Originally Posted by
Mara.Z
μαζι μιλαμε και χωρια συνεννοουμαστε! αλλο πραγμα οι παρεες για να βγαινεις και για χαβαλε και networking και αλλο πραγμα οι προσωπικες σχεσεις, φιλικες ή ερωτικες. Ειναι τελειως 2 διαφορετικα πραγματα.
Εγω ειπα οτι φιλες και φιλους για να μιλαω και να μοιραζομαι την αληθεια μου εχω. Παρεες πολλες δεν εχω για να βγαινω τα σ/κ. 1-2 παρεες για να βγω 1-2 φορες στο τετραμηνο ας πουμε εχω, κατι σε πιο συχνη βαση στα κυβικα μου ψαχνω και αναρωτιεμαι πως στο καλο βρισκεις τετοιες παρεες, που να εχουν και τα λεφτα και τη διαθεση και το χρονο για τετοιο lifestyle.
Oχι, λογια παρηγοριας δεν σας λεω, εχω ακουστει σκληρη αρκετες φορες. Πιστευω οτι λεω την αληθεια. Σε αυτο το θεμα του πως να συναναστρεφεστε γυναικες και να κανετε μια σχεση, το εχετε κανει οχι βουνο, Εβερεστ να φαινεται. Ενω τα πραγματα ειναι απλα. Υπαρχουν κοπελες που θελουν να ανοιξουν σπιτι και παιδια απο τα 25-30 τους και κανεις δεν τις κοιταει γιατι κοιτανε κοπελες που δεν ειναι στα μετρα τους και στα κυβικα τους. Ή κοιτανε μονο να πηδηξουν και να μην αναλαβουν ευθυνες μιας σχεσης.
Αμα δεν εχεις εμφανιση, θα κοιταξεις μια κοπελα στα μετρα σου. Δεν θα κυνηγας τις κουκλες και τις τουμπανογυμνασμενες. Αυτες εχουν ριξει ΤΟΝ ιδρωτα για να χτισουν κορμι, δεν θα καταληξουν με εναν λαπα. Και εγω υπηρξα χοντρη με 75 κιλα, και απο λογους υγειας, οχι επειδη ετρωγα το καταπετασμα, και ξερω παρα πολυ καλα τον ρατσισμο που υπαρχει. Τον εζησα στο πετσι μου. Και ναι εννοειται τωρα που τα καταφερα δεν θα γυριζα ουτε καν να κοιταξω εναν χοντρο με κοιλιτσα, πλαδαρο και καναπεδατο. Οχι γιατι μονο δεν μου αρεσει, αλλα επειδη το εκανα με πονο, επιμονη και αφιερωση καθε μερα, με πιεση προσωπικη, αντι να κατσω να κοιμηθω, να χαλαρωσω, να δω μια ταινια, να παω μια βολτα, πηγαινα γυμναστηριο και κοπανιομουν στο διαδρομο και στα προγραμματα. Και μετα τιγκα στον ιδρωτα, να γυριζω σπιτι, να πλυνω ρουχα, να μαγειρεψω κλπ.
Και οταν εγω εχω βγαλει τα ματια μου τοσα χρονια στο διαβασμα και στις σπουδες, και εχω καποιους στοχους επαγγελματικους και οικονομικους, ε ναι ρε παιδια, δεν θα γυρισω να κοιταξω τον αφραγκο, τον ανεργο, τον μαμακια, δεν θα δεχτω να με πλησιασει ο οποιος ξερει οτι εχω καποιες οικονομιες που τις εβγαλα με αιμα δουλευοντας 12ωρα και σκυβοντας το κεφαλι σε αφεντικα-τσιφλικαδες παροτι μορφωμενη για τα κοινωνικα δεδομενα...Και ξερετε γιατι? οχι γιατι ειμαι ψωνιο ή σνομπαρω τον μετριο. Με την καμια. Και εγω εχω υπαρξει μετρια, μην πω κιολας οτι εχω πιασει πατο. Σνομπαρω ομως αυτον που θελει να χρησιμοποιησει την αλλη σε σχεση σαν σκαμνακι για να ανεβει, να φανει, να εκτονωθει, να χαβαλεδιασει, να φαει τσαμπα λεφτα γιατι τα τσαμπα ειναι πιο γλυκα, δεν πονεσες για να τα βγαλεις.
Το συμπερασμα ειναι για προσωπικες σχεσεις, εγω με τα 36 μου χρονια, φιλικα σας προτεινω, να προγειωθειτε στην κοινωνια που ζειτε, ανοιξτε τα ματια σας, δειτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη (γουσταρετε να βελτιωθειτε? να γινετε καλυτεροι εμφανισιακα? εχετε στραβη μυτη? για αυτο υπαρχουν τα γυμναστηρια, οι αισθητικοι, οι πλαστικοι ακομα... Κανεις στη σημερινη εποχη δεν μπορει να λεει σαν δικαιολογια ειμαι μετριος εμφανισιακα, δεν με θελουν οι γυναικες. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ! ή δεν εχω λεφτα, δεν με θελουν οι γυναικες. Κι αν δεν εχεις λεφτα, τον εαυτο σου πως τον ζεις? και 2ον βρες μια κοπελα με μετρια οικονομικα), βαλτε το χιουμορ στη ζωη σας, το χιουμορ - οχι τη σαχλαμαρα, το χαζο γελιο και τη βλακεια!, νεα παιδια ειστε στα 25 εχετε εμπειριες να ζησετε, φουλ δραστηριοτητες να κανετε, ταξιδια, σπουδες, παρεες, μαθετε να κερδιζετε την εμπιστοσυνη και το ενδιαφερον των αλλων.
Εγω πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο παντως να βρεις γκομενο-α παρα να διχτυωθεις σε καλες παρεες. Γιατι ειναι αλλο πραγμα να διαχειριστεις ενα ατομο που εχει κοινα με σενα, και αλλο να παιζεις μπαλα με 5-10 ετεροκλητους χαρακτηρες.