Πως θα θέλατε τον/την ιδανικό σύντροφο; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 88
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δεν ξερω τι να σου πω με αποστομωσες! Ομως οι αντρες ψαχνετε πολυ το σεξ και εκει εγω εχω ενσταση.
    Θα του απαντησω εγω αντι για σενα....

Εγω νομιζω οτι οι αντρες πεθαινουν μολις πεθανει η γυναικα τους εν αντιθεσει με τις γυναικες που ζουν και μονες τους πολλα χρονια χηρες

επειδη οι γυναικες εχουν αναλαβει τις περισσοτερες ευθυνες στο σπιτι...στο νοικοκυριο.....ο αντρας μπορει να φαινεται μπροστα ομως εκεινες στη πραξη εχουν τον ρολο της νοικοκυρας..να τα εχουν ολα στη τριχα....να κανακευουν...να φροντιζουν...να πλενουν...να σιδερωνουν....να μαγειρευουν...ειναι ο ρολος της μαμας....γι αυτο και σε περιπτωση που πεθανει πρωτα εκεινη π αντρας παθαινει κοκομπλοκο γιατι σκεφτεται οτι εχασε το πιο σημαντικο στηριγμα στη ζωη του...που στη πραξη τα εκανε ολα...

Ενω οι γυναικες ειναι περισσοτερο αυτονομες και στην αντιθετη περιπτωση κανουν τα ιδια ακριβως αλλα αυτη τη φορα για τον εαυτο τους......

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Μια σχετική συμβατότητα στο σεξ είναι προϋπόθεση σε ένα ζευγάρι.
    Έχω βρεθεί σε σχέση με πενιχρό σεξ, και δεν πήγε καθόλου καλά.
    Γυρνούσα σαν το λύκο και κοίταζα άλλες γυναίκες σαν λιγωμένος.
    Πρώτα το συζήτησα, και αφού δεν βρήκα περιθώρια βελτίωσης διέκοψα, προτού καταλήξω ένας άπιστος.

Δεν ηταν μονο το σεξ πενιχρο...ηταν και ολα τα αλλα στη σχεση αυτη φτωχα...
    Δεν γινεται να περνας τελεια με καποιον 23 ωρες και τη μια και μοναδικη ωρα σεξ να λες οτι ειναι κακο και πενιχρο...Η ολη φαση ηταν αρρωστημενη, αρα καλα εκανες και το εληξες.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Υπάρχουν και ολιγαρκής γυναίκες που ζητάνε τον επιούσιο άρτο και αρκούνται με τα λίγα..
    Ναι υπάρχουν. Αλλά εσύ προσωπικά δεν νιωθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου όταν μπορείς να της προσφέρεις;

Και δεν σου επιτρεπω να με λες καρδια σου εχω λογο.
    Οκ με συγχωρείς!

...Ομως οι αντρες ψαχνετε πολυ το σεξ και εκει εγω εχω ενσταση.
    Ίσως να έχεις μεγαλώσει όπως ο περισσότερος κόσμος, με τη προκατάληψη ότι το σεξ είναι κάτι κακό ή βρόμικο. Η φύση όμως έχει διαφορετική γνώμη. Μέσα από το σεξ γεννιέται ζωή, ότι πιο αγνό δηλαδή.
    Στο τραπέζι που έτρωγες πρωινό με τους γονείς σου είναι αρκετά πιθανό να έγινε και η σύλληψή σου, μέσα από όμορφο γεμάτο αγάπη παθιασμένο σεξ.

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ...εγω λεω καθενας να εξασφαλιζει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ εξοδα.
    η γυναικα τα δικα της, και ο αντρας τα δικα του! ή αν κερναει κατι ο ενας, αλλη φορα να κερασει κατι αντιστοιχο ο αλλος.
    Στο πρώτο σκέλος συμφωνώ και είναι προς τιμήν σου που δεν βλέπεις τον άνδρα σαν πορτοφόλι. Άλλωστε ζούμε σε μια μοντέρνα κοινωνία. Τώρα στο δεύτερο... τι Γερμανοί ήμαστε;
    Θα σε βγάλει κάποιος έξω, δεν θα πρέπει να αναλάβει τουλάχιστον τα έξοδα;

πες οτι η γνωριμια γινεται σε μια παρεα 10-15 ατομων, αντρες-γυναικες.
    ...Αυτο που σε τραβαει ειναι η παρουσια της κοπελας, οι τροποι της, να τη βλεπεις και να ηρεμεις/ενθουσιαζεσαι ταυτοχρονα. ...
    Κατανοητό αλλά και σωστό.
    Τι γίνετε όταν που κάποιος σε πλησιάζει σε ένα bar, ή ένα καφέ, παλεύοντας σκληρά με τη συστολή του, για να σου πει με το τρόπο του πόσο πολύ τον έχεις σαγηνεύσει. Θα τον στείλεις με κομμένα τα φτερά και ένα τεράστιο X;

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Θα του απαντησω εγω αντι για σενα....

Εγω νομιζω οτι οι αντρες πεθαινουν μολις πεθανει η γυναικα τους εν αντιθεσει με τις γυναικες που ζουν και μονες τους πολλα χρονια χηρες

επειδη οι γυναικες εχουν αναλαβει τις περισσοτερες ευθυνες...
    Εντάξει Miliva αρχίζω να νομίζω πως μισείς τους άνδρες.

Δεν ηταν μονο το σεξ πενιχρο...ηταν και ολα τα αλλα στη σχεση αυτη φτωχα...
    Δεν γινεται να περνας τελεια με καποιον 23 ωρες και τη μια και μοναδικη ωρα σεξ να λες οτι ειναι κακο και πενιχρο...Η ολη φαση ηταν αρρωστημενη, αρα καλα εκανες και το εληξες.
    Είχε και θετικά στοιχεία. Με έκανε να νιώθω ασφάλεια, ήταν ήρεμη και μαζεμένη, μου μιλούσε άνετα για τον εαυτό της, απλά δεν μπορούσαμε να ζήσουμε στιγμές μαζί, και ίσως τελικά να έχεις δίκιο.
    Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε ούτε ένα φαγητό, γιατί δεν έτρωγε καθόλου. Δεν ήταν άνθρωπος των αισθήσεων και ίσως γι'αυτό ούτε του αισθησιασμού.
    Όταν έφτασε η στιγμή να τη ρωτήσω αν ποτέ ένιωσε θερμή μαζί μου, μου απάντησε μόνο μια φορά που της διάβασα κάτι από ποίηση!

Senior Member
    Δεν εχει να κανει με σενα αυτο το να μη με λες καρδια σου και ως προς το δευτερο σκελος απλα δεν σχολιαζω γιατι το βλεπουμε διαφορετικα και δεν ειναι ωραιο αυτο που εγραψες δημοσια.

Banned
    ειναι περισσοτερο αυτονομες συμπληρωσε με τους γιατρους και τα χαπακια στο τσεπακι γιατι τις διακρινει μια ητοπαθεια και ενα πρεπει ενω οι αντρες αρνουνται να τα παρατησουν και γι αυτο εξαρτουνται απο αυτες

οσο για το σεξ ο καλος αντρας ειναι αυτος που κανει το χαζο και τον διαφορετικο περιμενοντας να γυρισει ο τροχος και να ερθουν ολα τουμπα.

Miliva21
    Guest
    [QUOTE=aggelosstr;690238]

Εντάξει Miliva αρχίζω να νομίζω πως μισείς τους άνδρες.

Οχι λαθος αρχιζεις να νομιζεις

Senior Member
    Παντως εγω ακομα δεν καταλαβα πως γινεται οι αντρες να αγαπανε τις γυναικες και να τις απατουν με το προσχημα οτι δεν τους κανουν σεξ, πανω απο ολα το σεξ και απο την αγαπη ε; Αλλα τοτε για τι αγαπη μιλαμε;

Senior Member
    Ρε σεις...γραψανε εκει περα δυο αντρες να εχει ωραιο κωλο και μιλησανε για συμβατοτητα στο σεξ και τους πηρατε απο τα μουτρα, χαχαχαχα
    Εγω νομιζω πως αυτη η παρεξηγηση εχει να κανει με την διαφορετικη οπτικη που εχουν τα δυο φυλα πανω στο ιδιο πραγμα, γιατι νομιζω οτι τα ιδια ζητανε πανω κατω ολοι οι ανθρωποι καταβαθος: συντροφικοτητα, επικοινωνια, ενδιαφερον, εκτιμηση, κατανοηση, στηριξη, να περνανε ομορφα,να μοιραζονται κοινες αξιες και ονειρα κλπ κλπ...το να εκφραζεται ομως αυτη η συντροφικοτητα για καποιον σε εναν βαθμο (μικροτερο η μεγαλυτερο, αναλογα τον ανθρωπο) μεσα απο την σωματικη εγγυτητα και επιθυμια δεν ειναι κακο.
    Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να εκφραστει και να καλλιεργηθει ο, τι αισθανεσαι σε μια σχεση, και η σωματικη επαφη ειναι ενας τετοιος τροπος. Τυχαινει οι αντρες να το λαμβανουν το μηνυμα πιο καθαρα σωματικα. Τι να κανουμε και που ειναι το κακο;
    Αλλωστε τι να το κανει ο αλλος αμα λεω οτι τον αγαπαω αλλα η δεν του καθομαι η του καθομαι σαν χαρη ξερω γω; Λολ...πως θα του το εκφρασεις σαν γυναικα αυτο; Γιατι να τον φροντισει και να του μαγειρεψει και να τον στηριξει και τετοια το ειπε ηδη καποιο μελος, το κανει και η μαμα του. Τι μπορεις να κανεις σαν γυναικα για να ξερει οτι τον θελεις που δεν μπορει να κανει η μαμα του; -__-
    Επισης γενικα η σωματικη επαφη ειναι απο τους πρωτους και κυριους τροπους εκφρασης εγγυτητας και φροντιδας, μη ξεχναμε ολοι απο ενα βυζι κρεμομαστε μολις γεννηθουμε που λεει ο λογος. Φανταστειτε εναν ανθρωπο που δεν τον αγκαλιασε ποτε κανεις απο μωρο. Δεν ειναι σκληρο; Θα τον λεγατε ρηχο αμα δεν του εφτανε η πνευματικη στηριξη; Που το ενα χωρις το αλλο κακα τα ψεμματα, σπανια παει...δεν μπορεις να αισθανεσαι πραγματα για καποιον και να μην θες να τον ακουμπησεις.
    Επισης αμα ο αντρας θελει στηριξη και κατανοηση λεμε θελει μαμακα...εμεις οταν λεμε οτι θελουμε στηριξη και κατανοηση ομως θελουμε αντρα, οχι μπαμπακα, ε; :P
    Ακομα και για προικοθηρικα στερεοτυπα αμα μιλησουμε, ποιος μας εδινε τα πρωτα σας χαρτζιλικια και λεφτα; Θα μαντεψω πως επροκειτο για μπαμπα :P
    Τετοιου ειδους κριτικη μπορει να παει αμφιδρομα δηλαδη...γιατι εχω ας πουμε πιασει τον εαυτο μου να στηριζεται σε αντρα με τροπο σχεδον κηδεμονικο, και ειναι οντως μαλακια και πλεον το αποφευγω οσο περισσοτερο γινεται. Και ουτε να πληρωσει κανεις δεχομαι τιποτα ευκολα και πληρωνω εγω και δωρα κανω ετσι απο μερακι αμα θελω.

Οσο για το κομματι με τα εμφανισιακα κριτηρια που οντως ειναι το πρωτο πραγμα που μπορει να σκεφτει ενας αντρας και που το βρηκα κι εγω διασκεδαστικο το ποσο εκτεταμενη αναφορα υπηρξε στις αντρικες απαντησεις, εχω επισης μια θεωρια.
    Δεν πιστευω οτι ο χαρακτηρας, η προσωπικοτητα και το τι αποπνεει μια γυναικα ειναι σε δευτερη μοιρα για τους περισσοτερους αντρες, καθε αλλο, ειναι εξισου σημαντικο. Απλα πιστευω πως οι αντρες δεν εχουν την ενσυναισθηση, το ενστικτο και την ιδια συναισθηματικη οξυδερκεια με τις γυναικες ωστε να ξεχωρισουν συνειδητα το τι νιωθουν και να αναλυσουν τα αιτια πισω απο το καθετι που νιωθουν. Να το πω απλα, ειναι ντουβλουκια στο να ξεχωρισουν το το εστι εμφανιση και τι εστι προσωπικοτητα, τα φανταζονται πιο πολυ σαν δοχειο-περιεχομενο αλλα δεν ειναι ετσι. Οποτε αμα καποια γυναικα τους αποπνεει κατι το ομορφο σαν προσωπικοτητα, δεν αναγνωριζουν παντα ευκολα οτι προκειται για αυτο, απλα βλεπουν μια ομορφη γυναικα που τους καυλωνει. Κυριολεκτικα εχω παραδειγματα στο μυαλο μου απο κανα δυο γυναικες που δεν τις λες ομορφες, αλλα που οποιος ειναι διπλα τους τις θεωρει αντικειμενικα ομορφες. Λες και το να εισαι ευγενικη η κουλ σου ομορφαινει ξερω γω το κωλο λολ. Ειναι υπερβολικο οπως το λεω αλλα πιστευω οτι σε ενα βαθμο ισχυει. Και δεν πιστευω οτι πχ το μελος που μας εγραψε εκθεση ιδεων για το πως θελει την εμφανιση της γυναικας θα ηταν οκ με μια γυναικα που εχει αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα ειναι ψυχρη, βαρετη η τελειως χαζουλα. Και πιστευω πως χαλαρα θα ερωτευοταν πολυ καποια με διαφορετικα χαρακτηριστικα που θα τον εκανε ωστοσο να αισθανεται οσα περιεγραψα παραπανω. Δεν ξερω αν κανω λαθος ας με διορθωσει.

Α και για να μη λεμε οι γυναικες για ρηχοτητες εγω απλα θα ριξω δυο χαρακτηριστικα στο τραπεζι χωρις να πω κατι παραπανω: υψος, μηκος. Λολ.
    Ωραια η καλη καρδια αλλα ας σκεφτουμε μεχρι ποιο σημειο θα υποχωρουσαμε σε αυτα η καθεμια προσωπικα. Προσωπικα πχ για το πρωτο δε σκαω αλλα ξερω οτι ειναι κοινο θεματακι..εγω εχει τυχει να απορριψω καποιον για τον δευτερο λογο.

Επισης ωραια τα συναισθηματα αλλα αμα δεν μπορουν να εκφραστουν με υγιη σεξουαλικη ζωη θα ηταν και για εμενα προβλημα. Δεν θα ηθελα να με θελει καποιος μονο για τη καλη μου τη καρδια και επειδη κανω καλο παστιτσιο. Η σεξουαλικη χημεια και υγεια ειναι υγεια στη σχεση γενικα.

Senior Member
    Ναι αγάπη μου έτσι είναι τα πράγματα χαρακτήρα θέλουμε αλλά δεν είμαστε σαν εσάς που τα ξεχωρίζετε εμείς το βλέπουμε όλο το θέμα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δηλαδη για να καταλαβω, ο μονος τροπος για να καταλαβει ο αλλος αν τον θελεις ειναι το σεξ; Γιατι εγω ξερω οι αντρες κανουν και one night stand, και δεν τους ενδιαφερει να τους θελει η κοπελα! Ουτε ισχυει πως εκφραζονται συναισθηματικα αν εννοουσες αυτο μεσα απο τη σωματικη επαφη, πολυ απλα γιατι βλεπουν τις γυναικες οι περισσοτεροι ως ενα σκευος ηδονης, και οχι ως ενα ατομο με προσωπικοτητα το οποιο ερωτευονται, και οι ιδιοι το παραδεχονται, δεν κανουν σχεση και θελουν μονο να περνανε καλα, η αμα κανουν σχεση την κανουν μονο για το σεξ!

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα με Ναταλία.
    Το σεξ είναι βασικότατο στοιχείο της σχέσης και είναι υποκριτικό εμείς οι γυναίκες να λέμε πως δεν μας νοιάζει.
    Έχω παρατηρήσει το εξής : Σχέση με καλό σεξ που υστερεί στα υπόλοιπα, δεν θα κρατήσει για πάντα βεβαίως αλλά μπορεί να κρατήσει πολύ ειδικά σε μικρές ηλικίες. Σχέση χωρίς καλό σεξ είναι δεδομένο πως θα είναι ιδιαιτέρως σύντομη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Έχω παρατηρήσει το εξής : Σχέση με καλό σεξ που υστερεί στα υπόλοιπα, δεν θα κρατήσει για πάντα βεβαίως αλλά μπορεί να κρατήσει πολύ ειδικά σε μικρές ηλικίες. Σχέση χωρίς καλό σεξ είναι δεδομένο πως θα είναι ιδιαιτέρως σύντομη.
    Στις μικρες ηλικιες αυτο συμβαινει επειδη ψαχνουν, ψαχνονται, συλλεγουν εμπειριες, πειραματιζονται, δοκιμαζουν κλπ. Εχουν σχολειο, πανεπιστημιο, υποχρεωσεις διαβασματος, μενουν με γονεις οποτε που χρονος να γνωρισεις τον αλλο ουσιαστικα?

Απο μια ηλικια και μετα, θες ηρεμια και να περνας ομορφα. Μενεις μονος σου, στο δικο σου σπιτι, εχεις ενα συντροφο, βαζεις τη ζωη και τις προτεραιοτητες σου σε αλλη σειρα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    εξυπνος, καλοψυχος, ωραιος για τα δικα μου γουστα, αισθησιακος, ευγενικος, οπωσδηποτε ηρεμος και υπομονετικος γιατι δεν αντεχω τις εντασεις με τπτ, η σχεση μας να με κανει να βγαζω τον καλυτερο εαυτο μου .

αλλο πραγμα λεω....

εσυ λες οτι η γυναικα φροντιζει με τα χρηματα την εμφανιση της και ο αντρας παρεχει ανετη ζωη στη γυναικα και στα παιδια που θα κανουν...δηλαδη λες οτι η γυναικα δεν δουλευει, ειναι σπιτονοικοκυρα και μαμα και ο αντρας ειναι ο λεφτας και ο κουβαλητης.
    Νταξ τωρα στη σημερινη εποχη της κρισης πιστευεις οτι υπαρχουν πολλα ζευγαρια που με ενα μισθο μπορουν να τα βγαλουν περα και να μεγαλωσουν παιδια??? ρητορικο το ερωτημα!

εγω λεω καθενας να εξασφαλιζει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ εξοδα.
    η γυναικα τα δικα της, και ο αντρας τα δικα του! ή αν κερναει κατι ο ενας, αλλη φορα να κερασει κατι αντιστοιχο ο αλλος.
    Οχι πχ να παμε για καφε και να κερασει αυτος, και την επομενη φορα που παμε για φαγητο να μου πει σειρα σου τωρα, εγω πληρωσα τους καφεδες! αγορια του φορουμ, μου εχει τυχει αυτη η περιπτωση, την εχω ζησει - δεν λες ε αι σιχτιρ??
    Για αυτο και ειπα για μοιρασμα της καθημερινοτητας πιο πανω. Μοιρασμα δεν ειναι μονο το σεξ 3-4 φορες τη βδομαδα απο μια ωρα τη φορα. Μοιρασμα ειναι και να συμμετεχω κατα 50% στα εξοδα οταν ζουμε μαζι στο ιδιο σπιτι. Μοιρασμα ειναι και να πληρωνω τα δικα μου, και δεν ριχνω τον αλλο στα λεφτα.
    Χαχαχαχα ωραίος ο τύπος..κερασα πασατεμπο..κερνάς αστακομακαρονάδα..

Η εξωτερική εμφάνιση είναι αυτή που θα μας τραβήξει σε μια γυναίκα..δεν υπάρχει στάνταρ κριτήριο..κάθε ένας έχει τα γούστα του..από εκεί και πέρα πρέπει να έχει και χαρακτήρα..κάπου λέτε ότι οι άντρες κοιτάνε το σεξ κτλπ..αν το κοιτουσαν μόνο οι άντρες θα κάνανε ουαν ναητ σταντ μεταξύ μας..και οι γυναίκες κοιτάνε την εμφάνιση.. αποδεδειγμένα..εκτός αν γνωρίζονται φιλικά πρώτα και μετά έρθει το ερωτικό..κάποιος με ρώτησε αν θα ένιωθα όμορφα να μπορώ να προσφέρω..το κάνω με μεγάλη μου χαρα..όπως το έκανε και η δικιά μου όταν είχα μείνει άνεργος..της το ανταπέδωσα κατά πάρα πάρα πολύ..αλλά δεν είναι το παν τα χρήματα σε μια σχέση..ξέρω ζευγάρι που έχουν τα απαραίτητα και μπορεί να έρθει μήνας και να μην τα έχουν..αλλά είναι τρισευτυχισμενοι γιατί αγαπάνε ο ένας τον άλλον..
    Last edited by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα; 05-09-2017 at 11:19.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast