Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 56 of 102 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast
Results 826 to 840 of 1523
    Μακ ξενίκα...
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    Τελικά έχω δίκαιο που δεν τους χωνεύω ή είμαι υπερβολική???? Σας είπα μόνο για 3 περιστατικά αλλά έγιναν πολλά περισσότερα εκεί μέσα....

Senior Member

Γιατί παχαίνω;

Δεν μπορώ να ρυθμίσω τα κιλά μου συνεχώς παχαίνω. Είχα κάνει πέρυσι taste and diet και έχασα 14 κιλά. Από 89 κιλά είχα γίνει 75 κιλά. Και πάλι ήμουνα πολλά γιατί ανάλογα με το ύψος μου έπρεπε να ήμουνα 54 κιλά πάνω κάτω. Τελοσπάντων μέσα σε ένα χρόνια έφτασα πάλι να ζυγίζω 84 κιλά. Δεν ξέρω τι κάνω και παίρνω τόσο βάρος και ανεβαίνω σταθερά και σιγά κάθε φορά. Μήπως τρώω πολύ;;;; Εγώ νομίζω ότι τρώω κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν κινούμαι καθόλου.

Senior Member
    δελφινι εσυ εισαι τετοια γυναικαρα που οσα κιλα και να βαλεισ δε παχαινεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    εχεισ δικιο και μεισ μαζι σου ειμαστε

Senior Member
    για να σε καψω λιγο γτ ειναι γνωστη η αγαπη που σου εχω να βαλω το τραγουδι σου με αφηνεισ;

Μα πως νομίζεις πως τρως κανονικά βρε Δελφίνι αφού όταν έτρωγες άλλα αδυνάτισες? Αυτη την χιλιοδιαφημισμένη διανομή διαιτιτικού φαγητού γιατί την σταμάτησες? οικονομικοί λόγοι να φανταστώ? Τόσους μήνες που έκανες δεν είδες πάνω κάτω τι έτρωγες και πόσο για να τα φτιάχνεις εσύ? θα σου ρθει πιο οικονομικό λογικά έτσι. Και επίσης δεν κινείσαι και καθόλου... Πως δεν ξέρεις τι να κάνεις αφού μόνη σου τα λες.. Μάλλον πως να τα κάνεις δεν ξέρεις. Στον ψυχολόγο πας ή σταμάτησες κι αυτόν?
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    Εγώ ξερω 2 πράγματα: Οτι μετα τα 30 για να αδυνατισεις θα πρέπει να λιμοκτονησεις και δεύτερον οτι αν δεν κουνισεις τον κ@λο σου λαικιστί να γυμναστεις ΔΕΝ πρόκειται να χάσεις γραμμαριο.....με το καθισιό και τπτ να μην φας δεν θα κατέβεις ούτε γραμμαριο.....
    Επίσης υπάρχει και κάτι άλλο που ξερω: Δεν υφίσταται το δεν μπορώ να αδυνατισω αλλα το οτι δεν κάνω αρκετή προσπάθεια για να αδυνατισω...
    Ξεκινα περπάτημα ή γυμναστήριο και τα βραδια τρωγε γιαούρτι με λιγο μέλι αν θες και αν σε μια εβδομάδα δεν χάσεις 4 κιλα να μην με λενε έτσι όπως με λενε....χαχα
    Για να αδυνατισεις μετα απο πολυ ψάξιμο και προσπάθειες θέλει ΠΕΙΣΜΑ, ΘΕΛΗΣΗ και ΘΥΣΙΕΣ!!!!!
    Εσυ θέλεις να αδυνατισεις αλλα δεν το έχεις πάρει ακόμη απόφαση....
    Οποιος θέλει να αδυνατισει πραγματικά, αδυνατίζει....

Banned
    εγω πιστευω γενικα ότι οσοι ασχολουντε με την εκκλησια και γενικα θρησκείες είναι λιγο ψιλο ανωμαλοι οποτε μαζι σου και εγω...

Senior Member
    Εχω διαφορετικη αποψη σε μερικα σημεια , marouliw , δεν γυμναζομαι τον τελευταιο χρονο , λογω ενος τραυματισμου στον ωμο , ειμαι 54 χρ. , δεν πολυκινουμαι , αλλα τρωω λιγο , δεν λιμοκτονω , 3-4 μικρα γευματα , πολυ νερο , και στις τελευταιες 45 μερες εχω χασει 7 κιλα , και συνεχιζω ακαθεκτος να χασω αλλα 12 , και θαμαι στα κανονικα μου . Τρωω αρκετες πρωτεινες ομως και σαλατες . Συμφωνω οτι ειναι θεμα θελησης και πεισματος . Δεν κανω απολυτως καμμια παρασπονδια , ειμαι πειθαρχημενος πολυ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    εγω πιστευω γενικα ότι οσοι ασχολουντε με την εκκλησια και γενικα θρησκείες είναι λιγο ψιλο ανωμαλοι οποτε μαζι σου και εγω...
    Συμφωνώ απόλυτα!

Senior Member
    αφου παιρνεις αντιψυχωσικα ρε δελφινι ξεχασετο εαν κοψεις τα φαρμακα καποτε θα χασεις και ειναι ολο ενδοκοιλιακο λιπος εγω ειμαι στα 24 κιλα συν απο τοτε που αρχισα τα φαρμακα απο 85 με 183 υψος ειμαι 109 και γυμναζομαι εξαντλητικα και σε διαιτολογους πηγα χαιρι δεν ειδα.αντιψυχωσικα και αδυνατισμα δεν γινεται δοκιμασμενα πραγματα.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    Ναι αλλά αυτή είναι γυναίκα και εσύ άντρας....
    Εσείς καίτε 2 φορές περισσότερο...

Senior Member
    δελφινη, αν εχεις απορια αν τρως πολυ η λιγο, γραψε για μερικες μερες ακριβως τι τρως, το παραμικρο και μετρα τις θερμιδες.
    ειναι βεβαιο οτι θα ειναι περισσοτερες απ οσες χρειαζονται, αλλα αν το δεις γραμμενο θα καταλαβεις οτι δεν ειναι μαγικα, ειναι απλη αριθμητικη .
    ακομα κι αν σε επηρεαζουν καποια φαρμακα οπως ειπαν αλλα μελη, εφοσον εχασες τοσα κιλα πριν καποιο καιρο ενω επαιρνες φαρμακα, μπορεις και τωρα να χασεις.

συμφωνω με μαγκ. για την απωλεια κιλων το Α και το Ω ειναι το ΦΑΓΗΤΟ.
    ασκηση καντε οση θελετε και θα κανετε πολυ καλο στον οργανισμο σας και στο σωμα σας, αλλα τα κιλα φευγουν μονο με την διατροφη ακομα κι αν καθομαστε (το βεβαιωνω) και δεν φευγουν οσο κι αν χοροπηδαμε, χωρις διατροφη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Ναι αλλά αυτή είναι γυναίκα και εσύ άντρας....
    Εσείς καίτε 2 φορές περισσότερο...

Δεν ισχυει κατι τετοιο , αμα δεν κινεισαι , δεν κινεισαι , απλως οι αντρες εχουμε 15% λιπος κατα μεσο ορο , και οι γυναικες 25% αντιστοιχως .

Page 56 of 102 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast