Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 139 FirstFirst ... 3070787980818290130 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 2084
    Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Ρέα μπαναρίστηκε ο Περαστικός!Εντάξει,η διαχείριση ξηγήθηκε!Άργησε λίγο αλλά οκ.Η Remedy δικιά μας είναι,κατά βάθος!
    Εγώ που έχω βγει τόσες φορές Off-Topic και δεν μου έρχεται καμία παρατήρηση,πως το εξηγείς??Χα χα!

*Έχω ετοιμάσει απάντηση στον Περαστικό για το κήρυγμα μίσους που έκανε.Περιέχει παραθέσεις μικρές σε κάθε τι που έλεγε και από κάτω απαντήσεις δικές μου.
    Να το ποστάρω ή όχι?Σε ρωτάω γιατί στις παραθέσεις,θα αναγκαστείς να ξαναδιαβάσεις πάλι αυτά που έλεγε.Και ίσως να μην το θες.
    Αν είναι πες μου αν θες να το ποστάρω ή όχι.
    μπαναριστικε ο περαστικος? ..αρα μετα τις τρεις το φορουμ επιβλεπεται..αντε τρολακια ολο το πρωι μπορειτε να λυσσατε ελευθερα εδω μεσα ...τυχερουλια!!

δεν θα προλαβεις θα πρασινισουν τα μυν του τωρα ..κριμααααα!!

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν διάβασα δονείτε τα προηγούμενα σχόλια αλλά εγώ προσωπικά δε θέλω να σε καταλάβω έτσι απλά δεν θέλω να σε καταλάβω
    Φιλικά
    εγω τον καταλαβα ελις και αν θες να το συζητησουμε..θα ειμαστε και ον τοπικ

Senior Member
    @Ρέα

Έχω προλάβει και το έχω σώσει σε Word!Χα χα!
    Απλά περιμένω εσένα να μου δώσεις το Οκ για να το ποστάρω.
    Σε ρωτάω γιατί κάτι τέτοια μερικές φορές σε επηρεάζουν,και δεν θέλω να σε χαλάσω.
    Αν δεν έχεις θέμα,να το ποστάρω!

Banned
    @Ρέα

Έχω προλάβει και το έχω σώσει σε Word!Χα χα!
    Απλά περιμένω εσένα να μου δώσεις το Οκ για να το ποστάρω.
    Σε ρωτάω γιατί κάτι τέτοια μερικές φορές σε επηρεάζουν,και δεν θέλω να σε χαλάσω.
    Αν δεν έχεις θέμα,να το ποστάρω!
    εγω ειμαι οκ... αν εξαρταται απο εμενα να γραψεις οτι θελεις αλιμονο!!!!! το προβλημα μου ειναι πως θα κανουμε σπιτι τωρα που εμαθα οτι δεν σου αρεσει η φετα

Senior Member
    Εξήγησε μου ακούω αν και ξέρεις προτιμώ ο καθένας να μιλάει για τον εαυτό του και ως εκεί που είναι το μπόι του τα ξέρεις αυτά παρόλο αυτά θέλω να ακούσω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Εξήγησε μου ακούω αν και ξέρεις προτιμώ ο καθένας να μιλάει για τον εαυτό του και ως εκεί που είναι το μπόι του τα ξέρεις αυτά παρόλο αυτά θέλω να ακούσω
    οκ ..ετσι οπως το καταλαβα εγω και αν εχω λάθος ας με διορθωσει ο γουαι...
    πχ.εχεις ενα ζητουμενο εσυ... δεν εχει σημασια τι ειναι..αλλα το οτι το θελεις .μπαινεις μεσα σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηρηξης και λες ..θελω αυτο ..και ολοι σου λέμε με τον τροπο μας, οτι αυτο που θελεις ειναι παραλογο και μας λες ,δεν με νοιαζει αν ακουγεται παραλογο εγω αυτο θελω και εμεις συνεχιζουμε...οχι ειναι παραλογο.

οκ δεν συμφωνουμε με αυτο που θελει ο γουαι..δεν μας ενδιεφερε ποτε η ομορφια σε αυτο το σημειο που ενδιαφερει τον γουαι... αλλα γιατι πρεπει να τον κανουμε να αισθανετε ασχημα με αυτο που θελει. ειναι δικαιωμα του δεν ενοχλει κανεναν.τα πολλα ιδια θεματα μπορει να μας ενοχλουν (καποιους) οχι αυτο που ζηταει..

σολη μου την ζωη πάντα υπήρχε καποιος που θεωρουσε τα δικα μου ζητουμενα παραλογα..και ξερω ποσο ασχημο ειναι αυτο. γιαυτο και του ζητησα δημοσια συγνωμη..δεν ξερω αν του το εκαναν αλλοι ..παντως εγω το εκανα..χωρις καν να το καταλαβαινω οτι το εκανα.

Senior Member
    Ρέα μου στην Ελλάδα θέλει τρόπο δε θέλει κόπο μπορούσε με τρόπο να διεκδικήσει αυτό που θέλει να πει ότι θέλει να εκφραστεί να συζητήσει ότι θέλει κι αυτός προτιμάει αυτή τη βλακεία άμα είναι καλό παιδί εγώ γι αυτό τον κόντραρω τι να τον πω μετά μπορούσε να πει ένα κάρο όμορφα πράγματα κι όχι έτσι νέο παιδί τέλος πάντων ας κάνει ότι θέλει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe, συμφωνώ μαζί σου, γούστο σου να θες, όπως ειπες μια κοπέλα άνω του μετρίου στη ζωή σου.
    Αλλά, για πες μας, από τότε που ξεκίνησες όλη αυτή τη συζήτηση εδώ στο φόρουμ τι βήματα έκανες προς αυτη την κατευθυνση, δλδ στο να βρεις κοπέλα του γουστου σου?
    Πλησιασες κοπέλες, πηγες σε μπαρ, καφέ, βγηκες με παρεες, μιλησες με κοπέλες στους χώρους όπου ζεις καθημερινά? Τι εκανες? Έστω να ανταλλαξες απλά κάποιες κουβεντες με κάποια/καποιες! Εκτός κι αν δεν ζεις σε πόλη οπότε τότε και μόνο σου βρισκω δικιο! Ή μήπως πλησιασες κάποια/ες και ήσουν φορτικος μαζί τους ζητωντας αμεσως σχέση κάτι που όπως ξέρεις συνήθως τις απομακρυνει.
    Τι έχεις να πεις?
    γιάννης

Senior Member
    Όχι,είναι σκληρό το Post μου και το τροποποιώ Ρέα.

Banned
    Ρέα μου στην Ελλάδα θέλει τρόπο δε θέλει κόπο μπορούσε με τρόπο να διεκδικήσει αυτό που θέλει να πει ότι θέλει να εκφραστεί να συζητήσει ότι θέλει κι αυτός προτιμάει αυτή τη βλακεία άμα είναι καλό παιδί εγώ γι αυτό τον κόντραρω τι να τον πω μετά μπορούσε να πει ένα κάρο όμορφα πράγματα κι όχι έτσι νέο παιδί τέλος πάντων ας κάνει ότι θέλει
    τι να πω..ισως η απελπισια ίσως δεν συμφωνουν οι χαρακτηρες μας... και εγω θυμαμαι κατι τραγικα λέθη του..αλλα εγω σου απαντησα πάνω σε κατι πολυ συγκεκριμενο που συζηταμε τωρα. καταλαβαινεις τι εννοω?

Banned
    Όχι,είναι σκληρό το Post μου και το τροποποιώ Ρέα.
    ναι οπως νιωθεις φιλαρακι ;)

Banned
    Κάποτε ήμουν άσχημος και χαζός.Τώρα πια είμαι άσχημος,χαζός και χοντρός αφού με ύψος 1.75 έχω φτάσει 109.4 κιλά και συνεχίζω ανοδική πορεία γιατί έτσι..γιατί απλά μπορώ να κάθομαι και να τρώω όλη μέρα.

Banned
    Φτου..δε με ενημέρωσε έγκαιρα το καναρίνι μου και έχασα αυτά που έγραψε ο banned τώρα πια περαστικός. :(

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και θέλετε να ξέρετε και κάτι?Θα προτιμούσα να καλογερέψω ή κάνω σεξ με σκύλο,παρά σχέση με άσχημη ή μέτρια γυναίκα!
    WhyAlwaysMe μετά απο αυτή σου την πρόταση έχω καταλάβει ένα πράγμα.Εχεις μια απίστευτα άκαμπτη λογική,είσαι ξεροκέφαλος και ότι και αν σου λένε οι άλλοι δε πρόκειται να σε πείσουν να κάνεις κάτι λιγότερο απο αυτό που θέλεις πραγματικά και επιδιώκεις.Σου ζητώ πραγματικά συγνώμμη που σου είπα ότι θα μπορούσες να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο απο τα στάνταρ σου που έτσι και αλλιώς απο τις φώτο που μου είχες δείξει,είναι μια χαρά φυσιολογικά. Δε θες να συμβιβαστείς και πολύ καλά κάνεις.Τον γνωρίζω πολύ καλά αυτόν τον τρόπο σκέψης. Αυτή η άκαμπτη λογική σου μπορεί να σε οδηγήσει ή στην απόλυτη ευτυχία ή στην απόλυτη δυστυχία.Δεν υπάρχει ενδιάμεσο για σένα.Τουλάχιστον όχι τώρα στα 21 σου.
    Σε αντίθεση με τα άλλα μέλη που σου πρότειναν να πας σε ψυχοθεραπευτή εγώ θα σου πω να μην πας.Γιατι πρακτικά δεν έχεις πειστεί μέσα σου ότι πρέπει να πας και θα κάνεις μια τρύπα στο νερό.Πρέπει να περάσουν τα χρόνια,να καταλάβεις τι κατάφερες να πετύχεις και τι όχι και τότε ίσως δεις ώριμα την επίσκεψη σε κάποιον ειδικό
    Εγώ θα σου ευχηθώ πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου να βρεις την όμορφη που ψάχνεις και να ζήσεις ευτυχισμένος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνετε πως δεν ζητώ κάτι παράλογο?Και πως δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ με κάτι κατώτερο?
    Επειδή εσείς είστε ωραίοι σε εμφάνιση ή άσχημοι?Και επειδή θεωρείτε τον εαυτό σας ανώτερο ή ότι είστε μηδενικά?
    Δεν ζήτησα ούτε να ανέβω στο φεγγάρι,ούτε στο Έβερεστ!
    Δεν μίλησα για τοπ μόντελς γαμώ το κεφάλι μου!Για όμορφες μίλησα,για άνω του μετρίου!
    Αλλά που να το καταλάβετε μερικοί!
    Και θέλετε να ξέρετε και κάτι?Θα προτιμούσα να καλογερέψω ή κάνω σεξ με σκύλο,παρά σχέση με άσχημη ή μέτρια γυναίκα!
    δεν νομίζω ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Μπορεί κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Εξάλλου το θέμα της ομορφιάς είναι υποκειμενικό.
    Αλλά και πάλι αν θεωρείς ότι κάποιοι δεν σε καταλαβαίνουν τότε οι υπόλοιποι σίγουρα σε καταλαβαίνουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι αρκετό. Είναι νομίζω αδύνατο όλοι να καταλαβαίνουν όλους.
    Υπάρχει πάλι και το άλλο...
    Εδώ πάρα πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε τους εαυτούς μας και κάνουμε ψυχοθεραπεία γι αυτό πως θέλεις εσύ να σε καταλαβαίνουν;