Δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 182
    Παιδια καλησπερα σε ολους! Θελω να πω οτι εχτες ειπα στην γιαγια μου οτι θελω να παω σε ψυχολογο! Με πολυ ανεση μου απαντησε: "Πηγαινε"!!! Ουτε με ρωτησε γιατι και πως (οπως θα ρωτουσε ο πατερας μου!)!!! Θα κλεισουμε ραντεβου και τον Φεβρουαριο ή τον Μαρτιο θα παω!!! Μετα ομως μου ειπε κατι που με εβαλε σε σκεψεις! Μου λεει: "Πηγαινε! Αν εχεις να πεις πραγματα που δεν μπορεις να τα μοιραστεις με τον πατερα σου ή την μανα σου ή με εμενα πηγαινε!" Της ειπα οτι εχω λιγο αγχος αλλα μου λεει: "Τι αγχος? Ειναι ειδικος η γυναικα! Θα σε βοηθησει! Θα σε καθοδηγησει ποιο ειναι το σωστο και ποιο ειναι το λαθος! Αν θελεις πραγματα που δεν πρεπει να θελεις θα σε βοηθησει να τα ξεπερασεις και να παρεις το σωστο τον δρομο!"

Περιττο να πω οτι εμεινα καγκελο! Φαινοταν σαν να εχει καταλαβει οτι νομιζω πως ειμαι Γκει! Ηταν σαν να μου το ελεγε!!! Ειναι παλεων αρχων και δεν καταλαβαινει το "θελω" αλλα βαζει παντου το "πρεπει"!!!! Ειχαμε συζητησει καποια φορα για την ομοφιλοφυλια γενικα και της ειχα πει: "Αν εγω γιαγια ειμαι ομοφιλοφυλος για παραδειγμα τι θα κανεις οταν το μαθεις?" και μου απαντησε: "Θα σε διωξω απο το σπιτι! Να πας να ζησεις αλλου να μην σε ξαναδω ποτε στα ματια μου!" και το ειχε πει τελειως σοβαρα! Ειναι πιο σημαντικη και απο τους γονεις μου! Δηλαδη αν ειμαι Γκει τι να κανω???? Ακομα και εσυ xrysaki μου λες τις περιπτωσεις αν δεν ειμαι γκει! Αν ειμαι ομως! (Που νομιζω πως ειμαι!) Τι θα κανω? Θα απογοητευσω πολυ το ατομο που με μεγαλωσε σαν παιδι της! Περιττο να πω οτι θα με αποκληρωσει!!!!!!!!! Τι να κανω αν ειμαι? Να ζησω μια ζωη που δεν θελω? Να καταπιεστω και να ζησω μεσα στην δυστυχια!??? Γιατι δυστυχια θα ειναι αν υποκρινομαι πως ειμαι ευτυχισμενος με κατι που δεν μου αρεσει!!! Ελπιζω να με βοηθησετε! :(

Senior Member
    γρηγορη μου η γιαγια σου το εχει καταλαβει σιγουρα αυτο που αισθανεσαι απο την απαντηση που σου εδωσε φαινεται..
    καλα ειναι γατα η γυναικα προφανως..αν και παλαιων αρχων ωφειλω να πω οτι σου συμπαραστεκεται οσο αφορα το θεμα του ψυχολογου
    συνηθως οι μεγαλοι ανθρωποι εχουν πολυ κακη αποψη πανω σε αυτο..
    τωρα οσο για το αν εισαι γκει δεν νομιζω οτι πρεπει να το μαθει η γιαγια σου αν εισαι.γιατι να την πληγωσεις?θα της ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει,εχει μεγαλωσει σε αλλη εποχη και παρ'ολα αυτα αντιλαμβανομαι οτι σε καταλαβαινει καλυτερα απο ολους..
    κοιτα ειναι σε κατασταση αρνησης,δεν μπορει να πιστεψει οτι το εγγονι της που το μεγαλωσε σαν δικο της παιδι θα μπορουσε να ειναι κατι τετοιο..η αρνηση ειναι παντα το πρωτο σταδιο που περναει καποιος ψυχολογικα οταν δεν θελει να δεχτει κατι για ενα αγαπημενο-δικο του προσωπο..
    σιγα-σιγα το συνηθιζει και τελος το αποδεχεται..τωρα το ποσο θα πονεσει αν μαθει οτι τελικα εισαι ειναι αναλογος την διαθεση και τον χαρακτηρα,
    σε αυτο το κομματι ο χρονος κανει τα θαυματα του..για εμενα ομως καλο θα ηταν να μην πληγωθει..για ποσο ακομα θα την εχεις?μεγαλη γυναικα θα ειναι..στο λεω γιατι ξερω μια περιπτωση πολυ-πολυ κοντινου φιλου,που ο παπους του επαθε εγκεφαλικο μολις το ομολογησε το εγγονι μπροστα του.ειχε φρικαρει γιατι εβαζε ρουζ κ αλλα τετοια και στο τελος τον βαλανε στην μεση(πιεσαν την κατασταση κι αυτοι)και τους λεει τι θελετε ρε?ναι ειμαι γκει!ε,μετα μαζευανε τον παπου,μεγαλος ανθρωπος..ζει βεβαια ο παπους με μεγαλο καημο και πονο..αντε να τους αλλαξεις μυαλα τωρα αυτοι οι ανθρωποι στην εποχη τους δεν ειχανε χειροτερο.
    παντως βρισκω την γιαγια σου θησαυρο περα των αλλων,εχει κανει πολλα για εσενα,μην την κακιζεις,ετσι ειναι,ετσι εμαθε,ετσι μεγαλωσε με αλλου ειδους νοοτροπιες
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by grigoriskal View Post
    "Πηγαινε! Αν εχεις να πεις πραγματα που δεν μπορεις να τα μοιραστεις με τον πατερα σου ή την μανα σου ή με εμενα πηγαινε!" Της ειπα οτι εχω λιγο αγχος αλλα μου λεει: "Τι αγχος? Ειναι ειδικος η γυναικα! Θα σε βοηθησει! Θα σε καθοδηγησει ποιο ειναι το σωστο και ποιο ειναι το λαθος! Αν θελεις πραγματα που δεν πρεπει να θελεις θα σε βοηθησει να τα ξεπερασεις και να παρεις το σωστο τον δρομο!" :(
    grigoriskal, καλησπέρα! Κατ' εμένα -είτε σε βοηθήσει ειδικός είτε όχι- το θέμα δεν είναι να σου υπαγορεύσει κάποιος ποια πράγματα πρέπει να θέλεις και ποια όχι, ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος δρόμος. Τις ισορροπίες και τις προτιμήσεις σου (όσο κι αν είσαι έφηβος και οι ορμές σου χτυπάνε κόκκινο) θα τις βρεις σιγά-σιγά.

"Περιττο να πω οτι εμεινα καγκελο! Φαινοταν σαν να εχει καταλαβει οτι νομιζω πως ειμαι Γκει! Ηταν σαν να μου το ελεγε!!! "

Σταμάτα να είσαι τόσο αγχωμένος που να νομίζεις ότι οι άλλοι διαβάζουν τις σκέψεις σου.:)

"Ειναι παλεων αρχων και δεν καταλαβαινει το "θελω" αλλα βαζει παντου το "πρεπει"!!!!
    "
    Και πού είναι το παράξενο; Όλοι οι παλιοί, μη σου πω κι οι περισσότεροι νέοι, έτσι σκέφτονται.

"Ειχαμε συζητησει καποια φορα για την ομοφιλοφυλια γενικα και της ειχα πει: "Αν εγω γιαγια ειμαι ομοφιλοφυλος για παραδειγμα τι θα κανεις οταν το μαθεις?" και μου απαντησε: "Θα σε διωξω απο το σπιτι! Να πας να ζησεις αλλου να μην σε ξαναδω ποτε στα ματια μου!" και το ειχε πει τελειως σοβαρα! Ειναι πιο σημαντικη και απο τους γονεις μου! Δηλαδη αν ειμαι Γκει τι να κανω????"

Αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσεις με τον ειδικό -ή μόνος σου- είναι να μάθεις διαχειρίζεσαι το άγχος σου και να μάθεις να κρατάς τα μυστικά σου για σένα και όχι να τα λες ακριβώς σε όποιον δε θα πρεπε να τα πεις. Γι αυτό σου πρότεινα πολεμικές τέχνες (και όχι τα πρότυπα των μπρατσαράδων των γυμναστηρίων) ή γιόγκα που ασκούν τη ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης και μαθαίνεις να έχεις αυτοέλεγχο.

"Τι θα κανω? Θα απογοητευσω πολυ το ατομο που με μεγαλωσε σαν παιδι της! Περιττο να πω οτι θα με αποκληρωσει!!!!!!!!!"

Ε ναι, το να εκθέτεις τον εαυτό σου απερίσκεπτα ενώ μπορείς να τον προστατέψεις, πληρώνεται ακριβά σ' αυτήν τη ζωή.

"Τι να κανω αν ειμαι? Να ζησω μια ζωη που δεν θελω? Να καταπιεστω και να ζησω μεσα στην δυστυχια!???
    Γιατι δυστυχια θα ειναι αν υποκρινομαι πως ειμαι ευτυχισμενος με κατι που δεν μου αρεσει!!!"

Αυτό που λες είναι άσχετο... Ούτε μπορεί να σε υποχρεώσει κανείς να ζήσεις στο μέλλον μια ζωή που δε θέλεις, αλλά ούτε αυτό συνεπάγεται ότι θα πληροφορείς τον οποιοδήποτε, τη γιαγιά σου, τον παπού σου, τη θεία σου και όλον τον ντουνιά για το τι κάνεις, τι θέλεις, τι σκέφτεσαι και τι φοβάσαι.
    Φιλικά πάντα.
    Last edited by Joann; 29-01-2012 at 22:50.

Το αν υπάρχει μέσα σου η διαθεση να εισαι γκει εξαρταται από το αν σε διεγειρει σεξουαλικά το ίδιο φύλο, δλδ καθε φορα που σου ρχεται η σκέψη διεγειρεσε σεξουαλικα πχ στυση, νοιωθεις σεξουαλικη διεγερση για συγκεκριμενους άντρες, αυνανιζεσαι εχοντας στη σκέψη επαφη με άντρες ή πρόκειται απλά για έντονη σκέψη, εμμονη που δεν τη συνοδευει σεξουαλική διέγερση? Θα σου έλεγα για διαφορους λόγους συγκράτησε τον εαυτο σου και τα αισθηματα σου, μην τα εξωτερικευεις και κοιταζε συναμα και ωραιες κοπελες, αυτο θα σε βοηθησει να αλλάξεις προσανατολισμο, αν όντως προκειται για προσανατολισμο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    γρηγορη μου η γιαγια σου το εχει καταλαβει σιγουρα αυτο που αισθανεσαι απο την απαντηση που σου εδωσε φαινεται..
    καλα ειναι γατα η γυναικα προφανως..αν και παλαιων αρχων ωφειλω να πω οτι σου συμπαραστεκεται οσο αφορα το θεμα του ψυχολογου
    συνηθως οι μεγαλοι ανθρωποι εχουν πολυ κακη αποψη πανω σε αυτο..
    τωρα οσο για το αν εισαι γκει δεν νομιζω οτι πρεπει να το μαθει η γιαγια σου αν εισαι.γιατι να την πληγωσεις?θα της ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει,εχει μεγαλωσει σε αλλη εποχη και παρ'ολα αυτα αντιλαμβανομαι οτι σε καταλαβαινει καλυτερα απο ολους..
    κοιτα ειναι σε κατασταση αρνησης,δεν μπορει να πιστεψει οτι το εγγονι της που το μεγαλωσε σαν δικο της παιδι θα μπορουσε να ειναι κατι τετοιο..η αρνηση ειναι παντα το πρωτο σταδιο που περναει καποιος ψυχολογικα οταν δεν θελει να δεχτει κατι για ενα αγαπημενο-δικο του προσωπο..
    σιγα-σιγα το συνηθιζει και τελος το αποδεχεται..τωρα το ποσο θα πονεσει αν μαθει οτι τελικα εισαι ειναι αναλογος την διαθεση και τον χαρακτηρα,
    σε αυτο το κομματι ο χρονος κανει τα θαυματα του..για εμενα ομως καλο θα ηταν να μην πληγωθει..για ποσο ακομα θα την εχεις?μεγαλη γυναικα θα ειναι..στο λεω γιατι ξερω μια περιπτωση πολυ-πολυ κοντινου φιλου,που ο παπους του επαθε εγκεφαλικο μολις το ομολογησε το εγγονι μπροστα του.ειχε φρικαρει γιατι εβαζε ρουζ κ αλλα τετοια και στο τελος τον βαλανε στην μεση(πιεσαν την κατασταση κι αυτοι)και τους λεει τι θελετε ρε?ναι ειμαι γκει!ε,μετα μαζευανε τον παπου,μεγαλος ανθρωπος..ζει βεβαια ο παπους με μεγαλο καημο και πονο..αντε να τους αλλαξεις μυαλα τωρα αυτοι οι ανθρωποι στην εποχη τους δεν ειχανε χειροτερο.
    παντως βρισκω την γιαγια σου θησαυρο περα των αλλων,εχει κανει πολλα για εσενα,μην την κακιζεις,ετσι ειναι,ετσι εμαθε,ετσι μεγαλωσε με αλλου ειδους νοοτροπιες
    Χρυσα την καταλαβαινω πολυ καλα την γιαγια μου! Δεν θελω να την πληγωσω με τον οποιοδηποτε τροπο! Τωρα δεν ξερω τι να κανω! Πραγματικα! Ειναι πολυ εξυπνη! Σε αυτη την συζητηση που ειχαμε κανει το καλοκαιρι γενικα εγω με αυτα που της ειπα γενικα για τους ομοφυλοφιλους πρεπει να την εκανα να καταλαβει! Τις επομενες μερες που ολοι περνουσαμε ωραια σε ενα παραθαλασσιο μερος που παμε καθε καλοκαιρι (ηρθαν και θειες, ξαδερφια κ.λ.π.) ηταν καπως μελαγχολικη! Το ειχα παρατηρησει! Μου το ειπε η θεια μου μετα και μου ειπε Χρυσα ολα αυτα που μου ειπες και εσυ! Πως η γιαγια ειναι μεγαλη γυναικα και εχει ζησει σε αλλη εποχη και δεν τα καταλαβαινει αυτα! Δεν θυμαμαι πως προεκυψε αυτη η συζητηση με την θεια μου! (Και μαλιστα ειμασταν στην παραλια! Το θυμαμαι!) Μου ειπε πως αν ειμαι Γκει καταρχας μονο σε αυτη μπορω να το πω!!! Αν το μαθουν οι γυρω μου δεν θα αντιδρασουν καθολου ψυχραιμα! Και ισως εχουμε και εγκεφαλικα (οπως ο παππους του φιλου σου που μου ειπες!)!!! Να προετοιμαστω για τον Ρατσισμο και για την Δυστυχια! ΠΟλυ δραματοποιημενα μου τα ειπε ολα και με στεναχωρησε! Και με ρωτησε εκεινη την ωρα αν ειμαι και επνιξα αυτο που θελω πραγματικα και της ειπα: "Οχι βεβαια!"!!! Απο εκει και περα το πηρα αποφαση οτι τελος η ελξη μου για τους αντρες! Τελος η ανωμαλια μου! Θα αλλαξω και θα μπω στον ισιο δρομο! Κατι τετοια σκεφτομουν το καλοκαιρι! Και ημουν σιγουρος οτι θα πετυχω! Ελα μου ομως που τον Οκτωβριο ερωτευτηκα για πρωτη φορα! Εκει η στιγμη της αληθειας! Ερωτευτηκα αντρα! Προσπαθησα να το καταπνιξω και αυτο αλλα ηταν αδυνατο!!! Πιστεψτε με!!! Ο ερωτας και ο βηχας δεν κρυβονται!!! Ολα και ολοι εναντιον μου!!! Βεβαια εχει η γιαγια μου μια ωραιοτατη ταρατσα μεγαλη και αρκετα ψηλα ειναι! Πειτε μου εναν λογο να μην παω να πεσω απο ΄κει να ησυχασω?! Τωρα το λεω αστεια αλλα καποιες φορες που εχω τις μαυρες μου το εχω σκεφτει σοβαρα! :Ρ

Joann σε ευχαριστω πολυ που βοηθησες και εσυ! :)
    Μην σου πω οτι ειμαι μπερδεμενος τελειως!? :Ρ Οσο για το γυμναστηριο δεν παω μονο για βαρη και αυτα! Κανω και ομαδικα προγραμματα Πιλατες και σημερα πηγα σε ενα ομαδικο (που κανει αυτος που μου αρεσει! Ασχετο!) για την εκγυμναση των κοιλιακων! Ειναι πολυ ωραια εκει τουλαχιστον που παω εγω! Αν δεν μου αρεσε θα εφευγα! Ειχα δοκιμασει Καρατε πιο παλια και δεν μου αρεσε και εφυγα! Τελος παντων δεν λεω σε κανεναν τιποτα ακομα! Ελπιζω και η Ειδικος να ειναι καλη και να με βοηθησει! Αν και λεγονται αυτα??? Δεν εχω ξαναπαει σε ψυχολογο και δεν ξερω πως θα ειμαι! Εχω λιγο αγχος! Το παραδεχομαι!

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το αν υπάρχει μέσα σου η διαθεση να εισαι γκει εξαρταται από το αν σε διεγειρει σεξουαλικά το ίδιο φύλο, δλδ καθε φορα που σου ρχεται η σκέψη διεγειρεσε σεξουαλικα πχ στυση, νοιωθεις σεξουαλικη διεγερση για συγκεκριμενους άντρες, αυνανιζεσαι εχοντας στη σκέψη επαφη με άντρες ή πρόκειται απλά για έντονη σκέψη, εμμονη που δεν τη συνοδευει σεξουαλική διέγερση? Θα σου έλεγα για διαφορους λόγους συγκράτησε τον εαυτο σου και τα αισθηματα σου, μην τα εξωτερικευεις και κοιταζε συναμα και ωραιες κοπελες, αυτο θα σε βοηθησει να αλλάξεις προσανατολισμο, αν όντως προκειται για προσανατολισμο.
    Απο παλια με διεγειρουν οι αντρες σεξουαλικα! Αληθεια λεω! Και ελεγα μεχρι περυσι! Ενταξει! Γρηγορη τελος! Ολο αυτο ειναι μια ανωμαλια που πρεπει να ξεπερασεις! Ελεγα: "Αυτη ειναι η τελευταια φορα που σκεφτομαι αντρα!" Να σου πω την αληθεια πιο πολυ με διεγειρει η ιδεα του σεξ! Δεν ξερω! Παντως τα κοριτσια στον σεξουαλικο τομεα δεν μου κανουν τοση αισθηση οσο το αντρικο φυλλο! Εγω θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου bisexual με κλιση στο αντρικο φυλλο! Τωρα δεν ξερω αν αυτο αλλαξει!

Banned
    να βρουμε κανα κοριτσακι διαθεσιμο τοτε να δοκιμασουμε ενα τριο να δουμε τι θα γουσταρεις περισσοτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    να βρουμε κανα κοριτσακι διαθεσιμο τοτε να δοκιμασουμε ενα τριο να δουμε τι θα γουσταρεις περισσοτερο.
    βρε κενο για την πρωτη του φορα μιλαμε!εσυ με τριο την ονειρευοσουν?

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Γιατί όχι και κουαρτέτο; Όσο πιο πολλοί, τόσο λιγότερη μοναξιά νιώθει κάποιος... έχουμε ξεφύγει εντελώς τελείως λέω....

Senior Member
    [QUOTE=Joann;320748]Γιατί όχι και κουαρτέτο; Όσο πιο πολλοί, τόσο λιγότερη μοναξιά νιώθει κάποιος... έχουμε ξεφύγει εντελώς τελείως λέω....[/QUOTE
    χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!γεια σου ρε joann με κανεις και γελαω,να 'σαι καλα!

Senior Member
    σου εχω απαντησει για ολα αυτα τα αγχη περι ανωμαλιας και φοβιας γενικα..ισως να πηγαινες λιγο στην σελιδα 6 και να ξαναδιαβαζες το μυνημα μου?
    τι φοβασαι επιτελους γρηγορη!μην καταπιεζεσαι,μην νιωθεις ανωμαλος,μην βαφτιζεις τον εαυτο σου με προσβλητικα κοσμητικα..ακομα κι αν δειξεις στο αποτερο μελλον καποια προτιμιση σε ατομα του ιδιου φυλου με εσενα,αυτο δεν σε κανει λιγοτερο ανθρωπο απο κανεναν!
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ και μην βασανιζεσαι αλλο,ειναι θεμα χρονου αλλωστε να κατατοπιστεις,εφοσον εχεις την στηριξη να μιλησεις σε ειδικο..
    ξερεις τι σημαινει η λεξη ΕΙΔΙΚΟΣ?σημαινει οτι καποιοι σπουδασαν την μιση τους ζωη γιατι αγαπουν να βοηθουν ανθρωπους με προβληματισμους σαν τους δικους σου..κι εγω σου λεω οτι μακαρι να ακουγαν καθε μερα τετοια θεματα!ακουνε πολλα χειροτερα που δεν μπορει να σκεφτει το αθωο μυαλουδακι σου αυτην την στιγμη..
    δεν προκειται να σε παρεξηγησει ο ψυχολογος..πρωτα απ'ολα εδω θα ειμαστε παλι οταν θα μας περιγραφεις για το πως εφυγε ενα τεραστιο βαρος απο πανω σου απο τις πρωτες κι ολας επισκεψεις..μην δυσκολευεσαι,μην φοβασαι..αγαπησε τον εαυτο σου για να σε αγαπησουν και οι αλλοι με την σειρα τους

Senior Member
    Γρηγόρη και εγώ έχω περάσει παρόμοια φάση με εσένα...
    Διάβασε εδώ: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...81%CE%B5%CE%B9!!!

Συμβουλή:
    Καταλαβαίνω οτί πολλές από τις ενεργιές που πράττεις (ή τουλάχιστον συνήθιζες μέχρι πριν λίγο καιρό) είναι αποτέλεσμα των δυσκολιών που έχεις περάσει μέσα στην οικογενιά σου...Ίσως η ζωή σου φέρθηκε κάπως άδικα όσων αφορά το οικογενιακό σου περιβάλλον όμως δεν αξίζει να χάσεις το παιχνίδι επειδή έπεσες πάνω σε δύο μαλάκες γονείς!
    Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν,γράφτους κυριολεκτικά!
    Δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά,δεν σου αξίζει να σε κακομεταχειρίζονται επειδή αυτοί έχουν ένα σωρό ψυχολογικά συσσορευμένα μέσα τους και δεν έχουν τα αρχίδια να τα λύσουν,να είναι ειλικρινείς και να αναλάβουν τις ευθύνες τους!
    Εφόσων ζεις με την γιαγιά σου κοίτα να τα έχεις καλά μαζί της και να την φροντίζεις και εσύ όσο μπορείς...επειδή είπε ότι είπε δεν σημαίνει οτί δεν σε αγαπάει,και το οτί είσαι ότι είσαι δεν σε κάνει ανάξιο της αγάπης της...

Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψεις λιγάκι με τον ευατό σου και την αυτοπεποιθησή σου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους μην ανησυχείς! :)
    Αγάπα και σεβάσου τον εαυτό σου.Δεν χρειάζεται να γίνεσαι για κανέναν κλόουν για να έχεις την αποδοχή του,να είσαι ο ευατός σου και να εκφράζεις τις απόψεις σου με ήρεμο τρόπο....αναπτύσσοντας την προσωπικοτητά σου θα γίνεις πόλος έλξης για πολλά άτομα,θα κοινωνικοποιηθείς θα ανοίξουν οι οριζοντές σου,θα περνάς καλά και θα είσαι χαρούμενος :)
    Όλα αυτά κάνοντας το αυτονόητο που οι περισσότεροι στις μέρες μας έχουν πάψει να κάνουν....να αγαπάς και να σέβεσαι τον ευατό σου!

(Και φυσικά στα πλαίσια του να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου είναι το να μην τον αναφέρεις ως ανώμαλο...η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανωμαλία,υγιείς έκφραση σεξουαλικού προσανατολισμού είναι...επειδή κάποιοι το βαπτίζουν ανωμαλία δεν σημαίνει οτί είναι κιόλας,επειδή κάποιοι θέλουν να βρουν μια διέξοδο να ξεσπάσουν μιας και τα έχουν κάνει σκατά στην ζωή τους και καταφεύγουν στα "εύκολα θύματα" δλδ τους ομοφυλόφιλους δεν σημαίνει οτί εγώ και εσύ και άλλοι 500.000 έλληνες είμαστε ανώμαλοι! )

χαχαχαχαχα ΚΕΝΟ!!! Που τα βρισκεις και τα λες? Τελος παντων! Εχεις δικιο Χρυσα! Το παρατραβαω και εγω μερικες φορες αλλα ετσι ειναι! Τουλαχιστον απο τη μερια της οικογενειας! Ακομα και οι πιο χαλαροι θα πετανε μπιχτες μολις το μαθουν!!! Και ειναι ενοχλητικο αυτο! Ελπιζω η ειδικος να με βοηθησει! Λογω οικονομικων μπορει να παω τον Μαρτιο αλλα αν γινεται μπορει να παω αυτον το μηνα!!! Γενικα εγω δεν ξερω τι ειμαι! Περυσι τα ειχα ζητησει απο μια κοπελα (οχι ιδιαιτερα ομορφη! Απορω τι της βρηκα!) που μου αρεσε! Αλλα αυτη ηταν καπως αγοροκοριτσο και παρακαλουσε να βρει γκομενο!!! Παρολα αυτα εφαγα χυλοπιτα και μου ειπε οτι εχει αλλον! Μετα απο καιρο ομως εμαθα απο μια φιλη της οτι δεν με ηθελε και ειπε ψεματα πως εχει αγορι γιατι νομιζε οτι ειμαι Γκει! Η ηλιθια! Τελος παντων Χρυσα! Σημερα εγινε κατι τραγικο που με ταρακουνησε αρκετα! Το πρωι πεθανε ενα παιδι που πηγαινε Γ Λυκειου! Οχι απο το σχολειο μου! Σημερα εν ωρα καποιου μαθηματος (νομιζω γυμναστικη) λυποθιμισε και τον πηγαν στο Νοσοκομειο οπου εκει πεθανε απο ανακοπη καρδιας!!! Στεναχωρηθηκα πολυ οταν το ακουσα!!! :'( Παρολο που δεν το ξερω προσωπικα το παιδι στεναχωρηθηκα!!! Ειναι κριμα να χασει την ζωη του ενας τοσο νεος ανθρωπος που στην ουσια τωρα την ξεκινησε!!! :( Τον ηξεραν αρκετοι και απο το σχολειο μου και εβλεπα αρκετους που εκλαιγαν!!! Αυτο κολλαει με αυτο που ειπα οτι ηθελα να αυτοκτονησω!!! Αν το εκανα θα το εκανα απο την στεναχωρια μου αλλα πιο πολυ για να δω την αντιδραση των αλλων! Να τους αποδειξω πως ενιωθα! Να δω πως θα νιωσουν για εμενα!!! Ισως ακουγονται βλακειες ολα αυτα που σκεφτομαι τωρα αλλα δεν τα σκεφτομαι πια! Η ζωη τελικα κρεμεται απο μια κλωστη! Και εγω σημερα περασα ενα στενακι που ερχοταν γρηγορα ενα αμαξι! Στο τσακ προλαβα και δεν περασα! Αν το αμαξι ερχοταν 1 δευτερολεπτο μετα θα με σκοτωνε!!! Το ξερω οτι ολα αυτα ειναι λιγο ασχετα με το θεμα! Αλλα πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι! Σας ευχαριστω ολους που με βοηθασατε τοσο καιρο και σας κουραζω με τις ανησυχιες μου!!! Συγνωμη! Οσο για την σεξουαλικοτητα μου ειμαι ακομα μπερδεμενος! Σημερα στο δρομο με ειχε πιασει νευρικο γελιο με ολα αυτα!!! Κοιτουσα αντρες και γυναικες και δεν ηξερα! Δεν αισθανομουν τιποτα! Και ολο αυτο το μπερδεμα μου βγηκε σε νευρικο γελιο!!! Ολα αλλαζουν σε μια στιγμη!!! Και η ζωη δεν ειναι καθολου δικαια!!! :( Στεναχωρηθηκα σημερα και μπηκα σε σκεψεις.....

Senior Member
    Το παιδί αυτό ξέρεις αν είχε κάποιο καρδιοαγγειολογικό πρόβλημα;
    Αν όχι πολύ πιθανό να έκανε χρήση ουσιών :(

Στο θέμα σου τώρα....Η αυτοκτονία δηλώνει όχι πως ήθελες να σταματήσεις να ζεις αλλά όπως σωστά είπες ήθελες να αντιδράσεις και να πάρεις εκδίκιση από όσους σε πόνεσαν...
    Από εκεί και πέρα νομίζω πως για να φτάσεις να καταλάβεις από τα 16 σου τι σου γίνεται έχεις λύσει ήδη κατά το ήμιση τα προβλήματα που σε απασχολούν από την άλλη έχεις δείξει σημάδια πως έχεις την ωριμότητα και την λογική τα λύσεις τα προβληματά σου και ως προς το άλλο ήμιση...στο χέρι σου είναι λοιπόν να τα καταφέρεις αν πιστέψεις στον ευατό σου και εκτιμήσεις τις δυνάμεις σου :D

Κενέ στο πρώτο σου τρίο προτείνω να είσαι εσύ και δύο γυναίκες,να συνηθήσεις στην ιδέα των πάνω από δύο την ώρα του σεξ και μετά δοκιμάζεις κ άλλους συνδιασμούς :P

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast