Ποια αγωγή μου; Δεν παίρνω φάρμακα πλέον και είμαι μια χαρά! Είχε γίνει λάθος διάγνωση!
Printable View
Εκκρισεις θα εννοεις... Εχω μπλεξει με τετοιο περιστατικο εντος νοσοκομειου ομως.. Ενταξει δεν παθαινει κατι , ισως σου το λενε μην συμβει κανενας τραυματισμος οταν ειναι στο πλαι ξερω εγω , απο τον σωληνα αναρροφησης . Εχεις τραχειοστομια , στανταρ θα εχει παροχη οξυγονου ο ανθρωπος , δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.. δεν πνιγεται ! Το μονο βασανο ειναι που θελει καθε λιγο αναρροφηση . Μην σε τρομαζουν οι μορφασμοι του , δεν ειναι ευχαριστη η αναρροφηση (αν και ανακουφιστικη για αυτον) ποναει , μην σε τρομαζει που σου γινεται μπλε οταν βγαζεις την παροχη του οξυγονου για να κανεις την αναρροφηση , θα βγαζεις τον αναπνευστηρα θα τραβας εκκρισεις και μετα τον ξαναβαζεις , ξαναβγαζεις αναπνευστηρα ξανατραβας εκκρισεις , να του κανεις δλδ αρκετα καλη αναρροφηση οχι ενα τσουκ και τελος.. για να μην παιδευεσαι. Αν και οκ σε αυτα τα περιστατικα οι εκκρισεις ειναι ατελειωτες. Προσπαθησε να εχεις μια επικοινωνια μαζι του γενικοτερα ,οταν ποναει λιγο με την αναρροφηση να σταματας , γιατι καποια στιγμη τραυματιζονται μεσα (αν δεις λιγο αιμα στο νελατον μην φρικαρεις) . Δεν σου πνιγεται!! Καλως εκανες και το ανελαβες μετα απο αυτο το περιστατικο θα πετας δεν θα κολλας πουθενα!
Οτι θες δελφινι ρωτα με και πμ ..
'Όταν έχει φλέματα και προσπαθεί να τα βγάλει μόνος του και κάνει σαν να αναγουλιάζει και δεν μου ζητάει αναρρόφηση να τον αφήνω να τα βγάζει μόνος του ή να επεμβαίνω και εγώ με αναρρόφηση έστω και αν δεν μου ζητάει αυτός; Όταν έχει φλέματα γίνεται κόκκινος σαν παντζάρι και προσπαθεί μόνος του να τα βγάλει αλλά χθες δεν έβγαλε τίποτα απλά είχε δυσφορία έντονη και με τρόμαξε.
Δεν αναγουλιαζει απλα λογω εκκρισεων του ερχεται βηχας , αν βγαζει και μερικα απο το στομα να αναρροφας και απο εκει περιμετρικα εννοω και κατα την αναρροφηση να τον προτρεπεις να βηχει βοηθαει πολυ στα φερνει πιο ψηλα. Και θα σου κοκκινιζει και θα σου μπλαβιαζει ειναι λογικο , μην τρομαζεις.
Φανταζομαι θα του εχετε και νεφελοποιητη εκει μπορειτε να βαζετε μια αμπουλα φυσιολογικο για να υγροποιει τα φλεμματα ωστε να μην του κολλανε.
Ναι έχουμε και νεφελοποιητή..... ελπίζω να τα καταφέρω και να την κρατήσω την δουλειά.... να μαζέψω εμπειρία αν και δεν με κολλάνε ένσημα και δεν θα φαίνεται πουθενά η εμπειρία μου αλλά δεν πειράζει.... εσύ μνιμόνιο που δούλεψες και για πόσο καιρό;
Μα ηδη τα εχεις καταφερει , το οτι αγχωνεσαι ειναι λογικο δεν ειναι και ευκολα περιστατικα αυτα (ουτε και οι συνοδοι τους) και το οτι κολυμπας στα βαθια μονο καλο θα σου κανει εμπειρικα ας μην φαινεται επισημως στα ενσημα θα εισαι εσυ με αυτοπεποιθηση στην επομενη σου δουλεια.
Εχω δουλεψει 4 χρονια σε πνευμονολογικη και ενα μικρο φεγγαρακι σε παθολογικη . Περισσοτερες ερωτησεις με πμ :)
Μπραβο σου παντως που παρα τα προβληματα σου την εριξες την βουτια στα βαθια :) Ρισπεκτ δελφινι!!
Σε ευχαριστώ Μνιμόνιο, κάτι πρέπει να κάνω για την ζωή μου δεν μπορώ να κλαίγομαι όλη την ώρα! Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με αυτά που βλέπω , τι να πει δηλαδή και αυτό το παιδί, εγώ δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Είμαι χαρούμενη που τελικά μου κάνανε λάθος διάγνωση με την ψυχική ασθένεια που μου διέγνωσαν και δεν έχω τίποτα και είμαι εντελώς υγιής δεν λαμβάνω καμία φαρμακευτική αγωγή ή μάλλον είμαι στην διαδικασία διακοπής του αντιψυχωτικού που έπαιρνα , παίρνω ακόμη πολύ μικρή δόση που αν ήμουνα όντως άρρωστη με τόση δόση που παίρνω θα υποτροπίαζα. Στενοχωριέμαι όμως ακόμη που είμαι 40 χρονών και είμαι ανύπαντρη χωρίς παιδιά ενώ όλες οι φίλες μου στην ηλικία μου παντρευτήκανε. Το μόνο θέμα δηλαδή που αντιμετωπίζω είναι αυτό του γάμου. Ελπίζω να έρθει και αυτό μόνο του και να γίνουν όλα όπως τα θέλω. Πάντα έχω ελπίδα.
Τώρα όσον αφορά τον Νίκο έχω ένα άγχος και μια στενοχώρια ίσως και αδικαιολόγητη. Ελπίζω να μου φύγει εντελώς! Η αλήθεια είναι ότι έλεγα την μαμά μου να τα παρατήσω αλλά αυτή με έπεισε να συνεχίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα όσο λίγα και αν είναι, μιας και έχω πολλά έξοδα. Άρχισα και δίαιτα από 84 κιλά έγινα 75 και συνεχίζω οπότε θα χρειαστώ καινούρια ρούχα!
Το 2010 είχα μια σχέση με ένα παιδί όχι ολοκληρωμένη γιατί δεν τον ήθελα και ιδιαίτερα εγώ ενώ εκείνος προσπαθούσε ενώ ταυτόχρονα είχε γνωρίσει και μια "κοπέλα" ένα τέρας ασχήμιας δηλαδή πολύ χοντρή και πολύ άσχημη και αυτή τον ήθελε και του έκατσε σε ολοκληρωμένη σχέση από τότε αυτό το παιδί μου φέρθηκε πολύ άσχημα και μου έκλεισε το τηλέφωνο όταν τον πήρα μια φορά για να βγούμε βόλτα φιλικά και με διέγραψε από φίλη του στο φβ και με απέκλεισε. Μετά από χρόνια εγώ έκανα άλλο προφίλ στο φβ και μια φορά έψαξα να βρω τι κάνει στο φβ και είδα ότι έχει αποκλείσει και αυτό το προφίλ μου. Γιατί έχει τέτοιο μένος εναντίον μου ; Τι του έκανα; Γιατί δεν θέλει να με έχει ούτε φίλη; Τελικά παντρεύτηκε με αυτήν την χοντρέλα!
Επίσης είναι και μία άλλη φίλη μου από το σχολείο. Κάναμε πολύ παρέα όταν τελειώσαμε το σχολείο και μετά αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει να με αποφεύγει και δεν με κάλεσε ούτε και στο γάμο της (μόνη μου αυτοκαλέστηκα). Με έχει φίλη στο φβ αλλά δεν με παίρνει τηλέφωνο να μάθει νέα μου ούτε βγαίνει μαζί μου για καφέ. Έχει παντρευτεί και είναι ευτυχισμένη αλλά παιδί δεν μπορεί να κάνει. Έχει πολλές φίλες και βγαίνει μαζί τους για καφέ από ότι βλέπω στο φβ αλλά εμένα δεν με θέλει. Γιατί τι την έκανα; Μήπως φοβάται μην της κλέψω τον άντρα γιατί παλιότερα είχα κλέψει τον γκόμενο της πρώην φίλης μου , που κάναμε παρέα ένα φεγγάρι; Μια φορά που είχαμε μια κουβέντα σχετική μου είπε ότι με θεωρεί χαζή πάνω κάτω!
Επίσης είναι και μία άλλη κοπέλα από την σχολή του τει που από τότε που τελειώσαμε το τει την παίρνω τηλέφωνο να μάθω νέα της αλλά δεν με θέλει και λέει στην μαμά της δικαιολογίες για να μην μου μιλήσει στο τηλέφωνο. Το κατάλαβα και δεν την ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Αυτή δεν σήκωσε το τηλέφωνο να με πάρει καμία φορά για αυτό την διαγράφω και εγώ από φίλη.
Γιατί δεν με θέλουν για φίλη; Τι τους έκανα; Μήπως δεν με θέλει κανένας ; Έχω 2 κολλητές άλλα δεν είμαι ευχαριστημένη από την παρέα μαζί τους και λέω να τις κόψω σιγά σιγά γιατί δεν είναι και υψηλής νοημοσύνης και δεν έχουμε πολλά κοινά .
Μολις διαβασα την πρωτη προταση σου αρχισα να χειροκροτω..! Ετσι ρε δελφινι..! Πραγματικα αυτη η δουλεια , μιας και αρχισες να την εξασκεις θα σε κανει να δεις την ζωη αλλιως , θα αλλαξεις κοσμοθεωρια μεσα απο τον πονο των αλλων . Εγω δεν ειμαι γιατρος να σου πω τι ειχες .. Θεωρω οτι η μοναξια και η αδρανεια σε εκανε να αισθανεσαι ετσι , ειναι στο χερι σου να τα αλλαξεις ολα και πιστευω οτι αυτο θα γινει και χαιρομαι που δεν το εβαλες κατω και βουτηξες στην θαλασσα!
Βρηκες μια δουλιτσα με λιγα λεφτα , δεν πειραζει , περαν του οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα πια , εσυ αυτο που θα εισπραξεις εχει περισσοτερη αξια απο τα χρηματα. Εμπειρια και ξελαμπικαρισμα.. Οταν ο ανθρωπος λοιπον ξελαμπικαρει αρχιζει και αντιδρα διαφορετικα και εχει θετικα αποτελεσματα σε ολες τις εκφανσεις τις ζωης και στις σχεσεις.. εσυ τωρα εβαλες μπρος την μηχανη , δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει στο θεμα που σε απασχολει , που για εμενα κακως σε απασχολει ενας γαμος και οχι ας πουμε ενας συντροφος , ενας ανθρωπος και μετα οτι θελει ας προκυψει. Οσον αφορα τον Νικο , τον ασθενη σου ειναι λογικο να αισθανεσαι στεναχωρα ειναι και νεος ανθρωπος αν θυμαμαι καλα , κανε εσυ αυτο που πρεπει , τα πας μια χαρα απο οτι βλεπω διαβαζοντας σε.
Στο τελευταιο σου ερωτημα.. Ναι ειναι πολυ δυσκολα περιστατικα αυτα ιδιως οταν εισαι πρωταρα γι'αυτο ξανα και ξανα και ξανα ρισπεκτ!Μην το βαλεις κατω..
Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω κι εγώ δελφίνι έρχονται άνθρωποι φεύγουν κι ούτε μία εξήγηση ούτε ένα κάτι μόνο φεύγουν κι έρχονται άλλοι με λόγο κι άλλοι χωρίς αλλά πονάει όλο αυτό το σουρτα φερτα
δελφινακι
μην είσαι τόσο large με ανθρώπους
σε καμία μα καμία περίπτωση δεν θα έβγαινα με την πρώην μου είτε με είχε είτε την είχα χωρίσει
καλύτερα μόνη σου παρά με τον πρώην και την νυν
μια τυπική σχέση ναι κράτα αλλά όχι πολλά κολιτιλικια
σε έκανε μπλοκ από το φ/β γιατί να κάνεις καινούργιο προφίλ
αφού κατά βάθος ξέρεις την κατάληξη και μη μου πεις όχι
εσένα παιδεύεις όχι αυτούς εσύ χαλιέσαι όχι αυτοί... :p
το άλλο προφιλ το έκανα για δικούς μου άλλους λόγους
Ναι η σχέση με τον πρώην για να γίνει φιλική είναι πολύ πολυ δύσκολο...
Όσο για τα υπόλοιπα αν εσύ πιστεύεις ότι ήσουν σωστη όσο και να βασανίζεσαι απάντηση στα γιατί και τα πως δεν θα βρεις ... Πολλοί το κάνουν αυτο και εξαφανίζονται χωρίς να πουν έστω με πείραξε αυτο που είπες η αυτό που έκανες... Λεπτομέρειες σιγά μην ασχοληθούν!!!
Αυτο όμως που μου έκανε εντύπωση ειναι αυτο που λες :Έχω 2 κολλητές άλλα δεν είμαι ευχαριστημένη από την παρέα μαζί τους και λέω να τις κόψω σιγά σιγά γιατί δεν είναι και υψηλής νοημοσύνης και δεν έχουμε πολλά κοινά
Ξέρεις ποσο άσχημο ακούγεται? Φαντάσου να σκέφτονται και οι άλλοι εστί για σένα!!!
Τις έχεις φίλες τις λες χαζές και θες και να τις διώξεις...
Αυτο που σου κάνουν , κανείς...
Πρόσεξε δε σου κάνω επίθεση.. Απλώς μήπως ο χειρισμός σου , μάλλον το πως αντιμετωπίζεις τους άλλους εινσι κάπως λάθος? Αυτές οι " χαζές" μπορεί να καταλαβαίνουν μην τις υποτιμάς... Ούτε εσένα θα σου άρεσε αυτό ...
Άλλωστε γι αυτό και έγραψες το ποστ
Αφού δεν έχω να μάθω τίποτα από αυτές και η παρέα τους δεν είναι εποικοδομητική , μου φορτώνονται γιατί δεν μπορούν να κάνουν πράγματα μόνες όπως μια αίτηση σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ και γενικώς είναι πολύ βαρέτες στην παρέα τους και γενικώς με εκνευρίζουνε με τις βλακείες τους ; Τι να κάνω και εγώ;
Την Πέμπτη τον γύρισα τον Νίκο πλάγια και μετά από μίση ώρα σε ύπτια θέση και είχε πολλά φλέματα και εγκρίσεις και ζοριζότανε νόμιζα ότι θα μου πνιγεί και μετά χτύπησε και το μηχάνημα ότι έφραξε η αεραγωγός από φλέματα και έκανε κάτι σπαστικές κινήσεις νόμιζα ότι τον χάνω ευτυχώς αντέδρασα ψύχραιμα και ηρέμησε μετά ο άνθρωπος αλλά η ψυχή μου πήγε στην κούλουρι.
Μπράβο δελφίνι μου! Μας εμπνέεις!
Εγώ πάντως απορώ που δεν ενοχλείται κανείς από το πόσο άσχημα εκφράζεται το δελφίνι για τους συνανθρώπους της...
Δελφίνι, προφανώς αυτή η χοντρέλα δεν έχει τόση κακία μέσα της όσο εσύ...γι' αυτό μάλλον δεν σε θέλουν για φίλη και γιατί θεωρείς εαυτόν ανώτερο από τους άλλους αν κρίνω από το σχόλιο σου για την νοημοσύνη...
Κι όμως δελφίνι, όταν χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις είναι άσχημο μπορείς να πεις "υπέρβαρη" για παράδειγμα, το χοντρέλα είναι προσβλητικό...και φυσικά δεν είναι το μόνο κριτήριο η εμφάνιση, δηλαδή αν είναι καλός άνθρωπος και τον αγαπάει και του φέρεται καλά γιατί να μην την παντρευτεί; Σκέψου λίγο αντί να σε παρασύρει η ζήλεια...
Δεν με παρασύρει καμία ζήλια απλά εγώ αν ήμουνα άντρας δεν θα διάλεγα ποτέ να παντρευτώ μια τόσο άσχημη και χοντρή κοπέλα που είναι 200 κιλά και που την γνώρισα και δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο για να την προσέξεις στην προσωπικότητά της και αυτή είναι η πραγματικότητα τι δεν καταλαβαίνεις? Η κοπέλα είναι πολύ άσχημη και πολύ χοντρή! Ξέρω και άλλη κοπέλα που ήτανε χοντρούλα όταν παντρεύτηκε αλλά είχε ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και καλό χαρακτήρα και καλή προσωπικότητα αυτή όμως δεν είναι καθόλου έτσι.
Δελφίνι κάνε κονέ με τον γουάι είσαι μακράν πιο συμπαθητική δεν το συζητώ είσαι λίγο της παλιάς σχολής είναι τεκνό αυτός πάει και γυμναστήριο σκέψου το αν κι εγώ προσωπικά εγώ εσένα σε δέχομαι τον άλλο δεν τον δέχομαι αλλά σκέψου το είστε κοντά στον τρόπο έκφρασης
δελφινι ξεχνάς έναν βασικό παράγοντα μπορεί να της αρέσει πολύ το παγωτό και να το γλύφει τέλεια :p
κατά βάθος όλοι είμαστε μαζόχες όλοι μπαίνουμε σε περίεργες σχέσεις που στα μάτια των άλλων δείχνουν κάπως
ίσως αυτή η κοπέλα να του έβγαλε κάτι που έκρυβε και φοβότανε να βγάλει σ άλλες σχέσεις (bdsm dom κλπ)
οπότε καλύτερα που δεν ήσουν εσύ
και καμιά φορά ο κακός χαρακτήρας μας ελκύει περισσότερο για κάποιων λόγο που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν
Καλά εμένα δεν με ενδιαφέρει που παντρεύτηκε αυτήν αλλά γιατί δεν με θέλει για φίλη του αφού δεν είχαμε και τίποτα σοβαρό ούτε καν ολοκληρωμένη σχέση μόνο παιδαριώδη πράγματα καθώς επίσης και οι άλλες δυο κοπέλες γιατί δεν με θέλουνε.
υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια
είσαι πολύ μικρή ακόμα
αν θες την ταπεινή μου συμβουλή προχώρα μπροστά κι όταν θα σε δουν να φτιάχνεις την ζωή σου και να δημιουργείς καινούργιες φιλίες και σχέσεις τότε θα καταλάβουν το λάθος που έκαναν
δεν είναι εύκολο το ξέρω αλλά με μικρά και σταθερά βήματα καθημερινά θα φτάσεις στο μεγάλο αίμα
Σιγά να μην ενδιαφερθούν ποτέ αυτοί ...ξανά. Αλλά μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να μην με ενδιαφέρει και μένα.
Giang εντάξει δεν παίζεσαι !!!! Χα χα
Εγω επίσης να συμπληρώσω να πάψεις να νοιάζεσαι έχει δίκιο ο giang προχωρά μπροστά...
Αλλα να είσαι και λίγο πιο επιεικής με τους ανθρώπους .... Τη μια κοπέλα πχ τη συμπαθείς τη λες " χοντρούλα" ... Την άλλη που παντρεύτηκε τον τύπο χοντρή άσχημη 200 κιλά...επειδή την διάλεξε!!! Τον ψυχοσμο του ανθρώπου δεν τον κάνουν τα κιλά ούτε η ομορφιά ... Αυτο μπορεί να τον τράβηξε σε αυτήν... Η γλυκύτητα η καλοσύνη χωρίς να βγάζει κακίες και πικρόχολα σχόλια για τους γύρω της... Και οκ και το παγωτό ετσι? χα χα
Αν σέβεσαι κσι δεν προσβάλλεις τους γύρω σου θα σε σέβονται και αυτοί και θα σε θέλουν δίπλα τους !!!
Εντελώς φιλικά....
Μακαρι να ειναι οπως τα λες .. καλο για εκεινην.. Γιατι αν συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο τοτε δυστυχως κανενας δεν θα θελει εναν τετοιο ατομο κοντα του.... να το δεχτω οτι ειναι μια φαση μεχρι να δει τα πραγματα πιο καθαρα ...
Αλλα εδω εγω δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκρινενο διακρινω γενικα μια συμπεριφορα ασχημη με κακη κριτικη για ολους ... Για τις ¨χαζες¨φιλες , για την ¨χοντρη¨κλπ ... Το να βαζουμε μια ταμπελα σε ολους ειναι το πιο ευκολο πραγμα !!!!!
Η δουλεια που πρεπει να κανουμε με τον εαυτο μας και να δουμε τι πραγματικα μας φταιει ( ειναι η χοντρη , η χαζη , η ομορφη , η ασχημη η εγω?) ειναι το πιο δυσκολο απ ολα!!!!!
Νομίζω ότι πιάνεσαι από τις λέξεις και φυσικά είμαι ευγενική απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους! Δεν σημαίνει ότι είμαι κακιά επειδή βλέπω την πραγματικότητα έτσι όπως είναι. Δυστυχώς ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος και η αλήθεια καμιά φορά πονάει και κάποιος την λέει πάντα!
Αχ παιδιά κάνει κάτι μορφασμούς ώρες ώρες που νομίζω ότι θα μου πνιγεί ότι πάει τελείωσε ο άνθρωπος και κόβονται τα πόδια πολλές φορές μου συνέβη εμένα αυτό όμως.... τι να κάνω δεν ξέρω δεν μπορώ να ανταπεξέλθω λέω να παραιτηθώ