Μάλλον εσύ ζεις πολύ πίσω YiannisCrete, αν θεωρείς ******* μία επειδή της αρέσουν τα λεφτά......
Printable View
Μάλλον εσύ ζεις πολύ πίσω YiannisCrete, αν θεωρείς ******* μία επειδή της αρέσουν τα λεφτά......
χαχαχα... έγραψες μιλάμε γουαιτκαντλ... σαν να λέμε είμαι οπισθοδρομικός αν πω εναν ζιγκολό ζιγκολό επειδή πάει με γριές για τα φράγκα... ουδεν περαιτέρω σχόλιον...
υγ ανοιξε κανα λεξικό να διαβάσεις τι σημαίνει η λέξη που έγραψες http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80...AC%CE%BD%CE%B1
Συγκρίνεις τώρα τον ζιγκολό με τις γυναίκες που απλά τους αρέσει η απόλαυση στα πράγματα επειδή έχουν πληγωθεί;
δεν ειναι επειδη εχουν πληγωθει ειναι επειδη ειναι ετσι το ποιον τους
Μας τα 'χετε πρήξει πια εδώ μέσα όλοι με τις γυναίκες.
Οι γυναίκες εκείνο οι γυναίκες το άλλο.
Το έχω ξαναπει και θα το ξαναπω.
Αυτός που επιλέγουμε για φίλο ή γκόμενο αντανάκλαση δική μας είναι.
Απαλλαχτείτε από κομπλεξισμούς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
A στο καλο!!! Πρωτακουστο!!!!!! Στο τσατ και ζητανε ολοι μονο σεξ?????? Πεφτω απο τα συννεφα!!!!!!!!!
Για αυτο λεμε οτι σημασια εχει που κοιταζουμε!! Αν πας στη Μυκονο θα δεις οτι τα μοντελα ψαχνουν επιχειρηματιες, και θα βγαλεις το συμπερασμα οτι οοοοοολες οι γυναικες ενδιαφερονται για επιχειρηματιες, αν μπεις στο τσατ θα βρεις πολλους ανθρωπους που απλα ψαχνουν γρηγορο τροπο να πηδηξουν χωρις δεσμευσεις και θα συμπερανεις οτι ολοι οι αντρες ειναι ετσι!! Η φιλη μου που κοιταει μονο τους ψωνισμενους και κυλοφορει εκει που κυκλοφορουν και αυτοι, πιστευει οτι ολοι οι αντρες ειναι ψωνισμενοι κ.ο.κ.!!
και σε καφετερια και σε club ακομα και στον δρομο πηγα την 'επεσα', 'ομορφα' σε καποιες, ολο 'πακετο' επεφτε,εαν ειναι δυνατον,με 2 κοπελες εκατσε να βγουμε που στην πορεια εδειξε οτι ηταν πολυ λαθος...το γιατι, μαλον εψαχναν ολο το τζαμπα, γτ ειχαμε βγει 4-5 φορες για ποτο-καφε ολο εγω πληρωνα και δεν με πειραξε αυτο βεβαια, αλλα ισως δειχνει οτι μαλλον θα τα περιμενε ολα ετοιμα