Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 139 FirstFirst ... 2969777879808189129 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 2084
    Senior Member
    Καλη ειμαι..οχι και θεα αλλα δεν ειμαι κι αυτη που θα πεις "πωπω μια θεα"..με λιγες φακιδες και ξανθοκοκκινα μαλλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna Mar View Post
    Καλη ειμαι..οχι και θεα αλλα δεν ειμαι κι αυτη που θα πεις "πωπω μια θεα"..με λιγες φακιδες και ξανθοκοκκινα μαλλια
    Κάτι άσχετο:Anna Mar τελικά ξεκίνησες Τ4 για Hashimoto?
    Έχει η μητέρα μου που είναι 64 ετών,αλλά της χορηγήθηκε μόνο όταν διαπιστώθηκε Υποθυρεοειδισμός και εννοείται πως τα Αnti-TPO (αντιθυρεοειδικά αντισώματα) και τα anti-TG (αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα) ήταν εντόνως θετικά.Τώρα μόνο με αυξημένη TSH δεν έχει νόημα να πάρεις χαπάκι!Επίσης με αρνητικά αντισώματα,δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί Hashimoto!
    Συνήθως αυτή η νόσος,αν υπάρχει,οδηγεί σε Υποθυρεοειδισμό αλλά όχι πάντα!

Senior Member
    Σταυρο οχι δεν μου χορηγησε τιποτα ο γιατρος αφου τα αντισωματα βγηκαν αρνητικα

Senior Member
    Σωστά.Η επιβεβαίωση της πάθησης αυτής είναι τα αντισώματα.Αν είναι αρνητικά,δεν υπάρχει και πάθηση.
    Αλλά και Θετικά να βγουν κάποια στιγμή,αν δεν υπάρχει Υποθυρεοειδισμός (μείωση Τ4),τις περισσότερες φορές δεν χορηγούν θεραπεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ανταλλαξατε και φωτο?
    Μόνο με γυναίκες ο Μακ ανταλλάσει,Ρέα!!Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον!
    Με τον Why ήταν ξεχωριστή περίπτωση,απλά ήθελε επιβεβαίωση ο Why για την εμφάνισή του!Και του έστειλε φωτό του Μακ!

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Μόνο με γυναίκες ο Μακ ανταλλάσει,Ρέα!!Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον!
    Με τον Why ήταν ξεχωριστή περίπτωση,απλά ήθελε επιβεβαίωση ο Why για την εμφάνισή του!Και του έστειλε φωτό του Μακ!
    χμμμ....και πως επιβεβαιωθηκε ο γουαι βλέποντα την φωτο του μακ?.. και γιατι ο μακ στελνει φωτο μονο σε γυναικες? και γιατι μετα απο 3 μερες χαλαει η γευση της φετας? το μυστηριο περιπλεκεται...

Senior Member
    Σταυρο εγω αυτο δεν το ηξερα..οτι αν βγουν τα αντισωματα αρνητικα δεν υπαρχει παθηση..νομιζα οτι ειχα την παθηση αλλα με αρνητικα αντισωματα

Senior Member
    Κοίταξε για να είμαι ακριβής σε αυτό που λέω,εννοώ πως δεν είναι βέβαιο πως έχεις Hashimoto,αν λείπουν τα Aντισώματα!
    Είχες 3.50 την TSH με όριο το 4.20 αλλά η εικόνα του υπερήχου παρέπεμπε σε Hashimoto.
    Απλά μετά από κάποιο διάστημα ξανακάνε την TSH να δεις αν έπεσε ή όχι.
    Αλλά γενικώς είναι απλή πάθηση,Στο απώτερο μέλλον το πολύ πολύ να χρειαστείς Τ4,ένα χαπάκι μικρό είναι που ουσιαστικά αντικαθιστά την φυσική Τ4 όταν παρατηρηθεί Υποθυρεοειδισμός.
    Να μην σε ανησυχεί καθόλου.

Senior Member
    λαθος τοπικ

Senior Member
    χμμμ....και πως επιβεβαιωθηκε ο γουαι βλέποντα την φωτο του μακ?.. και γιατι ο μακ στελνει φωτο μονο σε γυναικες? και γιατι μετα απο 3 μερες χαλαει η γευση της φετας? το μυστηριο περιπλεκεται...
    Κοίταξε όντως εδώ υπάρχει ένα μυστήριο...Εγώ εικάζω πως μόνο ο Why έστειλε στον Μακ φωτό,και όπως είδες ο Μακ έγραψε στο δημόσιο Forum πως ο Why είναι μια χαρά παιδί!
    Λες να έχει στείλει και ο Μακ στον Why?Αυτό εγείρει υποψίες ιδίως αν δούμε σε λίγο διάστημα,ο Why να πλέκει το εγκώμιο του Μακ!Λες να έχουν στήσει κάνα κόλπο ο ένας να πλέκει το εγκώμιο του άλλου στο Forum για να δημιουργούν ''κλίμα ομορφιάς'' υπέρ τους??Xα χα χα!Μακ όπως καταλαβαίνεις σε κουτσομπολεύουμε λιγάκι!Αλλά εντάξει,δεν παρεξηγείσαι εσύ,δείχνεις κατανόηση!

*Η φέτα δεν ξέρω αν χαλάει στην γεύση διοτί είναι από τα λίγα τρόφιμα που δεν τρώω!Την τρώω όμως μέσα σε τυρόπιτες & λοιπά σφολιατοειδή!
    Σκέτη δεν την έχω φάει ποτέ.Νομίζω πως είμαι εντελώς εντός θέματος,και παρακαλώ την διαχείριση να με επιβραβεύσει!!Πώς μας ρίχνει ποινές όταν κάνουμε ατιμίες?Έτσι λοιπόν,να μας επιβραβεύει όταν είμαστε εντός θέματος και δεν δημιουργούμε προβλήματα!!

**Remedy πως μας βλέπεις???Έχουμε στρώσει καθόλου με την Ρέα από την αρχή που γραφτήκαμε ή τα ίδια χάλια παραμένουμε???

Senior Member
    Σταυρο ναι θα παω σε 6 μηνες ξανα στον γιατρο

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Κοίταξε όντως εδώ υπάρχει ένα μυστήριο...Εγώ εικάζω πως μόνο ο Why έστειλε στον Μακ φωτό,και όπως είδες ο Μακ έγραψε στο δημόσιο Forum πως ο Why είναι μια χαρά παιδί!
    Λες να έχει στείλει και ο Μακ στον Why?Αυτό εγείρει υποψίες ιδίως αν δούμε σε λίγο διάστημα,ο Why να πλέκει το εγκώμιο του Μακ!Λες να έχουν στήσει κάνα κόλπο ο ένας να πλέκει το εγκώμιο του άλλου στο Forum για να δημιουργούν ''κλίμα ομορφιάς'' υπέρ τους??Xα χα χα!Μακ όπως καταλαβαίνεις σε κουτσομπολεύουμε λιγάκι!Αλλά εντάξει,δεν παρεξηγείσαι εσύ,δείχνεις κατανόηση!

*Η φέτα δεν ξέρω αν χαλάει στην γεύση διοτί είναι από τα λίγα τρόφιμα που δεν τρώω!Την τρώω όμως μέσα σε τυρόπιτες & λοιπά σφολιατοειδή!
    Σκέτη δεν την έχω φάει ποτέ.Νομίζω πως είμαι εντελώς εντός θέματος,και παρακαλώ την διαχείριση να με επιβραβεύσει!!Πώς μας ρίχνει ποινές όταν κάνουμε ατιμίες?Έτσι λοιπόν,να μας επιβραβεύει όταν είμαστε εντός θέματος και δεν δημιουργούμε προβλήματα!!

**Remedy πως μας βλέπεις???Έχουμε στρώσει καθόλου με την Ρέα από την αρχή που γραφτήκαμε ή τα ίδια χάλια παραμένουμε???
    ενας παλαβος μπαινει και φτυνει μισος ολουθε απο χθες, ο αλλος εχει 6 ανοιχτα θεματα... το οφ τοπικ την ενοχλησε την ρεμ. οκ πασο!

Senior Member
    ενας παλαβος μπαινει και φτυνει μισος ολουθε απο χθες, ο αλλος εχει 6 ανοιχτα θεματα... το οφ τοπικ την ενοχλησε την ρεμ. οκ πασο!
    Ρέα μπαναρίστηκε ο Περαστικός!Εντάξει,η διαχείριση ξηγήθηκε!Άργησε λίγο αλλά οκ.Η Remedy δικιά μας είναι,κατά βάθος!
    Εγώ που έχω βγει τόσες φορές Off-Topic και δεν μου έρχεται καμία παρατήρηση,πως το εξηγείς??Χα χα!

*Έχω ετοιμάσει απάντηση στον Περαστικό για το κήρυγμα μίσους που έκανε.Περιέχει παραθέσεις μικρές σε κάθε τι που έλεγε και από κάτω απαντήσεις δικές μου.
    Να το ποστάρω ή όχι?Σε ρωτάω γιατί στις παραθέσεις,θα αναγκαστείς να ξαναδιαβάσεις πάλι αυτά που έλεγε.Και ίσως να μην το θες.
    Αν είναι πες μου αν θες να το ποστάρω ή όχι.

Senior Member
    Δεν διάβασα δονείτε τα προηγούμενα σχόλια αλλά εγώ προσωπικά δε θέλω να σε καταλάβω έτσι απλά δεν θέλω να σε καταλάβω
    Φιλικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ είμαι πράσινος όταν είμαι ήρεμος όταν νευριάζω γίνομαι μπλε και κάνω τους άλλους μαύρους
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))