Τελικα την ανοιξα !! μια χαρα παιδι εισαι , νορμαλ ............
Printable View
Άμα δεν παίζει κάτι σοβαρό με το κορμί ή το πρόσωπο, όλα τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς στο μυαλό. Μπορεί να βγηκα εκτός θέματος αλλα η δική μου εμπειρια δυστυχώς αυτο με δίδαξε. Άμα το μυαλό υποφερει, υποφέρει και παραμελείται και το κορμί...
Λάθος Post σε λάθος Thread.To σβήνω.
Όχι ρε γαμώτο.Μόλις τώρα είδα πως έγραψε το Δελφίνι χθες και δεν μπορούσα να το δω καθώς ήμουν έξω!
Πώς θα αναπληρωθεί αυτός ο χαμένος χρόνος τώρα?Λέτε να γίνω Περαστικός στην θέση του Περαστικού????
Αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου και νομίζω πως επιβεβαίωσα την ποταπότητα που με διακατέχει!
Ρέα εσύ επιβεβαίωσες την αγιοσύνη σου με τον να επιχειρήσεις να μου ρίξεις πρώτη τον λίθο!Το αποδέχομαι!
Ρέα το έγραψα εδώ γιατί μπερδεύτηκα.Εδώ είναι το σωστό.
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...764#post606764
πόσο όμορφος !!!!
πόσο όμορφη!!!
http://s31.postimg.org/c64ufynzv/130...87882000_n.jpg
Καλη ειμαι..οχι και θεα αλλα δεν ειμαι κι αυτη που θα πεις "πωπω μια θεα"..με λιγες φακιδες και ξανθοκοκκινα μαλλια
Κάτι άσχετο:Anna Mar τελικά ξεκίνησες Τ4 για Hashimoto?
Έχει η μητέρα μου που είναι 64 ετών,αλλά της χορηγήθηκε μόνο όταν διαπιστώθηκε Υποθυρεοειδισμός και εννοείται πως τα Αnti-TPO (αντιθυρεοειδικά αντισώματα) και τα anti-TG (αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα) ήταν εντόνως θετικά.Τώρα μόνο με αυξημένη TSH δεν έχει νόημα να πάρεις χαπάκι!Επίσης με αρνητικά αντισώματα,δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί Hashimoto!
Συνήθως αυτή η νόσος,αν υπάρχει,οδηγεί σε Υποθυρεοειδισμό αλλά όχι πάντα!
Σταυρο οχι δεν μου χορηγησε τιποτα ο γιατρος αφου τα αντισωματα βγηκαν αρνητικα
Σωστά.Η επιβεβαίωση της πάθησης αυτής είναι τα αντισώματα.Αν είναι αρνητικά,δεν υπάρχει και πάθηση.
Αλλά και Θετικά να βγουν κάποια στιγμή,αν δεν υπάρχει Υποθυρεοειδισμός (μείωση Τ4),τις περισσότερες φορές δεν χορηγούν θεραπεία.
Σταυρο εγω αυτο δεν το ηξερα..οτι αν βγουν τα αντισωματα αρνητικα δεν υπαρχει παθηση..νομιζα οτι ειχα την παθηση αλλα με αρνητικα αντισωματα
Κοίταξε για να είμαι ακριβής σε αυτό που λέω,εννοώ πως δεν είναι βέβαιο πως έχεις Hashimoto,αν λείπουν τα Aντισώματα!
Είχες 3.50 την TSH με όριο το 4.20 αλλά η εικόνα του υπερήχου παρέπεμπε σε Hashimoto.
Απλά μετά από κάποιο διάστημα ξανακάνε την TSH να δεις αν έπεσε ή όχι.
Αλλά γενικώς είναι απλή πάθηση,Στο απώτερο μέλλον το πολύ πολύ να χρειαστείς Τ4,ένα χαπάκι μικρό είναι που ουσιαστικά αντικαθιστά την φυσική Τ4 όταν παρατηρηθεί Υποθυρεοειδισμός.
Να μην σε ανησυχεί καθόλου.
λαθος τοπικ
Κοίταξε όντως εδώ υπάρχει ένα μυστήριο...Εγώ εικάζω πως μόνο ο Why έστειλε στον Μακ φωτό,και όπως είδες ο Μακ έγραψε στο δημόσιο Forum πως ο Why είναι μια χαρά παιδί!
Λες να έχει στείλει και ο Μακ στον Why?Αυτό εγείρει υποψίες ιδίως αν δούμε σε λίγο διάστημα,ο Why να πλέκει το εγκώμιο του Μακ!Λες να έχουν στήσει κάνα κόλπο ο ένας να πλέκει το εγκώμιο του άλλου στο Forum για να δημιουργούν ''κλίμα ομορφιάς'' υπέρ τους??Xα χα χα!Μακ όπως καταλαβαίνεις σε κουτσομπολεύουμε λιγάκι!Αλλά εντάξει,δεν παρεξηγείσαι εσύ,δείχνεις κατανόηση!
*Η φέτα δεν ξέρω αν χαλάει στην γεύση διοτί είναι από τα λίγα τρόφιμα που δεν τρώω!Την τρώω όμως μέσα σε τυρόπιτες & λοιπά σφολιατοειδή!
Σκέτη δεν την έχω φάει ποτέ.Νομίζω πως είμαι εντελώς εντός θέματος,και παρακαλώ την διαχείριση να με επιβραβεύσει!!Πώς μας ρίχνει ποινές όταν κάνουμε ατιμίες?Έτσι λοιπόν,να μας επιβραβεύει όταν είμαστε εντός θέματος και δεν δημιουργούμε προβλήματα!!
**Remedy πως μας βλέπεις???Έχουμε στρώσει καθόλου με την Ρέα από την αρχή που γραφτήκαμε ή τα ίδια χάλια παραμένουμε???
Σταυρο ναι θα παω σε 6 μηνες ξανα στον γιατρο
Ρέα μπαναρίστηκε ο Περαστικός!Εντάξει,η διαχείριση ξηγήθηκε!Άργησε λίγο αλλά οκ.Η Remedy δικιά μας είναι,κατά βάθος!
Εγώ που έχω βγει τόσες φορές Off-Topic και δεν μου έρχεται καμία παρατήρηση,πως το εξηγείς??Χα χα!
*Έχω ετοιμάσει απάντηση στον Περαστικό για το κήρυγμα μίσους που έκανε.Περιέχει παραθέσεις μικρές σε κάθε τι που έλεγε και από κάτω απαντήσεις δικές μου.
Να το ποστάρω ή όχι?Σε ρωτάω γιατί στις παραθέσεις,θα αναγκαστείς να ξαναδιαβάσεις πάλι αυτά που έλεγε.Και ίσως να μην το θες.
Αν είναι πες μου αν θες να το ποστάρω ή όχι.
Δεν διάβασα δονείτε τα προηγούμενα σχόλια αλλά εγώ προσωπικά δε θέλω να σε καταλάβω έτσι απλά δεν θέλω να σε καταλάβω
Φιλικά
Εγώ είμαι πράσινος όταν είμαι ήρεμος όταν νευριάζω γίνομαι μπλε και κάνω τους άλλους μαύρους
@Ρέα
Έχω προλάβει και το έχω σώσει σε Word!Χα χα!
Απλά περιμένω εσένα να μου δώσεις το Οκ για να το ποστάρω.
Σε ρωτάω γιατί κάτι τέτοια μερικές φορές σε επηρεάζουν,και δεν θέλω να σε χαλάσω.
Αν δεν έχεις θέμα,να το ποστάρω!
Εξήγησε μου ακούω αν και ξέρεις προτιμώ ο καθένας να μιλάει για τον εαυτό του και ως εκεί που είναι το μπόι του τα ξέρεις αυτά παρόλο αυτά θέλω να ακούσω
οκ ..ετσι οπως το καταλαβα εγω και αν εχω λάθος ας με διορθωσει ο γουαι...
πχ.εχεις ενα ζητουμενο εσυ... δεν εχει σημασια τι ειναι..αλλα το οτι το θελεις .μπαινεις μεσα σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηρηξης και λες ..θελω αυτο ..και ολοι σου λέμε με τον τροπο μας, οτι αυτο που θελεις ειναι παραλογο και μας λες ,δεν με νοιαζει αν ακουγεται παραλογο εγω αυτο θελω και εμεις συνεχιζουμε...οχι ειναι παραλογο.
οκ δεν συμφωνουμε με αυτο που θελει ο γουαι..δεν μας ενδιεφερε ποτε η ομορφια σε αυτο το σημειο που ενδιαφερει τον γουαι... αλλα γιατι πρεπει να τον κανουμε να αισθανετε ασχημα με αυτο που θελει. ειναι δικαιωμα του δεν ενοχλει κανεναν.τα πολλα ιδια θεματα μπορει να μας ενοχλουν (καποιους) οχι αυτο που ζηταει..
σολη μου την ζωη πάντα υπήρχε καποιος που θεωρουσε τα δικα μου ζητουμενα παραλογα..και ξερω ποσο ασχημο ειναι αυτο. γιαυτο και του ζητησα δημοσια συγνωμη..δεν ξερω αν του το εκαναν αλλοι ..παντως εγω το εκανα..χωρις καν να το καταλαβαινω οτι το εκανα.
Ρέα μου στην Ελλάδα θέλει τρόπο δε θέλει κόπο μπορούσε με τρόπο να διεκδικήσει αυτό που θέλει να πει ότι θέλει να εκφραστεί να συζητήσει ότι θέλει κι αυτός προτιμάει αυτή τη βλακεία άμα είναι καλό παιδί εγώ γι αυτό τον κόντραρω τι να τον πω μετά μπορούσε να πει ένα κάρο όμορφα πράγματα κι όχι έτσι νέο παιδί τέλος πάντων ας κάνει ότι θέλει
WhyAlwaysMe, συμφωνώ μαζί σου, γούστο σου να θες, όπως ειπες μια κοπέλα άνω του μετρίου στη ζωή σου.
Αλλά, για πες μας, από τότε που ξεκίνησες όλη αυτή τη συζήτηση εδώ στο φόρουμ τι βήματα έκανες προς αυτη την κατευθυνση, δλδ στο να βρεις κοπέλα του γουστου σου?
Πλησιασες κοπέλες, πηγες σε μπαρ, καφέ, βγηκες με παρεες, μιλησες με κοπέλες στους χώρους όπου ζεις καθημερινά? Τι εκανες? Έστω να ανταλλαξες απλά κάποιες κουβεντες με κάποια/καποιες! Εκτός κι αν δεν ζεις σε πόλη οπότε τότε και μόνο σου βρισκω δικιο! Ή μήπως πλησιασες κάποια/ες και ήσουν φορτικος μαζί τους ζητωντας αμεσως σχέση κάτι που όπως ξέρεις συνήθως τις απομακρυνει.
Τι έχεις να πεις?
Όχι,είναι σκληρό το Post μου και το τροποποιώ Ρέα.
Κάποτε ήμουν άσχημος και χαζός.Τώρα πια είμαι άσχημος,χαζός και χοντρός αφού με ύψος 1.75 έχω φτάσει 109.4 κιλά και συνεχίζω ανοδική πορεία γιατί έτσι..γιατί απλά μπορώ να κάθομαι και να τρώω όλη μέρα.
Φτου..δε με ενημέρωσε έγκαιρα το καναρίνι μου και έχασα αυτά που έγραψε ο banned τώρα πια περαστικός. :(
WhyAlwaysMe μετά απο αυτή σου την πρόταση έχω καταλάβει ένα πράγμα.Εχεις μια απίστευτα άκαμπτη λογική,είσαι ξεροκέφαλος και ότι και αν σου λένε οι άλλοι δε πρόκειται να σε πείσουν να κάνεις κάτι λιγότερο απο αυτό που θέλεις πραγματικά και επιδιώκεις.Σου ζητώ πραγματικά συγνώμμη που σου είπα ότι θα μπορούσες να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο απο τα στάνταρ σου που έτσι και αλλιώς απο τις φώτο που μου είχες δείξει,είναι μια χαρά φυσιολογικά. Δε θες να συμβιβαστείς και πολύ καλά κάνεις.Τον γνωρίζω πολύ καλά αυτόν τον τρόπο σκέψης. Αυτή η άκαμπτη λογική σου μπορεί να σε οδηγήσει ή στην απόλυτη ευτυχία ή στην απόλυτη δυστυχία.Δεν υπάρχει ενδιάμεσο για σένα.Τουλάχιστον όχι τώρα στα 21 σου.
Σε αντίθεση με τα άλλα μέλη που σου πρότειναν να πας σε ψυχοθεραπευτή εγώ θα σου πω να μην πας.Γιατι πρακτικά δεν έχεις πειστεί μέσα σου ότι πρέπει να πας και θα κάνεις μια τρύπα στο νερό.Πρέπει να περάσουν τα χρόνια,να καταλάβεις τι κατάφερες να πετύχεις και τι όχι και τότε ίσως δεις ώριμα την επίσκεψη σε κάποιον ειδικό
Εγώ θα σου ευχηθώ πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου να βρεις την όμορφη που ψάχνεις και να ζήσεις ευτυχισμένος.
δεν νομίζω ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Μπορεί κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Εξάλλου το θέμα της ομορφιάς είναι υποκειμενικό.
Αλλά και πάλι αν θεωρείς ότι κάποιοι δεν σε καταλαβαίνουν τότε οι υπόλοιποι σίγουρα σε καταλαβαίνουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι αρκετό. Είναι νομίζω αδύνατο όλοι να καταλαβαίνουν όλους.
Υπάρχει πάλι και το άλλο...
Εδώ πάρα πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε τους εαυτούς μας και κάνουμε ψυχοθεραπεία γι αυτό πως θέλεις εσύ να σε καταλαβαίνουν;