Λες οτι δεν εισαι 20 χρονια πισω στο dating αλλα σε πιανει πανικος να πας να κανεις σεξ με καποιον. Εσυ φοβασαι ακομα και τον ισκιο σου
Printable View
Ειπα πως ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να τρεχετε στα μπουρδέλα και να το παίζετε παπαδάκια μετα και να κολλάτε τις κοπέλες αρρωστιες. Δεν μιλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για μένα δεν ανοιξα ποτε κανενα θεμα να σας ζητησω συμβουλή σε κάτι ή να σας πω τα προσωπικά μου οποτε δεν σου εχω δώσει προσωπικές πληροφορίες τις συμβουλες κρατα τες για οποιον στις ζητάει και μην γινεσαι ανάγωγος. Κρινε πρώτα τον εαυτό σου που εχεις σοβαρα θέματα και μετα τους αλλους.
Δεν εχεις τι να απαντησεις σε οσα σου πα και κανεις επιθεση επι προσωπικου για να ξεφυγεις. Σου πα βρες αλλο κοροιδο.
Επισης βγηκες εκτος θεματος με τις προσωπικες επιθεσεις που κανεις. Εγω απλα ειπα πως καμια δεν θα τρεξει πισω απο κανεναν που τις εριξε τυρακι. Και εσυ εβγαλες μισος χωρις λόγο και τα ψυχολογικά σου.
Και προς τον θεματοθέτη: προσωπικη μου άποψη πως σε καμία γυναίκα που πραγματικά αξίζει δεν θα πιάσουν αυτά τα κόλπα.
οπως με ακουσες και γραφτηκες καπου να κοινωνικοποιηθεις και να ενεργοποιηθεις , εχω να σου γραψω τα παρακατω για το πρωτο ραντεβου γιατι ειναι φιφτυ - φιφτυ να πας και για δευτερο μαζι της και θα επιλεξεις αν εσυ θελεις να πας για δευτερο η΄θα την αφησεις να περιμενει το δευτερο που δεν θα ερθει ποτε . το οτι βγαινεις με μια γυναικα για πρωτη φορα , δεν σημαινει απολυτως τπτ . μπορει να ειναι η κουκλαρα της περιοχης , αυτη που την θελουν ολοι και γενικα μια κοπελα η οποια ειναι αρκετα ποθητη δεν σε νοιαζει . σε νοιαζει αν εχει κατι << να σου πει >> . θα της καταστησεις σαφες με τις κινησεις σου και την συμπεριφορα σου , δεν σε νοιαζει ποσο στην πενα εχει ερθει ντυμενη , βαμμενη , σοφαντισμενη , κλπ , αλλα τι εχει να σου αναπτυξει για εκεινη , με τον τροπο σου θα της εμπνευσεις εμπιστοσυνη , οικειοτητα και δυναμικη . εσυ θα εισαι αυθεντικος , ο εαυτος σου , θα μιλησεις και θα απαντησεις σε οτι σε ρωτησει με 100% αληθειες . κανενα παραμυθι δεν θα πουλησεις . το πρωτο ραντεβου δεν χρειαζεται να ειναι σε μαγαζι , εστιατοριο , καφες κλπ , αυτα ειναι για τους φλωρους . στο εστιατοριο μπορει να παει με τις φιλες της να φαει , στο καφε με τις φιλες της να κουτσομπολεψει κλπ . εσυ θα προτεινεις κατι αλλο . εφ οσον δεν εισαι μουχλας και ξερεις τι εβεντ παιζουν μπορεις να προτεινεις . πολλες φορες σου προτεινουν οι ιδιες , αν εχουν κοντα γενεθλια , γιορτη , καποιο γεγονος που θελουν να γιορτασουν , η΄ακομα αν ειναι χομπιστριες μπορει να σε προσκαλεσουν για περπατημα , τρεξιμο , βολτα στα μαγαζια , μια εκθεση , ενα θεατρο κλπ . πρωτο ραντεβου δεν παιζουν φιλακια και αγκαλιτσες , εισαι ανδρας με περγαμηνες ,με μπολικες κατακτησεις , εχεις κυρος και προσωπικοτητα ! αν σου αρεσε η παρεα της , θα της στειλεις ενα μνμ την επομενη μερα , να την ευχαριστησεις και αν θελει και εκεινη πας για επαναληψη ! συνηθως στο τριτο ραντεβου , θα την μουνταρεις , αν και υπαρχουν περιπτωσεις οπου θα στην πεσει η ιδια πριν προλαβεις να κανεις κινηση ! βαλε το χαμογελο σου , την αυτοπεποιθηση σου και ολα θα πανε καλα
υγ, οι γυναικες μυριζουν τους λοουζερς απο μακρυα , αν μυριστουν αρσενικο περπατημενο , δυναμικο , χωρις ανασφαλειες , εχουν ξεκλειδωσει
υγ2. ΕΣΥ θα επιλεξεις αν θα θελεις να ξαναβγει μαζι σου !
τα μπλεξιματα απο την δουλεια εχουν ρισκο. αυτο, ισχυει. αλλα συμβαινουν και πολλες φορες βγαινουν καλα. οχι παντα, ομως..
αν εισαι μονος/η και δουλευεις 10 ωρες την ημερα και βλεπεις καποιον γοητευτικο ολη μερα και σου κανει ματακια, και την υπολοιπη μερα εισαι ημιλιποθυμη στο σπιτι, τρως πλενεσαι, κοιμασαι, ποτε θα γνωρισεις κοσμο;; την κυριακη στην εκκλησια; ή τις 40- 50 ωρες που βλεπεις τον γοητευτικο στην δουλεια; εξαιρουνται τα αφεντικα, γιατι εκει μπορει απ τα παρατραγουδα να χασεις την δουλεια σου πολυ πιο ευκολα απ οτι με εναν συναδελφο.
ειναι πολυ λογικο και πιθανο να κανεις κατι στην δουλεια και προκυπτει κι απο μονο του, χωρις να το κυνηγησεις.
αυτη ειναι η αληθεια...
Διαβασες ολα τα μηνύματα; Δεν προσέβαλα κανέναν απλα ειπα πως αυτο το "κολπο" με το τυρακι δεν θα πιασει γιατι με τοσους που το κανουν για επιβεβαιωση καμια γυναικα δεν θα τσιμπήσει. Και ειναι λογικο να εχουν γινει ντιβες όλες αφου ΟΛΟΙ το κάνουν και οι γυναικες κουραστηκαν με αυτα τα κολπάκια και ειναι και υποτιμητικό να περιμένεις να δεις αν θα τσιμπήσει η άλλη. Ο τίμιος ανθρωπος δεν χρειαζεται να κανει κολπα. Τωρα οποιος τα κάνει και είναι τίμιος πρόβλημα του αυτος ριχνει τον εαυτό του!
Δεν προσέβαλα αυτον που το έγραψε. Εκεινος επειδη απλα ειπα την αποψη μου εκανε μια απιστευτη και χυδαία προσωπικη επιθεση.
Δεν θελει να κανει διάλογο ο ανθρωπος αυτος. Και οσοι εχουν το σκεπτικό "να δω αν θα τσιμπήσει" ναι θελουν μια να τρεχει. Κανένας νορμαλ δεν σκέφτεται ετσι! Ειναι αρρωστημένο σκεπτικό απο μονο του!
Παρόλο οτι εγώ δεχτηκα την επίθεση ομως εσυ μπήκες να ρωτήσεις εμένα διευκρινίσεις για όσα ειπα. Και οχι τον άλλον για το απο που προκύπτει πχ οτι ειμαι προβληματικη και εχω ψυχολογικά και χιδια δυο αλλα προσβλητικά που ειπε επειδη απλα ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. Οπως φαινεται παίρνεις το μέρος του.
Μην ξαναπειτε τις γυναικες ντιβες εσεις οι αντρες (ΓΕΝΙΚΑ το λεω..η πλειοψηφία) τις κανατε ετσι !
Ε αν ξανά διαβάσεις το μήνυμα είπα Θα δώσεις λίγο "τυρακι" και αν ενδιαφέρεται θα δώσει και αυτή (τυρακι). Και οι δύο θα δωσουν. Οτι εκεί θα καταλάβει αν ενδιαφέρεται. Να μην της δώσει όλα στο πιάτο επειδή θα την φέρει σε δύσκολη θέση και θα πληγωθεί κι αυτός. Ότι όλα γίνονται σιγά σιγά. Να μάθει πρώτα ότι ενδιαφέρεται και μετά να εκφραστεί πιο ελεύθερα. Αλλά έχεις τόσο θυμό που βλέπεις παντού εχθρούς και ότι όλοι έχουν το πονηρό στο μυαλό τους, ότι θέλουν να κάνουν σε όλους κακό. Και αν διαφωνείς μαζί μου, με τον αλεξ, με τον Σπουργίτι ή με οποιονδήποτε εδώ γιατί δεν το εκφράζεις όμορφα; Νομίζεις με το να προσβάλεις θα φανεί ότι έχεις δίκαιο. Και σε ποιον προσπαθείς να αποδείξεις ότι έχεις δίκαιο;
Ίσως και εγώ να μη το έγραψα σωστά. Αλλά και τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν βλέπω κάτι κακό. Το τυρακι είναι έκφραση, που την έβαλα στα εισαγωγικά και εννοούσα ότι δεν είναι ωραίο να πέφτουμε με τα μούτρα χωρίς πρώτα να σιγουρευτουμε ότι ενδιαφέρεται. Άσε που θα την τρομάξει. Όσο για την little, αποφάσισα να μην συνεχίσω την συζήτηση επειδή καταλαβαίνω ότι έχει περάσει κάποια πράγματα και είναι περισσότερο καχύποπτη με τους ανθρώπους από όσο πρέπει και έχει πάρα πολύ θυμό. Ε αν αυτή είναι ευτυχισμένη έτσι, εμένα μου φτάνει.
Ναι αλλά το μετά; Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ σας; Δεν θα είναι γενικά πολύ άβολο; Ή αν την πέσει κάποιος σε μια συνάδελφο του και αυτή δεν ανταποκριθεί, τι γίνεται μετά; Ίσως είναι πιο εύκολο μέσα από ένα χόμπι με άλλους ανθρώπους, που και αν δεν πάει καλά η όλη φάση δεν θα επιρρεασει τη καθημερινότητα τους.
το "μετα", σου ειπα οτι ειναι ρισκο.
συνηθως τα προβληματα προκυπτουν οταν μπλεκουν παντρεμενοι/ δεσμευμενοι.
ας κατσουν στ αυγα τους. εγω δεν ειπα να μπλεκετε με παντρεμενους...
και με ελευθερους μπορει να προκυψει προβλημα αλλα οχι σιγουρα και οχι τοσο επικινδυνο οσο με παντρεμενους....
αν ειναι "πιο ευκολο" μεσα απο ενα χομπι, καντε το.
εγω σου λεω οτι προκυπτει ενδιαφερον.
δλδ, θα βλεπεις 8 ωρες την μερα καποιον που σε γοητευει και του αρεσεις, θα ειναι ελευθερος και θα πεις "μπα, αστο μωρε μηπως μετα τα χαλασουμε και δεν θελω να τον βλεπω, ας κανω κανενα χομπι"; εγω δεν θα το πω , παντως. αν ειμαι ελευθερη κι ειναι ελευθερος και βλεπω οτι με γουσταρει, θα παιξω...
Ξερω οτι θα με μισεισετε για αυτο που θα πω αλλα τα ειχα 6 χρονια κανονικα σχεση με κοπελα απο τα 22 μου εως τα 28 μου. Το ποστ περι οικων ανοχης προφανως ειναι ακυρο καθως δεν απατησα ποτε την κοπελα μου. Εκει πηγαινα πριν γνωρισω την κοπελα φυσικα. Ο λογος του χωρισμου ηταν λογω οικονομικων και δυσκολια δυνατοτητας για συγκατοικηση
Δεν την εχω ξεπερασει ακομα την σκεφτομαι την αγαπουσα τοσο πολυ
Δεν ειναι οτι δεν εκτιμω τα σχολια σας απλα δεν εχω καποιον φιλο που ειχε σχεση να συζητησω μαζι του τις εμπειριες μου. Οι δυο φιλοι μου οντως δεν εχουν κανει ποτε σχεση. Γιατι στην Παλαιστινη υπαρχει δικαιοσυνη? Εγω μπορει να ειμαι μαλακας που επλαθα φανταστικες ιστοριες και σας εκρυψα την σχεση που ειχα αλλα τουλαχιστον δεν πληγωσα ποτε την κοπελα μου ουτε της εκανα ποτε απιστια. Οσοι με γνωριζουν με ξερουν σαν ανθρωπο που φαντασιωνεται διαφορα αλλα κατα τα αλλα με συμπαθουν
Έχεις ανοίξει δύο θέματα (το ένα τον Αύγουστο) με το ίδιο πρόβλημα. Ότι δεν είχες ερωτική σύντροφο. Ξαφνικά μετά από τα σχόλια της little αλλάζεις την ιστορία και αναφέρεις και αυτά που σου είπε η little.
Ε αν όντως είχες σχέση και ήθελες απλά να συζητήσεις γιατί δεν άνοιξες θέμα με τίτλο αυτά που σε απασχολούν αφού δεν έχεις φίλους για να το κάνεις; Ή και στους φίλους σου, ε αν είχες, θα έλεγες τα ίδια ψέματα; Εκτός και αν εσύ συζητάς αλλα θέματα που πλάθεις με το μυαλό σου για να λύσεις τα πραγματικά σου προβλήματα. Αν ισχύει αυτό τότε πάω πάσο.
Ισχυει το τελευταιο. Και στα δυο προηγουμενα νηματα μιλουσα για απωθημενα που ειχα στο παρελθον. Πριν γνωρισω την κοπελα στα 22 μου οντως ημουν σε αυτην την κατασταση αλλα βρηκα την κοπελα μου σε επαγγελματικη σχολη και βγηκα μαζι της για ποτο και ηταν φουλ ερωτευμενη μαζι μου και τα φτιαξαμε σχετικα γρηγορα
Ακούστε με κύριε. Υπάρχουν πολλά σάιτ για να κάνετε πλάκα. Εδώ που το τολμάτε να το κάνετε δείχνετε πως δεν σέβεστε τίποτα. Υποκειμενική μεν η γνώμη μου αλλά έχω δικαίωμα να την αποτυπώσω.
Δεν ξέρω που πήγε το σχόλιο σου... Αλλά Ellis είσαι ένας μικρός θεός. Εύχομαι να είσαι πάντα καλα.
Σε ενα ανωνυμο φορουμ ειμαστε ολοι. Δεν ειμαστε στην πραγματικη ζωη. Το ενδεχομενο καποιος να εχει απλα απωθημενα δεν παιζει? Δεν εχω καποια προσωπικη αντιπαραθεση με κανενα μελος. Στην τελικη κανενας δεν γνωριζει κανεναν. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να απολογηθω για οσα εγραψα. Δεχομαι οτι καποια πραγματα που ειπα δεν ηταν ηθικα σωστα αλλα θεωρω οτι δεν εκανα προσωπικη επιθεση σε κανεναν. Αναγνωριζω τα λαθη μου
Λίγο ευγένεια δε βλάπτει σε παρακαλώ. Μίλα μου επικριτικά αλλά κόσμια και όχι υποτιμητικά. Με ήξερες και από χθες;
Eγω φταίω πάλι; Εγω στον George απάντησα για οσα ειπε για το τυρακι. Δεν σχολιασα τιποτα στον θεματοθέτη :p
Kαι συνεχίζω να λέω πως κάποια νορμαλ γυναίκα δεν θα ασχοληθεί επειδή θα πετάξει καποιος λίγο τυράκι, ακομα και αν δεν θελει να τρεχεις πισω απο τον κωλο του γιατι ειναι περίεργη τακτική και οπως ειπες ο ιδιος ο george "περιμενει να δει αν τσιμπήσεις". Δεν μπορείς να ξέρεις τις προθέσεις του άλλου και οντως για αυτο οι γυναίκες γιναν "ντίβες" όπως τις αποκαλείτε.
Όσο για τον θεματοθέτη μάλλον θεώρησε ότι αν πει πως απλα ειναι 1 χρονο ελεύθερος δεν θα παρει κανεις στα σοβαρά το θέμα του οπότε για αυτο είπε ψέματα για να πέσουμε όλοι να τον βοηθήσουμε και να παρει συμβουλές λες και ειναι πρωτάρης και λες και έχει θεωρητικά τρομερά σοβαρό πρόβλημα με τις γυναίκες αφού υποτίθεται δεν είχε κανει καμία σχεση ως τα 30.
Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί τελείως και πολύ φοβάμαι ως πρωτάρης εδώ, να φταίω και να σε αδίκησα. Συγχώρησε με με, δε το έκανα με δόλο αλλά από απειρία και ίσως σύγχυση για το πως λειτουργεί το φόρουμ. Ειλικρινά συγνώμη.
Ρε συ, κλαιγόσουν ότι "δεν σου έχει πει ποτέ γυναίκα ότι σε αγαπάει" και τελικά είχες σχέση 6 χρόνια? Θα τρελαθούμε δω πέρα!