προβλημα με την οικογενεια λογω γαμου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 99
    Senior Member
    Δυστυχώς οι γονείς μερικές φορές φέρονται τελείως ανεγκέφαλα...

Στο ερώτημα σου για τα γενέθλια σου, κλπ, γνώμη μου είναι να απαντήσεις....οκ ψυχρά, κοφτά αλλά να απαντήσεις! Το μήνυμα το παίρνουν...
    απλά πρέπει κάποια στιγμή να το αφομοιώσουν...και για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει κάποιο καταλυτικό γεγονός...και να το πάρουν απόφαση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    το τυπικο δε μας βοηθησε καθολου ισα ισα που χαλιομουν περισσοτερο..γι αυτο λεω να πατησω ενα χ να τελειωνουμε να αλλαξω και ενα αριθμο τηλ να μη με βρισκουν να δουμε τοτε τι θα κανουν... θα παρουν το γαμπρο τους τηλ η θα μας χεγραψουν οριστικα???

Μπορει να το τραβηξουν παραπανω και να σε ψαχνουν μεσω Νικολουλης ...

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    βιολετα εγω σου ειπα τη γνωμη μου, εχω δικαιωμα να θελω η κορη μου να μην παει μακρια ή να μη γουσταρω το γαμπρο. Τι θα κανα σε μια τετοια περιπτωση? Θα της ελεγα πηγαινε οπου θες και θα την ξεγραφα. Εσυ τι κανεις απο δω και περα ειναι το θεμα. Παντως οτι απο πολλα περιστατικα που εχω ακουσει, μολις ερθει το εγγονακι εκει γινοντε ολα μελι γαλα! Βαλε μπροστα λοιπον!
    η κορη τους κερασι θα πρεπε να ναι ευτυχισμενοι που βρηκε ενα σωστο ανθρωπο σε αυτη την εποχη που ζουμε να την κανει ευτυχισμενη να στεκεται διπλα της να τη στηριζει να τη σεβεται και να ειναι ανθρωπος..
    στο κατω κατω με αυτον μου εγινε το κλικ αυτος ηταν ικανος να με κανει να τα παρατησω ολα για χαρη του.. οι γονεις μας δυστθχως δε θα ζουνε για παντα, ο αντρας μας θα ναι διπλα μας και τα παιδια μας (φυσικη συνεχεια της ζωης)

Banned
    πολες φορες οι γωνεις δε θελουν να δουν τα ελαττοματα του παιδιου τους ετσι το βλεπουν σαν κατι το μοναδικο ετσι οταν φτασει η ωρα να εμφανιστει ο γαμπρος η η νυφη σοκαρονται γιατι μπωρει να τους φανει αλλοκοτος παραξενος κλπ και να μην ειναι σε θεση να καταλαβουν οτι ειναι μια αλλη εκδοχη του παιδιου τους....

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μπορει να το τραβηξουν παραπανω και να σε ψαχνουν μεσω Νικολουλης ...
    βρε δεν παν να βρουν και το χαρδαβελα εχω κουραστει αν σκεφτομαι πως σκεφτονται και να κανω πισω..ναι οκ ειμαι μικροτερη εγω θα κανω πισω αλλα εκανα ηδη πολλες φορες και αποτελεσμα 0

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πολες φορες οι γωνεις δε θελουν να δουν τα ελαττοματα του παιδιου τους ετσι το βλεπουν σαν κατι το μοναδικο ετσι οταν φτασει η ωρα να εμφανιστει ο γαμπρος η η νυφη σοκαρονται γιατι μπωρει να τους φανει αλλοκοτος παραξενος κλπ και να μην ειναι σε θεση να καταλαβουν οτι ειναι μια αλλη εκδοχη του παιδιου τους....
    Aλεξ στο εχουμε ξαναπει , γινε συγγραφεας.

Senior Member
    γιατι ολοι οι καλαματιανοι θελουν μολις παντρευτουν να πανε Καλαματα???ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια???

χωρις να ειμαι προκατειλλημενη αλλα ως παθουσα μηπως ειναι ο τοπος καταγωγης του αντρα σου που οι γονεις σου δεν τον θελουνε? δεν εχουν και την καλυτερη φημη ως ανθρωποι!
    Συμβουλη μου να προσεχεις τους καλαματιανους

Senior Member
    Ναι βιολετα και λενα, αλλα το να μεγαλωνεις ενα κοριτσι με ολα τα καλα και να το κανεις ολοκληρη γαιδαρα 30 χρονων και να το βλεπεις μονο πασχα και χριστουγεννα, ε δεν ειναι και το καλυτερο. Υπαρχουν αλλοι γονεις που δε τους πειραζει τοσο πολυ και αλλοι που θελουν να ειναι πιο κοντα το παιδι, να βλεποντε πιο συχνα. Και οσο μεγαλωνουν οι γονεις νιωθουν και πιο ανασφαλεια οσο να ναι, δεν πρεπει να τους ξεχναμε και να λεμε α ενταξει τα φαγανε τα ψωμια τους αυτοι ενω ο συζυγος θα ζησει χρονια πολλα. Για μενα κοιτα να παρει καμμια μεταθεση πιο κοντα και βαλε μπρος για μωρο τωρα που προλαβαινεις ακομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    βρε δεν παν να βρουν και το χαρδαβελα εχω κουραστει αν σκεφτομαι πως σκεφτονται και να κανω πισω..ναι οκ ειμαι μικροτερη εγω θα κανω πισω αλλα εκανα ηδη πολλες φορες και αποτελεσμα 0
    Αρα , εχεις πιασει το νοημα και ξερεις τι πρεπει να κανεις.
    Αν εσυ εισαι ευτυχισμενη δεν τους πεφτει λογος , αν θελουν ας το καταλαβουν , αν οχι ας ζησουν με τις συνεπειες.

Senior Member
    Κεράσι, ναι, έχεις δίκιο αλλά σκέψου το εξής: έχει έναν μικρότερο αδερφό που είναι μαζί τους, δεν είναι μόνοι τους, εγκαταλελειμμένοι στο έλεος του θεού... ούτε άρρωστοι είναι ούτε προβλήματα έχουν για να συμπεριφέρονται έτσι...
    Η απόσταση μπορεί να διευθετηθεί με άλλο τρόπο πχ αν είχαν καλές σχέσεις, θα μπορούσε το ζευγάρι να πηγαίνει να τους βλέπει κάποια σ/κ ή οι γονείς να μένουν σπίτι τους κάποιες μέρες...
    Αλλά δεν είναι η απόσταση το πρόβλημα...εδώ την έκαναν ρόμπα στους συγγενείς πριν το γάμο, και 4 χρόνια ψυχρότητα είναι too much.... Δεν τους ξέχασε η Βιολέτα, αυτοί τής γύρισαν την πλάτη και με πολύ άσχημο τρόπο...

Banned
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Συμβουλη μου να προσεχεις τους καλαματιανους
    ολοι οι γνωστοι φιλοι μεχρι και σχεση μου ηταν καλαματιανοι αλλα υπαρχει και κατι πολυ πιο ζορικο οι μανιατες χαχαχαχα εχω και απο κει προεκτασεις λοιπον ελεος με τις εξωφρενικες προκαταλιψεις μερικοι ειναι αναποδοι αλλοι γλικουλιδες αλλοι εθνικιστες και αλλοι τους λατρευω....

Senior Member
    βιολετα να σε ρωτησω κατι ασχετο, πως γνωριστηκατε με το παλικαρι?

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ναι βιολετα και λενα, αλλα το να μεγαλωνεις ενα κοριτσι με ολα τα καλα και να το κανεις ολοκληρη γαιδαρα 30 χρονων και να το βλεπεις μονο πασχα και χριστουγεννα, ε δεν ειναι και το καλυτερο. Υπαρχουν αλλοι γονεις που δε τους πειραζει τοσο πολυ και αλλοι που θελουν να ειναι πιο κοντα το παιδι, να βλεποντε πιο συχνα. Και οσο μεγαλωνουν οι γονεις νιωθουν και πιο ανασφαλεια οσο να ναι, δεν πρεπει να τους ξεχναμε και να λεμε α ενταξει τα φαγανε τα ψωμια τους αυτοι ενω ο συζυγος θα ζησει χρονια πολλα. Για μενα κοιτα να παρει καμμια μεταθεση πιο κοντα και βαλε μπρος για μωρο τωρα που προλαβαινεις ακομα.
    πιατεψε με αν ειχαμε καλη σχεση μαζι τους θα πηγαιναμε πιο συχνα οπως και παμε στα πεθερικα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ολοι οι γνωστοι φιλοι μεχρι και σχεση μου ηταν καλαματιανοι αλλα υπαρχει και κατι πολυ πιο ζορικο οι μανιατες χαχαχαχα εχω και απο κει προεκτασεις λοιπον ελεος με τις εξωφρενικες προκαταλιψεις μερικοι ειναι αναποδοι αλλοι γλικουλιδες αλλοι εθνικιστες και αλλοι τους λατρευω....
    καλα ναι εννοειται απλα κυκλοφορει αυτη η φημη! εμενα ακομη και ο πρωην μου ελεγε να μην λεω οτι ειναι απο εκει αλλα να λεω γενικα μεσσηνια. στην περιπτωση μου επιβαιωθηκαν οι προκαταληψεις , σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις ..
    και γω ξερω πολλους για αυτο το λεω! γνωστους, συμφοιτητες και σχεση...

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Aλεξ στο εχουμε ξαναπει , γινε συγγραφεας.
    δεν ειναι τυχαιο που ενα απο τα πολα παρατσουκλια μου ειναι ο καθηγιτης μυστηριο..

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast