι θελουν. Γιατι δε λες στο συζυγο να παρει καμμια μεταθεση στη θεσνικη?
    μακαρι να ηταν τοσο ευκολο οπως το λες το να παρει μεταθεση

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    και ομως αυτο ειναι αληθεια και λεγετε τηλεπαθεια χρισιμοποιοντας το ενστικτο μπωρεις να μαντεψεις πραγματα χωρις να τα ξερεις καν αυτο το ελεγε ο γιουρι κελερ και ειναι αληθινο γεγονος
    ναι εχεις δικιο σηκωνω τα χερια ψηλα!!!

Senior Member
    Αποκλειεται να κατσει ολη τη ζωη σε ενα μερος. Οσο να ναι δεν ειναι κ το καλυτερο να σε βλεπουν τοσο αραια. Γι αυτο αντιδρουν. Ο συζυγος αμα εμενε μακρια απο τους δικους του κ τους εβλεπε μια στο τοσο πως θα του φαιντοναν?

Senior Member
    Προφανώς ήθελαν να μένει στην πόλη της, να έχει τη δουλειά της και να είναι υπό τον έλεγχο τους.
    Όχι δεν είναι δικαίωμα τους, διαφωνώ!
    Όταν το ενήλικο παιδί σου παίρνει μια απόφαση ζωής, οφείλεις ως σωστός γονιός να σταθείς στο πλάι του και να το υποστηρίξεις, όχι να το παρατήσεις μόνο του τη μέρα του γάμου του και να το υποτιμάς σε φίλους και συγγενείς λέγοντας τους να μην πατήσουν στο γάμο... Αν δεν θες να το υποστηρίξεις, τουλάχιστον κράτα μια αξιοπρεπή συμπεριφορά με μετρημένα λόγια... όχι βρισιές σε όποιο συγγενή βρεθεί μπροστά...

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αποκλειεται να κατσει ολη τη ζωη σε ενα μερος. Οσο να ναι δεν ειναι κ το καλυτερο να σε βλεπουν τοσο αραια. Γι αυτο αντιδρουν. Ο συζυγος αμα εμενε μακρια απο τους δικους του κ τους εβλεπε μια στο τοσο πως θα του φαιντοναν?
    ο συζυγος ειναι καλαματιανος κερασι ουτε στα πεθερικα μου ειμαστε διπλα...ο στρατος δεν ειναι σαν το δημοσιο να παιρνεις μεταθεση οποτε θελεις δυστυχως ..και βεβαια δηλωνει καθε χρονο να παρει μεταθεση κοντα στη θεσ/κη αλλα δε γινεται τοσο ευκολα οσο ακουγεται

Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Προφανώς ήθελαν να μένει στην πόλη της, να έχει τη δουλειά της και να είναι υπό τον έλεγχο τους.
    Όχι δεν είναι δικαίωμα τους, διαφωνώ!
    Όταν το ενήλικο παιδί σου παίρνει μια απόφαση ζωής, οφείλεις ως σωστός γονιός να σταθείς στο πλάι του και να το υποστηρίξεις, όχι να το παρατήσεις μόνο του τη μέρα του γάμου του και να το υποτιμάς σε φίλους και συγγενείς λέγοντας τους να μην πατήσουν στο γάμο... Αν δεν θες να το υποστηρίξεις, τουλάχιστον κράτα μια αξιοπρεπή συμπεριφορά με μετρημένα λόγια... όχι βρισιές σε όποιο συγγενή βρεθεί μπροστά...
    ακριβως λενα βγαλανε ολη την κακια τους πανω μου χωρις υπερβολες

Banned
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    ο συζυγος ειναι καλαματιανος κερασι ουτε στα πεθερικα μου ειμαστε διπλα...
    θα σε κουφανω αν σου πω οτι και ο πεθερουλης μου ειναι καλαματιανος? και ομως δεν ειναι πλακα..

Senior Member
    Βιολετα απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει περιπτωση συννενοησης με τους δικους σου , αρα μια λυση σου μενει. Να κρατησεις την επικοινωνια στο τυπικο ή να την διακοψεις τελειως , ακουγεται σιγουρα σκληρο αλλα ετσι ειναι δυστυχως.

Senior Member
    βιολετα εγω σου ειπα τη γνωμη μου, εχω δικαιωμα να θελω η κορη μου να μην παει μακρια ή να μη γουσταρω το γαμπρο. Τι θα κανα σε μια τετοια περιπτωση? Θα της ελεγα πηγαινε οπου θες και θα την ξεγραφα. Εσυ τι κανεις απο δω και περα ειναι το θεμα. Παντως οτι απο πολλα περιστατικα που εχω ακουσει, μολις ερθει το εγγονακι εκει γινοντε ολα μελι γαλα! Βαλε μπροστα λοιπον!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα σε κουφανω αν σου πω οτι και ο πεθερουλης μου ειναι καλαματιανος? και ομως δεν ειναι πλακα..
    ρε αλεξανδρε μηπως βγειτε και αδερφια στο τελος της συζητησης???? αχχαχχαχχααχα

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Βιολετα απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει περιπτωση συννενοησης με τους δικους σου , αρα μια λυση σου μενει. Να κρατησεις την επικοινωνια στο τυπικο ή να την διακοψεις τελειως , ακουγεται σιγουρα σκληρο αλλα ετσι ειναι δυστυχως.
    το τυπικο δε μας βοηθησε καθολου ισα ισα που χαλιομουν περισσοτερο..γι αυτο λεω να πατησω ενα χ να τελειωνουμε να αλλαξω και ενα αριθμο τηλ να μη με βρισκουν να δουμε τοτε τι θα κανουν... θα παρουν το γαμπρο τους τηλ η θα μας χεγραψουν οριστικα???

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast