Δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 182
    Senior Member
    παμε παρακατω....σου εχω ξαναπει,γινε φιλος με τον εαυτο σου...παρασκευση βραδυ δεν ειχες παρεα για να βγεις..και τι εκανες?εκατσες στο σπιτι σου...ειχες εσενα κι αυτο μονο του εφτανε για αρχη...μπορεις να βγεις και μονος σου αν το θελεις...να πας σε μερη που δεν συχναζουν απαραιτητα οι συμαθητες κ οι γνωστοι σου...απλα καθεσαι στην μπαρα και γινεσαι παρατηρητης..ολο και καποια κουβεντουλα θα πιασεις με τον μπαρμαν κ.τ.λ.
    σιγα σιγα μπορεις να παρεις το θαρρος να κερασεις ενα ποτο σε δυο φιλες ασυνοδευτες ισως....για αρχη δυσκολο σε αντρα μην παρεξηγηθεις νομιζω..
    ασε τον εαυτο σου ελευθερο για να κοινωνικοποιηθεις..ετσι απλα...κι αν φοβασαι την κλασικη ερωτηση απο τον οποιοδηποτε:πως και μονος? υπαρχει απαντηση:οι φιλοι μου ειναι ανωριμοι και προτιμαω να περναω καλα με την παρτυ μου..ετσι δεν σε λυπουνται,βλεπουν μια ξεχωριστη προσωπικοτητα και καποιον πολυ ωριμο για την ηλικια του που συνεπαγεται:ανθρωπος εμπιστοσυνης..
    ετσι μονος σου θα φιαξεις σιγα σιγα την εικονα που θελεις εσυ προς τα εξω..και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι συμμαθητες κ.τ.λ.
    θα δεις οτι οι αλλοι σε υπολογιζουν...κι εμενα μικρη δεν με καλουσαν σε παρτυ κτλ...κι εγω ζηλευα αυτους που λες...στην πορεια που αλλαξε ο κυκλος μου....ουτε ο προθυπουργος να ημουνα...φαντασου οτι ειχε αρχιζει να με κουραζει..καθε 2 λεπτα κινητο...αλλαζα καρτες για να ηρεμησω και διαπιστωσα οτι δεν ημουν το βλαμενο που οι αλλοι ηθελαν να βλεπουν..αντιθετως ολοι αυτοι αν με δουν τωρα τους κρεμεται η μασελα και απορουν....απορουν για την μεγαλη μου αλλαγη...αλλος μου λεει:τι βλακας ημουνα που δεν σε ειχα προσεξει τοτε..αλλος τραυλιζει...αλλος κοκκινιζει...ξερεις αυτο θα γινει καποτε και θα ειναι η μεγαλυτερη σου ικανοποιηση.
    τι ποιο φυσιολογικο ενα παιδι στην εφηβια να ειναι μπερδεμενο με ανυσηχιες και ανασφαλειες..φοβιες ισως...ετσι μεταφραζω εγω αυτο που λες ανωμαλος...φυσικα και δεν εισαι ανωμαλος ητε ακολουθησεις τον εναν ητε τον αλλον δρομο..αν και χαιρομαι που θελεις να δοκιμασεις και το ποιο νορμαλ πρωτα γιατι πιστευω οτι θα καταληξεις εκει(μπορει να πεφτω κι εξω)και οτι ολα αυτα που πιστευεις ειναι απλα ανασφαλειες..
    δεν ξερω αν σε καλυψα καπως...κοιτα οταν εισαι σε μια παρεα βασικα πρεπει να ξερεις πως να συμμετεχεις.θα γελασεις,θα πεις καποιο ανεκδοτο..θα ακουσεις με την σειρα σου..δυστιχως κανεις δεν κανει παρεα με τελειως αμιλητους και συνεχως σκεπτικους-προβληματισμενους ανθρωπους για να διασκεδασει..γι αυτο αφησου ελευθερος απλα χωρις αγχος και σκεψεις..ολοι ειμαστε ανθρωποι κανεις δεν εχει κατι παραπανω απο εσενα...κανεις δεν ειναι ανωτερος σου..κανεις δεν εχει περισσοτερο χιουμορ,το θεμα ειναι να τα ανακαλυψεις ολα αυτα μεσα σου.
    και κατι ακομη...κανεις εδω δεν προκειται να παρεξηγησει τις αθωες σκεψεις σου..γιατι αθωο παλικαρακι εισαι..ο ορος ανωμαλια ειναι πολυ βαρυς για να περιγραψεις οτι αισθανεσαι..ανωμαλια δεν ειναι οταν ενα παιδι στην εφηβια εχει καποιους ενδιασμους αλλα κατι γουρουνια που φιαχνονται με μικρα παιδακια..κατι βιαστες...κατι βαρεμενοι...οτιδηποτε περα απο αυτο που νιωθεις εσυ..
    ειπες πως αυτα που λες εδω δεν μπορεις να τα πεις ουτε στον εαυτο σου...ξερεις οι ειδικοι γι αυτον τον λογο συνιστουν το ''γραψιμο''οσο παραξενο κι αν ακουγεται αυτο..να γραφεις λοιπον σου κανει πολυ καλο..πρωτα απ'ολα ακους πραγματα απο τον εαυτο σου που ισως δεν γνωριζες..βαζεις τις σκεψεις σου σε σειρα...υστερα φευγει απο μεσα σου ενα μεγααλο βαρος..δεν ξερω αν εχεις νιωσει κατι τετοιο καποιες φορες η αν ειναι νωρις ακομα..αλλα οσο γραφεις οτι αισθανεσαι καλο σου κανει...
    ουφ!αυτα!ελπιζω να μην σε κουρασα.χαιρομαι να σου απανταω ειλικρινα.προσπαθησε να ξεαγχωθεις και ολα θα μπουν στην σειρα τους,κρατα το αυτο που σου λεω,να το θυμασαι
    Last edited by secretly; 25-01-2012 at 21:17.

Body-Rocker σε ευχαριστω πολυ που απαντησες!!! Μπηκα σε μερικα απο τα λινκς αλλα δεν προλαβα να τα δω ολα!!! Θα τα κοιταξω και θα τα διαβασω ολα το Σαββατοκυριακο!!!! Σε ευχαριστω παντως!!!! Δεν μιλαω για τους νομους!!! Εννοω αν του αρεσω!!! Οι πιο πολλοι Γκει που ξερω στην ηλικια μου τα εχουν μεγαλυτερους!!! Αν και εγω δεν ξερω ακομα τι ειμαι! λολ :Ρ

Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    φφφ....γρηγορη μου..γιατι τοοοσο αγχος!!!να ενα μεγαλος βασικος παραγοντας που σε κλεινει στον εαυτο σου...κατ'αρχην θα ξεκινησω λιγο αναποδα...θα απαντησω σε κατι τελευταιο...ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    παιδια ειναι επειδη εχω δει φωτο!!ειναι κουκλακι!!!βλεπεις ενα αντρακι!πρωτα απ'ολα φαινεσαι μεγαλυτερος απο τα ανωριμα της ηλικιας σου..ασε που εχεις και τυπο...ξερεις δεν το εχουν ολοι αυτο...συγχηστηκα τωρα,ακου εκει δεν εισαι ωραιος..τους καθρεφτες για φιγουρα τους εχεις στο σπιτι σου??
    Σε ευχαριστω Χρυσα για τα καλα σου λογια!!! Μου ανεβαζεις το ηθικο!!!! :) το προβλημα ειναι ψυχολογικο!

Χρυσα σε ευχαριστω πολυυ για ολα αυτα που μου ειπες!!! Ειναι ψυχολογικο το προβλημα και πρεπει να το ξεπερασω!!! Αφου δεν μπορω να μιλησω σε κανεναν καλο θα ηταν να παω σε εναν ειδικο!!! Καταρχας αισθανομαι ασχημα με την εμφανιση μου (αν και τωρα το εχω ψιλοξεπερασει! περυσι ηταν χειροτερα!) επειδη οπως ειχα πει σε προηγουμενα posts ο πατερας μου με ελεγε ασχημο κ.λ.π. Γενικα νιωθω υπο των αλλων! Ακομα δεν το εχω ξεπερασει!!! Νιωθω πολυ αδυναμος και στεναχωρημενος!!! Σημερα ηταν η γιορτη μου και παρολα αυτα ημουν καπως σκεπτικος αντι να χαιρομαι!!! Ειναι η αναγκη μου να μιλησω σε καποιον που να με βλεπει και να με νιωθει!!! Στον μονο που τα λεω ειναι ο υπολογιστης! (και εκει γραπτως!) Οπως ειπα για να μην αλλαζω θεμα νιωθω υποταγμενος στους αλλους!!! Αν καποιος μου κανει μια χειρονομια δεν κανω τιποτα! Απλα του λεω να σταματησει χωρις να αντιστεκομαι! Μετα απο αυτη την χειρονομια που ο αλλος κανει για πλακα εγω θα γινω ρακκος ψυχολογικα και θα εχω την ταση να βαλω τα κλαματα!!! Και οταν κλαιω για κατι απλο κλαιω πολυ σαν να ποναω! Πιστευω οτι μαζι με αυτο το απλο βγαινουν και αλλα απο μεσα μου και ξεσπαω!!! Γενικα ειμαι ευαισθητος και δεν το θελω αυτο!!! Ακομα και στην οικογενεια μου νιωθω ο χειροτερος!!! Τα ξαδερφια μου απο το σοι του πατερα μου ειναι μεγαλα και τους βλεπω μια-δυο φορες τον χρονο!!! Απο το σοι της μανας μου ομως εχω 3 ξαδερφια! Η ξαδερφη μου η μικρη ειναι 12 χρονων τωρα και παρολα αυτα εχει την ικανοτητα να με μειωνει!!! Ειναι παντα δικαιολογημενη! Καλη μαθητρια και απο οτι μου εχει πει και μου εχει δειξει την κυνηγανε πολλα αγορια απο αυτη την ηλικια! Και δεν ειναι και καμια ομορφη!!! Αρχισε απο τωρα να ψωνιζεται και να ριχνει χυλοπιτες!!! Μια χαρα ειναι λοιπον! Εχει και δυνατο χαρακτηρα! Την μεγαλη μου ξαδερφη την ζηλευω πιο πολυ επειδη ειναι μεγαλη και ανεξαρτητη! Ειναι 25 χρονων, εχει αμαξι και ειναι δημοσιογραφος! Δεν ειναι ομορφη αλλα εχει παρεες και φιλους και χωρισμενους γονεις βεβαια αλλα περναει μια χαρα την ζωη της! Κανει και τα ταξιδια της! Τωρα ο μικροτερος μου ξαδερφος ειναι 4 χρονων! Ειναι πολυ ωραιο παιδι! Ολοι το λενε!!! Εχει ματαρες και τελειο προσωπο! Ολοι τον αγαπανε και ειναι αστειος! Παντα εχει την μεγαλυτερη σημασια επειδη ειναι μικρος!!! Ειναι ενα ανερχομενο αστερι! θα γινει σιγουρα γνωστος στο σχολειο! Θα εχει δικο του κυκλο, δικους του φιλους, καρδιοκατακτητης απο τα 10 επειδη ειναι πολυ ομορφο, τελειους γονεις (περιμενουν κι αλλο παιδι τωρα! Η θεια μου ειναι εγκυος!), τελεια οικογενεια και θα ειναι δημοφιλης!!!! Ακομα και η ξαδερφη μου η μικρη μου το ειχε πει καταμουτρα το καλοκαιρι οτι εγω ειμαι ασχημος και αυτος ειναι ομορφος! Οτι ο ξαδερφος της ο μικρος θα γινει σπουδαιος! Οχι σαν κι εμενα! Γενικως απο οτι καταλαβατε μεσα στην οικογενεια ειμαι ο πιο αδυναμος κρικος!!! Το θεμα ειναι οτι δεν με καταλαβαινει κανεις μα κανεις!!!! Συνεχως νιωθω πληγωμενος!!! Ακομα και στην πιο χαρουμενη στιγμη κατι νιωθω μεσα μου που με ενοχλει!!! Ολοι οι αλλοι ειναι σπουδαιοι εκτος απο εμενα! :( Στο σχολειο μπορει να εχω αυτο το χαρισμα το χιουμοριστικο και να πεταω τις μεγαλυτερες βλακειες αλλα μου βγαινει αυθορμιτα και θελω οι αλλοι να με προσεξουν!!! αυτο ομως μου εκανε κακο! Ειναι απο παλια! Εδωσα το δικαιωμα σε πολλους να με κοροιδευουν και οπως ειπα δεν ειχα την δυναμη να τους το κοψω και απλα τους αγνοουσα!!! Φετος ειμαι πιο ησυχος και σοβαρος! Δεν ξερω τον λογο αλλα κανεις δεν με καλει! Οχι οτι τους εχω αναγκη! Οπως ειπες μπορω να βγω και μονος μου αν θελω!!! Το θεμα ειναι εγω πως νιωθω! Δεν νιωθω καλα!!! Οταν μου σπανε τα νευρα καποιος απο την οικογενεια μου τωρα τελευταια του βαζω τις φωνες!!!! Ξεσπαω στους ανθρωπους που με βοηθησαν καλυτερα απο τους γονεις μου!!! Κανεις τους ομως δεν με ρωταει πως νιωθω και αυτο σημαινει πως δεν με καταλαβαινουν!!! Αν συζητησω λιγο με την θεια μου μετα απο λιγο μου αρχιζει τα δικα της!!! Ο καθενας εχει τα δικα του! Τις τελευταιες μερες δεν αισθανομαι καθολου καλα ψυχολογικα! Δεν αντεχω αλλο!!! Θελω να αλλαξω και το εχω προσπαθησει αλλα δεν μπορω!!! Στα ματια των αλλων ειμαι παντα ο ιδιος Γρηγορης!!!! Ισως σας ακουγονται βλακειες ολα αυτα και δεν θελω να σας κουραζω! Δεν ειστε υποχρεωμενοι να μου απαντησετε!!! Απλα εγω θελω καπου να τα πω εστω και γραπτως! :( :)

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by grigoriskal View Post
    Σημερα ηταν η γιορτη μου και παρολα αυτα ημουν καπως σκεπτικος αντι να χαιρομαι!!! Ειναι η αναγκη μου να μιλησω σε καποιον που να με βλεπει και να με νιωθει!!! Στον μονο που τα λεω ειναι ο υπολογιστης! (και εκει γραπτως!) Οπως ειπα για να μην αλλαζω θεμα νιωθω υποταγμενος στους αλλους!!! Αν καποιος μου κανει μια χειρονομια δεν κανω τιποτα! :( :)
    Πολύχρονος, γερός κι ευτυχισμένος.
    Ε, πολλοί νιώθουμε σκεπτικοί στη γιορτή μας -εγώ στα γενέθλιά μου να δεις τι παθαίνω, αμόκ- κι άμα είναι ν' απαντήσω σε τυπικά τηλέφωνα δεν απαντώ και καθόλου, κρύβομαι...
    Όμως το να μη νιώθεις υποταγμένος στους άλλους, απαιτεί προϋποθέσεις και χρειάζεται πολλή δουλειά...
    Κι αν κάποιος σου κάνει χειρονομία ή σε βρίζει, να του το ανταποδίδεις αν σε παίρνει... κι αν δε σε παίρνει εκείνη τη στιγμή να το ανταποδίδεις μετά... μην επιτρέπεις να σε προσβάλλουν χωρίς ν' αντιδράς.

Senior Member
    @grigoriskal

Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταστήσεις σαφές στο οικογενειακό σου περιβάλλον ότι δεν θα ανέχεσαι το bullying. Τo bullying είναι κακοποίηση.-
    Πρέπει να βάλεις κάποια όρια στην πλήρως αψυχολόγητη συμπεριφορά την οποία λαμβάνεις, είτε πρόκειται για τον πατέρα σου, είτε για ...12 χρονα (δεν θα έλεγα να αντιπαρατεθείς, απαραίτητα, με το 12 χρονο αλλά να πιάσεις τους γονείς της). Θα σου πρότεινα ακόμη να μην μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων, αν και είναι δύσκολο, το αντιλαμβάνομαι. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχεις λειτουργήσει ως ο σάκος του μποξ όλων τους, αλλά πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να τους πεις στοπ-αρκετά-ως εδώ ήταν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    @grigoriskal

Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταστήσεις σαφές στο οικογενειακό σου περιβάλλον ότι δεν θα ανέχεσαι το bullying. Τo bullying είναι κακοποίηση.-
    Πρέπει να βάλεις κάποια όρια στην πλήρως αψυχολόγητη συμπεριφορά την οποία λαμβάνεις, είτε πρόκειται για τον πατέρα σου, είτε για ...12 χρονα (δεν θα έλεγα να αντιπαρατεθείς, απαραίτητα, με το 12 χρονο αλλά να πιάσεις τους γονείς της). Θα σου πρότεινα ακόμη να μην μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων, αν και είναι δύσκολο, το αντιλαμβάνομαι. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχεις λειτουργήσει ως ο σάκος του μποξ όλων τους, αλλά πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να τους πεις στοπ-αρκετά-ως εδώ ήταν.
    συμφωνω κι επαυξανω
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    και γρηγορη
    χρονια
    πολαααααααααααααααααααααα ααα

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!! Με βοηθησατε πολυ!!! πρεπει επιτελους να κανω κατι γιατι δεν μπορω αλλο! και καποια στιγμη θελω να παω σε εναν ειδικο για να με καθοδηγησει! :)

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    grigoriskal, ν' αρχίσεις πολεμικές τέχνες. Μιλάω τελείως σοβαρά. Θα σου πω κι άλλα στο μέλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    grigoriskal, ν' αρχίσεις πολεμικές τέχνες. Μιλάω τελείως σοβαρά. Θα σου πω κι άλλα στο μέλλον.
    αυτο μου αρεσε ιδιαιτερα ως ιδεα..σιγουρα θα ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σου!

Παιδια παω ηδη γυμναστηριο!!! :) Το ειχα σκεφτει στην αρχη της σεζον αλλα τελικα δεν αρχισα!!! Και σε τι θα με ωφελησουν???

Senior Member
    τιποτα απλα ισως με αυτον τον τροπο καλυψεις τυχων φοβιες με το να ξερεις δυλαδη οτι και στα χερια να φτασεις απο καποια λογομαχια θα εισαι ασφαλεις γιατι θα ξερεις πως να το αντιμετωπισεις.αν φυσικα υπαρχει και τετοιου ειδους φοβια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by grigoriskal View Post
    Παιδια παω ηδη γυμναστηριο!!! :) Το ειχα σκεφτει στην αρχη της σεζον αλλα τελικα δεν αρχισα!!! Και σε τι θα με ωφελησουν???
    μπραβο σου που πηγαινεις γυμναστηριο..ειναι καλο και θα σε βοηθαει πολυ το να εχεις δραστηριοτητες

Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    @grigoriskal

Μακαρι να μπορω να το κανω αυτο! Αλλα δεν ξερω!!! Καποια στιγμη που νιωθω δυνατος και υπερασπιζομαι τον εαυτο μου αμεσως μετα αισθανομαι ασχημα γιατι νομιζω πως ολοι με κοροιδευουν!!! Αλλα εγω δεν την ανεχομαι τετοια συμπεριφορα! Απλα δεν το δειχνω! Καθομαι και στεναχωριεμαι χωρις να πω τιποτα! Η μικρη ειδικα εχει παρει πολυ αερα! Ανοιγει ελευθερα τον υπολογιστη μου! Κοιταει τα πραγματα μου κ.λ.π. χωρις να με ρωτησει!!! Ενω εγω ποτε στα δικα της! Ενταξει οικογενεια ειμαστε αλλα να υπαρχει καποιος σεβασμος στα προσωπικα του αλλου! Και μια φορα που της ειχα κανει παρατηρηση ειχε παρεξηγηθει και εφυγε! Και μετα εγω πληρωσα τα σπασμενα! Αυτην ολο την δικαιολογουν επειδη ειναι μικρη! Οσο για το οτι ζηλευω! δεν ζηλευω το μικρο τοσο επειδη ειναι ομορφος απλα επειδη εχει μια πολυ καλη οικογενεια! Ατομα που τον αγαπανε και οταν μεγαλωσει σιγουρα θα εχει πολλους φιλους!!! Ενω εγω.... :(

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast