Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση
Πάω σε μία εκκλησία με το παλαιό και εκεί γνώρισα τους χειρότερους ανθρώπους της ζωής μου. Πάω σε αυτήν την εκκλησία πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω γνωρίσει χειρότερους ανθρώπους. Πρόσφατα μου συνέβη αυτό το γεγονός με αυτούς: Ένας από αυτούς έχει καθαριστήριο χαλιών και επειδή είναι με το παλιό τον εμπιστευτήκαμε τα χαλιά μας. Ε λοιπόν του δώσαμε τρία χαλιά και το ένα το έκοψε καταλάθος σε ένα μηχάνημα και μας το έφερε χαλασμένο έναν χρόνο. Του είπαμε να το διορθώσει και έκοψε το μισό χαλί χωρίς να μας πει τι θα κάνει. Μας το έφερε μισό. Δεν είναι να τους εμπιστευθείς σε τίποτα. Εκνευριστήκαμε πάρα πολύ όλη η οικογένεια.
Μια άλλη φορά μία από εκεί πλησίασε τον αδελφό μου να τον βοηθήσει γιατί εκείνο τον καιρό ο αδελφός μου περνούσε κατάθλιψη και ο αδελφός μου καθότι άβγαλτος την ερωτεύτηκε αυτή το κατάλαβε και τον κορόιδευε στέλνοντας μυνήματα στο κινητό του και αναπάντητες και παίρνοντας τηλέφωνο στο σπίτι και δεν μιλήσουμε. Τελικά καταλάβαμε ότι τον δούλευε και ο αδελφός έγινε χειρότερα.
Εκεί έγινε και το περιστατικό που με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου. Τέτοια σαβούρα που ήτανε αυτή σιγά να μην την σεβότανε αυτός. Και πολλά άλλα γίνανε σε κείνη την εκκλησία και τελειωμό δεν έχει η σαβουροσύνη τους εκεί μέσα. Εσείς τι γνώμη έχετε???