Συμφωνώ στο ότι δεν φταίνε πάντα οι πεθερές (εκτός και αν η δικιά μου αποτελεί εξαίρεση)..
Και φυσικά δεν φταίνε πάντα οι νύφες...
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία που να ΜΠΟΡΕΊ να απαγορεύσει στον άντρα της να πάει να δει τους γονείς του..
Printable View
Συγγνώμη ρε Γιώργο εσύ αυτό που το είδες? Που αναφέρθηκε πως η νύφη δεν αφήνει τον άντρας της να βλέπει τους δικούς του; Αυτό είναι απλά μια υπόθεση της θεματοθέτριας που επειδή είναι μάνα...φυσικά και θα υποθέσει αυτό αντί να κάτσει να σκεφτεί γιατί το παιδί της την έχει γραμμένη.
Αλλά εγώ να σου πω πως είναι έτσι. Ας κάνουμε αυτή την υπόθεση εργασίας. Θα ερχόταν δηλαδή εσένα μια γυναίκα και θα σου λέγε ότι δεν σου επιτρέπω να βλέπεις τους δικούς σου και συ θα λεγες "α ναι οτι πεις αγαπη μου" ???? Πάμε καλά δηλαδή;;;; Το κάνει αυτό φυσιολογικός άνθρωπος που έχει νορμαλ σχέσεις με τους δικούς του; Εμένα αν ερχόταν ο σύντροφος μου και το λεγε αυτό θα του λεγα να παει να δει αν ερχομαι. ΑΝ λοιπόν ένας άντρας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο εξάρτησης από την γυναίκα του....ΑΝ λέμε, τότε κάποιος τον έκανε εξαρτημένο. Ποιος λες να τον έκανε εσυ;;;;
Επίσης το γιατί δεν πήγε να δει τους γονείς της...είναι άλλο θέμα και δεν ξέρουμε σε τι συνθήκες μεγάλωσε, τι σχέση έχει με τους δικούς της...δεν ξέρουμε τίποτα. Ξέρεις εσύ ρε Γιώργο αν δεν την βιάζε ο πατέρας της πχ κ η μάνα της τον κάλυπτε;; Θα έφταιγε και σε αυτή την περίπτωση η κοπέλα αν δεν πήγαινε να τους δει; Ή μήπως το ξέρει η θεματοθέτρια;
Λυπάμαι που η άποψη μου σου φάνηκε προσβλητική. Ο σκοπός μου δεν ήταν να προσβάλλω αλλά να σου δείξω μια άλλη οπτική μήπως και μπορέσεις και δεις δικές σου ευθύνες εκεί που δεν βλέπεις τίποτα. Μπήκες εδώ και ζήτησες γνώμες. Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως τα παιδιά όντως δεν γίνονται γαιδούρια από μόνα τους. Κάποιος τα κάνει γαιδούρια.
Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω πως βλέπεις ανταγωνιστικά την νύφη, την ανταγωνίζεσαι ακόμα και στα κιλά. Μπορεί να μην το κάνεις συνειδητά, αλλά το κάνεις.
Καταλαβαίνω πως δεν σου είναι ευχάριστη η άποψη μου, αλλά αυτή είναι. Αν μπορείς να κρατήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει στην σχέση σου με τον γιο σου, κάντο, αλλιώς ξέχνα την. Η άποψη μιας άγνωστης στο ιντερνετ είναι, δεν τρέχει τίποτα.
Δεν είναι ανισόρροπη όποια ανταγωνίζεται την νύφη της. Είναι πιο συνηθισμένο από οτι νομίζεις. Ακόμα και μανάδες ανταγωνίζονται τις κόρες τους. Δεν τις κάνει κακούς ανθρώπους. Ανθρώπους με άλυτα δικά τους θέματα τις κάνει που προσπαθούν ματαίως να κερδίσουν αγάπη και ενδιαφέρον.
Εδω πρεπει να γελασω κ Ελισαβετ
Γραφετε με μεγαλο παθος,καλα κανετε.
Ο πατερας της ειναι ο λακες της μανας της.Σουζα στεκεται ο ερμος.Διδαχτηκε την τεχνη η νυφη μου.
Αν βεβαια ο πατερας της την βιαζε κι η μανα της τον καλυπτε,τι να πω.Σηκωνω ψηλα τα χερια.Αλλωστε τοτε θα ειχαμε περισσοτερα κοινα κ θα την αγαπουσα περισσοτερο.
Κ δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκα χειριστικη μανα κ δεν ξερω τι αλλο.
Φυσικα απο την εποχη μας εχουν εκλειψει οι πονηροι,οι ψευτες,οι εκμεταλλευτες.Για ολα φταινε οι μαναδες κ οι πεθερες.
Εχω σκαρτο γιο κ τσιγκουνα νυφη.
Ουτε εμεις τον καναμε σκαρτο,ουτε εκεινη αφιλοξενη κ τσιγκουνα οι γονεις της.
Καληνυχτα σας κ ας κλεισει το θεμα.
ναι υπάρχει περίπτωση να στο πει και θα είναι αυτός που δε θέλει να βλέπει τους δικούς του. Εμένα ας πούμε δεν θα μου άρεσε να μου έλεγε η γυναίκα μου να πάμε μια βόλτα στους γονείς της να φάμε και εγώ να της έλεγα να πάει οπότε θέλει μόνη της, εγώ δεν γουστάρω, και μονο που το σκέφτομαι νοιώθω άχρηστος, κακος και κομπλεξικός.
Αυτό με την επέμβαση στο νοσοκομειο της μάνας της μου έχει κάτσει στο λαιμο, έχω μακρινό ξάδερφό που έκανε το ίδιο και ούτε στη κηδεία πήγε και ξέρω καλά τι άνθρωπος είναι.
Μα εδώ θέλω να σταθώ, ότι δε θα κάτσεις να ασχοληθείς τι και πώς, μεγάλο λάθος και να μην το κάνεις με κανέναν, μαζί κι εγώ. Τα δεδομένα βλέπουμε και αυτά είναι ένας άνθρωπος που δεν καταδεχτηκε να πάει να δει τη μάνα του στο νοσοκομείο, οπότε ότι και να έχει συμβεί με αυτόν τον άνθρωπο δεν γινετσι να κάνεις χωριό, είναι νόμος. Απλά βρήκε τον κατάλληλο μη πω τι, καταλαβαίνεις.
Προσωπικά δεν θα πιστέψω ποτέ ότι υπάρχει γυναίκα που μπορεί να πείσει τον άντρα της για το συγκεκριμένο θέμα ειδικά, αλλά και για οτιδήποτε άλλο..Ο κάθε άνθρωπος έχει δικό του σκεπτικό.. Γιατί να ακούσει εμένα πχ αν του πω να μην πάει να δει τους γονείς του? Και κατ' αρχήν, πόση ηλιθιότητα πρέπει να με δέρνει για να πω κάτι τέτοιο???Και ποοοοσο μαλ...ς πρέπει να είναι για να το κάνει?
Δεν σας τιμα ο τροπος που μιλατε για την νυφη σας και τον γιο σας.Εκφρασεις οπως ο λακες της μανας της και διδαχτηκε την τεχνη,ριχνουν πολυ το επιπεδο.Με τον γιο σας εχετε το προβλημα σε αυτον μιληστε, αν θελετε να το λυσετε.Ολα τα υπολοιπα ακουγονται χειριστικα εως κουτσομπολιστικα.Τα της οικογενειας της ειναι δικα της θεματα και δεν αφορουν ουτε εμας,ουτε εσας.Συμπεριφερεστε με την λογικη οτι εγω εκανα αυτα,περιμενω ανταποδοση.Δεν παει ετσι.Ουτε εσεις εχετε δικαιωμα να απαιτειτε πραγματα, ουτε εκεινοι να απαιτουν πραγματα απο εσας.Αν θελετε να διορθωσετε την σχεση με τον γιο σας ,βαλτε νερο στο κρασι σας,δειτε μηπως κι εσεις δεν τα χειριστηκατε ολα τοσο σωστα οσο νομιζετε και μιληστε του.Αν τον θεωρειτε σκαρτο οπως εσεις η ιδια τον χαρακτηρισατε,τοτε μπορειτε και να μεινετε μακρια κι αγαπημενοι η και καθολου αγαπημενοι.
Άψογη ανάλυση.
Καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσει τα σχόλια η θεματοθέτρια με πιο καθαρό μυαλό και σαν παρατηρητής αν θέλει να διορθώσει την σχέση της με τον γιο της. Ας επικεντρωθεί σε αυτόν αφού είναι ενήλικας και μπορεί να αποφασίζει μόνος του αν θέλει να την δει ή όχι.
Δεν μίλησα καθόλου με βάση το φύλο, μην παρεξηγηθώ. Εξάλλου κι η θεματοθέτρια γυναίκα είναι.
Απλά αυτή η ατάκα...κάποιος παρέσυρε κάποιον...μου φαίνεται γελοία. Το λένε συχνά οι γονείς και για τα παιδιά τους...το δικό μου μια χαρά ήταν, οι παρέες το παρέσυραν. Κι αντε πες εκει όταν μιλάμε για ανήλικα μπορεί και να χει μια βάση (που προσωπικά ούτε για ανήλικα το δέχομαι) αλλά σε ενήλικες ανθρώπους ρε παιδιά;;; είναι πραγματικά γελοίο. Αλλά όταν είσαι γονιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεφορτωθείς την ευθύνη από πάνω σου. Έχω βαρεθεί να ακούω πεθερές/ πεθερους να κατηγορούν τις νύφες οτι τους παρέσυραν τους γιους.... πιο κλασικο στορυ πεθαίνεις. Όταν όμως μεγαλώνουν τους γιους σαν τα βλαμμένα και τρέχουν από πίσω να τους διαλέξουν και το βρακί που θα φορέσουν τους αρέσει, το ευχαριστιούνται που ο κανακάρης ακούει την μαμά και κάνει ο, τι του λενε. Οταν βρεθεί μια άλλη...γιατί θα βρεθεί πώς να το κάνουμε, θέλει και σεξ ο κανακάρης δε θα αρκεστει για πάντα στα χάδια της μαμάς, τότε ξαφνικά βρέθηκε η σκύλα που τον κάνει ο, τι θέλει. Τότε τον βρίσκουν ανεπαρκή.
Μα την μεγαλύτερη ευθύνη αυτός την έχει που επιτρέπει να συμβαίνουν όλα αυτα, που χειραγωγείται και πετάει την αξιοπρέπεια του, αλλά αν ήταν αλλιώς δεν θα ήταν μαζί.
Δε μου λες αν ήσουν σπίτι σου εσύ, ο άντρας σου και η μάνα σου, εσύ έλεγες στη μάνα σου να κανονίσουμε μια μέρα να φάμε μαζί και σου έλεγε ο άντρας σου μπροστά στη μάνα σου με αυστηρό ύφος, εμένα με ρώτησες? πως θα σου φαινόταν?
Και το άλλο δεδομένο που έχουμε είναι πως ο γιος αποφεύγει την ίδια του την μάνα και εκείνη σε ολόκληρο το thread μόνο που δεν μας έχει αναλύσει τα οικογενειακά της νύφης της.
Το τι κάνει η νύφη δεν αφορά ούτε εκείνην, ούτε εμάς.
Αλλά παράλογο δεν είναι. Εγώ πέρσυ ζήτησα να φύγω από δουλειά για να πάω να δω την μάνα μου που έκανε εγχείρηση. Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα να μπω στο νοσοκομείο. Στο αυτοκίνητο έτρεμα μέχρι να φτάσω και πάθαινα κρίσεις πανικού κάθε φορά που πήγαινα. Μια γνωστή μου δεν μιλιέται με την μάνα της γιατί η μάνα της δεν την θέλει καν και της έχει κάνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα. Η μάνα της! Αν λοιπόν δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα, πόσο μάλλον όταν δεν σε αφορούν, καλύτερα να το βουλώνεις.
Αν ο άντρας μου πάντως καλούσε κόσμο στον σπίτι (κόσμος είναι και η μάνα του!!!!) χωρίς να με έχει ενημερώσει θα είχα γίνει έξαλλη. Κι αν με ρωτάς ναι, ιδανικά θα ήθελα να του το λεγα οχι μπροστα στην πεθερά για λόγους ευγένειας, αλλά αν με είχε φτάσει στο αμην...μπορει και να το λεγα μπροστά της.
Γιώργο μήπως προσεξες πως ο τύπος ετοιμαζε το σπιτι που θα εμενε με την γυναίκα του και πήρε την μάνα του να του κανονισει τα του νοικοκυριου; Σου φαινεται νορμαλ αυτο; Εσυ θα επαιρνες την γνωμη της μαμας για τις κατσαρόλες και τα τηγάνια; Μηπως προσεξες πως μολις ετοιμαζαν γαμο, κοντεψαν να σκοτωθούν οικογενειακώς γιατι τα συμπεθέρια διαγωνίζονταν ποιος θα ανακατευτεί περισσότερο; Η ίδια η θεματοθέτρια κατηγορεί την συμπεθέρα ότι ανακατεύονταν κι ο γιος της έγινε έξαλλος. Τι λες να λέει η αλλη συμπεθέρα αν την ρωτήσουμε;
Εγώ βλέπω την αθάνατη ελληνική οικογένεια πάντως. Σογια δεξια αριστερά να προσπαθουν να ανακατευτουν παντου...μονο αν κανουν σεξ με τον γιο της ετσι χοντρη που εγινε η νυφη δεν μας ειπε ακομα η θεματοθετρια, φαντάζομαι κι αλλη τα ίδια θα λεει. Γιαυτο τους έκαναν πέρα και τους μεν και τους δε!!!!
Δεν παει σε εσενα αυτο ,γενικα μιλαω...εγω το θετω...αλλα ναι ειναι υποτιμιτικο οταν μια γυναικα σκεφτεται ετσι για μια αλλη γυναικα σε φαση... τον τυλιξε.Αφορα το γυναικειο φυλο.Ειναι απλα αυτο που λες... πιο κλασσικο στορυ πεθαινεις.Μην τρελαθουμε δλδ...ειναι μισογυνιστικο σκεπτικο ρε παιδια....μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...Η κακια γυναικα που πηρε τον αντρα απο την μανουλα λες και μιλαμε για παιδακι.Ενας αντρας που εχει μια μανα δεσποτικη,παρεμβατικη ειναι πολυ πιθανο να διαλεξει και μια αναλογη γυναικα σε χαρακτηρα.Σε ολα που λες συμφωνω κι επαυξανω.
Δεν σε αφορα αν την κακοποιουσαν δλδ...σε αφορα που δεν πηγε στο νοσοκομειο να αποδειξει οτι ειναι καλη κορη...και μιλαμε παντα για καποια που υποτιθεται οτι ειναι η συντροφος σου;Σε ενδιαφερει δλδ πιο πολυ η επιφανεια απο την ουσια.Ε δεν θα χασει παντως αν την βγαλεις απο την ζωη σου.Αυτη κομπλεξ κι εσυ μεγαλη καρδια.
Ναι κατάλαβα πώς το λες.
Εννοείται πως είναι και μισογυνιστικό αν το εξετάσεις από αυτη την πλευρά δεν το συζητώ. Οι γυναίκες στην ελληνική κοινωνία μπορούν να κατηγορηθούν για τα πάντα. Είναι αυτές που κλέβουν αθώους γιους και τους εκμεταλλεύονται. Είδες τι ωραία που τα είπε η θεματοθέτρια; Τα πετούσε έτσι, στο άσχετο, μικρά σχολιάκα δεξιά αριστερά...ήταν και φτωχή η νύφη, όλα ο γιος τα πλήρωσε για τον γάμο. Οι γυναίκες στην ελληνική κοινωνία αγιοποιούνται μόνο όταν γίνουν μάνες. Η μάνα λέει ιερό πράγμα, κουβέντα για την μάνα. Μόνο στα δωμάτια των ψυχολόγων θα τα λέμε αυτά. Μανάδες που ζηλεύουν τα παιδιά τους; Μανάδες χειριστικές, ανταγωνιστικές; Που ακούστηκαν αυτά;; Η γυναίκα είναι αυτό το πλάσμα που έχει όλα τα ελαττώματα του κόσμου πάνω της αλλά τα μετουσιώνει όλα αυτόματα σε προτερήματα μόλις γεννήσει. Μπορεί να είναι χειριστική με τον άντρα της, την γειτόνισσα...αλλά με τα παιδιά της αναμάρτητη.
Άρα έχουν κόμπλεξ οι άνθρωποι που δεν πηγαίνουν στο νοσοκομείο να δουν την μάνα τους. Ανεξάρτητα από τον λόγο που το κάνουν. Οι υπόλοιποι που μπορεί να έχουν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία, να έχουν παιδικό τραύμα, να είναι σκάρτοι στη συμπεριφορά τους γενικά, να συμπεριφέρονται βίαια (παραδείγματα άπειρα που και πάλι δεν σημαίνουν απαραίτητα κόμπλεξ - εξαρτάται από το πώς το χειρίζεται και το δουλεύει ο κάθε άνθρωπος) αλλά να πηγαίνουν στο νοσοκομείο να βλέπουν την μάνα τους δεν έχουν κόμπλεξ και θα τους έβαζες στη ζωή σου. Δηλαδή στέκεσαι σε μόνο ένα γεγονός που στο μυαλό σου είναι τόσο σημαντικό που δεν σε αφορά καν ο λόγος (;;) και την έβαλες ήδη σε black list χαρακτηρίζοντας την και κομπλεξική. Πόσο επιφανειακά μπορούμε να κρίνουμε τους ανθρώπους άραγε;
Το τερμάτισες Γιώργο!!!
Έναν άνθρωπο που μπορεί να χει τραβήξει τα πάνδεινα απτους γονείς του αλλά παρόλα αυτά να έχει την δύναμη να σταθεί δίπλα τους και να τους βοηθήσει όταν θα τον έχουν ανάγκη ναι θα τον εκτιμήσω. Αλλά όχι στο άλλο άκρο ρε Γιώργο. Δεν θα κατηγορήσω /κρινω κι αυτόν που δεν μπορεί να το κάνει.
Εε ναι αλοιμονο.Παντα οι γυναικες φταινε...η αγια ελληνικη οικογενεια που η μανα μονο το καλο του παιδιου της θελει και ποτε δεν εχει απωτερο κινητρο.Χειριστικη μανα;κακοποιητικη μανα;οχι μωρε αποκλειεται.Η μανα στο απυροβλητο για αυτο τρεχουμε μετα στους ψυχολογους.Βεβαια...the road to Hell is paved with good intentions...κοιτα ,με ενοχλει γενικα ο μισογυνισμος αλλα οταν προερχεται απο τις ιδιες τις γυναικες με εκνευριζει ενα τσακ παραπανω.
Κανέναν. Πες πως οι γονείς της είναι άγιοι, δεν συνέβη ποτέ τίποτα σοβαρό και η νύφη είναι απλά σκάρτος άνθρωπος. Την πάτησε ο γιος και του βάζει και λόγια εναντίον των γονιών του. Ας την θάψουμε κι' άλλο. Ο γιος είναι το θύμα.
Αλλάζει κάτι; Να σπαταλήσουμε άλλες 5 σελίδες με το να λέμε πόσο θύμα είναι ο γιος και πόσο κακιασμένη η νύφη ή μήπως να προσπαθήσουμε να δούμε τις δικές μας ευθύνες και ΓΙΑΤΙ δεν θέλει να μας δει το παιδί μας; Γιατί κάνει ότι του λένε; Γιατί δεν έρχεται να μας βλέπει έστω μόνος του; Γιατί δεν μας εξηγεί; Γιατί χρειάζεται να απαιτούμε, να ζητούμε; Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση; Αν του μιλήσουμε ήρεμα; Αν τον ρωτήσουμε τον λόγο που δεν το θέλει; Αν κοιτάξουμε πίσω και ψάξουμε δικά μας λάθη ώστε να μην τα επαναλαμβάνουμε θα διορθωθεί η κατάσταση; Αν όχι μήπως πρέπει να το αποδεχτούμε και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση της δικής μας υγείας;
Για να μιλήσει λίγο η γλώσσα της ψυχολογίας και όχι η δική μου, με βάση τα οσα ειπε η κυρια εδω, η κοπελα μεγσλωσε σε ενα περιβαλλον με υποτακτικο πατερα που δεν ειχε λογο, ήταν ανύπαρκτος, και αυστηρη μανα, επικριτικη που έκανε κουμάντο που απ ότι κατάλαβα της έκανε και τη ζωή κολαση για να μη θέλει να τη δει ούτε στο νοσοκομείο. Με βάση αυτά τα δεδομένα η κόρη το μικρό αναζητάει τον πατέρα να επιβληθεί και να βάλει ένα μέτρο, κάπου να στηριχθεί. Ατν αυτού ζει την αδιαφορία του και την ανυπαρξία του, την υποτακτικοτητα του και νοιώθει έρμαιο της τοξικότητας της μάνας πιθανώς και της κακοποίησης της.
Οπότε μισεί αυτό το μοντέλο του άντρα που τώρα το βλέπει και στον σύζυγό της γι αυτό τον λόγο τον ξεφτιλίζει, αλλά και τον "θελει" γιατί της είναι οικείο μοντέλο.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον άντρα της, συνήθως μας ελκύει και ερωτευόμαστε αυτό που μας λείπει και απ ότι κατάλαβα ο τύπος δεν μπορεί να επιβληθεί (δες φίλους και χρυσαφικα) πράγμα που το κατέχει καλά η γυναίκα του.
Η θεματοθετρια το ήξερε αυτό εξ αρχης γι αυτό θέλησε να την πάρει με το καλό και καλά έπραξε κατά τη γνώμη μου, αλλά η νύφη το βλέπει κι αυτή και την εκλαμβάνει ως πονηρή εκτός του ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τις μανάδες.
Τελικα τι αλλο θακουσω απο ολους εσας.
Ριξατε πολυ το επιπεδο της κουβεντας.Μεχρι κ τα τηγανια τους με βαλατε να διαλεγω,τι στασεις θα βρουν στο σεξ,οτι μαλλιοτραβιομαδτε με τα συμπεθερια κι αντε τι αλλο κατινιστικο θα μου προσαψετε.
Τυγχανει να ειμαι αρχιτεκτων κ ζητησε ο γιος τη βοηθεια μου.
Δεν την κατηγορησα που δεν ειχε οικονομικη ανεση αλλα καθως ολα της προσφερθηκαν με αγαπη επρεπε να το αναγνωρισει κ να δειξει κ λιγη χαρα.
Τι να σας πω αλλο.Την τριχα την κανατε τριχια κ να δουμε που θα το πατε ακομη.
Νομιζα πως θα γινοταν μια ηρεμη συζητηση αλλα βλεπω πως ολοι εχετε απωθημενα κ ψαχνετε τροπους να τα ξεφορτωθειτε.
Σαφως θα με αποκαλεσετε αγενη,εδω μεσα με κανατε κατινιτσα,κουτσομπολα,μικρ οπρεπη.
Εξαιρετικη συνομιλια κ αν τελικα ειχα παραλειψει να παρω τα αντικαταθλιπτικα μου σιγουρα θα φλερταριζα παλι με το θανατο.
Ηρεμηστε λιγο κ σκεφτειτε ποσα απιθανα κ ανυπαρκτα σεναρια κατασκευασατε.
Συνεχιστε σε λιγο βλεπω να μαλλιοτραβιεστε με αφορμη ανυπαρκτα γεγονοτα.
Λυπαμαι ειλικρινα,νομιζα πως υπαρχει επιπεδο πολιτισμενο αλλα μαλλον υπαρχει πολεμος με βελη προς πασα κατευθυνση.
Προσβαλα τον πατερα της που απο εκνευρισμο με τα σεναρια σας τον ειπα λακε κ ετσι ειναι.Εγω τον γνωρισα,οχι εσεις αλλα εγινα εξω φρενων που υπονοησατε πως μπορει να ειναι βιαστης της κορης του.
Σιγουρα ο λακες πανω στον εκνευρισμο που μου μεταδωσατε ειναι απολυτα καταδικαδτεος,ενω το βιαστης απλα καθιστα τη νυφη κ οσιομαρτυρα.
Ε λοιπον συνεχιστε κ πειτε ο,τι σας κατεβει.
Αυτο δεν ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηρηξης αλλα Ιερα εξεταση.
Και παρακαλω αν υπαρχει κ επιτρεπεται τροπος να διαγραφω θα ηθελα να μου τον υποδειξετε.
Ευτυχως που εσεις ανεβασατε το επιπεδο της συζητησης.Ο,τι και να πουμε,το ασπρο θα το κανετε μαυρο και τουμπαλιν.Συγνωμη που δεν ειχαμε την διαθεση να λιθοβολησουμε την νυφη σας.Προφανως τα κανατε ολα τελεια και δεν χρειαζοσασταν γνωμες.Καταλαθος θα μπηκατε εδω μεσα.Ετσι κι αλλιως οι αποψεις μας,ειδικα αυτες που δεν σας χαιδευουν τα αυτια, αποτελουν Ιερα εξεταση.Καλη σας συνεχεια. :)
Εγώ λοιπόν ζητώ συγγνώμη που μην γνωρίζοντας το επάγγελμα σου, μου φάνηκε εξωφρενικό να ζητά την γνώμη της μαμάς για το σπίτι που θα μείνει με την γυναίκα του. Εχεις δίκιο σε αυτό, παρασύρθηκα χωρίς να σκεφτώ το ενδεχόμενο που ανέφερες που όντως είναι λογικό αν είσαι αρχιτέκτονας να θέλει την γνώμη σου.
Τα υπόλοιπα δεν τα δέχομαι. Δεν κατηγόρησα τον πατέρα της κοπέλας για βιαστή, το έφερα ως παράδειγμα απλά για να δείξω πως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ξέρει τους λόγους που ένα παιδί απομακρύνεται απτους γονιούς του.
Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πάντως κάτι. Κατηγορείς εμάς τώρα εδώ και υπονοείς ότι και στον θάνατο μπορεί να έφτανες με αυτά που σου είπαμε αν δεν είχες πάρει τα αντικαταθλιπτικά σου. Με τον ίδιο πλάγιο τρόπο το κάνεις που κατηγόρησες και τον γιο για την ασθένεια σου και την νοσηλεία σου, μόλις έμπλεξε με κακές παρέες. Είναι άψογο δείγμα χειριστικότητας.
Με βαζεις στη διαδικασια να σου πω πως την καταθλιψη την φορτωθηκα οταν κακοποιηθηκα στην ηλικια των 9 απο συγγενικο προσωο.Δεν κατηγορησα το παιδι μου.Η οποια δυσκολη καταδταση αναζωπυρωνει οτι υποβοσκει.
Το παιδι μου δεν φταιει για την κατασταση μου ,ουτε τα συμπεθερια μου που αν κ απλοι ανθρωποι ειναι εντιμοι κ φροντισαν παρα τα περιορισμενα τους οικονομικα να σπουδασουν 2 κορες στο Αριστοτελειο.
Τους σεβομαι ,ουτε τους θεωρησαμε κατωτερους.Ειμαστε ανθρωποι που δεν βλεπουν πορτοφολια αλλα καρδιες.
Αλλωστε υπαρχουν κ οι παππουδες της νυφης μας που αν κ κοντα στα 90 ουτε αυτους παει να δει.Μια αδελφη ευγενεστατη που ακομη δεν την καλεσε στο σπιτι της.
Τι να σας πω αλλο.Τερμα η ιστορια,κουραστηκα κ μαλιστα δεν θελω καμια αλλη απαντηση.
Πηγα για μαλλι κ βγηκα κουρεμενη.
Κ μπραβο στο γιο μου που απο 15 χρονων δουλευε τα καλοκαιρια κ χαιρομουν με την εργατικοτητα του.Αν τωρα τον αγει κ τον φερει η γυναικα του αυτο δεν το γνωριζω.Τα φαινομενα μιλουν κ δεν ειμαι η μονη που τα βλεπω.
Πολλα ειπαμε,ακρη δεν θα βγει,κακως που εγραψα.
Να ειστε καλα ολοι σας καλα.Ζητω συγγνωμη εφαγα απο τον χρονο σας.
Όταν λέω ότι κοιτάω τις πράξεις κάποιου και όχι το παρελθόν, δεν έχω ενσυναισθηση. Το ότι βλέπω ότι θέλετε να δημιουργήσετε μια υγιή και φιλικη σχέση του ζευγαριου με εσας, ανεξατρητως αν κανετε κσποια λαθη, δεν σας συναισθανομαι, δεν μπαίνω στη θέση σας, θα πρέπει μάλλον να ανατρέξω στα παιδικά σας χρόνια να κρίνω αν θα σας συναισθανθω.
Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά δεν θες να καταλάβεις κι εσύ ότι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δει τους γονείς του, αντικειμενικά δεν παλεύεται σε στενές διαπροσωπικές σχέσεις, και όταν λέω δεν τον θέλω στη ζωή μου εννοώ για σύντροφό. Επειδή ενσυναισθηση έχω περίσσια, έχω συσχετισθεί με τέτοιο ατομο, η απόρριψη των γονιών της έγιναν και των δικών μου πριν καν τους γνωρίσει, του κολλητού μου, των φίλων μου και γενικώς με τον καιρό σε όσους έλεγα καλημερα η τους κοίταξα. Οπότε και έβαλα σύντομα ένα τέλος παρόλο που γαμηθηκα για κάποιους μήνες επειδή όπως κατάλαβες απο τα λεγομενα της ολλανδεζας δεν μπόρεσα να συναισθανθω το παρελθόν της.