τζων, σορυ!
εχεις δικιο.
πώς νομιζα πως ειχα κανει κουοτ....
διόρθωσα!
Printable View
τζων, σορυ!
εχεις δικιο.
πώς νομιζα πως ειχα κανει κουοτ....
διόρθωσα!
Ας πω και εγω μερικα πράγματα στον Seduction.Ξέρεις τι σημαίνει σεξουαλική παρενόχλησή? Όταν κάποιος κάνει κάτι παρά την θέληση του άλλου σε επιπεδο ερωτικο και σεξουαλικό ή πλησιαζει κάποιο μέλος με σκοπό τετοιο. Υπάρχουν περιπτώσεις που όσο και να προσπαθεις ευθεως να το κόψεις στον άλλον και βάζεις τα ορια σου εκεινος συνεχιζει...
αγαπητέ τζον, όλα αυτά θα ήταν πολύ σωστά αν το ζήτημα ήταν εγκυκλοπαιδικό.
Δυστυχώς δεν είναι.
Δεν προσπαθώ να προλάβω κάτι, καθώς ΗΔΗ υπάρχουν κρούσματα παρενόχλησης στο φόρουμ. Δυο-τρια μελη όπως είδες το είπαν ανοιχτά. Θα σου πω, πως υπάρχουν πολλά περισσότερα.
Στόχος μου λοιπόν είναι α) να βγουν περισσότερα μέλη να το καταγγείλουν και β) να "πονηρευτούν" τα υπόλοιπα.
Θα συμφωνησω με το John11 και με το Σεντακσιον ως επισης!!Νομιζω οτι και οι δυο λενε το ιδιο πραγμα οτι εχουμε την δυναμη με τα τεχνικα μεσα που προσφερει το φορουμ να προστατεψουμε τον εαυτο μας απο γενικες παρενοχλησεις...
Οσο για τον χαρακτηρισμο <<φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης>> εγω προσωπικα διαφωνω διοτι πιστευω οτι δεν ειναι.Και δεν ειναι γιατι οταν γραφουμε εδω δεν ρωταμε η δεν αναφερομαστε σε καποιον ψυχολογο η ψυχοθεραπευτη αλλα σε αλλους ομοιοπαθουντες και οι απαντησεις που θα λαβουμε εξαρτουνται απο πολλα πραγματα...κοινως δεν μπορουμε να ελεγξουμε κανεναν και τιποτε εδω μεσα στο τι θα διαβασουμε η θα μας πει καποιος....Προσωπικα συμφωνω με τα ορια που εχουν αναρτηθει απο το Νικο Ντι αλλα δεν πιστευω οτι δεν τηρουνται γιατι πολυ απλα ειναι ενα φορουμ και τιποτε περισσοτερο......
Αν και εγω δεν εχω καταλαβει τι σημαινει σεξουαλικη παρενοχληση και αν θελεις καποια απο τις κοπελιες εδω να δωσει τον ορισμο και κανα παραδειγμα(δεν το λεω ειρωνικα).
Nαι ρε παιδια,γιατι δεν λετε ανοιχτα τι συμβαινει?
Φοβαστε μην εκθεσετε ενα ατομο που συμπεριφερεται ετσι?Που ειναι ηδη εκτεθημενο απο αυτες του τις πραξεις?
Δεν το καταλαβαινω αυτο.Υπαρχει καποιος σχετικος όρος στο φορουμ που να απαγορευει την αναφορα του νικ σε τετοιες περιπτωσεις?
Μην το γυρισουμε κιολας μια στιγμη στην ακριβως αντιθετη πλευρα να γινουν ολοι καχυποπτοι κ να φοβουνται να μιλησουν,ή να παρεξηγουνται αλλα μελη μη ξεροντας που αναφερεστε.
ΥΓ: Κριμα για την αποχωρηση της Ρειν.Ειχε απ τις πιο γαματες αποψεις που ειχα διαβασει εδω μεσα.Μα ειναι δυνατον να αποχωρησε μόνο κ μονο εξαιτίας ενος βλακα ξερω γω?Ρε συ ρειν,ξανασκεψου το αν ποτε ξαναμπεις,σοβαρα.
άνεμε, παραβλεπεις κατι σημαντικο.
υπάρχουν παιδια που ειναι ευάλωτα κ ισως πιστεψουν στα λογια καποιου που θα τα προσεγγισει για αυτο το λογο.
δν προσεξες ισως ενα σχολιακι του σεντακσιον.
..."συνεχιζουν κατι κ μετα το γυρνάνε σε σεξουαλικη παρενοχληση"
εγω πιστευω πως εδώ ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστήριξης.
οταν πριν απο 6 χρονια μπηκα, εψαχνα για διπολικούς κ μου σταθηκαν.
όπως ακόμη κ τωρα οταν πεφτω, υπαρχουν ανθρωποι που θα μου σταθουν.
ειναι σαφες απο το φορουμ πως εδω δν θα σου απαντησουν ειδικοι.
αν θες μένεις, αν οχι φευγεις.
τοσο απλα.
Μα δεν ειπα να μιλησεις εσυ ή καποια αλλη εκ μερους αλλων.Ειπα ο καθενας να εκθεσει την προσωπικη του εμπειρια μονος του.
Δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιος ορος οποτε πασο.
Παντως ουτε προς την καχυποψια πρεπει να οδηγηθουμε καθως οπως ήδη φανταζεστε ορισμενα ατομα (κι εγω ίσως μεσα σ αυτα) εχουν ενα θεματακι και με αυτο,πραγμα κακο για τα ιδια.Γι αυτο πιστευα οτι τα σταρατα λογια αποτρεπουν κατι τετοιο.Αλλο να ειναι καποιος υποψιασμενος κι αλλο καχυποπτος.
Εφοσον δεν επιτρεπεται,καλως.
Για ολο το φορουμ πιστευω ειναι απωλεια η Ρειν,γτ χρειαζεται ατομα με τετοιες αποψεις κ τετοια χρηση του λογου.Πιστευω να το ξανασκεφτει.Ισως αν αυτο το θεμα αντιμετωπιζοταν εγκαιρως να μην εγκατελειπε το φορουμ
Ενταξει Θεοφανια εγινες σαφης,δεν ειχα ολες τις πληροφοριες....
Κοιτα ομως παντα εμπεριεχεται ενα ρισκο οταν εμπιστευομαστε γενικα καποιους ανθρωπους ετσι δεν ειναι?Δλδ οταν δεν ειμαι καλα και εχω τεραστιο προβλημα μπορει να εμπιστευτω καποιον αλλα να μου βγει μουφα και να προσπαθησει να με εκμεταλλευτει.Αυτο που θελω να πω ρε παιδι μου ειναι οτι επειδη γραφω σε ενα φορουμ <<ψυχολογικης υποστηριξης>> δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι αγιος και οτι ολοι θα σπευσουν να συνδραμουν και να με βοηθησουν,θα υπάρξουν και καποιοι που θα μου την πουν θα μου την πεσουν και γενικα θα με αντιπαθησουν....ετσι ειναι τα πραγματα νομιζω!
Επιπλεον αν εχω κσποιο τεραστιο ψυχολογικο προβλημα απευθυνομαι σε εναν ειδικο και οχι σε ενα φορουμ....αλλωστε αυτο εχει γραψει και ο Νικος Ντι στους ορους συμμετοχης οτι δλδ σε καμια περιπτωση το φορουμ δεν αντικαθιστα ενα ειδικο!Ειναι στην προσωπικη κριση του καθενος να διαχειριστει το προβλημα του οπως νομιζει καλλιτερα και καθε επιλογη ειναι σεβαστη....
Για να απαντησω και στην αγαπητη Αρκτο αλλα και σε σενα Θεοφανια οσο αναφορα το θεμα του τι ειναι ψυχολογικη υποστηριξη και τι υποστηριξη η συμπαρασταση.Νομιζω οτι σωστα τοποθετηθηκατε και οι δυο μιλωντας ουσιαστικα για συμπαρασταση και υποστηριξη απο ομοιοπαθουντες,οπου κατα την γνωμη μου ειναι και ο αντικειμενικος σκοπος του φορουμ αυτου.Εχει διαφορα ομως το παραπανω απο την ψυχολογικη υποστηριξη τουλαχιστον με την επιστημονικη εννοια και θα εξηγησω.Ψυχολογικη υποστηριξη δεν μππορει να παρεχει ο καθενας παρα μονο ο ειδικος και εννοω βεβαι την μεθοδολογια και την επιστημονικη προσεγγιση προσωπικων προβληματων η διαταραχων του καθενος μας.
Οσο για τα ορια τα μπερδεψα παραπανω και δεν βγαινει νοημα.Ηθελα απλα να πω οτι τα ορια κανονισμοι δεν νομιζω οτι τηρουνται και ιδιαιτερα λογω ελλειπους ας πουμε εποπτευσης..
Αγαπητη Αρκτος εγω προσωπικα οταν ειχα τεραστια θεματα εκανα νομιζω την καλλιτερη επιλογη για μενα και σε καμια περιπτωση δεν αντικατεστησα τον ειδικο με το φορουμ,παρα ολα αυτα σε ενα θεμα που καιγομουνα παλι μια ειδικος(εδω στο φορουμ)με βοηθησε!!!τυχαιο??
Μοιραστηκα τον πονο μου οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα και καποιες φορες στο παρελθον το επαιξα και ειδικος ευτυχως το ειδα και το κοψα!!!(εννοω για το ειδικος)
ωχ βρε ανεμε ελεος...
πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ!!!!
αδικα εγραψες ατελειωτα κατεβατα πανω σε αυτο το σκεπτικο.
αυτο δεν σημαινει ομως, οτι οταν υπαρχει ενα επαναλαμβανομενο φαινομενο σαν αυτο που συζηταμε εδω, δηλαδη ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ
πρεπει να αφηνουμε τον καθενα στην μοιρα του, ενω μπορουμε
ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΡΗ
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ
τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησεις τα παραπανω και μιλας τοσες ωρες για γιατρους και θεραπειες?
καλα ξυπνητουρια κλαιρ :Ρ
rain που πας, γύρνα πίσω! ωωω! :(
εμένα δεν με έχουν παρενοχλήσει πάντως. νομίζω, δηλαδή.
οτι ναναι βρε ανεμε....
σου απαντω πολυ συγκεκριμενα και απαντας με αοριστολογιες.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ!
αυτο σου ειπα και μου λες οτι σε ακυρωνω!
εχεις αντιρρηση σε αυτο???
αυτο λεμε τοση ωρα, κιε συ επιμενεις να επιχειρηματολογεις για το οτι υποστηριξε καποιος εδω οτι το φορουμ ειναι για θεραπειες
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
μην μεταφερεις την συζητηση αλλου
Αυτο λοιπον και ειναι η αιτια που οι σεξουλαλικες παρενοχλησεις ή ακομα χειροτερα ειδεχθη σεξουαλικα εγκληματα δεν καταγγελονται. Γιατι υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση του και...κερατας και δαρμενος.
Δεν βρισκεις το δικιο σου και στην λενε και απο πανω πολλες φορες....
Rainandwind μη φευγεις ... δεν ξερω τα γεγονοτα , αλλα τουλαχιστον υπαρχουν ατομα που σε εκτιμουνε εδω και θα μας λειψεις:(
Καλα βρε κοριτσια (ρεμεντυ κ θεοφανια ) πεστε ποιος ειναι ο λιγουρης να ανοιξουν κ τα δικα μας ματια , που δεν εχουμε καταλαβει τιποτα!!!
Πολύ σωστές παρατηρήσεις.
AΚΡΙΒΩΣ
..............
Είναι δυνατόν να αιγείρονται τέτοια θέματα στο ίντερνετ!!! Στο e-mail μας, δεν λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες ανεπιθύμητα mails; Δεν μας έχει τύχει πολλές φορές να ανοίγουμε μια σελίδα και να πετάγεται σε διαφορετικό ή ίδιο παράθυρο η κάθε διαφημιστική μαλακία;
Επιπλέον, όσοι είναι χρήστες για χρόνια σε φόρουμς, θα έχουν εμπειρία και από συνωμοσίες και από ίντριγκες και από κλίκες και από θεούσες και από μαλάκες και από μυξοπαρθένες και από προβληματικά μέλη κ.ο.κ
Τι κάνουμε τώρα; Ανακαλύψαμε την Αμερική και το βροντοφωνάζουμε; (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Προφανώς η πρόταση μπουρδέλο για λίγους δεν σας κάνει εντύπωση.
ανεμε
κανεις ενα λαθος
οποιος διαφωνει με την αποψη σου και σου υποδεικνυει οτι ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ, δεν βαλει εναντιον σου....
κανεις δεν σε κοροιδεψε
ειναι βαση της επικοινωνια ςκαι του διαλογου αυτη...
λες την αποψη και τα επιχειρηματα σου, λεει την δικη του και τα δικα του επιχειρηματα και ο αλλος
δεν γινεται να εχεις παντα δικιο.
καποιες φορες εχουν κι οι αλλοι
δεξου το ηρεμα και μην αντιδρας σαν να σε προσβαλαν επειδη σου υπεδειξαν την παρανοηση που εχεις κανει στα οσα ειπωθηκαν...
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Οσοι δεν ξερουν πολλα απο τεχνολογια λενε...εχουμε τα τεχνολογικα μεσα:PQuote:
εχουμε την δυναμη με τα τεχνικα μεσα που προσφερει το φορουμ να προστατεψουμε τον εαυτο μας απο γενικες παρενοχλησεις...
Οχι λοιπον δεν τα εχουμε και πας και στο Συνταγμα και μπαινεις με wifi ...ποια Ip?
Τεσπα...και οταν μιλαμε στο ιντερνετ μπορει να ειμαστε σχετικα ανωνυμοι...για οποιον δεν εχει τα τεχνολογικα μεσα...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε ασυδωτοι, φαινεται το ποιον του ανθρωπου ετσι.
(Σαν πολλά επεισόδια να έχασα για 2 24ωρα που δεν ήμουν εδώ!)
Seduction, δεν είναι τα πάντα και για όλους αυτονόητα είτε στο διαδίκτυο γενικά, είτε πιο ειδικά εδώ, μέσα στο φόρουμ!
Λογοκρισίες και φίμωτρα δεν αρμόζουν, οπότε ναι, για μένα είτε είναι η Αμερική είτε είναι η Άνω Πασχαλίτσα,
μια τέτοια ανακάλυψη βροντοφωνάζεται από όποιον την κάνει! Γιατί όχι;
Προσωπικά, πιστεύω ότι ναι, ένας ενήλικας είναι υπεύθυνος να θέτει όρια. Αυτό ΟΜΩΣ για τον χ - ψ λόγο ΔΕΝ γίνεται πάντα.
Είτε λόγω αφέλειας, είτε λόγω απειρίας, είτε καλοπροαίρετης διάθεσης, είτε ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης που μπορεί να επηρέασει την αντίληψη.
Οπότε για μένα πολύ καλώς γίνεται η συζήτηση αυτή και καλώς έχει ενημερωθεί και η διαχείριση.
Όπως είχα γράψει και τότε στο νήμα των σκέψεων, είχα λυπηθεί για την αποχώρηση της carrie.. λυπάμαι τώρα και για την αποχώρηση της Rain.
Rain, εύχομαι να είσαι καλά και να ξανασκεφτείς την απόφασή σου, να σε ξαναδιαβάσουμε εδώ :)
Ρίξτε τον στην πυρά τώρα. Μήπως να τον μαστιγώσετε πρώτα, να του βγάλετε τα δόντια ένα ένα και μετά τα νύχια;
Αν δεν κάνω λάθος, απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικους σε αυτό το φόρουμ, αλλά αυτά είναι ψιλοπράγματα, όταν ο όχλος διψάει για αίμα! Ακόμα μια εμπειρία λοιπόν από τατιανίστικη "λογική" σε φόρουμ! Οκ.
Δείτε αυτό το clip μέχρι το τέλος. Οποιος/α κατάλαβε, κατάλαβε
http://www.youtube.com/watch?v=j2pQ4npUM84
σεντακσιον, γιατί χτυπιεσαι ετσι?
τον υπερασπιζεσαι ή μου φαινεται?