Ξεπέρασε κανείς την κατάθλιψη και το αγχος??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 115
    Banned
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Τι χαζός λέει, κρατήστε με! Αν είσαι εσύ μια φορά χαζός εγώ είμαι 10! Πραγματικά δεν το λέω για να σε παρηγορήσω ούτε θα έγραφα κάτι αν δεν το εννοούσα αλλά είσαι πραγματικά έξυπνος. Τα γραπτά σου αυτό μου βγάζουν. Το περιστατικό με τον σκύλο μάλλον μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω διάσπασης προσοχής, όχι; Δεν είμαι και διαβασμένη γι' αυτό το θέμα. Πραγματικά αν με δεις σε μια υπεραγορά να ψάχνω λάχανα θα με θεωρήσεις τελείως χαζή. Την τελευταία φορά ρωτούσα την υπάλληλο που είναι το σπανάχι και γελούσε ειρωνικά μαζί μου. Έχω κοινωνική φοβία ρε φίλε, εντάξει, και λίγη στραβομάρα. Ε δεν θα μας βάζουν και δεν θα βάζουμε τόσο εύκολα στον εαυτό μας την ταμπέλα του χαζού παιδιού ε; Εξάλλου χαζό παιδί χαρά γεμάτο δεν λένε; Βλέπεις να ισχύει αυτό για εμάς;

Το έριξα στην πλάκα και στις παροιμίες τώρα! Δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός, μαγκιά σου θα έλεγα! Και ευτυχώς που δεν είσαι σαν όοολους τους άλλους.
    Aυτό είναι και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα.Οτι επειδή δεν είμαι χαζός με την κλασική έννοια του χαζού δε μπορώ να πείσω γιατί νιώθω εγώ ως χαζός απέναντι σε όλους εσάς.Αν θέλεις διάβασε αυτό
    http://www.autismhellas.gr/el/Asperger.aspx
    πιστεύω ότι με περιγράφει απόλυτα απο την στιγμή που με θυμάμαι μέχρι και σήμερα.Περιγράφει πολύ καλά όλα όσα νιώθω.Κάποια από αυτά έχω καταφέρει να τα ξεπεράσω με τη συνεχή έκθεση μου στην κοινωνία και βλέποντας πως λειτουργούν οι υπόλοιποι φυσιολογικοί άνθρωποι.Ουσιαστικά σε κάποιες καταστάσεις μιμούμαι τους άλλους.Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή.

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Aυτό είναι και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα.Οτι επειδή δεν είμαι χαζός με την κλασική έννοια του χαζού δε μπορώ να πείσω γιατί νιώθω εγώ ως χαζός απέναντι σε όλους εσάς.Αν θέλεις διάβασε αυτό
    http://www.autismhellas.gr/el/Asperger.aspx
    πιστεύω ότι με περιγράφει απόλυτα απο την στιγμή που με θυμάμαι μέχρι και σήμερα.Περιγράφει πολύ καλά όλα όσα νιώθω.Κάποια από αυτά έχω καταφέρει να τα ξεπεράσω με τη συνεχή έκθεση μου στην κοινωνία και βλέποντας πως λειτουργούν οι υπόλοιποι φυσιολογικοί άνθρωποι.Ουσιαστικά σε κάποιες καταστάσεις μιμούμαι τους άλλους.Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή.
    μετα απο βαθια και εμπεριστατωμενη ερευνα πάνω στο θεμα χαζομαρα - βλακεια ..κατελειξα στα εξης συμπερασματα:
    1. ο ηλίθιος, οπως και ο τρελος, δεν αναρωτιεται αν ειναι ηλίθιος. το αντιθετο μαλιστα αισθανεται παρα πολυ εξυπνος και συνηθως προσπαθει συνεχεια να το αποδειξει
    2. ο ηλίθιος δεν την παταει ποτε και ξερει τα πάντα
    3. εχει πάντα καποια ιδιαιτερη ανωτεροτητα που προσπαθει να την επιβαλει στους αλλους και αυτα που δεν καταλαβαινει τα θεωρει προσβολές... δεν αντιλαμβανεται την διαφορα
    4.ειναι καταναγκην φλυαρος και πολλες φορες πιστευει οτι εχει χιουμορ
    5.ενσωματόνεται περιφημα με το περιβαλλον ... οι πιο ηλίθιοι και ρηχοι συνηθως ειναι και τα προτυπα μελη μιας κοινωνιας... δες σελεμπριτοβλακεια
    6 μπερδευει την πονηρια με την εξυπναδα συνηθως ...παρολαυτα ειναι πολυ ευπιστος...
    7. κλαιγεται για ενα προβλημα αλλα ποτε δεν προσπαθει να βρει την λύση του...πιστευει πως η μονη λύση τελικα ειναι να κλαφτεις.

αυτα περι ηλιθιων τα οποια εγιναν μετα απο ποοολυ παρατηρηση... με κυριο πειραματοζωο την αφεντια μου στις πιο ηλιθιες εκφανσεις της!
    διοτι ο μεσος ορος των ανθρωπων αισθανεται εξυπνος οταν ειναι ηλίθιος και ηλίθιος οταν εχει αυτογνωσια

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μετα απο βαθια και εμπεριστατωμενη ερευνα πάνω στο θεμα χαζομαρα - βλακεια ..κατελειξα στα εξης συμπερασματα:
    1. ο ηλίθιος, οπως και ο τρελος, δεν αναρωτιεται αν ειναι ηλίθιος. το αντιθετο μαλιστα αισθανεται παρα πολυ εξυπνος και συνηθως προσπαθει συνεχεια να το αποδειξει
    2. ο ηλίθιος δεν την παταει ποτε και ξερει τα πάντα
    3. εχει πάντα καποια ιδιαιτερη ανωτεροτητα που προσπαθει να την επιβαλει στους αλλους και αυτα που δεν καταλαβαινει τα θεωρει προσβολές... δεν αντιλαμβανεται την διαφορα
    4.ειναι καταναγκην φλυαρος και πολλες φορες πιστευει οτι εχει χιουμορ
    5.ενσωματόνεται περιφημα με το περιβαλλον ... οι πιο ηλίθιοι και ρηχοι συνηθως ειναι και τα προτυπα μελη μιας κοινωνιας... δες σελεμπριτοβλακεια
    6 μπερδευει την πονηρια με την εξυπναδα συνηθως ...παρολαυτα ειναι πολυ ευπιστος...
    7. κλαιγεται για ενα προβλημα αλλα ποτε δεν προσπαθει να βρει την λύση του...πιστευει πως η μονη λύση τελικα ειναι να κλαφτεις.

αυτα περι ηλιθιων τα οποια εγιναν μετα απο ποοολυ παρατηρηση... με κυριο πειραματοζωο την αφεντια μου στις πιο ηλιθιες εκφανσεις της!
    διοτι ο μεσος ορος των ανθρωπων αισθανεται εξυπνος οταν ειναι ηλίθιος και ηλίθιος οταν εχει αυτογνωσια
    οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι ανασφάλειες
    και οι ηλίθιοι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι ανασφάλειες
    και οι ηλίθιοι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
    ωραια! ειμαι ιδιοφυΐα!!! χαχαχα

Senior Member
    ωραια! ειμαι ιδιοφυΐα!!! χαχαχα
    χαχαχα είμαι σίγουρος ότι είσαι !!!

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    χαχαχα είμαι σίγουρος ότι είσαι !!!
    α ωραια... ευχαριστω πολυ!!!

Banned
    Eννοείται πως είσαι ιδιοφυΐα αγαπητή ρέα.Aυτό φαίνεται άλλωστε.Εγώ όμως δεν κατάλαβα τι είμαι,σύμφωνα με το κείμενο σου...

Banned
    Eννοείται πως είσαι ιδιοφυΐα αγαπητή ρέα.Aυτό φαίνεται άλλωστε.Εγώ όμως δεν κατάλαβα τι είμαι,σύμφωνα με το κείμενο σου...
    χαχαχα ναι αφου με ζητανε απο την δεη για να κανω την γεννητρια σε περιπτωση γενικου μπλοκ αουτ!!... τι δεν καταλαβες "μοναδικη μου αγαπη"? που μπερδευτηκες να αποφαφηνησω?

Senior Member
    Οι πιο πολλοί δεν μπορούν να κάνουν συζήτηση τι να λέμε τώρα δυο τρεις κουβέντες και τέλος κι αυτό δεν είναι θέμα εξυπνάδας είναι θέμα παιδείας και πήγαν και σχολείο δηλαδή μετά τι έγινε τα ξέχασαν όλα? Απορία το χω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Εχεις δίκιο elis.Σε αυτούς ανήκω και εγώ.Είμαι τόσο χαζός και κενός που δε μπορώ να κάνω συζήτηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οι πιο πολλοί δεν μπορούν να κάνουν συζήτηση τι να λέμε τώρα δυο τρεις κουβέντες και τέλος κι αυτό δεν είναι θέμα εξυπνάδας είναι θέμα παιδείας και πήγαν και σχολείο δηλαδή μετά τι έγινε τα ξέχασαν όλα? Απορία το χω
    απευθύνεσαι κάπου συγκεκριμένα γιατί είναι λίγο ξεκάρφωτο το ποστ σου

Senior Member
    Εχεις δίκιο elis.Σε αυτούς ανήκω και εγώ.Είμαι τόσο χαζός και κενός που δε μπορώ να κάνω συζήτηση.
    αν πάρεις έναν έξυπνο δεν θα παραδεχτή ότι είναι έξυπνος
    ένας χαζός θα σου πει ότι είναι πανέξυπνος
    αυτό είπε η ρεα

Banned
    οι πραγματικες δυανοιες στην ιστορια της ανθρωπότητας, μεχρι να αποδειχτει οτι ειναι διανοιες... πέρασαν απο χευασμους και απορριψεις θεαματικες!!!... εκτος απο εμενα που ειναι που ειναι ξεκαθαρρη η πνευματικη μου ανωτεροτητα φυσικα...

ενας σκεπτομενος ανθρωπος γνωριζει οτι η εξυπναδα ειναι καθαρα θεμα εξασκησης και η ηλιθιοτητα καθαρα θεμα εγωπάθειας!... ολοι εχουμε την δυναμικη να γινουμε εξυπνοι ..αν σε ενδιαφερει να εξασκήσεις το μυαλό σου στην μνημη και στην ταχυτητα ...δεν εχεις παρα να κανεις καποιες ασκησεις που βρισκεις ακομα και εδω στο ιντερνετ..αυτο λένε τουλάχιστον ολοι οσοι εχουν αριστευσει στα iq τους... λογικα κατι θα ξερουν.

ακομα και τα "εμφυτα ταλέντα" ωχριουν μπροστα σε εναν ανθρωπο που ακονιζει το μυαλο του καθημερινα.

και αν τα βαλουμε κατω...τι ειναι μυαλο και τι ειναι σκεψη...μηπως ειμαστε εμεις ολα αυτα πραγματικα?...το μυαλο μας εφερε εδω που ειμαστε σημερα ...

Senior Member
    οι πραγματικες δυανοιες στην ιστορια της ανθρωπότητας, μεχρι να αποδειχτει οτι ειναι διανοιες... πέρασαν απο χευασμους και απορριψεις θεαματικες!!!... εκτος απο εμενα που ειναι που ειναι ξεκαθαρρη η πνευματικη μου ανωτεροτητα φυσικα...

ενας σκεπτομενος ανθρωπος γνωριζει οτι η εξυπναδα ειναι καθαρα θεμα εξασκησης και η ηλιθιοτητα καθαρα θεμα εγωπάθειας!... ολοι εχουμε την δυναμικη να γινουμε εξυπνοι ..αν σε ενδιαφερει να εξασκήσεις το μυαλό σου στην μνημη και στην ταχυτητα ...δεν εχεις παρα να κανεις καποιες ασκησεις που βρισκεις ακομα και εδω στο ιντερνετ..αυτο λένε τουλάχιστον ολοι οσοι εχουν αριστευσει στα iq τους... λογικα κατι θα ξερουν.

ακομα και τα "εμφυτα ταλέντα" ωχριουν μπροστα σε εναν ανθρωπο που ακονιζει το μυαλο του καθημερινα.

και αν τα βαλουμε κατω...τι ειναι μυαλο και τι ειναι σκεψη...μηπως ειμαστε εμεις ολα αυτα πραγματικα?...το μυαλο μας εφερε εδω που ειμαστε σημερα ...
    ένα πλεονέκτημα που έχουμε οι άνθρωποι είναι ότι μπορούμε να ελέγχουμε το σώμα μας εμείς του λέμε που θα πάει
    και για να το κάνουμε αυτό χρησιμοποιούμε το μυαλό μας
    γιατί να μη το χρησιμοποιούμε να κουμαντάρουμε της σκέψης μας
    αν του δώσουμε εντολή να κάνει αρνητικές σκέψεις αυτό θα κάνει
    αν του δώσουμε εντολή να κάνει θετικές σκέψεις αυτό θα κάνει

δεν είναι εύκολο θέλει πολύ δουλειά αλλά δεν είναι ακατόρθωτο

Banned

καλά αυτά τα τεστ και ειδικά αυτά που έχουν μέσα κάτι απο μαθηματικά με κάνουν να νιώθω ακόμη πιο χαζός..Κάποτε είχα μπει σε μια online ομάδα για άτομα με asperger και υψηλής λειτουργικότητας αυτισμό.Εκεί συνάντησα κυρίως γονείς που ήταν υποστηρικτικοί προς τα παιδιά τους με παρόμοια προβλήματα,κάτι που δε συνέβη με τους δικούς μου γονείς.Αλλά και ακραίες απόψεις όπως "να χαίρεσαι που δεν είσαι κοινωνικός και δεν έχεις πολλές παρέες γιατι οι κοινωνικοί άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο στις συναναστροφές του και δεν είναι αποδοτικοί στη δουλειά τους.." και ότι είναι ευλογία να είναι κάποιος ξεχωριστός με αυτόν τον τρόπο.Και εκεί τους είπα "αυτό που εσείς λέτε ευλογία,εγώ το λέω κατάρα και κοιτάξτε μη φτάσουν τα παιδιά σας καμμιά 40 χρονών και δεν έχουν φίλους και παρέες και μετά σας φτύνουν που λέτε ότι δεν χρειάζονται παρέες και φίλους γιατι θα καταλάβουν ότι η μοναξιά είναι απάλευτη και δεν μπορεί να κρύβεται συνεχώς απασχολώντας το μυαλό τους με το μοναδικό ενδιαφέρον που λόγω της "ευλογίας" τους θα έχουν καταφέρει να έχουν" και με έκαναν ban..

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast