Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητη moonlight , δεν μπορω οντως να ξερω πως ειναι , αλλα δεν ψηνομαι ναγορασω το βιβλιο του , δεν με πειθει για καταθλιπτικος , μαλλον για να τα κονομησει εβγαλε το βιβλιο , τερας , και μπουρδες , υποπτα πομπωδης τιτλος .............το να ξεχνιεται , δεν μου δειχνει συμπτωμα κτθλψης τυπου ' τερατος ' , ουτε η δημιουργια δελτιου ειδησεων , η οποια μονο ρουτινα δεν ειναι ..............εγω αδυνατω να συγκεντρωθω να διαβασω ενα βιβλιο , απο βιβλιοφαγος , εχω να διαβασω βιβλιο απο το 08 ......... και κρατησα την τελευταια φραση σου , κτθλψη και λειτουργικοτητα δεν πανε μαζι ........... τωρα που εχω μια βελτιωση , δεν σηκωνωμαι με κακη διαθεση , θα παω να ψωνισω κατι τις , θα παω μια βολτα εδω γυρω με το σκουτεροειδες , δεν εχω διαθεση να βγω με αλλον-ην , εχω ναπομακρυνθω απο ακτινα 30 χλμ . απο το σπιτι μου , απο το 2010 ........... η διαφορα ειναι οτι δεν το βαζω κατω , παντα ελπιζω , προσπαθω , δεν κλαιγομαι , διατηρω το χιουμορ μου , και την ελπιδα μου , οτι καποια στιγμη , θα συνελθω πληρως .................ο καθενας τελικα , βιωνει διαφορετικα την κτθλψη του , το μονο σιγουρο .......