Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 96
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 96 of 102 FirstFirst ... 46869495969798 ... LastLast
Results 1,426 to 1,440 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν νομίζω ότι μιλάω άσχημα για τους συνανθρώπους και καθόλου μάλιστα απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους αν είναι ο άλλος 200 κιλά τι θα την πω αδύνατη; Δεν είναι θέμα κακίας είναι η αλήθεια!
    Κι όμως δελφίνι, όταν χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις είναι άσχημο μπορείς να πεις "υπέρβαρη" για παράδειγμα, το χοντρέλα είναι προσβλητικό...και φυσικά δεν είναι το μόνο κριτήριο η εμφάνιση, δηλαδή αν είναι καλός άνθρωπος και τον αγαπάει και του φέρεται καλά γιατί να μην την παντρευτεί; Σκέψου λίγο αντί να σε παρασύρει η ζήλεια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι όμως δελφίνι, όταν χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις είναι άσχημο μπορείς να πεις "υπέρβαρη" για παράδειγμα, το χοντρέλα είναι προσβλητικό...και φυσικά δεν είναι το μόνο κριτήριο η εμφάνιση, δηλαδή αν είναι καλός άνθρωπος και τον αγαπάει και του φέρεται καλά γιατί να μην την παντρευτεί; Σκέψου λίγο αντί να σε παρασύρει η ζήλεια...
    Δεν με παρασύρει καμία ζήλια απλά εγώ αν ήμουνα άντρας δεν θα διάλεγα ποτέ να παντρευτώ μια τόσο άσχημη και χοντρή κοπέλα που είναι 200 κιλά και που την γνώρισα και δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο για να την προσέξεις στην προσωπικότητά της και αυτή είναι η πραγματικότητα τι δεν καταλαβαίνεις? Η κοπέλα είναι πολύ άσχημη και πολύ χοντρή! Ξέρω και άλλη κοπέλα που ήτανε χοντρούλα όταν παντρεύτηκε αλλά είχε ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και καλό χαρακτήρα και καλή προσωπικότητα αυτή όμως δεν είναι καθόλου έτσι.

Senior Member
    Δελφίνι κάνε κονέ με τον γουάι είσαι μακράν πιο συμπαθητική δεν το συζητώ είσαι λίγο της παλιάς σχολής είναι τεκνό αυτός πάει και γυμναστήριο σκέψου το αν κι εγώ προσωπικά εγώ εσένα σε δέχομαι τον άλλο δεν τον δέχομαι αλλά σκέψου το είστε κοντά στον τρόπο έκφρασης
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν με παρασύρει καμία ζήλια απλά εγώ αν ήμουνα άντρας δεν θα διάλεγα ποτέ να παντρευτώ μια τόσο άσχημη και χοντρή κοπέλα που είναι 200 κιλά και που την γνώρισα και δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο για να την προσέξεις στην προσωπικότητά της και αυτή είναι η πραγματικότητα τι δεν καταλαβαίνεις? Η κοπέλα είναι πολύ άσχημη και πολύ χοντρή! Ξέρω και άλλη κοπέλα που ήτανε χοντρούλα όταν παντρεύτηκε αλλά είχε ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και καλό χαρακτήρα και καλή προσωπικότητα αυτή όμως δεν είναι καθόλου έτσι.
    δελφινι ξεχνάς έναν βασικό παράγοντα μπορεί να της αρέσει πολύ το παγωτό και να το γλύφει τέλεια :p

κατά βάθος όλοι είμαστε μαζόχες όλοι μπαίνουμε σε περίεργες σχέσεις που στα μάτια των άλλων δείχνουν κάπως
    ίσως αυτή η κοπέλα να του έβγαλε κάτι που έκρυβε και φοβότανε να βγάλει σ άλλες σχέσεις (bdsm dom κλπ)
    οπότε καλύτερα που δεν ήσουν εσύ
    και καμιά φορά ο κακός χαρακτήρας μας ελκύει περισσότερο για κάποιων λόγο που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Καλά εμένα δεν με ενδιαφέρει που παντρεύτηκε αυτήν αλλά γιατί δεν με θέλει για φίλη του αφού δεν είχαμε και τίποτα σοβαρό ούτε καν ολοκληρωμένη σχέση μόνο παιδαριώδη πράγματα καθώς επίσης και οι άλλες δυο κοπέλες γιατί δεν με θέλουνε.

Senior Member
    Καλά εμένα δεν με ενδιαφέρει που παντρεύτηκε αυτήν αλλά γιατί δεν με θέλει για φίλη του αφού δεν είχαμε και τίποτα σοβαρό ούτε καν ολοκληρωμένη σχέση μόνο παιδαριώδη πράγματα καθώς επίσης και οι άλλες δυο κοπέλες γιατί δεν με θέλουνε.
    υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια
    είσαι πολύ μικρή ακόμα
    αν θες την ταπεινή μου συμβουλή προχώρα μπροστά κι όταν θα σε δουν να φτιάχνεις την ζωή σου και να δημιουργείς καινούργιες φιλίες και σχέσεις τότε θα καταλάβουν το λάθος που έκαναν
    δεν είναι εύκολο το ξέρω αλλά με μικρά και σταθερά βήματα καθημερινά θα φτάσεις στο μεγάλο αίμα

Senior Member
    Σιγά να μην ενδιαφερθούν ποτέ αυτοί ...ξανά. Αλλά μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να μην με ενδιαφέρει και μένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    δελφινι ξεχνάς έναν βασικό παράγοντα μπορεί να της αρέσει πολύ το παγωτό και να το γλύφει τέλεια :p
    Giang εντάξει δεν παίζεσαι !!!! Χα χα

Εγω επίσης να συμπληρώσω να πάψεις να νοιάζεσαι έχει δίκιο ο giang προχωρά μπροστά...
    Αλλα να είσαι και λίγο πιο επιεικής με τους ανθρώπους .... Τη μια κοπέλα πχ τη συμπαθείς τη λες " χοντρούλα" ... Την άλλη που παντρεύτηκε τον τύπο χοντρή άσχημη 200 κιλά...επειδή την διάλεξε!!! Τον ψυχοσμο του ανθρώπου δεν τον κάνουν τα κιλά ούτε η ομορφιά ... Αυτο μπορεί να τον τράβηξε σε αυτήν... Η γλυκύτητα η καλοσύνη χωρίς να βγάζει κακίες και πικρόχολα σχόλια για τους γύρω της... Και οκ και το παγωτό ετσι? χα χα

Αν σέβεσαι κσι δεν προσβάλλεις τους γύρω σου θα σε σέβονται και αυτοί και θα σε θέλουν δίπλα τους !!!
    Εντελώς φιλικά....

Senior Member
    Σιγά να μην ενδιαφερθούν ποτέ αυτοί ...ξανά. Αλλά μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να μην με ενδιαφέρει και μένα.
    μην τους αφήνεις να σε κρατάνε πίσω στην ζωή είσαι πανέξυπνη
    κοίτα μπροστά όπισθεν έχουν μόνο τ αυτοκίνητα
    την μεγαλύτερη απογοήτευση θα την πάρουν όταν θα σε δουν να πηγαίνεις μπροστά :cool::p

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Giang εντάξει δεν παίζεσαι !!!! Χα χα

Εγω επίσης να συμπληρώσω να πάψεις να νοιάζεσαι έχει δίκιο ο giang προχωρά μπροστά...
    Αλλα να είσαι και λίγο πιο επιεικής με τους ανθρώπους .... Τη μια κοπέλα πχ τη συμπαθείς τη λες " χοντρούλα" ... Την άλλη που παντρεύτηκε τον τύπο χοντρή άσχημη 200 κιλά...επειδή την διάλεξε!!! Τον ψυχοσμο του ανθρώπου δεν τον κάνουν τα κιλά ούτε η ομορφιά ... Αυτο μπορεί να τον τράβηξε σε αυτήν... Η γλυκύτητα η καλοσύνη χωρίς να βγάζει κακίες και πικρόχολα σχόλια για τους γύρω της... Και οκ και το παγωτό ετσι? χα χα

Αν σέβεσαι κσι δεν προσβάλλεις τους γύρω σου θα σε σέβονται και αυτοί και θα σε θέλουν δίπλα τους !!!
    Εντελώς φιλικά....
    κάποιες φορές γινόμαστε πικρόχολοι γιατί δεν σεβάστηκαν την καλοσύνη μας και πάτησαν πάνω σ αυτή
    για να μας μειώσουν
    ίσως είναι σ αυτή την φάση μόλις βρει τον δρόμο της τότε θα ξαναγίνει το δελφινακι που θα κολύμπα στα νερά ανέμελο και κεφάτο

Senior Member
    Ακόμα κι έτσι να είναι δεν είναι ωραίο να μιλάς τόσο άσχημα, εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει...
    Τέλος, για σένα μπορεί να μην έχει κάτι ιδιαίτερο αλλά μπορεί να έχει για τον άντρα της...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    κάποιες φορές γινόμαστε πικρόχολοι γιατί δεν σεβάστηκαν την καλοσύνη μας και πάτησαν πάνω σ αυτή
    για να μας μειώσουν
    ίσως είναι σ αυτή την φάση μόλις βρει τον δρόμο της τότε θα ξαναγίνει το δελφινακι που θα κολύμπα στα νερά ανέμελο και κεφάτο
    Μακαρι να ειναι οπως τα λες .. καλο για εκεινην.. Γιατι αν συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο τοτε δυστυχως κανενας δεν θα θελει εναν τετοιο ατομο κοντα του.... να το δεχτω οτι ειναι μια φαση μεχρι να δει τα πραγματα πιο καθαρα ...
    Αλλα εδω εγω δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκρινενο διακρινω γενικα μια συμπεριφορα ασχημη με κακη κριτικη για ολους ... Για τις ¨χαζες¨φιλες , για την ¨χοντρη¨κλπ ... Το να βαζουμε μια ταμπελα σε ολους ειναι το πιο ευκολο πραγμα !!!!!
    Η δουλεια που πρεπει να κανουμε με τον εαυτο μας και να δουμε τι πραγματικα μας φταιει ( ειναι η χοντρη , η χαζη , η ομορφη , η ασχημη η εγω?) ειναι το πιο δυσκολο απ ολα!!!!!

Senior Member
    Τι να σας εμπνέω; Φοβάμαι πολύ γιατί είμαι και μόνη μου με το περιστατικό αυτό!
    ο φόβος είναι λογικός
    δεν έχεις και την τρελή εμπειρία το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει να σε κάνει περήφανη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ακόμα κι έτσι να είναι δεν είναι ωραίο να μιλάς τόσο άσχημα, εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει...
    Τέλος, για σένα μπορεί να μην έχει κάτι ιδιαίτερο αλλά μπορεί να έχει για τον άντρα της...
    Νομίζω ότι πιάνεσαι από τις λέξεις και φυσικά είμαι ευγενική απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους! Δεν σημαίνει ότι είμαι κακιά επειδή βλέπω την πραγματικότητα έτσι όπως είναι. Δυστυχώς ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος και η αλήθεια καμιά φορά πονάει και κάποιος την λέει πάντα!

Senior Member
    Αχ παιδιά κάνει κάτι μορφασμούς ώρες ώρες που νομίζω ότι θα μου πνιγεί ότι πάει τελείωσε ο άνθρωπος και κόβονται τα πόδια πολλές φορές μου συνέβη εμένα αυτό όμως.... τι να κάνω δεν ξέρω δεν μπορώ να ανταπεξέλθω λέω να παραιτηθώ

Page 96 of 102 FirstFirst ... 46869495969798 ... LastLast