Μπακούρης ετών 25! - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 42 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Results 571 to 585 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    You've got to be kidding us...
    Κι όμως, δε λέει καθόλου ψέμματα! Εγώ την πιστεύω, κι ας λέω ότι λέω για την εμφάνιση! Λέω για μένα τι θα έπρεπε να είχα.

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι αυτός ο συμφοιτητής της ήταν πανέξυπνος, στυλάτος και ότι την έφτυνε αγρίως!

Σχετικά με το φτύσιμο, ξέρω ότι ακούγεται σαν κάτι απλό και αστείο να γίνει, έλα όμως που στην πραγματικότητα είναι ΠΑΚΕΤΟ να το κάνει κάποιος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Κι όμως, δε λέει καθόλου ψέμματα! Εγώ την πιστεύω, κι ας λέω ότι λέω για την εμφάνιση! Λέω για μένα τι θα έπρεπε να είχα.

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι αυτός ο συμφοιτητής της ήταν πανέξυπνος, στυλάτος και ότι την έφτυνε αγρίως!

Σχετικά με το φτύσιμο, ξέρω ότι ακούγεται σαν κάτι απλό και αστείο να γίνει, έλα όμως που στην πραγματικότητα είναι ΠΑΚΕΤΟ να το κάνει κάποιος!
    Παρεξήγηση!! Δεν τον ήθελα ΕΠΕΙΔΗ με έφτυνε. Τον ήθελα ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ με έφτυνε. Ήταν πολύ εύστροφος, ετοιμόλογος, καλλιτεχνικός, με γνώσεις και άποψη. Καλοντυμένος (σύμφωνα με τα τότε πρότυπά μου), χιουμορίστας με πολλά ενδοαφέροντα. Κάναμε παρέα, άρχισα να τον γουστάρω, είχαμε μια περιπέτεια, τον ερωτεύτηκα σφόδρα αλλ' αυτός μετά ξαναγύρισε στην πρώην (που την περνούσα ένα κεφάλι και με περνούσε 10 κιλά). Κάποια στιγμή μου πέρασε και γίναμε πραγματικοί φίλοι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Παρεξήγηση!! Δεν τον ήθελα ΕΠΕΙΔΗ με έφτυνε. Τον ήθελα ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ με έφτυνε. Ήταν πολύ εύστροφος, ετοιμόλογος, καλλιτεχνικός, με γνώσεις και άποψη. Καλοντυμένος (σύμφωνα με τα τότε πρότυπά μου), χιουμορίστας με πολλά ενδοαφέροντα. Κάναμε παρέα, άρχισα να τον γουστάρω, είχαμε μια περιπέτεια, τον ερωτεύτηκα σφόδρα αλλ' αυτός μετά ξαναγύρισε στην πρώην (που την περνούσα ένα κεφάλι και με περνούσε 10 κιλά). Κάποια στιγμή μου πέρασε και γίναμε πραγματικοί φίλοι.
    Εκπλήσσομαι.:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Τις κοπελες αυτες που σε απερριψαν τις προσεγγισες διακριτικα και ομορφα? ή σαχλα? Οι λογοι που σε απερριψαν μπορει να ειναι απειροι, δεν ξερεις σε τι φαση ειναι η αλλη και αν εχει κεφια για γκομενοδουλειες επειδη εσυ ψαχνεσαι. Τωρα αν εσυ εστιαζεις στο οτι αυτες εμφανισιακα ειναι κατω του μετριου και εσυ μετριος αλλα σε απερριψαν, πιστευω οτι πρεπει να το ξανασκεφτεις και να επαναπροσδιορισθείς.
    Μάρα, επειδή μου διέφυγε, σου απαντάω τώρα.

Όχι! Δεν προσέγγισα σαχλά ή χυδαία! Τό'χω ξεκαθαρίσει αυτό απ'την αρχή αυτού του θέματός μου! Μ'έχουν απορρίψει και όμορφες, και μέτριες και κάτω του μετρίου για να το πω λιανά! Να το ξανασκεφτώ και να επαναπροσδιορισθώ; Τι εννοείς; Δε σε καταλαβαίνω!

γιατι απο τον τροπο που εκφραζεσαι δεν διαπιστωνω σεβασμο απεναντι στο δικαιωμα τους να σε απορριψουν. Δηλαδή ηταν υποχρεωμενες να σε πιασουν γκομενο γιατι τους τα εριξες επειδη ηταν κατω του μετριου??
    Κάνεις μεγάλο λάθος εδώ πέρα! Δεν έδειξα καμία έλλειψη σεβασμού στο δικαίωμά τους να μη με θέλουν και ούτε είπα είναι υποχρεωμένες να πάνε μαζί μου για οποιονδήποτε λόγο! Πέφτεις πολλές φορές νωρίς σε συμπεράσματα (ίσως γιατί δε με ξέρεις) και απ'αυτό μπορούν να γίνουν και παρεξηγήσεις! Εκτός αν φταίω εγώ επειδή δεν γίνομαι αρκετά αντιληπτός!

Αυτό που είπα είναι το εξής. Φυσικά και είναι δικαίωμά τους να μη με θέλουν, όπως είναι και δικαίωμά μου να απορρίψω κοπέλα που δε θέλω εγώ! Είναι επίσης το ίδιο δικαίωμά μου να κάνω και παρέα με όποιον θέλω και όχι με κάποιον ντε καλά με το ζόρι! Αυτό που είπα είναι ότι η απόρριψη που τρώω, είναι εντελώς ξινή! Ούτε καν να μου μιλήσουν, να κάνουν συζήτηση μαζί μου πριν με απορρίψουν! Ούτε στοιχειώδη ευγένεια, τίποτα σου λέω! Και για να σε προλάβω, όχι δεν της έδωσα κανένα δικαίωμα ούτε είπα κάτι ώστε να μου μιλήσει έτσι! Ούτε χυδαιολογίες ούτε τίποτα! Και όχι μόνο αυτό! Καμία γυναίκα δε με κοιτάζει καν!!!!!! Ανεπιθύμητος! Τι είπες, να παίξω ματιές σε μαγαζί με κοπέλα; Να με κοιτάζει κοπέλα σε μαγαζί; Δεν έχει γίνει ποτέ! Αόρατος είμαι! Γενική απόρριψη και απαξίωση!

Μηπως διεκριναν οτι τις ειχες σιγουρες γιατι τις υποτιμουσες?
    Όχι, καμία σχέση!

Senior Member
    Ώπα. Σε μπέρδεψα! Δεν είπα ότι τον ήθελες επειδή σε έφτυνε! Καταλαβαίνω γιατί τον ήθελες. Ήσουν κατανοητή και ξεκάθαρη! Άλλο ήθελα να πω! Επειδή απλώς ανέφερες το φτύσιμο, το σχολίασα για γενικά στο φλερτ!;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εκπλήσσομαι.:Ρ
    Εγώ απ'την άλλη δεν εκπλήσσομαι καθόλου! Αρχίζω να διαπιστώνω, ή πρέπει να έχεις κάποια απ'αυτά τα παραπάνω που λέει η φίλη imagine, όπως και αυτοπεποίθηση και τα σχετικά (όλα αυτά παρακάμπτουν την εξωτερική εμφάνιση), ή, αν δεν τα έχεις αυτά τα παραπάνω, τότε να είσαι όμορφος ώστε να τα καλύψεις όλα αυτά που υστερείς!

μαζι μιλαμε και χωρια συνεννοουμαστε! αλλο πραγμα οι παρεες για να βγαινεις και για χαβαλε και networking και αλλο πραγμα οι προσωπικες σχεσεις, φιλικες ή ερωτικες. Ειναι τελειως 2 διαφορετικα πραγματα.
    Εγω ειπα οτι φιλες και φιλους για να μιλαω και να μοιραζομαι την αληθεια μου εχω. Παρεες πολλες δεν εχω για να βγαινω τα σ/κ. 1-2 παρεες για να βγω 1-2 φορες στο τετραμηνο ας πουμε εχω, κατι σε πιο συχνη βαση στα κυβικα μου ψαχνω και αναρωτιεμαι πως στο καλο βρισκεις τετοιες παρεες, που να εχουν και τα λεφτα και τη διαθεση και το χρονο για τετοιο lifestyle.

Oχι, λογια παρηγοριας δεν σας λεω, εχω ακουστει σκληρη αρκετες φορες. Πιστευω οτι λεω την αληθεια. Σε αυτο το θεμα του πως να συναναστρεφεστε γυναικες και να κανετε μια σχεση, το εχετε κανει οχι βουνο, Εβερεστ να φαινεται. Ενω τα πραγματα ειναι απλα. Υπαρχουν κοπελες που θελουν να ανοιξουν σπιτι και παιδια απο τα 25-30 τους και κανεις δεν τις κοιταει γιατι κοιτανε κοπελες που δεν ειναι στα μετρα τους και στα κυβικα τους. Ή κοιτανε μονο να πηδηξουν και να μην αναλαβουν ευθυνες μιας σχεσης.

Αμα δεν εχεις εμφανιση, θα κοιταξεις μια κοπελα στα μετρα σου. Δεν θα κυνηγας τις κουκλες και τις τουμπανογυμνασμενες. Αυτες εχουν ριξει ΤΟΝ ιδρωτα για να χτισουν κορμι, δεν θα καταληξουν με εναν λαπα. Και εγω υπηρξα χοντρη με 75 κιλα, και απο λογους υγειας, οχι επειδη ετρωγα το καταπετασμα, και ξερω παρα πολυ καλα τον ρατσισμο που υπαρχει. Τον εζησα στο πετσι μου. Και ναι εννοειται τωρα που τα καταφερα δεν θα γυριζα ουτε καν να κοιταξω εναν χοντρο με κοιλιτσα, πλαδαρο και καναπεδατο. Οχι γιατι μονο δεν μου αρεσει, αλλα επειδη το εκανα με πονο, επιμονη και αφιερωση καθε μερα, με πιεση προσωπικη, αντι να κατσω να κοιμηθω, να χαλαρωσω, να δω μια ταινια, να παω μια βολτα, πηγαινα γυμναστηριο και κοπανιομουν στο διαδρομο και στα προγραμματα. Και μετα τιγκα στον ιδρωτα, να γυριζω σπιτι, να πλυνω ρουχα, να μαγειρεψω κλπ.
    Και οταν εγω εχω βγαλει τα ματια μου τοσα χρονια στο διαβασμα και στις σπουδες, και εχω καποιους στοχους επαγγελματικους και οικονομικους, ε ναι ρε παιδια, δεν θα γυρισω να κοιταξω τον αφραγκο, τον ανεργο, τον μαμακια, δεν θα δεχτω να με πλησιασει ο οποιος ξερει οτι εχω καποιες οικονομιες που τις εβγαλα με αιμα δουλευοντας 12ωρα και σκυβοντας το κεφαλι σε αφεντικα-τσιφλικαδες παροτι μορφωμενη για τα κοινωνικα δεδομενα...Και ξερετε γιατι? οχι γιατι ειμαι ψωνιο ή σνομπαρω τον μετριο. Με την καμια. Και εγω εχω υπαρξει μετρια, μην πω κιολας οτι εχω πιασει πατο. Σνομπαρω ομως αυτον που θελει να χρησιμοποιησει την αλλη σε σχεση σαν σκαμνακι για να ανεβει, να φανει, να εκτονωθει, να χαβαλεδιασει, να φαει τσαμπα λεφτα γιατι τα τσαμπα ειναι πιο γλυκα, δεν πονεσες για να τα βγαλεις.

Το συμπερασμα ειναι για προσωπικες σχεσεις, εγω με τα 36 μου χρονια, φιλικα σας προτεινω, να προγειωθειτε στην κοινωνια που ζειτε, ανοιξτε τα ματια σας, δειτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη (γουσταρετε να βελτιωθειτε? να γινετε καλυτεροι εμφανισιακα? εχετε στραβη μυτη? για αυτο υπαρχουν τα γυμναστηρια, οι αισθητικοι, οι πλαστικοι ακομα... Κανεις στη σημερινη εποχη δεν μπορει να λεει σαν δικαιολογια ειμαι μετριος εμφανισιακα, δεν με θελουν οι γυναικες. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ! ή δεν εχω λεφτα, δεν με θελουν οι γυναικες. Κι αν δεν εχεις λεφτα, τον εαυτο σου πως τον ζεις? και 2ον βρες μια κοπελα με μετρια οικονομικα), βαλτε το χιουμορ στη ζωη σας, το χιουμορ - οχι τη σαχλαμαρα, το χαζο γελιο και τη βλακεια!, νεα παιδια ειστε στα 25 εχετε εμπειριες να ζησετε, φουλ δραστηριοτητες να κανετε, ταξιδια, σπουδες, παρεες, μαθετε να κερδιζετε την εμπιστοσυνη και το ενδιαφερον των αλλων.

Εγω πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο παντως να βρεις γκομενο-α παρα να διχτυωθεις σε καλες παρεες. Γιατι ειναι αλλο πραγμα να διαχειριστεις ενα ατομο που εχει κοινα με σενα, και αλλο να παιζεις μπαλα με 5-10 ετεροκλητους χαρακτηρες.
    Η σκληρη αληθεια +1 απο μενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Η σκληρη αληθεια +1 απο μενα
    Ευτυχώς εγώ που σε πολλά απ'αυτά τά'χω κάνει, όπως ας πούμε στην εμφάνιση...

Senior Member
    Άγνωστες χτυπούν οι πιο περπατημένοι, άστο.
    Μακράν ότι πιο σοφό και ότι πιό αντικειμενικό!:)

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Ευτυχώς εγώ που σε πολλά απ'αυτά τά'χω κάνει, όπως ας πούμε στην εμφάνιση...
    Απο λεφτα-σπουδες τα πας καλα?

Senior Member
    Tις σπουδές να τις καταλάβω.
    Τα λεφτά τι σχέση έχουν?
    Δηλαδή αν έχει χρήματα και μπλέξει μια κοπέλα μαζί του για να καλοπερναει με αυτα , θα είναι εντάξει? Δεν θα αισθάνεται "...." με αυτή την κατάσταση?

Rolen ο,τι και να λέμε εμείς εδώ , το θέμα είναι τι κάνεις εσύ.
    Έχεις αναφέρει για την εμφάνιση σου και έχω να σου πω πως στον άντρα η εμφάνιση διαδραματίζει δευτερευοντα ή ακομα και τριτευοντα ρόλο.
    Όταν ένας άνθρωπος ειναι γεματος απο τη ζωη του, γιατι εχει ενδιαφεροντα και ασχολίες, λάμπει ολόκληρος εσωτερικά και αυτή η λάμψη αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπο.
    Έχω διαβάσει ότι όλοι κρίνουμε αυστηρά τον εαυτό μας και είμαστε κατα 30% πιο ελκυστικοί από όσο πιστευουμε.
    Όταν με το καλό αισθανθείς γεμάτος από την ζωή σου, θα έρθει και η κοπέλα σε αυτήν. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Τα λεφτά τι σχέση έχουν?
    Δηλαδή αν έχει χρήματα και μπλέξει μια κοπέλα μαζί του για να καλοπερναει με αυτα , θα είναι εντάξει? Δεν θα αισθάνεται "...." με αυτή την κατάσταση?
    πολυ σημαντικη σχεση εχουν. Γιατι αν εισαι φοιτητης πχ νοικιαζεις σπιτι, και λοιπα εξοδα, δεν εχεις λεφτα για βολτες, μπαρακια, κλαμπακια ή στην καλυτερη βγαινεις μια φορα στη χαση και στη φεξη.
    Θα μου πεις και ευλογα οτι οι απενταροι ή οι αφραγκοι δεν εχουν δικαιωμα σε μια σχεση? δεν λεω ομως κατι τετοιο. Λεω οτι το οικονομικο, αν δεν υπαρχει, σε περιοριζει στις επιλογες και μετακινησεις.

Και δεν ειπαμε να φαει τα λεφτα της κοπελας που θα βρει. Το θεμα ειναι να εχει τα δικα του λεφτα, να βρει μια κοπελα της ηλικιας του με δικα της λεφτα επισης, ή τελος παντων οσα μπορουν να διαθεσουν, για να μοιραστουν τη ζωη τους και το οραμα τους, τις εξοδους τους, ενα φαγητο στο σπιτι, μια εκδρομη, ενα σινεμα, μια βολτα. Δεν γινεται να τη βγαζεις με ενα σουβλακι και στο παγκακι ολη την ωρα...
    Ουτε να τα φτιαξει με μια κοπελα απενταρη. Και παλι ασυμφορο ειναι. Καταληγεις μαλακας οταν τα πληρωνεις ολα, κι ο αλλος δεν παιρνει πρεφα και τα βρισκει ολα ετοιμα, στρωμενα και σερβιρισμενα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Καταλαβαινω και συμφωνώ.
    Αλλά δεν κοστίζουν πολύ αυτά. Αν δουλεύουν και οι δύο ή/και έχουν (παράλληλα) σπουδες θα εχούν ελευθερο χρονο να βγαίνουν εξω 1-2 φορές τν εβδομαδα. Πόσο να κάνει το σινεμά, ο καφές και ένα φαγητό?
    Όταν Είσαι 25 (όπως ο θεματοθετης) δεν θες πολλά. Και αν υπάρχει σπίτι είναι πιο ευκολα τα πραγματα.
    Αν τα βρουν σε όλα τα αλλά θα τα βρουν και σε αυτό, δεν νομιζω να σταθεί εμπόδιο, υπάρχουν πολλες Επιλογές στις μεγάλες πόλεις και όλοι βολεύονται, ακόμη και αν δεν διαθέτουν πολλά χρήματα.

Senior Member
    Από σπουδές, έχω τελειώσει σχολή, άλλα αυτή την περίοδο δεν δουλεύω... Οικονομικά, ναι μια χαρά!

Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Τα λεφτά τι σχέση έχουν?
    Δυστυχως πολλες τα κοιτανε,θελουν καλοπεραση,λουσα κλπ.Θα μου πεις μαλακια εκανα που το ρωτησα γιατι δεν αξιζει να μπλεξει με τετοιες,οποτε το παιρνω πισω.

Page 39 of 42 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast