Originally Posted by
Natalia_sups
Στο τελος που λεει οτι θα αντισταθεις καθε αλλαγη με καθε χιλιοστο της υπαρξης σου επειδη ειναι βολικο το περναμε στο ντουκου; Ειναι αμυντικοι μηχανισμοι αυτα...αν δεν τους παρακαμψεις δε γινεται. Και δεν μιλαει για "ειδικοτητα" ελπιζω να το αντιλαμβανεσαι αυτο. Μιλαει για τη προσφορα μας σε αυτο το κοσμο σε οποιαδηποτε μορφη, εστω και αυλη, αλλα να την εξωτερικευουμε, να φαινεται, να προσθετει κατι στο κοσμο γυρω μας και στις ζωες των ανθρωπων που συνανταμε.Νομιζω παρανοησες πολλα κομματια, επρεπε να το ειχα μεταφρασει...τεσπα. Οπως θελεις. Ειναι ανοητο παντως να βλεπεις την εξοδο απο το καβουκι στο οποιο εισαι παγιδευμενος και να λες "μπα η φυση μου ειναι να καθομαι στο κωλο μου, δε θα αποπειραθω να κανω δεκα βηματα μεχρι τη πορτα"...Αλλο να μη ξερεις αλλο να μη θελεις να προσπαθησεις. Και αλλο να σου φαινεται βουνο. Αμα δε κανεις ενα βημα για να ξεκινησεις εσυ δε θα σε συρει κανεις στην ανηφορα, στο χερι σου ειναι. Αμα ομως ξερεις οπως ισχυριζεσαι και δε θελεις να κανεις κατι τι να σου πω...γιατι ρωτας εδω πραγματα; Θες να σου στειλουμε κοπελα με το ταχυδρομειο; Η αυτο η κατι δε καταλαβες καλα...τεσπα δεν θα επιμεινω, εγω εριξα την ιδεα στο τραπεζι...καλο σου βραδυ και σου ευχομαι καλη τυχη.