Results 76 to 90 of 182
Thread: Πρώτο ραντεβού
-
30-10-2023, 22:46 #76
Ποιος αποφάσισε ότι αυτά που λες είναι αλήθειες; εσύ; Δεν έχεις καν τρόπους. Δεν θα φορτωθώ εγώ ή ο οποιοσδήποτε τα ψυχολογικά σου και να μπω σε κατάσταση άμυνας για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο, συζήτησε τα μαζί του και λύσε τα. Ο μοναδικός που βασανίζεται σε όλο αυτό είσαι εσύ. Φοβάσαι ότι κινείται. Είσαι δυστυχισμένη και ψάχνεις να βρεις δυστυχία και στους άλλους. Δεν πάει έτσι.
- 30-10-2023, 22:52 #77
Μιλησα για ΑΛΗΘΙΝΑ περιστατικά τα οποία ειναι και τρομερά συνηθισμένα. Εσυ δεν εχεις τροπους που μου κανεις gaslighting ! Πηγαινε σε κανα ψυχιατρο εσυ γιατι εισαι ένα ναρκισσάκι οπως φαίνεται.
Εγω σε αντιθεση με εσενα ΞΕΡΩ τι γινεται στον κοσμο και δεν ειμαι 20 χρονια πισω στο dating.
Επειδη εσεις κανετε ταμα να σας κατσει και η καθε τελειωμένη μαθετε πως καποιες ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΉΡΙΑ. Αυτο δεν εχετε εμπεδωσει ακομα νομιζετε πως η καθε γυναικα θα παει με τον καθε τελειωμένο καραγκιοζακο που τις πεταει τυρακι. Μονο καμια κακομοιρα θα το κανει αυτο αλλα μια τετοια ψάχνετε οπως και να εχει !
30-10-2023, 22:52 #78
30-10-2023, 22:53 #79
30-10-2023, 23:02 #80
Εσυ που κανεις ευθέως gaslighting αμφισβητώντας περιστατικά που τα διαβαζουμε και τα ακουμε καθημερινα και ολοι μας τα ξέρουμε τι εισαι; Ξερεις οτι αυτη η μέθοδος ειναι μέθοδος χειραγώγησης των ατόμων με ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά; Αν προσθέσουμε και ότι θες να ρίχνεις τυρακι στις γυναίκες μπας και τρεχουν πισω σου μάλλον σιγουρα εχεις τρομερα ισχυρά ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά. Αφου εισαι τοσο γνώστης και μου προτείνεις να παω σε ψυχολόγο απο την καλοσύνη σου θα το ήξερες αυτο. Αλλά μάλλον εισαι γνώστης μόνο τεχνικών του κ@@@
Εχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ψυχολογίας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και εχω κανει και ψυχοθεραπεια για χρόνια, δεν περίμενα ούτε ζήτησα καμία προτροπή από εσένα για το τι θα κάνω στην ζωή μου. Οπότε βρες καμία κακομοίρα και χαζη να δουλέψεις την επόμενη φορά και να χρησιμοποιήσεις τις τεχνικές χειραγώγησης των οπισθίων τις οποίες κατέχεις άψογα. Εδειξες το επίπεδο σου ! Εσυ με τόσα ψυχολογικά ενώ προτείνεις στους αλλους να κάνουν ψυχοθεραπεία προφανώς και δεν έχεις κάνει ποτέ σου ή μάλλον πηγες στον ψυχολόγο για να μάθεις πώς να χειραγωγείς καλυτερα τους αλλους!
30-10-2023, 23:04 #81
30-10-2023, 23:10 #82
30-10-2023, 23:12 #83
Ειπα πως ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να τρεχετε στα μπουρδέλα και να το παίζετε παπαδάκια μετα και να κολλάτε τις κοπέλες αρρωστιες. Δεν μιλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για μένα δεν ανοιξα ποτε κανενα θεμα να σας ζητησω συμβουλή σε κάτι ή να σας πω τα προσωπικά μου οποτε δεν σου εχω δώσει προσωπικές πληροφορίες τις συμβουλες κρατα τες για οποιον στις ζητάει και μην γινεσαι ανάγωγος. Κρινε πρώτα τον εαυτό σου που εχεις σοβαρα θέματα και μετα τους αλλους.
Δεν εχεις τι να απαντησεις σε οσα σου πα και κανεις επιθεση επι προσωπικου για να ξεφυγεις. Σου πα βρες αλλο κοροιδο.
Επισης βγηκες εκτος θεματος με τις προσωπικες επιθεσεις που κανεις. Εγω απλα ειπα πως καμια δεν θα τρεξει πισω απο κανεναν που τις εριξε τυρακι. Και εσυ εβγαλες μισος χωρις λόγο και τα ψυχολογικά σου.
Και προς τον θεματοθέτη: προσωπικη μου άποψη πως σε καμία γυναίκα που πραγματικά αξίζει δεν θα πιάσουν αυτά τα κόλπα.Last edited by little; 30-10-2023 at 23:29.
30-10-2023, 23:19 #84
31-10-2023, 00:52 #85
οπως με ακουσες και γραφτηκες καπου να κοινωνικοποιηθεις και να ενεργοποιηθεις , εχω να σου γραψω τα παρακατω για το πρωτο ραντεβου γιατι ειναι φιφτυ - φιφτυ να πας και για δευτερο μαζι της και θα επιλεξεις αν εσυ θελεις να πας για δευτερο η΄θα την αφησεις να περιμενει το δευτερο που δεν θα ερθει ποτε . το οτι βγαινεις με μια γυναικα για πρωτη φορα , δεν σημαινει απολυτως τπτ . μπορει να ειναι η κουκλαρα της περιοχης , αυτη που την θελουν ολοι και γενικα μια κοπελα η οποια ειναι αρκετα ποθητη δεν σε νοιαζει . σε νοιαζει αν εχει κατι << να σου πει >> . θα της καταστησεις σαφες με τις κινησεις σου και την συμπεριφορα σου , δεν σε νοιαζει ποσο στην πενα εχει ερθει ντυμενη , βαμμενη , σοφαντισμενη , κλπ , αλλα τι εχει να σου αναπτυξει για εκεινη , με τον τροπο σου θα της εμπνευσεις εμπιστοσυνη , οικειοτητα και δυναμικη . εσυ θα εισαι αυθεντικος , ο εαυτος σου , θα μιλησεις και θα απαντησεις σε οτι σε ρωτησει με 100% αληθειες . κανενα παραμυθι δεν θα πουλησεις . το πρωτο ραντεβου δεν χρειαζεται να ειναι σε μαγαζι , εστιατοριο , καφες κλπ , αυτα ειναι για τους φλωρους . στο εστιατοριο μπορει να παει με τις φιλες της να φαει , στο καφε με τις φιλες της να κουτσομπολεψει κλπ . εσυ θα προτεινεις κατι αλλο . εφ οσον δεν εισαι μουχλας και ξερεις τι εβεντ παιζουν μπορεις να προτεινεις . πολλες φορες σου προτεινουν οι ιδιες , αν εχουν κοντα γενεθλια , γιορτη , καποιο γεγονος που θελουν να γιορτασουν , η΄ακομα αν ειναι χομπιστριες μπορει να σε προσκαλεσουν για περπατημα , τρεξιμο , βολτα στα μαγαζια , μια εκθεση , ενα θεατρο κλπ . πρωτο ραντεβου δεν παιζουν φιλακια και αγκαλιτσες , εισαι ανδρας με περγαμηνες ,με μπολικες κατακτησεις , εχεις κυρος και προσωπικοτητα ! αν σου αρεσε η παρεα της , θα της στειλεις ενα μνμ την επομενη μερα , να την ευχαριστησεις και αν θελει και εκεινη πας για επαναληψη ! συνηθως στο τριτο ραντεβου , θα την μουνταρεις , αν και υπαρχουν περιπτωσεις οπου θα στην πεσει η ιδια πριν προλαβεις να κανεις κινηση ! βαλε το χαμογελο σου , την αυτοπεποιθηση σου και ολα θα πανε καλα
υγ, οι γυναικες μυριζουν τους λοουζερς απο μακρυα , αν μυριστουν αρσενικο περπατημενο , δυναμικο , χωρις ανασφαλειες , εχουν ξεκλειδωσει
υγ2. ΕΣΥ θα επιλεξεις αν θα θελεις να ξαναβγει μαζι σου !
31-10-2023, 07:27 #86
τα μπλεξιματα απο την δουλεια εχουν ρισκο. αυτο, ισχυει. αλλα συμβαινουν και πολλες φορες βγαινουν καλα. οχι παντα, ομως..
αν εισαι μονος/η και δουλευεις 10 ωρες την ημερα και βλεπεις καποιον γοητευτικο ολη μερα και σου κανει ματακια, και την υπολοιπη μερα εισαι ημιλιποθυμη στο σπιτι, τρως πλενεσαι, κοιμασαι, ποτε θα γνωρισεις κοσμο;; την κυριακη στην εκκλησια; ή τις 40- 50 ωρες που βλεπεις τον γοητευτικο στην δουλεια; εξαιρουνται τα αφεντικα, γιατι εκει μπορει απ τα παρατραγουδα να χασεις την δουλεια σου πολυ πιο ευκολα απ οτι με εναν συναδελφο.
ειναι πολυ λογικο και πιθανο να κανεις κατι στην δουλεια και προκυπτει κι απο μονο του, χωρις να το κυνηγησεις.
αυτη ειναι η αληθεια...
31-10-2023, 07:29 #87
31-10-2023, 07:40 #88
Διαβασες ολα τα μηνύματα; Δεν προσέβαλα κανέναν απλα ειπα πως αυτο το "κολπο" με το τυρακι δεν θα πιασει γιατι με τοσους που το κανουν για επιβεβαιωση καμια γυναικα δεν θα τσιμπήσει. Και ειναι λογικο να εχουν γινει ντιβες όλες αφου ΟΛΟΙ το κάνουν και οι γυναικες κουραστηκαν με αυτα τα κολπάκια και ειναι και υποτιμητικό να περιμένεις να δεις αν θα τσιμπήσει η άλλη. Ο τίμιος ανθρωπος δεν χρειαζεται να κανει κολπα. Τωρα οποιος τα κάνει και είναι τίμιος πρόβλημα του αυτος ριχνει τον εαυτό του!
Δεν προσέβαλα αυτον που το έγραψε. Εκεινος επειδη απλα ειπα την αποψη μου εκανε μια απιστευτη και χυδαία προσωπικη επιθεση.
Δεν θελει να κανει διάλογο ο ανθρωπος αυτος. Και οσοι εχουν το σκεπτικό "να δω αν θα τσιμπήσει" ναι θελουν μια να τρεχει. Κανένας νορμαλ δεν σκέφτεται ετσι! Ειναι αρρωστημένο σκεπτικό απο μονο του!
Παρόλο οτι εγώ δεχτηκα την επίθεση ομως εσυ μπήκες να ρωτήσεις εμένα διευκρινίσεις για όσα ειπα. Και οχι τον άλλον για το απο που προκύπτει πχ οτι ειμαι προβληματικη και εχω ψυχολογικά και χιδια δυο αλλα προσβλητικά που ειπε επειδη απλα ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. Οπως φαινεται παίρνεις το μέρος του.
Μην ξαναπειτε τις γυναικες ντιβες εσεις οι αντρες (ΓΕΝΙΚΑ το λεω..η πλειοψηφία) τις κανατε ετσι !
31-10-2023, 07:49 #89
Ε αν ξανά διαβάσεις το μήνυμα είπα Θα δώσεις λίγο "τυρακι" και αν ενδιαφέρεται θα δώσει και αυτή (τυρακι). Και οι δύο θα δωσουν. Οτι εκεί θα καταλάβει αν ενδιαφέρεται. Να μην της δώσει όλα στο πιάτο επειδή θα την φέρει σε δύσκολη θέση και θα πληγωθεί κι αυτός. Ότι όλα γίνονται σιγά σιγά. Να μάθει πρώτα ότι ενδιαφέρεται και μετά να εκφραστεί πιο ελεύθερα. Αλλά έχεις τόσο θυμό που βλέπεις παντού εχθρούς και ότι όλοι έχουν το πονηρό στο μυαλό τους, ότι θέλουν να κάνουν σε όλους κακό. Και αν διαφωνείς μαζί μου, με τον αλεξ, με τον Σπουργίτι ή με οποιονδήποτε εδώ γιατί δεν το εκφράζεις όμορφα; Νομίζεις με το να προσβάλεις θα φανεί ότι έχεις δίκαιο. Και σε ποιον προσπαθείς να αποδείξεις ότι έχεις δίκαιο;
31-10-2023, 07:58 #90
Ίσως και εγώ να μη το έγραψα σωστά. Αλλά και τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν βλέπω κάτι κακό. Το τυρακι είναι έκφραση, που την έβαλα στα εισαγωγικά και εννοούσα ότι δεν είναι ωραίο να πέφτουμε με τα μούτρα χωρίς πρώτα να σιγουρευτουμε ότι ενδιαφέρεται. Άσε που θα την τρομάξει. Όσο για την little, αποφάσισα να μην συνεχίσω την συζήτηση επειδή καταλαβαίνω ότι έχει περάσει κάποια πράγματα και είναι περισσότερο καχύποπτη με τους ανθρώπους από όσο πρέπει και έχει πάρα πολύ θυμό. Ε αν αυτή είναι ευτυχισμένη έτσι, εμένα μου φτάνει.