Πρώτο ραντεβού - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 182
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Απλα συνειδητοποιησα οτι εκανα τεραστιο λαθος που δεν ειπα εξ'αρχης την αληθεια
    Άρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα, και σχέσεις κάνεις , και ραντεβου ξερεις να βγαίνεις, όλα καλά!

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η πραγματικότητα είναι ότι είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος που για να τραβήξει την προσοχή των υπολοίπων πλάθει συνεχώς ιστορίες (η πρώτη παίζει να έχεις μια δόση αλήθειας) και δεν σκέφτεται τον χρόνο και την ενέργεια που θα σπαταλησουν οι υπόλοιποι για να του απαντήσουν.
    Δεν ειναι οτι δεν εκτιμω τα σχολια σας απλα δεν εχω καποιον φιλο που ειχε σχεση να συζητησω μαζι του τις εμπειριες μου. Οι δυο φιλοι μου οντως δεν εχουν κανει ποτε σχεση. Γιατι στην Παλαιστινη υπαρχει δικαιοσυνη? Εγω μπορει να ειμαι μαλακας που επλαθα φανταστικες ιστοριες και σας εκρυψα την σχεση που ειχα αλλα τουλαχιστον δεν πληγωσα ποτε την κοπελα μου ουτε της εκανα ποτε απιστια. Οσοι με γνωριζουν με ξερουν σαν ανθρωπο που φαντασιωνεται διαφορα αλλα κατα τα αλλα με συμπαθουν

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Άρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα, και σχέσεις κάνεις , και ραντεβου ξερεις να βγαίνεις, όλα καλά!
    Ενα χρονο ειμαι χωρις κοπελα τωρα. Απλα ειχα συνηθισει να ειμαι σε σχεση και να τα ζω ολα αυτα φιλια με παθος αγκαλιες κτλ. και δεν μου καθεται καλα που ειμαι single μετα απο τοσα χρονια σχεσης. Αλλα που θα παει κατι θα βρεθει αρκει να αξιζει τον κοπο.

Senior Member
    Δεν ειναι οτι δεν εκτιμω τα σχολια σας απλα δεν εχω καποιον φιλο που ειχε σχεση να συζητησω μαζι του τις εμπειριες μου. Οι δυο φιλοι μου οντως δεν εχουν κανει ποτε σχεση. Γιατι στην Παλαιστινη υπαρχει δικαιοσυνη? Εγω μπορει να ειμαι μαλακας που επλαθα φανταστικες ιστοριες και σας εκρυψα την σχεση που ειχα αλλα τουλαχιστον δεν πληγωσα ποτε την κοπελα μου ουτε της εκανα ποτε απιστια. Οσοι με γνωριζουν με ξερουν σαν ανθρωπο που φαντασιωνεται διαφορα αλλα κατα τα αλλα με συμπαθουν
    Έχεις ανοίξει δύο θέματα (το ένα τον Αύγουστο) με το ίδιο πρόβλημα. Ότι δεν είχες ερωτική σύντροφο. Ξαφνικά μετά από τα σχόλια της little αλλάζεις την ιστορία και αναφέρεις και αυτά που σου είπε η little.
    Ε αν όντως είχες σχέση και ήθελες απλά να συζητήσεις γιατί δεν άνοιξες θέμα με τίτλο αυτά που σε απασχολούν αφού δεν έχεις φίλους για να το κάνεις; Ή και στους φίλους σου, ε αν είχες, θα έλεγες τα ίδια ψέματα; Εκτός και αν εσύ συζητάς αλλα θέματα που πλάθεις με το μυαλό σου για να λύσεις τα πραγματικά σου προβλήματα. Αν ισχύει αυτό τότε πάω πάσο.

Banned
    Το ίδιο λάθος φαίνεται να έκανες και τέλη του Αυγούστου που είχες ανοίξει παρόμοιο θέμα. Όλο λάθη κάνεις ατιμουτσικο.

Ε αν αλλάζεις την ιστορία σου επειδη είπε όλα αυτά η little, δεν θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσει και να πας μπροστά.
    Οχι δεν αλλαζει αυτο καθως οντως ειχα κοπελα τοσα χρονια και ας μην εγραφε η little.

Banned
    Έχεις ανοίξει δύο θέματα (το ένα τον Αύγουστο) με το ίδιο πρόβλημα. Ότι δεν είχες ερωτική σύντροφο. Ξαφνικά μετά από τα σχόλια της little αλλάζεις την ιστορία και αναφέρεις και αυτά που σου είπε η little.
    Ε αν όντως είχες σχέση και ήθελες απλά να συζητήσεις γιατί δεν άνοιξες θέμα με τίτλο αυτά που σε απασχολούν αφού δεν έχεις φίλους για να το κάνεις; Ή και στους φίλους σου, ε αν είχες, θα έλεγες τα ίδια ψέματα; Εκτός και αν εσύ συζητάς αλλα θέματα που πλάθεις με το μυαλό σου για να λύσεις τα πραγματικά σου προβλήματα. Αν ισχύει αυτό τότε πάω πάσο.
    Ισχυει το τελευταιο. Και στα δυο προηγουμενα νηματα μιλουσα για απωθημενα που ειχα στο παρελθον. Πριν γνωρισω την κοπελα στα 22 μου οντως ημουν σε αυτην την κατασταση αλλα βρηκα την κοπελα μου σε επαγγελματικη σχολη και βγηκα μαζι της για ποτο και ηταν φουλ ερωτευμενη μαζι μου και τα φτιαξαμε σχετικα γρηγορα

Junior Member
    Ακούστε με κύριε. Υπάρχουν πολλά σάιτ για να κάνετε πλάκα. Εδώ που το τολμάτε να το κάνετε δείχνετε πως δεν σέβεστε τίποτα. Υποκειμενική μεν η γνώμη μου αλλά έχω δικαίωμα να την αποτυπώσω.

Senior Member
    Δεν ξέρω που πήγε το σχόλιο σου... Αλλά Ellis είσαι ένας μικρός θεός. Εύχομαι να είσαι πάντα καλα.

Banned
    Quote Originally Posted by Il Capitano Loco View Post
    Ακούστε με κύριε. Υπάρχουν πολλά σάιτ για να κάνετε πλάκα. Εδώ που το τολμάτε να το κάνετε δείχνετε πως δεν σέβεστε τίποτα. Υποκειμενική μεν η γνώμη μου αλλά έχω δικαίωμα να την αποτυπώσω.
    Σε ενα ανωνυμο φορουμ ειμαστε ολοι. Δεν ειμαστε στην πραγματικη ζωη. Το ενδεχομενο καποιος να εχει απλα απωθημενα δεν παιζει? Δεν εχω καποια προσωπικη αντιπαραθεση με κανενα μελος. Στην τελικη κανενας δεν γνωριζει κανεναν. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να απολογηθω για οσα εγραψα. Δεχομαι οτι καποια πραγματα που ειπα δεν ηταν ηθικα σωστα αλλα θεωρω οτι δεν εκανα προσωπικη επιθεση σε κανεναν. Αναγνωριζω τα λαθη μου

Senior Member
    Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειχα σχεση ολα αυτα τα χρονια και ημουν ευτυχισμενος. Ο χωρισμος μου με επηρεασε τοσο πολυ επειδη την λατρευα αυτην την κοπελα και εκανα τα παντα να σωσω την σχεση αλλα δεν τα καταφερα.
    δεν σε πιστευω. δεν θα εχανες τοσο χρονο μιλωντας για την αγνοια που εχεις κι αν ηταν αληθεια αυτο που λες τωρα, δεν θα ειχες τετοια αγνοια. εκανες πισω επειδη προσβληθηκες απ τα σχολια της λιτλ.

Junior Member
    Λίγο ευγένεια δε βλάπτει σε παρακαλώ. Μίλα μου επικριτικά αλλά κόσμια και όχι υποτιμητικά. Με ήξερες και από χθες;

Senior Member
    Eγω φταίω πάλι; Εγω στον George απάντησα για οσα ειπε για το τυρακι. Δεν σχολιασα τιποτα στον θεματοθέτη :p
    Kαι συνεχίζω να λέω πως κάποια νορμαλ γυναίκα δεν θα ασχοληθεί επειδή θα πετάξει καποιος λίγο τυράκι, ακομα και αν δεν θελει να τρεχεις πισω απο τον κωλο του γιατι ειναι περίεργη τακτική και οπως ειπες ο ιδιος ο george "περιμενει να δει αν τσιμπήσεις". Δεν μπορείς να ξέρεις τις προθέσεις του άλλου και οντως για αυτο οι γυναίκες γιναν "ντίβες" όπως τις αποκαλείτε.

Όσο για τον θεματοθέτη μάλλον θεώρησε ότι αν πει πως απλα ειναι 1 χρονο ελεύθερος δεν θα παρει κανεις στα σοβαρά το θέμα του οπότε για αυτο είπε ψέματα για να πέσουμε όλοι να τον βοηθήσουμε και να παρει συμβουλές λες και ειναι πρωτάρης και λες και έχει θεωρητικά τρομερά σοβαρό πρόβλημα με τις γυναίκες αφού υποτίθεται δεν είχε κανει καμία σχεση ως τα 30.

Junior Member
    Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί τελείως και πολύ φοβάμαι ως πρωτάρης εδώ, να φταίω και να σε αδίκησα. Συγχώρησε με με, δε το έκανα με δόλο αλλά από απειρία και ίσως σύγχυση για το πως λειτουργεί το φόρουμ. Ειλικρινά συγνώμη.

Senior Member
    Ρε συ, κλαιγόσουν ότι "δεν σου έχει πει ποτέ γυναίκα ότι σε αγαπάει" και τελικά είχες σχέση 6 χρόνια? Θα τρελαθούμε δω πέρα!

Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ρε συ, κλαιγόσουν ότι "δεν σου έχει πει ποτέ γυναίκα ότι σε αγαπάει" και τελικά είχες σχέση 6 χρόνια? Θα τρελαθούμε δω πέρα!
    Πες τα βρε Eagle

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast