Παρενόχληση στο φόρουμ.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ........................
    Ενταξει Θεοφανια εγινες σαφης,δεν ειχα ολες τις πληροφοριες....
    Κοιτα ομως παντα εμπεριεχεται ενα ρισκο οταν εμπιστευομαστε γενικα καποιους ανθρωπους ετσι δεν ειναι?Δλδ οταν δεν ειμαι καλα και εχω τεραστιο προβλημα μπορει να εμπιστευτω καποιον αλλα να μου βγει μουφα και να προσπαθησει να με εκμεταλλευτει.Αυτο που θελω να πω ρε παιδι μου ειναι οτι επειδη γραφω σε ενα φορουμ <<ψυχολογικης υποστηριξης>> δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι αγιος και οτι ολοι θα σπευσουν να συνδραμουν και να με βοηθησουν,θα υπάρξουν και καποιοι που θα μου την πουν θα μου την πεσουν και γενικα θα με αντιπαθησουν....ετσι ειναι τα πραγματα νομιζω!
    Επιπλεον αν εχω κσποιο τεραστιο ψυχολογικο προβλημα απευθυνομαι σε εναν ειδικο και οχι σε ενα φορουμ....αλλωστε αυτο εχει γραψει και ο Νικος Ντι στους ορους συμμετοχης οτι δλδ σε καμια περιπτωση το φορουμ δεν αντικαθιστα ενα ειδικο!Ειναι στην προσωπικη κριση του καθενος να διαχειριστει το προβλημα του οπως νομιζει καλλιτερα και καθε επιλογη ειναι σεβαστη....
    Για να απαντησω και στην αγαπητη Αρκτο αλλα και σε σενα Θεοφανια οσο αναφορα το θεμα του τι ειναι ψυχολογικη υποστηριξη και τι υποστηριξη η συμπαρασταση.Νομιζω οτι σωστα τοποθετηθηκατε και οι δυο μιλωντας ουσιαστικα για συμπαρασταση και υποστηριξη απο ομοιοπαθουντες,οπου κατα την γνωμη μου ειναι και ο αντικειμενικος σκοπος του φορουμ αυτου.Εχει διαφορα ομως το παραπανω απο την ψυχολογικη υποστηριξη τουλαχιστον με την επιστημονικη εννοια και θα εξηγησω.Ψυχολογικη υποστηριξη δεν μππορει να παρεχει ο καθενας παρα μονο ο ειδικος και εννοω βεβαι την μεθοδολογια και την επιστημονικη προσεγγιση προσωπικων προβληματων η διαταραχων του καθενος μας.
    Οσο για τα ορια τα μπερδεψα παραπανω και δεν βγαινει νοημα.Ηθελα απλα να πω οτι τα ορια κανονισμοι δεν νομιζω οτι τηρουνται και ιδιαιτερα λογω ελλειπους ας πουμε εποπτευσης..
    Αγαπητη Αρκτος εγω προσωπικα οταν ειχα τεραστια θεματα εκανα νομιζω την καλλιτερη επιλογη για μενα και σε καμια περιπτωση δεν αντικατεστησα τον ειδικο με το φορουμ,παρα ολα αυτα σε ενα θεμα που καιγομουνα παλι μια ειδικος(εδω στο φορουμ)με βοηθησε!!!τυχαιο??
    Μοιραστηκα τον πονο μου οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα και καποιες φορες στο παρελθον το επαιξα και ειδικος ευτυχως το ειδα και το κοψα!!!(εννοω για το ειδικος)

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Ενταξει Θεοφανια εγινες σαφης,δεν ειχα ολες τις πληροφοριες....
    Κοιτα ομως παντα εμπεριεχεται ενα ρισκο οταν εμπιστευομαστε γενικα καποιους ανθρωπους ετσι δεν ειναι?Δλδ οταν δεν ειμαι καλα και εχω τεραστιο προβλημα μπορει να εμπιστευτω καποιον αλλα να μου βγει μουφα και να προσπαθησει να με εκμεταλλευτει.

Συμφωνώ απόλυτα. Από τέτοια μπουμπούκια είναι γεμάτο το ίντερνετ, μόνο που εδώ μιλάμε για αισχρή εκμεταλευση, που μπορεί να φτάσει και στα όρια της αποπλάνησης. Αν πχ έπεφτε εσένα κάτι τέτοιο στην αντίληψη σου, τι διαφορετικό θα έκανες?

Αυτο που θελω να πω ρε παιδι μου ειναι οτι επειδη γραφω σε ενα φορουμ <<ψυχολογικης υποστηριξης>> δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι αγιος και οτι ολοι θα σπευσουν να συνδραμουν και να με βοηθησουν,θα υπάρξουν και καποιοι που θα μου την πουν θα μου την πεσουν και γενικα θα με αντιπαθησουν....ετσι ειναι τα πραγματα νομιζω!

Αυτό μη το λες σε μένα. Από πεσίματα εδώ μέσα δεν έχω παράπονο. Ευτυχώς ποτέ από κάποιο σοβαρό μέλος.

Επιπλεον αν εχω κσποιο τεραστιο ψυχολογικο προβλημα απευθυνομαι σε εναν ειδικο και οχι σε ενα φορουμ....αλλωστε αυτο εχει γραψει και ο Νικος Ντι στους ορους συμμετοχης οτι δλδ σε καμια περιπτωση το φορουμ δεν αντικαθιστα ενα ειδικο!Ειναι στην προσωπικη κριση του καθενος να διαχειριστει το προβλημα του οπως νομιζει καλλιτερα και καθε επιλογη ειναι σεβαστη....

Μόνο που δεν έχουν όλοι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψυχολογικό πρόβλημα όταν μπαίνουν εδώ μέσα. Μπορεί να έχουν περνούν από χωρισμό μέχρι πένθος και τότε ναι, (τουλάχιστον στην περίπτωση μου), μπορεί να σε βοηθήσουν μέλη ενός φόρουμ και όχι ένας ειδικός αν καταλάβεις πως δεν τον χρειάζεσαι. Και μόνο που βρίσκεις άτομα που περνούν ή πέρασαν το ίδιο και ακούς μια διαφορετική άποψη, ή ένα λόγο συμπαράστασης, τότε μιλάμε για φόρουμ αλληλουποστήριξης.

Για να απαντησω και στην αγαπητη Αρκτο αλλα και σε σενα Θεοφανια οσο αναφορα το θεμα του τι ειναι ψυχολογικη υποστηριξη και τι υποστηριξη η συμπαρασταση.Νομιζω οτι σωστα τοποθετηθηκατε και οι δυο μιλωντας ουσιαστικα για συμπαρασταση και υποστηριξη απο ομοιοπαθουντες,οπου κατα την γνωμη μου ειναι και ο αντικειμενικος σκοπος του φορουμ αυτου.Εχει διαφορα ομως το παραπανω απο την ψυχολογικη υποστηριξη τουλαχιστον με την επιστημονικη εννοια και θα εξηγησω.Ψυχολογικη υποστηριξη δεν μππορει να παρεχει ο καθενας παρα μονο ο ειδικος και εννοω βεβαι την μεθοδολογια και την επιστημονικη προσεγγιση προσωπικων προβληματων η διαταραχων του καθενος μας.

Σου απάντησα παραπανω νομίζω σε αυτό.

Οσο για τα ορια τα μπερδεψα παραπανω και δεν βγαινει νοημα.Ηθελα απλα να πω οτι τα ορια κανονισμοι δεν νομιζω οτι τηρουνται και ιδιαιτερα λογω ελλειπους ας πουμε εποπτευσης..

Σε σχέση με παλιότερα τα πάει πολυ καλά το σύστημα κατά τη γνώμη μου.

Αγαπητη Αρκτος εγω προσωπικα οταν ειχα τεραστια θεματα εκανα νομιζω την καλλιτερη επιλογη για μενα και σε καμια περιπτωση δεν αντικατεστησα τον ειδικο με το φορουμ,παρα ολα αυτα σε ενα θεμα που καιγομουνα παλι μια ειδικος(εδω στο φορουμ)με βοηθησε!!!τυχαιο??

Απ' όσο ξέρω η άρκτος έχει και γιατρό και ακολουθεί τις συμβουλές του. Αυτό που σου λέει, είναι πως σε στιγμές που έπεφτε, το φόρουμ και τα μέλη του ήταν εδώ για να της πουν μια καλή κουβέντα και να τη βοηθήσουν: αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη, αυτό σημαίνει στο φόρουμ.

Μοιραστηκα τον πονο μου οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα και καποιες φορες στο παρελθον το επαιξα και ειδικος ευτυχως το ειδα και το κοψα!!!(εννοω για το ειδικος)

Το να πούμε τη γνώμη μας σε κάποιον για κάτι που ξέρουμε δεν είναι κακό. Το κακό είναι να το παίζουμε έξυπνοι σε όλα τα θέματα μόνο και μόνο γιατί δεν έχουμε τι να κάνουμε ή ψάχνουμε την επιβεβαίωση που δεν παίρνουμε από το περιβάλλον μας.
    .................................................. ...

Senior Member
    ωχ βρε ανεμε ελεος...
    πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ!!!!
    αδικα εγραψες ατελειωτα κατεβατα πανω σε αυτο το σκεπτικο.

αυτο δεν σημαινει ομως, οτι οταν υπαρχει ενα επαναλαμβανομενο φαινομενο σαν αυτο που συζηταμε εδω, δηλαδη ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ
    πρεπει να αφηνουμε τον καθενα στην μοιρα του, ενω μπορουμε

ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
    ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΡΗ
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ

τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησεις τα παραπανω και μιλας τοσες ωρες για γιατρους και θεραπειες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Lou, από πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Τέσπα, δεν αναφερόμουν καθόλου όμως σε σένα. Μπορείς να είσαι ήσυχη. Έτσι κι αλλιώς αποφάσισα να αποχωρήσω από το φόρουμ, την απόφαση την πήρα πριν λίγο. Μία το ένα μία το άλλο πάει τελευταία, η κάρι είχε δίκιο. Τη χαιρετώ κι εκείνη και κάποια άλλα μέλη αγαπητά σε μένα. Βινς, λυπάμαι γιατί όταν μπήκα στο φόρουμ μου ήσουν τόσο συμπαθής, το αναίρεσες. Δε μου αρέσει πλέον ο χαρακτήρας που έχει πάρει το φόρουμ, υπάρχουν σίγουρα διπλοτριπλοπρόφιλα, το έχω τσεκάρει επίσης με συγκρίσεις ποστ ενός με άλλου προφίλ, και δεν υπάρχει λόγος να αναλώνομαι σε μυρίσματα νυχιών, ούτε να με προβληματίζει η συμμετοχή σε ένα φόρουμ, που στο κάτω κάτω είναι και προαιρετική. Ο κόσμος είναι μεγάλος και χωράει τα πάντα. Ευχαριστώ για την επικοινωνία και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες/ους, υγεία και χαρά.

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι??!!??!!?!?

Senior Member
    καλα ξυπνητουρια κλαιρ :Ρ

Senior Member
    rain που πας, γύρνα πίσω! ωωω!

εμένα δεν με έχουν παρενοχλήσει πάντως. νομίζω, δηλαδή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ωχ βρε ανεμε ελεος...
    πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ!!!!
    αδικα εγραψες ατελειωτα κατεβατα πανω σε αυτο το σκεπτικο.

αυτο δεν σημαινει ομως, οτι οταν υπαρχει ενα επαναλαμβανομενο φαινομενο σαν αυτο που συζηταμε εδω, δηλαδη ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ
    πρεπει να αφηνουμε τον καθενα στην μοιρα του, ενω μπορουμε

ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
    ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΡΗ
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ

τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησεις τα παραπανω και μιλας τοσες ωρες για γιατρους και θεραπειες?
    ειπα την αποψη μου και τιποτε περισσοτερο,μπορει να μην σου αρεσει η να την κοροιδευεις αλλα εξακολουθει να ειναι η αποψη μου και αυτο δεν αλλαζει,ομως ο ακυρωτικος τροπος με τον οποιο γραφεις τι εξυπηρετει?

Senior Member
    οτι ναναι βρε ανεμε....
    σου απαντω πολυ συγκεκριμενα και απαντας με αοριστολογιες.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ!
    αυτο σου ειπα και μου λες οτι σε ακυρωνω!
    εχεις αντιρρηση σε αυτο???
    αυτο λεμε τοση ωρα, κιε συ επιμενεις να επιχειρηματολογεις για το οτι υποστηριξε καποιος εδω οτι το φορουμ ειναι για θεραπειες
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

μην μεταφερεις την συζητηση αλλου

Senior Member
    Αυτο λοιπον και ειναι η αιτια που οι σεξουλαλικες παρενοχλησεις ή ακομα χειροτερα ειδεχθη σεξουαλικα εγκληματα δεν καταγγελονται. Γιατι υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση του και...κερατας και δαρμενος.

Δεν βρισκεις το δικιο σου και στην λενε και απο πανω πολλες φορες....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Rainandwind μη φευγεις ... δεν ξερω τα γεγονοτα , αλλα τουλαχιστον υπαρχουν ατομα που σε εκτιμουνε εδω και θα μας λειψεις
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Καλα βρε κοριτσια (ρεμεντυ κ θεοφανια ) πεστε ποιος ειναι ο λιγουρης να ανοιξουν κ τα δικα μας ματια , που δεν εχουμε καταλαβει τιποτα!!!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Καλα βρε κοριτσια (ρεμεντυ κ θεοφανια ) πεστε ποιος ειναι ο λιγουρης να ανοιξουν κ τα δικα μας ματια , που δεν εχουμε καταλαβει τιποτα!!!
    ας το πει μονος του κατερινακι.
    ξερει πολυ καλα ποιος ειναι

Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    κάνε τον κόπο να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις γιατί δεν λέμε όνομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οτι ναναι βρε ανεμε....
    σου απαντω πολυ συγκεκριμενα και απαντας με αοριστολογιες.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ!
    αυτο σου ειπα και μου λες οτι σε ακυρωνω!
    εχεις αντιρρηση σε αυτο???
    αυτο λεμε τοση ωρα, κιε συ επιμενεις να επιχειρηματολογεις για το οτι υποστηριξε καποιος εδω οτι το φορουμ ειναι για θεραπειες
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

μην μεταφερεις την συζητηση αλλου
    δεν ξερεις τι ειναι ακυρωση?ακυρωση ειναι η κοοροιδια,η υποτιμηση της αποψης του αλλου...αυτο ειναι <<φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης>> το ξεχασες???σεβασμος στην διαφορετικοτητα!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Γιατί δεν κάνεις κάτι απλό. Απαντάς "δεν θέλω να μου στέλνεις μηνύματα. Αν μου ξαναστείλεις θα αναφέρω το nickname σου στο forum". Kαι αν ξαναστείλει αναφέρεις το nickname στο forum. Κι αν θες και στον Nikos D (που έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τα u2u, να σβήσει το λογαριασμό, κλπ). Τι πιο απλό, αντί να αναφέρεσαι γενικά.
    Με αυτό τον τρόπο:
    α. ξεμπερδεύεις άμεσα,
    β. ενημερώνεις τους άλλους αν χρειάζεται,
    γ. δίνεις την ευκαιρία στον άλλο (μπορεί να οφείλεται σε παρεξήγηση)
    Αντίθετα με τον τρόπο που το αναφέρεις, αφήνεις να πλανάται μια άσχημη αίσθηση για όλους του άνδρες του forum (μην πω για όλους τους άνδρες γενικότερα).
    Πολύ σωστές παρατηρήσεις.

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Θα συμφωνησω με το John11 και με το Σεντακσιον ως επισης!!Νομιζω οτι και οι δυο λενε το ιδιο πραγμα οτι εχουμε την δυναμη με τα τεχνικα μεσα που προσφερει το φορουμ να προστατεψουμε τον εαυτο μας απο γενικες παρενοχλησεις...
    AΚΡΙΒΩΣ

..............

Είναι δυνατόν να αιγείρονται τέτοια θέματα στο ίντερνετ!!! Στο e-mail μας, δεν λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες ανεπιθύμητα mails; Δεν μας έχει τύχει πολλές φορές να ανοίγουμε μια σελίδα και να πετάγεται σε διαφορετικό ή ίδιο παράθυρο η κάθε διαφημιστική μαλακία;

Επιπλέον, όσοι είναι χρήστες για χρόνια σε φόρουμς, θα έχουν εμπειρία και από συνωμοσίες και από ίντριγκες και από κλίκες και από θεούσες και από μαλάκες και από μυξοπαρθένες και από προβληματικά μέλη κ.ο.κ

Τι κάνουμε τώρα; Ανακαλύψαμε την Αμερική και το βροντοφωνάζουμε; (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast