Γρηγόρη και εγώ έχω περάσει παρόμοια φάση με εσένα...
Διάβασε εδώ:
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...81%CE%B5%CE%B9!!!
Συμβουλή:
Καταλαβαίνω οτί πολλές από τις ενεργιές που πράττεις (ή τουλάχιστον συνήθιζες μέχρι πριν λίγο καιρό) είναι αποτέλεσμα των δυσκολιών που έχεις περάσει μέσα στην οικογενιά σου...Ίσως η ζωή σου φέρθηκε κάπως άδικα όσων αφορά το οικογενιακό σου περιβάλλον όμως δεν αξίζει να χάσεις το παιχνίδι επειδή έπεσες πάνω σε δύο μαλάκες γονείς!
Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν,γράφτους κυριολεκτικά!
Δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά,δεν σου αξίζει να σε κακομεταχειρίζονται επειδή αυτοί έχουν ένα σωρό ψυχολογικά συσσορευμένα μέσα τους και δεν έχουν τα αρχίδια να τα λύσουν,να είναι ειλικρινείς και να αναλάβουν τις ευθύνες τους!
Εφόσων ζεις με την γιαγιά σου κοίτα να τα έχεις καλά μαζί της και να την φροντίζεις και εσύ όσο μπορείς...επειδή είπε ότι είπε δεν σημαίνει οτί δεν σε αγαπάει,και το οτί είσαι ότι είσαι δεν σε κάνει ανάξιο της αγάπης της...
Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψεις λιγάκι με τον ευατό σου και την αυτοπεποιθησή σου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους μην ανησυχείς! :)
Αγάπα και σεβάσου τον εαυτό σου.Δεν χρειάζεται να γίνεσαι για κανέναν κλόουν για να έχεις την αποδοχή του,να είσαι ο ευατός σου και να εκφράζεις τις απόψεις σου με ήρεμο τρόπο....αναπτύσσοντας την προσωπικοτητά σου θα γίνεις πόλος έλξης για πολλά άτομα,θα κοινωνικοποιηθείς θα ανοίξουν οι οριζοντές σου,θα περνάς καλά και θα είσαι χαρούμενος :)
Όλα αυτά κάνοντας το αυτονόητο που οι περισσότεροι στις μέρες μας έχουν πάψει να κάνουν....να αγαπάς και να σέβεσαι τον ευατό σου!
(Και φυσικά στα πλαίσια του να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου είναι το να μην τον αναφέρεις ως ανώμαλο...η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανωμαλία,υγιείς έκφραση σεξουαλικού προσανατολισμού είναι...επειδή κάποιοι το βαπτίζουν ανωμαλία δεν σημαίνει οτί είναι κιόλας,επειδή κάποιοι θέλουν να βρουν μια διέξοδο να ξεσπάσουν μιας και τα έχουν κάνει σκατά στην ζωή τους και καταφεύγουν στα "εύκολα θύματα" δλδ τους ομοφυλόφιλους δεν σημαίνει οτί εγώ και εσύ και άλλοι 500.000 έλληνες είμαστε ανώμαλοι! )