αν το κανεις πιο λιανα ισως να μπορεσουμε να βοηθησουμε να βοηθησουμε.
Printable View
Δε θέλω βοήθεια σκατά τα κάνω κ μόνος μου
Κοίτα, μερικές φορές νιώθω ότι φταίω κι εγώ γιατί δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να ξεφύγω...
Για να αρχίσω να το σκέφτομαι έτσι θέλει πρώτα πολύ δουλειά...
Μιας και δεν σε πειράζει να σε ρωτήσω απορίες, πες μου πρώτα αυτό: είναι δυνατόν όταν έχεις μείνει χωρίς ρούχα πια με πρωτοβουλία του άλλου κι ενώ προσπαθείς να κρύψεις ότι τρόμαξες, αν δεν τα καταφέρεις τελικά εκείνος να μη σου θυμώσει αλλά να σου φερθεί και καλά και να προσπαθεί να σε ηρεμήσει από πάνω; Αν κάτι δεν το ρωτάω με σαφήνεια πες μου να το διευκρινίσω...
Τι ειναι η σεξουαλικοτητα καλε να την εχεις ανεπτυγμενη, αισθηση του χιουμορ; :P
Αυτο που ειπες μου βγαζει και ανασφαλεια οτι "δεν το χεις" ξερω γω...αλλα ξερω οτι δεν ειναι επιστημη, ειναι ενστικτο που το εχουν ολοι οι ανθρωποι απο τη φυση τους...σε περιπτωσεις που δεν υπαρχουν τραυματα οπως το δικο σου απλα βγαινουν αυτα τα ενστικτα και εκφραζονται με φυσικο τροπο καποια στιγμη...δεν εκανε κανεις μαθημα, ουτε το απεκτησε εξ ουρανου ξαφνικα μαγικα μια μερα, ολοι οι ανθρωποι εχουν μεσα τις προυποθεσεις, την φυσικη ταση να ρεπουν προς τον ερωτα.
Απλα το κτηνος εκεινο σε μπλοκαρε. Φυσικα και εχεις σεξουαλικοτητα και παθος και ερωτα μεσα σου.
Και μην διανοηθεις πως ο, τι εγινε σου την "χαλασε" καπως οριστικα ξερω γω. Μεσα σου ειναι ολα οσα χρειαζεσαι. Και αμα βγουν εξω στο υποσχομαι θα νιωσεις παρα πολυ ομορφα με αυτο.
Οσο για την αγαπη που λες το θεμα ειναι να μη νιωθεις οτι σε βλαπτει αυτο η οτι ειναι κατι το καταναγκαστικο...σκοπος ειναι να το απολαμβανεις και να νιωθεις ομορφα κι εσυ. Και δεν εχει σημασια τι εγινε στο παρελθον, καποια στιγμη πρεπει να το νικησεις και να χαρεις το παρον και το μελλον σου.
Για την τελευταια λεπτομερεια τωρα...εννοεις οτι δεν μπορεις μονο την διεισδυση; Λογικο ειναι να σε ποναει...δεν μπορω να διανοηθω πως το βιωνεις εσυ λογω της ασχημης εμπειριας σου αλλα σωματικα ξερω για τι πονο μιλας, ειχα και εγω δυσπαρευνια για ενα διαστημα τον πρωτο καιρο οταν εγινα σεξουαλικα ενεργη...αλλα μου περασε, το σωματικο κομματι δηλαδη σου το υπογραφω οτι ξεπερνιεται! Μενει να δουλεψεις το ψυχολογικο κομματι με την ψυχολογο σου για να μην ανακαλεις το τραυμα σου και να μην πονας για αυτο τον λογο...αμα λυσεις το ψυχολογικο θα λυθει το σωματικο, δεν εχεις να φοβασαι αυτον τον πονο...
Ναι, αυτό εννοώ...σωστά κατάλαβες...καταρχήν ναι, με πονάει σωματικά κι αυτό με κάνει να νιώθω σαν να είναι όπως παλιά...όσο για το βίωμα λόγω της άσχημης εμπειρίας με τρομάζει πολύ, τόσο που μετά από την πρώτη μας φορά μαζί στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε μέχρι να ξαναβρεθούμε τον είχα ρωτήσει "πρέπει πάλι;" Επίσης με κάνει να παγώνω ακόμα κι αν ως εκείνη τη στιγμή ένιωθα κι εγώ πάθος...
Τα έχω πει αυτά στην ψυχολόγο μου και προσπαθώ να το λύσω όσο μπορώ αλλά δεν τα καταφέρνω πολύ καλά μέχρι στιγμής...
Ναι, για εκείνον μιλάω...εγώ προσπαθούσα να μην βάλω τα κλάματα για να μη θυμώσει μαζί μου αλλά δεν τα κατάφερα και τελικά δεν νευρίασε...
Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: αν ξεκινήσει η επαφή και σε κάποια φάση νιώσω άσχημα γίνεται να υπάρξει διακοπή;
Ή ακόμα και λίγο πριν;
Κοιτα...δεν εχω τροπο να τα πω αλλιως θα τα πω ολα με το ονομα τους...οταν εγινε οτι εγινε δεν το ηθελες και επειδη δεν το ηθελες δεν ησουν ετοιμη σωματικα, δεν ειχες ερεθιστει και λιπανθει καταλληλα. Για αυτο τον λογο πονεσες. Και επειδη δεν το ηθελες και ηταν και ψυχικα βιαιος ο τροπος που σου επιβληθηκε αυτο σε εκανε να πονας ακομα πιο πολυ, το σωμα σου αντεδρασε ακομα πιο εντονα, προσπαθωντας να αποβαλλει αυτο που δεν ηθελες...να κλεισει ο κολπος δηλαδη, να βρει τοιχο. Λογω της βιας αυτο σε πονεσε ακομα πιο πολυ.
Τωρα, μετα με εκεινον τον συντροφο σου που προσπαθησες το προβλημα ηταν οτι φοβοσουν οτι θα πονουσες παλι με το σεξ και απο τον φοβο παλι ησουν σφιγμενη και μη ετοιμη σωματικα και οντως πονεσες σωματικα και αυτο σου θυμισε τον πονο που ειχες ζησει τοτε και αυτο σου θυμισε και τον ψυχικο πονο.
Και τωρα μεσα σου το σεξ ισουται με πονο, σωματικο και ψυχικο.
Δεν ειμαι ειδικος, για αυτο και σε παροτρυνω θερμα να το συζητησεις με την ψυχολογο σου, αλλα φανταζομαι πως το θεμα σου θα λυνοταν περιπου ως εξης:
1) συζητας με την ψυχολογο σου για αυτα τα θεματα και για το σεξ μεχρι να πειστεις οτι δεν ειναι κατι το κακο, ασχημο, βρωμικο, βιαιο...μεχρι να πειστεις στα αληθεια οτι μπορει να ειναι κατι πολυ ωραιο και να το θελησεις.
2) Να βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος που θα σε καταλαβει αλλα που κι εσυ θα τον εμπιστευτεις και δεν θα νιωθεις πως σε υποβαλει σε κατι κακο με το να θελει σεξ, να τον εμπιστευεσαι και να νιωθεις πραγματικα ανετα μαζι του ψυχικα.
3) Να αποκτησετε σιγα σιγα σωματικη οικειοτητα δοκιμαζοντας πραγματα βημα βημα
4) παραλληλα να δουλευεις με την ψυχολογο το τραυμα που εχεις και το πως βιωνεις αυτη την εξερευνηση με τον συντροφο σου
5) Να βιωσεις το ποσο ευχαριστη μπορει να ειναι η σεξουαλικη οικειοτητα εστω και χωρις δυεισδηση και ετσι ισως
6) καποτε νιωσεις αρκετα ανετα και χαλαρη χωρις να πονεσεις και χωρις να ανακαλεις ασχημες σκεψεις οταν κανεις διεισδητικο σεξ.
Με συγχωρεις για την αδιακριτη ερωτηση αλλα θεωρω ειναι σημαντικη, οπως ειναι και σημαντικο να αρχισεις να νιωθεις ανετα να μιλας για αυτα...με εκεινον τον συντροφο σου ειχατε δοκιμασει πραγματα εκτος απο διεισδηση; Εχεις ευχαριστηθει δηλαδη κατι αλλο σεξουαλικα μαζι του η τα εκανες αν εκανες απο αισθηση υποχρεωσης χωρις να τα ευχαριστιεσαι αλλα και χωρις να σε ενοχλουν πολυ;
Η ενιωθες αβολα και με αυτα απο φοβο πως θα οδηγησουν αργα η γρηγορα στη διεισδυση;
Σε ρωταω γιατι νομιζω πως αν καταφερνες να ευχαριστηθεις εσυ πραγματικα τον ερωτα με αλλους τροπους ισως θα ηταν ενα καλο πρωτο βημα...
αν νοιωσεις ασχημα και θελεις εκεινη την ωρα να σταματησετε σταματατε.δεν τρεχει κατι.απο τι καταλαβενω εσυ νοιωθης ασχημα αν σε περιπτωση σου αρεσει το σεξ.το εχεις ενοχοποιηση μεσα σου.κακος πολυ κακος ασε τον εαυτο σου ελευθερη λογικο και φυσιολογικο ειναι να σου αρεσει.το σεξ δεν ειναι κακο δεν ειναι ενοχο.
Υ.Γ
ειχα σχεση με ενα κοριτση με παρομοιο προβλημα προσπαθο να το γραψω ποση ωρα αλλα το κιν μου σπαει τα νευρα
Ρε κυκνε ειμαι παλιο μελος και σε θυμαμαι να τα ρωτας και πιο παλια αυτα...και ολοι σου εχουν πει πως "ναι εννοειται! Καθε φυσιολογικος αντρας που δεν ειναι η ψυχανωμαλη εξαιρεση που σου ετυχε θα σταματησει αμα πεις σταματα".
Απλα τωρα ισως οκ, θες επιβεβαιωση αυτη τη στιγμη για να ανακουφιστεις, να ακουσεις αυτα που θες να ακουσεις για να αισθανθεις καλυτερα.
Τα ξερεις παντως, στα εχουμε χιλιοπει. Ολοι οι νορμαλ αντρες σταματανε. Εμενα παντα σταματουσαν. Και οχι επειδη ειχα τραυματικη εμπειρια, μπορει απλα ετσι να μου καπνισε η κατι να μη με βολευε.
Μου εχει τυχει ειλικρινα σου λεω να πω σταματα νυσταζω και να γυρισω πλευρο λολ. Κοιμηθηκαμε αγκαλια μετα. Οποτε μη με τρελαινεις με χαζες ερωτησεις, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.
Εκτος αν ειναι η απιθανη εξαιρεση του ψυχανωμαλου που λεγαμε. Που ο ψυχανωμαλος φυσικα και δεν θα κατσει να το κανει στα πλαισια μια σχεσης που εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει, απλα θα ορμηξει.
Οποτε να ξερεις...οποιος αντρας εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει ναι, θα σταματήσει.
Κοίτα επειδή δεν θέλω να δίνω ψεύτικες εντυπώσεις δεν είμαι σίγουρη για το πόσο προχωρημένη ήταν η βία κι αυτό γιατί από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα...δηλαδή υπάρχει ένα κενό και μετά θυμάμαι ξανά, ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί καταλαβαίνω ότι φαίνεται παράξενο...όμως κι όσα θυμάμαι αρκούν για να με κάνουν να φοβάμαι κι ένιωσα τρόμο και πόνο αλλά στα σημεία που με κρατούσε για να μη φύγω...
Αλλά όντως με τον πρώην μου ένιωσα πόνο κάποιες στιγμές οπότε ναι, έχεις δίκιο στο ότι το σεξ μέσα μου ισούται με πόνο...ξέρω ότι εκείνος δεν το ήθελε αυτό αλλά εγώ έτσι αισθάνθηκα...
Έχεις δίκιο για τα βήματα που λες, είναι σωστά και κάποια απ' αυτά κυρίως το πρώτο το προσπαθώ ήδη μέσα από τη συζήτηση...
Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σου στην αρχή τρόμαζα με το παραμικρό και χρειαζόμουν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό...πιο μετά είχαμε δοκιμάσει άλλα πράγματα και μερικά απ' αυτά με έκαναν να νιώθω ευχαρίστηση ταυτόχρονα όμως ένιωθα κι ενοχή...
Ναι, νιώθω άσχημα κι ένοχη μερικές φορές αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που του είχα ζητήσει στο παρελθόν να μην γίνει, ήταν ότι θυμόμουν εκείνο το βράδυ κι ήταν σαν να το ξαναζούσα και δεν άντεχα να θυμάμαι αυτά κατά τη διάρκεια...
Μην αγχώνεσαι, απάντα με την ησυχία σου...
Αυτο με την ενοχη δεν ειναι καλο...να τα συζητας και να το δουλεψεις με την ψυχολογο και μεσα σου μεχρι να σου φυγει η ενοχη...χαιρομαι που συμφωνεις με τα βηματα και χαιρομαι που κανεις το πρωτο και που εισαι προθυμη να το συζητησεις στην επομενη συνεδρια...
Δεν εχεις κατι να φοβασαι, ολα καλα θα πανε :)
καποτε οταν ημου φανταρος τα ειχα με ενα κοριτση που ειχε παρομοιο θεμα με εσενα και ισως και χειροροτερα δεν μπενο σε λεπτομεριες γιατι δεν εχει σημασια.καποια στιγμη βρεθηκαμε να χαιδευωμαστε στα προκαταρκτικα δηλαδη.καποια στιγμη εγω εκανα κινηση να προχορισο.και μου λεει σταματα δεν αισθανομε καλα ομορφα.μου ερχοντε εικονες στο μυαλο απο παλια.εννοειτε οτι σταματησα.μου ζητησε σηγγνωμη εννοειτε οτι δεν θυμωσα εδειξα πολυ μεγαλη κατανοηση την αγκαλιασα μονο.και δεν την πιεζα ποτε.καποια στιγμη εφυγε γερμανια δεν ολοκληρωσαμε ποτε εγω φανταρος αυτη στη γερμανια.τα χαλασαμε αλλα συνεχηζαμε να μιλαμε σαν φιλοι.καποια στιγμη μου ειπε οτι τα εφτιαξε με ενα αγορι και μετα απο ενα σημειο καταφερα και εκανε σεξ.αυτη μου το ειπε γιατι ενιωθε οτι σε εμενα το χρωσταει(εγω ακομα δεν το πιστευω)αλλα χαρικα για εναν συνανθρωπο μου που εγινε τελικα καλα και τωρα πρεπει να ειναι παντρεμενη.τελευτεα φορα που μιλησαμε πριν παντρευτο ηταν αρρωβωνιασμενη.δεν τα λεω αυτα για να το παιξω σπουδαιος αλλα για να δεις οτι και αλλα κοριτσια σε χειτερο βαθμο και το ξεπερασαν.και οτι οι ανδρες οταν ζητανε σεξ συγκεκριμενα το αγορι σου δεν το ζηταει για να σου κανει κακο.γιατι μεσα σου αυτο πιστευης
Κατάλαβα για την κοπέλα τι θέλεις να μου πεις... :)
Όσο για το άλλο όντως αυτό πιστεύω, ναι...δυστυχώς...πρέπει να το αποβάλλω, το ξέρω...ίσως με τη συζήτηση εδώ να το καταφέρω ως ένα βαθμό τουλάχιστον...μια σκέψη που κάνω αυτή τη στιγμή είναι η εξής: είναι προσβλητικό αν του ζητήσω να μου συμπεριφέρεται τρυφερά, μπορεί να το πάρει σαν έλλειψη εμπιστοσύνης; Γενικά διστάζω να έχω απαιτήσεις σ' αυτό το θέμα, δεν είμαι σίγουρη γιατί...ίσως γιατί σκέφτομαι πως όσο πιο ήσυχη κάτσω τόσο πιο ανώδυνο θα είναι όλο αυτό γιατί στην παλιά περίπτωση που αντιστεκόμουν αυτός αγρίευε κι άλλο...
η κοπελα αυτη νομιζει οτι εγω καταφερα και τη ξεμπλοκαρα επειδη της φερομουνα πολυ τρυφερα και ενοιωθε ασφαλεια ειδε τελικα οτι οι ανδρες δεν ειναι κτηνη και το σεξ κτηνοδια.
εγω παλι πιστευω οτι ηταν στο τσακ να ξεκοληση απλα περιμενε ενα πολυ μικρο σπινθυρα για να ξεμπλοκαρη.ετυχε να ειμαι εκει το καταλληλο χρονο.θα μπορουσε οποιοσδηποτε να ηταν στη θεση μου.παλι θα ξεμπλοκερνε.
Οχι, μακαρι να ειχα...ξερω μονο πως ειναι λαθος αδικο να αισθανεσαι πως δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση και να εξισωνεις τον ερωτα με τον πονο.
Σε αυτο ισως μπορει να σε βοηθησει η ψυχολογος σου...αυτο το οτι νιωθεις οτι δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση της το εχεις πει;
Αμα υπαρχει κατανοηση και εμπιστοσυνη μεταξυ σας ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι προσβλητικο.
Γενικα πρεπει να καταλαβεις πως εχεις καθε δικαιωμα να ζητας αυτο που θελεις στο σεξ. Δεν νιωθεις ανετα με κατι; Το κοβεις. Δεν θες το ταδε πραγμα αλλα το αλλο; Το λες. Θες να κανει κατι; Το ζητας. Δε θες να κανεις εσυ κατι; Το αρνεισαι. Εχεις καθε δικαιωμα να εκφραζεις τις επιθυμιες σου οποιες και αν ειναι.
δεν ξερω αν στη περιπτωση σου θα βοηθουσε το πεισμα.αλλα εγω με το πεισμα ξεπερασα αρκετα προβληματα.πετυχα πολλους στοχους.βαλε πεισμα να το ξεπερασης αυτο το προβλημα.και οπως λεει και η ναταλι σε αυτο θα σε βοηθηση και η ψυχολογος σου.
Μπα, είναι απίθανο να τα ξαναβρούμε...όσο για το να βρω άλλον θέλω κι εδώ να σε ρωτήσω δυο πράγματα:
1ον αν του αναφέρω το παρελθόν με το συμβάν που σας διηγήθηκα αυτό δεν θα λειτουργήσει αρνητικά για μένα;
2ον το θεωρείς πιθανό να μου δώσει πίστωση χρόνου μέχρι να έχουμε σεξουαλική επαφή; Θέλω να πω, είναι πιθανό να περιμένει μέχρι να μην τον φοβάμαι;
και οι στης δυο περιπτωσεις εχει να κανει καθαρα με τον ανδρα.δηλαδη αναλογα σε τι ατομο θα πεσης..
αν ενδιαφερετε πραγματικα για εσενα θα σε καταλαβη και δεν θα σε πιεση για τιποτα δεν θα μετρηση αρνητικακαι θα σου δωσει την πιστωση χρονου.
αν ειναι τυπος που βιαζετε η θελει μονο σεξ η θελει μονο να ξεκαυλωση τοτες οχι θα σε πιεση και θα μετρηση αρνητικα.αναλογα σε τι ατομο θα πεσεις
σορυ.θα πρεπει να φυγο στη δουλεια τα λεμε το μεσημερη.σου ευχομε να εχειςμια ομορφη μερα
Χαιρομαι που πιστευεις οτι θα σε βοηθησει. Και μην το λες οτι δεν εισαι δυναμικη, μια χαρα εισαι, απλα φοβασαι να το εφαρμοσεις, εχεις συνηθησει τον ρολο του αδυναμου θυματος επειδη σου ειναι πιο γνωριμος...το να φερθεις δυναμικα σου φαινεται σαν υβρις, οτι θα ερθει ο κοσμος σου αναποδα. Ελα μου που θα απελευθερωθεις αμα το πιστεψεις :)
Ολοι εχουμε στιγμες αδυναμιας, κι εγω εχω παρα παρα πολλες. Αλλα υπαρχουν στιγμες που ξερουμε πολυ καλα τι θελουμε, αρκει να βρουμε το θαρρος να το κανουμε.
Καλημέρα Ναταλία!
Θα προσπαθήσω αλλά αυτή τη στιγμή μου φαίνεται τρομερά δύσκολο, θέλω πάλι να κλάψω και νιώθω ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου...
Νομίζω πως για το γεγονός ότι αισθάνομαι πως δεν πρέπει να νιώθω ευχαρίστηση φταίει κι η μητέρα μου, θα σου δώσω ένα παράδειγμα γι' αυτό που λέω...όσο ακόμα ήμουν με τον πρώην μου μια φορά που είχα γυρίσει από ταξίδι για να τον δω μου είπε "βρώμισες το σπίτι μας"...
Πλακα μου κανεις ετσι; Πωωωωωωω...
Προφανως ρε Κυκνε και σκεφτεσαι έτσι λογω οικογενειας. Δεν φταιει ΚΑΙ η μητερα σου, φταιει Η μητερα σου για το οτι νιωθεις πως το να αισθανεσαι ευχαριστηση ειναι κακο...Με ολο τον σεβασμο η μητερα σου ζει σε αλλον αιωνα, προφανως καταπιεσμενη και η ιδια και προφανεστατα ουτε εκεινη εχει χαρει ποτε τον ερωτα. Εγω να σου πω την αληθεια ντραπηκα για εκεινη οταν το διαβασα, δε ξερω γιατι...οτι τι κοτσανα ειπε τωρα;
Να φανταστεις ουτε εγω με τη δικια μου εχουμε καλη σχεση, αλλα οταν ειχα γυρισει στο σπιτι μετα τη πρωτη φορα πρωτον το καταλαβε μονη της και δευτερον δεν ειπε τιποτα.Με ρωτησε το εκανες; Ναι λεω. Και στραβωσε το χειλος της λιγο, μειδιασε σα γελακι. Και την αλλη μερα προσπαθησε να μου δωσει συμβουλες τι να κανω για να ειναι πιο ευχαριστο, δεν σου κανω πλακα! Χαχα σταματα λεω δε θελω να σε ακουω λαλαλαλαλα...ειπαμε προχω αλλα οχι κι ετσι.
Αυτο σου το λεω για να καταλαβεις οτι δεν ειναι φυσιολογικο να βλεπεις ετσι την ευχαριστηση, ουτε για τη μητερα σου ειναι φυσιολογικο να την βλεπει ετσι.
Να κατι ακομα που πρεπει οπωσδηποτε να πεις στη ψυχολογο σου.
Γενικα φανταζομαι εχεις καταπιεστικη σχεση με τους γονεις σου, και δεν τη παλευεις μαζι τους, σε σκανε, σε χαλανε, και νιωθεις και εξαρτημενη απο αυτους, ετσι δεν ειναι;
Γαμωτο αμα δεν απομακρυνθεις απο τετοια περιβαλλοντα δυσκολο να βελτιωθει η κατασταση...
Οσο για το οτι σου φαινεται τρομερα δυσκολο...ε ξερεις τι λεει ο στιχος, οτι αξιζει ποναει και ειναι δυσκολο. Εσυ δωσε βαση στο οτι αξιζει για να αντεξεις την διαδικασια. Θες να κλαψεις κλαψε, δεν ειναι κακό...
Απλα μην κανεις πισω.
Με συγχωρείς που άργησα ν' απαντήσω αλλά είχα μια δουλειά έξω την οποία κι έκανα με δυσφορία αλλά τώρα είμαι πάλι σπίτι...
Όσο για τη μητέρα μου αλλά και τον πατέρα μου έχεις δίκιο αλλά τώρα ας επικεντρωθούμε σ' εκείνη...εκείνη τον ερωτεύτηκε τον πατέρα μου, επιλογή της ήταν που τον παντρεύτηκε αλλά ήταν επίσης πολύ καταπιεσμένη απ' τον πατέρα της όντως...ίσως γι' αυτό να αντιδρά έτσι αλλά όποιος κι αν είναι ο λόγος με έχει πληγώσει γενικά με τη συμπεριφορά της με αποτέλεσμα να μην την νιώθω πια πολύ κοντά μου και να μην την εμπιστεύομαι...αυτό το γεγονός το έχω πει στην ψυχολόγο μου...
Έχεις δίκιο και για το πως νιώθω γενικά μαζί τους, είναι στιγμές που θέλω να φύγω αλλά δεν μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση...
Δεν ξέρω αν έχω την δύναμη να τα καταφέρω ώστε να αντέξω την διαδικασία, προσπαθώ όμως όσο αντέχω...κι η στήριξη σας μου είναι πολύτιμη...παίρνω λίγο κουράγιο...
Αχ αυτη η οικονομικη κατασταση γαμωτο...ποσος κοσμος παγιδευεται ετσι εξαιτιας της σε δυσλειτουργικα οικογενειακα περιβαλλοντα...
Ειναι δυσκολοτερο οσο μενεις μαζι της, το ξερω, αλλα τουλαχιστον προσπαθησε να αποβαλλεις απο μεσα σου την δικη της φωνη...οτι δηλαδη "τι θα σκεφτοταν/τι θα πιστευε/πως θα αντιδρουσε εκεινη σε αυτο που ζω τωρα;"...το κανουμε πολλες φορες ασυνειδητα αυτο, με εχω πιασει και εμενα να το κανω με τη δικη μου μητερα...και πιανεις ετσι τον εαυτο σου να σκεφτεται με τροπο που δεν ειναι δικος σου γαμωτο...προσπαθησε τουλαχιστον ακομα και αν λεει τα χαζα της να μην κουβαλας τον τροπο σκεψης και τις πεποιθησεις της μεσα σου...βρες τη δικια σου φωνη. Το οτι ζειτε μαζι δε σημαινει οτι της ανηκεις ουτε οτι πρεπει να αισθανεσαι/σκεφτεσαι/ζεις τη ζωη σου οπως εκεινη.
Δεν εισαι υποχρεωμενη να την ικανοποιεις...
επιτελουσ μασ καταλαβεσ λιγο ναταλακι
Κυκναρα μου στο είπα πριν χρόνια πρέπει να πεις κάτι για να σε αγαπήσω το ειπεσ μη σε νοιάζει τι είπες άκου καντάδα έτσι πάει να ξέρεις αυτό το νόημα έχουν οι καντάδες
https://youtu.be/N6a6NEzYuvE