προβλημα με την οικογενεια λογω γαμου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 99
    Senior Member
    Τουλάχιστον ήσουν μόνη τη μέρα του γάμου σου και απόλαυσες το μυστήριο με ηρεμία... Η μαμά της κολλητής μου είχε αφηνιάσει, δεν μετρούσε ούτε τα λόγια ούτε τη συμπεριφορά της...
    4 χρόνια ε? πολλά.....

Senior Member
    Ωραια. Κανε το προγραμμα σου και οι γονεις σου το δικο τους. Δικαιωμα τους ειναι, οπως και σενα να φυγεις.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    νατο... στρατιωτικος ειναι ο πεθερουλης μου....
    ρε αλεξανδρε ποιος πεθερουλης τι λες???

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ωραια. Κανε το προγραμμα σου και οι γονεις σου το δικο τους. Δικαιωμα τους ειναι, οπως και σενα να φυγεις.
    Δηλαδη ρε κερασι θεωρεις σωστη τη συμπεριφορα τους και εγω ειμαι το παραλογο της υποθεσης???

Senior Member
    Μάλιστα... άρα ΠΟΙΑ όνειρα είχαν για σένα?

Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Τουλάχιστον ήσουν μόνη τη μέρα του γάμου σου και απόλαυσες το μυστήριο με ηρεμία... Η μαμά της κολλητής μου είχε αφηνιάσει, δεν μετρούσε ούτε τα λόγια ούτε τη συμπεριφορά της...
    4 χρόνια ε? πολλά.....
    πολλα λενα πολλα....

Banned
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    ρε αλεξανδρε ποιος πεθερουλης τι λες???
    δεν εχουμε παντρετει με τη κοπελα μου αλλα τον λεω χαιδευτικα πεθερουλη χιχι.. δουλευε στο στρατο...και αυτος

Μάλιστα... άρα ΠΟΙΑ όνειρα είχαν για σένα?
    προφανως το να μεινω εκει μαζι τους να δουλευω (βασικο) κ οτι αλλο εχουν στο μυαλο τους και δεν το γνωριζω

Senior Member
    Τι αποσταση ειναι απ το νησι μεχρι την πολη σου? Πχ ροδος-αθηνα?

δεν εχουμε παντρετει με τη κοπελα μου αλλα τον λεω χαιδευτικα πεθερουλη χιχι.. δουλευε στο στρατο...και αυτος
    αχαχαχαχα αντε με το καλο!!!

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τι αποσταση ειναι απ το νησι μεχρι την πολη σου? Πχ ροδος-αθηνα?
    λημνος θεσσαλονικη

Senior Member
    Απαραδεκτη είναι η συμπεριφορά τους και το λέω αυτό σκεπτόμενη τη συμπεριφορά των γονιών της φίλης μου, για να μην παρεξηγηθώ.
    Ίσως κάποιος που δεν έχει ζήσει την ένταση τέτοιων σκηνικών και το βλέπει αποστασιοποιημένα να μην μπορεί να νιώσει τον αρνητισμό και το στρεβλό της όλης κατάστασης...
    Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις τη σχέση σου με τον αντρούλη σου, να εστιάσεις στο σπίτι σου και αν κάποια στιγμή σού μιλήσουν ανθρώπινα, έχει καλώς... αλλιώς έκαναν την επιλογή τους!
    Η μαμά της φίλης μου, όταν είχε παντρευτεί η κόρη της και τη ρωτούσαν τί κάνει έλεγε "πεθαίνουμε κάθε μέρα", την είχε κάνει ρόμπα σε όλη τη γειτονιά... Και τώρα δεν βλέπει την ώρα να πάει στο σπίτι της κόρης της να φυλάξει τη μικρή...Και με το γαμπρό της όλα νορμάλ, όσο μπορούν να είναι βέβαια... τουλάχιστον δεν βρίζει, δεν μιλάει άσχημα, δεν μιλάει από δω κι από κεί, κάπου βρήκε τις ισορροπίες της και το αποδέχθηκε.

Banned
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    λημνος θεσσαλονικη
    κοιτα να δεις τελικα πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο αν κοιταξεις καλυτερα το χαρτη της λιμνου θα δεις οτι μιαζει λιγο με ενα κ.... http://users.sch.gr/dipap/images/bigmap.gif

Απαραδεκτη είναι η συμπεριφορά τους και το λέω αυτό σκεπτόμενη τη συμπεριφορά των γονιών της φίλης μου, για να μην παρεξηγηθώ.
    Ίσως κάποιος που δεν έχει ζήσει την ένταση τέτοιων σκηνικών και το βλέπει αποστασιοποιημένα να μην μπορεί να νιώσει τον αρνητισμό και το στρεβλό της όλης κατάστασης...
    Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις τη σχέση σου με τον αντρούλη σου, να εστιάσεις στο σπίτι σου και αν κάποια στιγμή σού μιλήσουν ανθρώπινα, έχει καλώς... αλλιώς έκαναν την επιλογή τους!
    Η μαμά της φίλης μου, όταν είχε παντρευτεί η κόρη της και τη ρωτούσαν τί κάνει έλεγε "πεθαίνουμε κάθε μέρα", την είχε κάνει ρόμπα σε όλη τη γειτονιά... Και τώρα δεν βλέπει την ώρα να πάει στο σπίτι της κόρης της να φυλάξει τη μικρή...Και με το γαμπρό της όλα νορμάλ, όσο μπορούν να είναι βέβαια... τουλάχιστον δεν βρίζει, δεν μιλάει άσχημα, δεν μιλάει από δω κι από κεί, κάπου βρήκε τις ισορροπίες της και το αποδέχθηκε.
    εγω λενα οταν θα κανω παιδι ουτε θα το μαθουν ... αφου με θυμουνται μονο σε γεννεθλια και γιορτη..τι να πεις τραγικες καταστασεις...
    αν μου λεγανε πριν χρονια οτι θα ζησω αυτα που βιωνω θα σε λεγα εισαι τρελος δεν παιζει..αλλα τελικα ποτε μη λες ποτε

κοιτα να δεις τελικα πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο αν κοιταξεις καλυτερα το χαρτη της λιμνου θα δεις οτι μιαζει λιγο με ενα κ.... http://users.sch.gr/dipap/images/bigmap.gif
    αλεξανδρε δεν παιζεσαιιι αχαχχαχαχαχαχα

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast