Γενικως βαριομαστε να ασχοληθουμε (βαζω πρωτο πληθυντικο επειδη το κανουμε κ εμεις οι γυναικες).
δεν εχουμε τη διαθεση να δουμε αν κατι αξιζει τλκ η οχι.
Printable View
Γενικως βαριομαστε να ασχοληθουμε (βαζω πρωτο πληθυντικο επειδη το κανουμε κ εμεις οι γυναικες).
δεν εχουμε τη διαθεση να δουμε αν κατι αξιζει τλκ η οχι.
Συμφωνω πως προκειται και για τα δυο φυλα, ωστοσο....θεωρω οτι οι γυναικες κατα κυριο λογο περνανε τα περισσοτερα. Γιατι εμεις ειμαστε φυσει συναισθηματικες, παντα προσδοκουμε να γινει κατι μετα το ραντεβου και συνεχεια μας κατατρωει ο φοβος οτι ο αλλος μπορει να εχει αλλεργια στις σχεσεις, κτλ κτλ. Προσωπικα ξερω πααααααααρα πολλες γυναικες που οχι μονο αυτη την περιοδο, και τον χειμωνα και ολο τον χρονο βγαινουν ραντεβου και ολο και ελπιζουν. Και το να πετυχεις κατι καλο ειναι πλεον θαυμα. Κανεις τον σταυρο σου.
κοιτα..
το να μην παρει την αμεσως επομενη, δεν σημαινει τιποτε ιδιαιτερο, μπορει να επαιρνε την μεθεπομενη η καποια απο τις επομενες μερες.καπου κοντα παντως, οχι τον αλλο μηνα..
το να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ειτε μουγγα ειτε με γελοιες δικαιολογιες , ειτε στο πρωτο ειτε στο επομενο ραντεβου, σημαινει ξεκαθαρα οτι δεν γουσταρει.:rolleyes:
το οτι εκανες κινηση εσυ και δεν συζητησε για καποια συνεχεια, δεν ειναι καλο δειγμα επισης.
η "χημεια" ειναι καλη ενδειξη οταν την νοιωθουν και οι δυο.εκεινος δεν ξερουμε τι ενοιωσε.
μιλας για τον τον μικροτερο του αλλου μηνυματος η ειναι αλλος?
Συγγνώμη ρε αγάπη αλλα το "συναισθηματικες" κλπ ας το "αφησουμε" στην άκρη.Δυστυχώς έχω γνωρίσει άτομο το οποιο έπαθε εγκεφαλικό γιατί βρήκε την "συναισθηματικια" του με των κολλητό του.Έμεινε φυτό στα 21.Οποτε αστο.Ξεκολλα από το παραμύθι και άκου τι λέει η "λακρυμοσα" να μάθεις τίποτε να oum.
Αγαπητο μελος, ο καθενας με τα βιωματα και την αποψη του.
Εγώ έχω να πω οτι υπάρχουν πάρα πολλοί μα***ες και αλήτες εκεί έξω, που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο και μετά αμπελοφιλοσοφούν με τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων! Το 80% των "ανδρών" συμπεριφέρονται οπως τους βολεύει, ειναι παρτάκηδες και πολύ πιο συμφεροντολόγοι από εμάς τις γυναίκες. πιστεύω οτι οι περισσότερες καταλαβαίνουμε αν οχι το διαισθανομαστε εξαρχης ποιος αξιζει το ενδιαφερον μας και ποιος οχι και ποιος ενδιαφερεται πραγματικα αλλα λογω φοβου της απορριψης και της μοναξιας δεν θελουμε να το αντιμετωπισουμε και να μην ασχοληθουμε καν με τετοιες πριπτωσεις ! και για αυτους τους τυπους που αναφερεστε αναρωτιεμαι αμα εισαι τοσο μαγκας γιατι δε βγηκες ραντεβου με αυτη που γουσταρεις πραγματικα και οχι να ψαχνεις επιβεβαιωση δεξια και αριστερα?αλλα μηπως λεω εισαι πολυ λιγος για αυτην για την οποια "καιγεσαι" πραγματικά?????
χμ.. δεν ειναι ετσι ακριβως
εγω ξερω και πολλες αλητισες και μαλακισμενες και υποκριτριες κι ας θελουν σχεση με τον καθενα που γνωριζουν η και πριν ακομα τον γνωρισουν.:rolleyes:
δεν ειναι η επιθυμια για σχεση το κριτηριο του πιο "σωστου" ανθρωπου.
και ο φυλετικος διαχωρισμος ειναι λαθος νομιζω.απλα ειναι μετατοπισμενα τα κριτηρια.
για λογους κοινωνικους κυριως και οχι συναισθηματικους οπως υποστηριζουν καποιοι, οι πιο πολλες γυναικες ειναι προσανατολισμενες στο κυνηγι της σχεσης/δεσμευσης, ενω οι πιο πολλοι ανδρες στο κυνηγι των γνωριμιων η του σεξ.
και στους δυο υπαρχουν καφροι, απλα εκφραζονται διαφορετικα.
γιατι δηλαδη ειναι πιο καφρος καποιος ανδρας που επειδη δεν γουσταρει φευγει, απο καποιαν γυναικα που πριν ακομα τον γνωρισει "ξερει" οτι θελει δεσμευση η λεει ψεματα οτι εχει αισθηματα, οταν το μονο που εχει ειναι ο φοβος της απορριψης και της μοναξιας?
Bεβαια , αν εχεις την στοιχειωση αξιοπρεπεια , οσοι μαλακες και να βρεθουν στον δρομο σου δεν θα σε χαλασουν.....
Σαν κοπελα θεωρω οτι ακομα και στην περιπτωση που καποιες κοπελες δεν φερονται σωστα ειναι γιατι εχουν πληγωθει πολυ και για να το πω απλα κανουν οτι τους εκαναν! Και επισης να σου πω οτι μια σοβαρη κοπελα δεν βγαινει ραντεβου με οποιον της το προτεινει μονο και μονο για ν ακανει σχεση. Της αρεσει και ειναι διατεθειμενη να τον γνωρισει σαν ατομο.
εγω δεν βρισκω ανηθικο το γεγονος καποιος να διαπιστωσει οτι δεν ταιριαζει με τον αλλο και να μη δωσει συνεχεια σε μια γνωριμια. Βρισκω ανηθικο ομως να κυνηγας μια κοπελα για καποιο διαστημα, να εχετε μιλησει, να ξερεις καποια πραγματα για αυτην, να της λες πραγματα που δεν τα πιστευεις και μετα οταν βλεπεις οτι τελικα δεν μπορεις να παρεις αυτο που ηθελες εξαρχης ή βρηκες νεο θυμα τοτε "μην τον ειδατε".
Αυτο παλι που σας βολευει να πιστευετε οτι στον αντρα δε μετραει η εμφανιση ενω στη γυναικα ειναι το παν???? μετραει η εμφανιση, δε γινεται να μην σου αρεσει ο αλλος εμφανισιακα και να κανει μια γυναικα ερωτικη σχεση μαζι σου. Απλα δε μετραει κυριως και μονο αυτο σε εμας για να προχωρησουμε αλλα εξισου και αλλα χαρισματα.
μα δεν μιλαω για "σοβαρες" κοπελες προφανεστατα!!!!
αυτο λεω, οτι ακομα και κοπελες καθολου "σοβαρες" αλλα το εντελως αντιθετο, επικαλουνται τα συναισθηματα τους για ανθρωπους που ουτε καν γνωριζουν, ενω το τιμιο θα ηταν να μιλανε για μοναξια...
μα και πολλοι απο αυτους που φευγουν στα γρηγορα ηταν διατεθιμενοι να γνωρισουν εναν ανθρωπο. απλα οταν δεν τους αρεσει η αλλη, θελουν να φυγουν, ενω πολλες γυναικες νομιζουν οτι τους αρεσει,γιατι δεν ειναι διατεθιμενες να ειναι μονες.
μονο που ακριβως αυτο (το υπογραμμισμενο ) συζηταμε εδω... το να γινει μια γνωριμια κι ο ενας να μην γουσταρει και να φευγει. δεν συζηταμε για σχεσεις.
[QUOTE=howtodream8;446346]Να αγιασει το στομα σου.[/QUO
Thank u!!!:)
Α δηλαδη μιλαμε για την περιπτωση που βλεπεις καποια ας πουμε στο δρομο αγνωστη τελειως, της ζητας ραντεβου, βγαινετε και μετα διαπιστωνεις οτι δεν ταιριαζετε σαν ανθρωποι...??? εξαρχης αυτη η συμπεριφορα ειναι ανωριμη κατα την αποψη μου..αλλα οκ! α και επισης αντε και οντως ισχυει αυτο που λες οτι δεν υπαρχει χημεια. εγω γιατι πιστευω οτι καταβαθος ο αλλος ξερει οτι δεν θα υπαρξει και δευτερο ραντεβου ή τουλαχιστον ξερει πανω κατω τη συνεχεια και απλως περναει την ωρα του?
Δεν ξερω αν η κοπελα που ανοιξε το θεμα και σε οσες εχει συμβει κατι παρομοιο προχωρησαν στο να ενθουσιαστουν τοσο πολυ και να φιλησουν καποιον τελειως αγνωστο, δηλαδη που τον γνωριζαν ουσιαστικα για πρωτη φορα στο πρωτο ραντεβου...δεν κατακρινω κανεναν αλλα μου φαινεται παρορμητικο..
Γιατι οι αντρες δεν επικοινωνουν μετα το πρωτο ραντεβου?
α)Δεν ειχε χημεια μαζι σου
β)Δεν του αρεσες στην πορεια
γ)Εβγαλες καθε λογης απελπισια στο ραντεβου
δ)Ε!!Ενα ραντεβουδακι ηταν και υπαρχει και περιπτωση να μην δοθει συνεχεια!
Εχει τυχει να βγω μονο με ατομα που ειχαμε κατι να μας συνδεει, το πανεπιστημιο, κοινες παρεες...
Εγω δεν διαφωνω στο δικαιωμα του αλλου να μην του αρεσει καποιος, δε μου αρεσει ομως η κοροιδια και οτι δεν ξεκιναει με "καλη" προθεση! αυτο μου τη δινει!!!οχι η απορριψη αλλα ο τροπος!!!!
Μπορώ να σου πω εγώ ότι προχώρησαν και σε περισσότερα...Περνάμε από πιθανούς συντρόφους ώστε να βρούμε κάποιον.Όταν των βρούμε μένουμε για κάποιο διάστημα για x ps λόγους και αν βαρεθούμε η κάτι άλλο δεν μας κρατάει πια προχωράμε πάλι στο να βρούμε νέο σύντροφο.Είναι απλό.
ενταξει παιδια το πηρα το μνμ!! χαχαχα
οχι δεν ηταν αγνωστος, ειχαμε βγει παλιοτερα μια φορα.
ενταξει ρε παιδια το παληκαρι μπορει να μην ειχε τι να κανει κ να το τραβηξε μεχρι τελος ετσι για να περασει η ωρα.
εγω παντως μιλησα για δευτερη συναντηση, κ η απαντηση ηταν :"εχω κανονισει για σημερα, να το κανονισουμε για αυριο η μεθαυριο". "οκ ας το κανονισουμε για αυριο" απαντω. "καλυτερα να μιλησουμε για αυριο, αλλα μαλλον ναι". ενταξει φαινεται οτι βγαινει ζορι.. :rolleyes:
απλα....αγορια....(κ κοριτσια ομως)... αν βγαινετε με καποια/ον κ δε γουσταρετε συνεχεια, μη δειχνετε το αντιθετο. ειναι κριμα γιατι κ εσεις σπαταλατε χρονο κ κερδιζετε ακομα μια καταρα απ την αλλη πλευρα.
ευχαριστω
ποιος μιλαει για παιχνιδι απ το πρωτο ραντεβου; εδω μιλαμε να συνεχιστει κατι που μπορει να εξελιχθει σε κατι ωραιο
δεν δειχνει να το αποκλειει, αλλα ειναι φανερο οτι δεν πεταξε την σκουφια του και ξερεις τι λενε:"παρακαλετο μ@υνι, ξυνο γ@μισι"...
αντε καλε που θα τον παρακαλας μηπως βρει χρονο.
μην ασχολεισαι.
μαθε οταν ο αλλος δεν θελει μια, εσυ να μην θελεις ΔΕΚΑ.
στο τελευταιο που γραφεις συμφωνω απολυτα. οποιος δειχνει οτι γουσταρει στην αρχη, ειτε απο ευγενεια ειτε για να μην χασει το παρασημο του καλου παιδιου και στην συνεχεια εξαφανιζεται η λεει και μια μπουρδα του τυπου "σου αξιζει κατι καλυτερο", κανει μεγιστη μαλακια και γενικα και απεναντι στον αλλο που ταχα λυπαται...
ωραια. σ ευχαριστω για την πιθανοτητα επιλογης. :-)
σιγουρα μπορουν να ισχυουν... ακομα κ τα τεσσερα μαζι! :-P
Πας ομορφα πενταμορφα παρακατω μις..... :)
Σε αυτες τις περιπτωσεις που λες συνηθως και οι δυο πλευρες αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο τον σκοπο της γνωριμιας τους, ξερουν οτι θα ειναι ελευθερη σχεση, one night..παντως οχι κατι σταθερο..
φαινονται αυτα! καταλαβαινεις που το παει ο αλλος! Λογικο ειναι να στενοχωρηθει μια κοπελα οταν ο αλλος οχι την απορριπτει αλλα την "απαξιωνει"...
Πιστευω οτι δεν αξιζει να αναλωνεσαι με τετοια ατομα, να δειξεις αξιοπρεπεια και να ψαξεις να βρεις καποιον που θα τον ενδιαφερεις πραγματικα.
αυτο το αν την βαρεθω ή ΜΕ χαλασει το ενα ΜΕ χαλασει το αλλο και τοτε την κανω για αλλη γη αλλα μερη, ποσο απαξιωτικο μου ακουγεται! ολοι εχετε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τιποτε αλλο.
Πολύ μονόπλευρα το βλέπεις το θέμα...Και οι 2 έχουν το δικαίωμα να θέλουν κάτι νέο,η να βαρεθούν.Και ναι δεν αξίζει να αναλώνεσαι με τίποτα."γιαυτο" και όλας.Άντρας η γυναικα,όταν ο απέναντι σε φτύνει πρέπει να φτύνεις πίσω...Δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο κατάκαρδα αχ βγήκαμε και με έγραψε...Okay.Πέτυχες μαλακα.Τυχαίνουν αυτά.Coolare και bres των επόμενο που μπορεί και να μην είναι μαλάκας.Δεν είμαστε όλοι ίδια pasta.Ισχύει και για τα 2 φυλα αυτό.
εγω προσωπικα δεν αναρωτηθηκα!μια φορα μου εχει τυχει κατι παρομοιο! μαλιστα εμενα με καλεσε απο μονος του σε δευτερο ραντεβου, καταλαβα που το παει ειδε οτι δεν τον παιρνει και δεν ξαναμιλησαμε. Ημουν πιο μικρη τοτε, γυρισα σπιτι, εκλαψα, την επομενη εβδομαδα και πολυ λεω το ειχα ξεχασει! απλα ξερω που το πανε κατι τετοιοι και στενοχωριεμαι να βλεπω κοπελες να αναρωτιουνται για τη συμπεριφορα ατομων που δεν αξιζει να ασχοληθεις.,για αυτο και μπηκα στον κοπο να απαντησω.
και θα συμβουλευα καμια κοπελα να μην το παιρνει κατακαρδα και να μην επιτρεπει σε κανεναν να παιζει με την ψυχολογια της.
ενταξει επειδη εγω τυχαινει να πεφτω συχνα σε τετοιους μηπως κανω κατι λαθος εγω βρε παιδια;;;