Originally Posted by
Mara.Z
αλλο πραγμα λεω....
εσυ λες οτι η γυναικα φροντιζει με τα χρηματα την εμφανιση της και ο αντρας παρεχει ανετη ζωη στη γυναικα και στα παιδια που θα κανουν...δηλαδη λες οτι η γυναικα δεν δουλευει, ειναι σπιτονοικοκυρα και μαμα και ο αντρας ειναι ο λεφτας και ο κουβαλητης.
Νταξ τωρα στη σημερινη εποχη της κρισης πιστευεις οτι υπαρχουν πολλα ζευγαρια που με ενα μισθο μπορουν να τα βγαλουν περα και να μεγαλωσουν παιδια??? ρητορικο το ερωτημα!
εγω λεω καθενας να εξασφαλιζει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ εξοδα.
η γυναικα τα δικα της, και ο αντρας τα δικα του! ή αν κερναει κατι ο ενας, αλλη φορα να κερασει κατι αντιστοιχο ο αλλος.
Οχι πχ να παμε για καφε και να κερασει αυτος, και την επομενη φορα που παμε για φαγητο να μου πει σειρα σου τωρα, εγω πληρωσα τους καφεδες! αγορια του φορουμ, μου εχει τυχει αυτη η περιπτωση, την εχω ζησει - δεν λες ε αι σιχτιρ??
Για αυτο και ειπα για μοιρασμα της καθημερινοτητας πιο πανω. Μοιρασμα δεν ειναι μονο το σεξ 3-4 φορες τη βδομαδα απο μια ωρα τη φορα. Μοιρασμα ειναι και να συμμετεχω κατα 50% στα εξοδα οταν ζουμε μαζι στο ιδιο σπιτι. Μοιρασμα ειναι και να πληρωνω τα δικα μου, και δεν ριχνω τον αλλο στα λεφτα.