Results 31 to 45 of 88
-
02-09-2017, 23:58 #31
- 03-09-2017, 01:29 #32
καλυτερες εξωτερικα ισως γιατι απο τη πολυ διανοηση αν ξεχαστεις στο τελος θα εισαι ετοιμος για το πατριαρχειο.
03-09-2017, 01:50 #33
Γιατί γλυκιά μου να παρεξηγηθώ;
Παραπονιούνται για τους άνδρες που τους ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, οι γυναίκες που δεν την διαθέτουν.
Ναι με ενδιαφέρει το σεξ. Αλλά και συ δικαιούσε να το θεωρείς ασήμαντο. Σε αυτή τη περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί αν το ταίρι σου κάνει σεξ η όχι με άλλες γυναίκες.
Όσο για τη φαντασία, δεν κρίνετε στα κριτήρια ενός νήματος, αλλά μόνο μέσα σε μια σχέση. Και πίστεψέ με είναι το δυνατό μου χαρτί. Θα ήταν αστείο ακόμα και να σκεφτόσουν να με ανταγωνιστείς σε αυτό.
03-09-2017, 02:13 #34Miliva21GuestΔεν χρειαζεται να σε ανταγωνιστω σε τπτ......απλως επιβεβαιωσες το στερεοτυπο που ισχυριζεται οτι οι αντρες θελουν μια θεογκομενα καλη στο κρεβατι που να μη τους πρηζει....
Και το σχολιαζω αυτο επδ θελω να συγκρινω ποσο επιφανειακοι ειστε στα κριτηρια που θετετε....σε αντιθεση με μας.....που τα στοιχεια χαρακτηρα τα εχετε σε τελευταια μοιρα
Γ αυτο που λες οτι παραπονιουνται οτι οι αντρες κοιτανε την εμφανιση μονο οι γυναικες που δε τη διαθετουν...μπορει και να εχεις δικιο ...αλλα εγω δν το πηγαινα εκει....και δεν εχω καμια μα καμια απολυτως τετοια αναγκη να πω κτ τετοιο ......ομως δν θα ηθελα καποιος να με επιλεξει με κριτηριο την εμφανιση μου αλλα αυτο που ειμαι...αν και τωρα που το ξανα σκεφτομαι αναλογα με τα κριτηρια ομορφιας που εχεις θεσει εσυ για να εγκρινεις μια γυναικα εμενα μπορει να με εβλεπες και ασχημη γτ ουτε καρε μαλλι εχω...ουτε σαρκωδη χειλη και ανασηκωμενη μυτη....χαχαχαχαχαχα
03-09-2017, 03:53 #35
χωρις να θελω να συμμετασχω στην αντιπαραθεση σας ως αντρας συμφωνω εν μερει μαζι σου . αλλα οσον αφορα τα κριτιρια και σεις οι γυναικες πολλες φορες ειστε επιφανειακες ... πχ πολυ μεγαλο ρολο για σας παιζει το χρημα γενικα μιλωντας . δεν ειναι κ το καλυτερο κριτηριο ...
03-09-2017, 03:56 #36
03-09-2017, 08:16 #37
Μιλιβα πες τα!!!!!!!!!! Μαζι σου!!!!!!!! Οι περισσοτεροι αντρες βλεπουν τις γυναικες πιο πολυ ως ενα αντικειμενο παρα ως κατι που αξιζει!!!!!!!!
03-09-2017, 09:56 #38
Όλα μαζί δυστυχώς όχι.Ειδικά το μυαλό και το χιούμορ είναι τα πιο δύσκολα χαχα. Μ'αρέσουν οι άνθρωποι που προσπαθούν στις σχέσεις τους,δουλεύουν με τον εαυτό τους και δεν επαναπαύονται.Δεν είναι ανάγκη να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα αρκεί να περνάμε όμορφα όταν είμαστε μαζί.
03-09-2017, 10:36 #39
ειναι κοινος τοπος οτι οι αντρες κοιτανε εξωτερικη εμφανιση! ειναι η φυση τους τετοια. δυστυχως για εμας τις γυναικες γιατι θελουμε κι αλλα πραγματα να μπορει ο αντρας να εκτιμησει... κι οχι μονο μια εμφανιση που χτιζεται σχετικα ευκολα...
Εγω προσωπικα θελω το ταιρι μου να γουσταρει τρελα να παει για καφε μαζι μου, να δει εναν ποδοσφαιρικο αγωνα μαζι μου, να παει διακοπες μαζι μου....Δε λεω να μην εχει παρεες ή φιλους, λεω οτι δεν γουσταρω να ειμαι μονο για το κρεβατι ή να με σκεφτεται μονο οταν θελει να κανει σεξ.
Δεν εχω ακουσει ποτε εναν αντρα οταν τον ρωτανε τι ψαχνει σε μια γυναικα να πει το αυτονοητο, οτι θελει να περναει καλα και να χαιρεται την καθημερινοτητα του μαζι της. Ολοι λενε εμφανιση μοντελου γιατι ετσι εμαθαν απο τις τσοντες και τα περιοδικα και σεξ για ανακουφιση και εκτονωση του εγω τους. Ακομη και το σεξ ως αντικειμενο το βλεπουν, κι οχι ως κρικο της αλυσιδας/σχεσης.
Ο ανθρωπος ομως δεν ειναι μονο το προσωπο ή το σωμα (αυτα χτιζονται αμα στοχευσεις εκει), ο ανθρωπος ειναι οι τροποι του, το χιουμορ, το πως αντιμετωπιζει τη ζωη και τις δυσκολιες, τα βιωματα του, το αν περναει ομορφα και χαιρεται τα απλα καθημερινα πραγματα, ο σεβασμος του, και αλλα πολλα....και στην τελικη αυτα μενουν.
Και η σχεση δεν ειναι μονο το σεξ. Αντε να κανεις σεξ 2-3 φορες τη βδομαδα, μια ωρα καθε φορα μαξιμουμ, με το ταιρι σου. Δηλαδη στις 168 ωρες της βδομαδας ας πουμε οτι ενα μεσο ζευγαρι κανει σεξ 3 ωρες τη βδομαδα, αρα μενουν 165 ωρες.
Στις 165 αυτες ωρες πως ζουν σαν ζευγαρι? Ζουν σαν ζευγαρι ή ο καθενας στην κοσμαρα του?? πηγαινουν μαζι ταξιδια? για σινεμα? σεσυναυλιες? περπατανε μαζι στοδρομο χερι-χερι? κλπ.
Και το χρημα απο μια ηλικια και μετα παιζει ρολο γιατι καθοριζει το επιπεδο ζωης που κανεις. Οταν εγω εχω βγαλει τα ματακια μου στο διαβασμα και στις σπουδες τοσα χρονια (ειμαι 38 τωρα) για να εχω μια ανεση οικονομικη και να μπορω να κανω 5 πραγματα που γουσταρω, εννοειται δεν διανοουμαι το ταιρι μου να μην μπορει να εξασφαλισει τα δικα του εξοδα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
03-09-2017, 10:49 #40
03-09-2017, 13:40 #41
Ναι είμαστε πιο απλοί στις προτιμήσεις μας.
Ναι έχεις δίκιο wstyron, και είναι και πιο απόλυτες (όχι όλες).
Είναι διατεθειμένες να καταστρέψουν ακόμα και τη φιλία με τη κολλητή τους, προκειμένου να κατακτήσουν τον "Ένα και μοναδικό".
Τον λογαριασμό τελικά όμως τον πληρώνουν, κατακτώντας έναν άνθρωπο που δεν τις θέλησε ποτέ.
Γιατί καρδιά μου το λες αυτό; Στατιστικά τουλάχιστον η αγάπη ενός άνδρα είναι δραματικά δυνατότερη από αυτή της γυναίκας. Δες γύρω σου πόσες χήρες υπάρχουν και πόσοι χήροι. Οι χήροι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, γιατί όταν ένας άνδρας χάσει τη γυναίκα του η ζωή του πλέον δεν έχει κανένα νόημα, και πεθαίνει συνήθως στους επόμενους μήνες.
Η χήρες... Duracell!
Πρώτα απ'όλα Μάρα να σου πω πως σε χαίρομαι, γιατί ξέρεις τι ζητάς.
Ναι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ο κινηματογράφος μας έχει "καταστρέψει". Αυτό όμως συμβαίνει και στα δύο φύλα.
Το θετικό είναι πως μακροπρόθεσμα, (σε 100 χρόνια από τώρα), αυτό θα οδηγήσει στην αισθητική βελτίωση του ανθρωπίνου γένους.
Ναι είναι σωστά όλα αυτά, συμφωνώ, όμως για να σε πλησιάσει κάποιος, γιατί ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να το κάνει, και έτσι πρέπει, θα χρειαστεί να τον τραβήξει κάτι. Τον χαρακτήρα σου δεν τον γνωρίζει, άρα το μόνο που μένει, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο είναι η εμφάνιση.
Χαχα! Είσαι άσσος στα μαθηματικά!
Μια σχετική συμβατότητα στο σεξ είναι προϋπόθεση σε ένα ζευγάρι.
Έχω βρεθεί σε σχέση με πενιχρό σεξ, και δεν πήγε καθόλου καλά.
Γυρνούσα σαν το λύκο και κοίταζα άλλες γυναίκες σαν λιγωμένος.
Πρώτα το συζήτησα, και αφού δεν βρήκα περιθώρια βελτίωσης διέκοψα, προτού καταλήξω ένας άπιστος.
Η Μάρα έχει δίκιο. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια σχετική οικονομική άνεση, και όπως είναι υποχρεωμένη μια γυναίκα να φροντίζει την αισθητική της, έτσι και ένας άνδρας πρέπει να φροντίζει να παρέχει μια όσο πιο άνετη ζωή μπορεί, έστω και αν χρειαστεί να δουλεύει τις διπλάσιες ώρες.
Μπορείς να πας κόντρα στη φύση και στους νόμους της εξέλιξης;
Από τον προϊστορικό άνθρωπο, ο άνδρας που αναζητούσε μια νέα και όμορφη γυναίκα εκούσια αποκτούσε όμορφα και γερά παιδιά, και η γυναίκα που αναζητούσε έναν δυνατό και αποτελεσματικό άνδρα εκούσια εξασφάλιζε την επιβίωση αυτής και των παιδιών της.
03-09-2017, 13:45 #42
Υπάρχουν και ολιγαρκής γυναίκες που ζητάνε τον επιούσιο άρτο και αρκούνται με τα λίγα..ειδικά σήμερα που οι καιροί είναι δύσκολοι έχουν εμφανιστεί πολλές τέτοιες κοπέλες που κοιτάνε να περνάνε καλά και με τα λίγα..
03-09-2017, 13:49 #43
03-09-2017, 14:57 #44
αλλο πραγμα λεω....
εσυ λες οτι η γυναικα φροντιζει με τα χρηματα την εμφανιση της και ο αντρας παρεχει ανετη ζωη στη γυναικα και στα παιδια που θα κανουν...δηλαδη λες οτι η γυναικα δεν δουλευει, ειναι σπιτονοικοκυρα και μαμα και ο αντρας ειναι ο λεφτας και ο κουβαλητης.
Νταξ τωρα στη σημερινη εποχη της κρισης πιστευεις οτι υπαρχουν πολλα ζευγαρια που με ενα μισθο μπορουν να τα βγαλουν περα και να μεγαλωσουν παιδια??? ρητορικο το ερωτημα!
εγω λεω καθενας να εξασφαλιζει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ εξοδα.
η γυναικα τα δικα της, και ο αντρας τα δικα του! ή αν κερναει κατι ο ενας, αλλη φορα να κερασει κατι αντιστοιχο ο αλλος.
Οχι πχ να παμε για καφε και να κερασει αυτος, και την επομενη φορα που παμε για φαγητο να μου πει σειρα σου τωρα, εγω πληρωσα τους καφεδες! αγορια του φορουμ, μου εχει τυχει αυτη η περιπτωση, την εχω ζησει - δεν λες ε αι σιχτιρ??
Για αυτο και ειπα για μοιρασμα της καθημερινοτητας πιο πανω. Μοιρασμα δεν ειναι μονο το σεξ 3-4 φορες τη βδομαδα απο μια ωρα τη φορα. Μοιρασμα ειναι και να συμμετεχω κατα 50% στα εξοδα οταν ζουμε μαζι στο ιδιο σπιτι. Μοιρασμα ειναι και να πληρωνω τα δικα μου, και δεν ριχνω τον αλλο στα λεφτα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
03-09-2017, 15:03 #45
πες οτι η γνωριμια γινεται σε μια παρεα 10-15 ατομων, αντρες-γυναικες.
Αυτο που θα σε τραβηξει δεν ειναι ΜΟΝΟ η εμφανιση, κανεις λαθος, οσο εντυπωσιακη κι αν ειναι η αλλη, αν σε σνομπαρει ή σε ειρωνευτει πανω στην κουβεντα και νιωσεις οτι εκτιθεσαι στους υπολοιπους, θα συνεχισεις να τη γουσταρεις?
Αυτο που σε τραβαει ειναι η παρουσια της κοπελας, οι τροποι της, να τη βλεπεις και να ηρεμεις/ενθουσιαζεσαι ταυτοχρονα.
Και αυτο που θα τραβηξει την κοπελα σε σενα σαφεστατα ειναι και οι τροποι και το χιουμορ σου!
Αμα εισαι κανενας χυμα τυπος, απλυτος, με τα ποδια πανω στο τραπεζι, να βρωμολογεις και να κανεις χειρονομιες, νομιζεις θα σε εμπιστευτει καμια για να κανει κατι μαζι σου??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!