Μπορεί να έχεις χαμηλά στάνταρ.Η τουλάχιστον αυτό να παρουσιάζεις.
Printable View
δλδ;; τι εννοεις;
Μια καλη ιδεα θα ηταν οταν σου προτεινει καποιος να βγειτε να του λες οτι θα φερεις και μια- δυο φιλες σου και να φερει και αυτος ενα φιλο του, την παρεα του και να πατε ολοι μαζι καπου σε πρωτη φαση...
Θα διαφωνήσω με την κοπελια από δω.Εγώ (σαν έναν από τους κακούς)θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να δίνεις λίγη βάση στην γενική συμπεριφορά του αλλου.Χωρίς να το ζορίζεις το πράγμα.Και χωρίς 2a ραντεβού μετά από 7 μήνες*Όταν θα ναι ο κατάλληλος θα το καταλάβεις.Δεν θα γραφει μογγόλο στο μέτωπο του.Θάναι πιο κυνηγόσκυλο παρα τσιουάουα.Δεν θάναι απλά gab gab.
καλα εννοειται οτι πρωτο και κυριο ειναι να δινεις βαση στη συμπεριφορα του αλλου. Απλα σκεφτηκα οτι με αυτο τον τροπο ερθουν τα πραγματα λιγοτερα "πιεστικα"...και δεν θα μας πουνε και μερικοι μερικοι απελπισμενες!!!!!
....δεν ενδιαφερετε!!
Μου θυμιζει καποια που μου στελνει ακομα μηνυματα και της απαντω ειτε μετα απο αρκετες ωρες ειτε τη μεθεπομενη με συντομα γενικα μηνυματα περι ανεμων και υδατων και δεν βολευει καθολου να τη δω απο κοντα.. Αν τη γουσταρα με το που μου στελνε τα μηνυματα οχι απλα θα της απαντουσα αλλα σε δεκα λεπτα μαξιμουμ (με το αμαξι να αναπτυσσει ταχυτητες μεγαλες) θα ημουν διπλα της, κι αν εμενε σε αλλη πολη θα πηγαινα καθημερινα να την εβρισκα χωρις να λογαριασω τιποτα!!
Για το πρωτο ραντεβου να ξερεις οτι πολλοι το κανουν για πειραματισμό ή αυτοεπιβεβαιωση. Παρα το ότι δεν τους αρεσε η κοπελα εντούτοις στο ραντεβου συμπεριφερονται, χωρις βεβαια να το εννοουν, με τροπο ώστε να την κερδισουν για να χουν αλλη μια επιτυχία, και επειτα χανονται σιγα σιγα με τροπο.
επειδη δε σε γουσταρει ή δεν ειναι σιγουρος για σενα ή στην καλυτερη περιπτωση θελει να σε εχει όπως λεμε εφεδρικη για την περιπτωση που οι προσπαθειες του να βρει αλλη όπως την θελει αποβουν ακαρπες.
αμα, όπως λες, ψοφαει ουσιαστικα θα σε παρακαλαει, θα επιδιωκει ολο χαδια και οι κουβεντες του θα ναι σοβαρες θα αφορουν το παρακατω και δε θα σου κατευθυνει τις συζητησεις σε θεματα περι ανεμων και υδατων.
ολα αυτα που λετε κ με συμβουλευετε βγαζουν τεραστιο νοημα! αφου να φανταστειτε ξενερωσα κ τωρα θελω να του αρνηθω αν μου ζητησει να βρεθουμρ χαχαχαχα
αυτη ειναι η αληθεια... οποιος θελει βρισκει τροπους... οποιος δε θελει βρισκει αφορμεε κ δικαιολογιες. ειναι παντως κριμα...ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι πλεον (σχεδον της παντρειας βρε! :-P B-) ), ειναι αμαρτισ να φερομαστε λες κ ειμαστε στο λυκειο....
Μαλλον δεν θελει να συνεχισει. Μην περιπλεκουμε τα πραγματα . Ιωαννη λολ ρε συ , περιγραφεις τους αντρες λες και ειναι αναισθητοι.
Δεν ειναι αναισθητοι οι αντρες. Ουτε γουρουνια, ουτε ολα αυτα που λενε στις ταινιες. Απλα εχουν αλλαξει οι εποχες, φταιει η κριση (;), τεχνολογια (;), κ δεν ειναι απλα κηνυγοι, φοβουνται να "δεσμευτουν"... γενικως οι ανθρωποι ειναι ετσι, ας ειμαστε ρεαλιστες. Φοβομαστε να προχωρησουμε παρακατω.
Καλημερα βρε παιδια!! Μη μου ανησυχειτε!
σωστα τα λες φιλη μου...[/QUOTE]
Τοσο περιεργο σου φαινεται ναλλαζει καποιος αποψεις κ γνωμες κατα την διαρκεια μιας γνωριμιας-σχεσης ? Ενας ανθρωπος , ασχετως φυλου , εξελισσεται κ συνεπως αναθεωρει , οχι βεβαια απο την μια μερα στην αλλη ( τοτε θα ηταν οντως ανισορροπο ) , οσο για το ευρηματικος , γιατι εμεις οι ανδρες να ειμαστε οι ευρηματικοι κ οι entertainers , κ οχι εσεις οι γυναικες ? Γιατι να αναλαμβανουμε εμεις ολες τις πρωτοβουλιες ? Μια δυναμικη γυναικα να δεις πρωτοβουλιες που αναλαμβανει . Τι θα πει ' αν δεν σου κατσω εγω , θα σου κατσει η διπλανη μ ' ? Αν μου αρεσεις εσυ , φυσικα κ θα προσπαθησω για σενα , τι δλδ οτι μου κατσει ? Βεβαια , αν μου αρχισεις τα τρελλα κ τα περιεργα ( μουχει τυχει μερικες φορες ) . εννοειται οτι δεν θα πολυασχοληθω . Οπως υπαρχουν αντρες που ψαχνουν ' θυματα ' , αντιστοιχως υπαρχουν κ γυναικες .
Συγνωμη αλλα οποιος σκεφτεται ετσι σε μια τετοια προταση αποδεικνυεται εκ των πραγματων αν την πεσειή ενδιαφερθει για αποια φιλη μου οτι δεν αξιζε γενικως και εναι τερμα κουτοπονηρος!!! αν σε αρεσεις πραγματικα στον αλλο θα δεχθει ευχαριστα και τα ατομα που κανεις παρεα...δε λεω οτι δε λειπει η κουτοπνηρια στις μερες μας αλλα τουλαχιστον ετσι θα ανακαλυψω με τι ατομο εχω να κανω εξαρχης
σωστα... κ μολις το παρει, μετα αρχιζει κ απομακρυνεται σιγα σιγα... αααααααλλο θεμα κ αυτο!
Ήμαρτον ρε παιδιά για το τι κάνουν οι άντρες και τι κάνουν οι γυναίκες...
Τίποτα δεν κάνουν...άντρες/γυναίκες το ίδιο συμπεριφέρονται σε αντιστοιχία...
Για κάθε τι που θα καταλογίσετε στον ένα τα ίδια και χειρότερα κάνει το φύλο σας....υπάρχουν απλά άνθρωποι. Ότι ραντεβουδιάστικη παραξενιά έχει αναφερθεί σε αυτό το thread και έχει καταλογιστεί σε ένα απο τα δύο φύλα είναι απλά μια υποκειμενική άποψη απο την σκοπιά του εκάστοτε φύλου.
Όλα τα "οι αντρες κανουν αυτο αν δε τους αρεσει καποια", "οι αντρες δεν κυνηγουν", κλπκλπ έχουν κάποιο αντίκρυσμα απο πλευρας των γυναικών και μια αντίστοιχη παραξενιά.
Τουτέστιν....αν θέλετε οι άντρες να σας κυνηγουν, τότε να πειτε στις φίλες σας να μην είναι ψηλομύτες και ξινές...τότε θα πω και εγώ στους δικους μου να αρχισουν το κυνήγι σαν τον Ελμερ Φαντ.
Προσωπικά μιλώντας θα προτιμούσα οι γυναίκες μέσα απο την πολυπόθητη "ανεξαρτησία" και "δυναμικότητα" τους να σταματήσουν να κάθονται στα αυγά τους και να γκρινιάζουν. Πότε άκουσε κάποιος τελευταία φορά για κάποια γυναίκα που διεκδίκησε κάποιον άντρα με κάτι άλλο πέρα απο την θηλυκότητα της (και ο νοων νοείτω)...Γιατί λοιπόν ζητάει η πλευρά εκείνη να την βλέπουν διαφορετικά? Δράση-αντίδραση...απλά πράγματα.
Συνεχίζω τις αναζητήσεις μου με διάφορους τρόπους για αυτό που ψάχνω και το τελευταίο μου πείραμα ήταν το εξής:
Σε site γνωριμιών λοιπόν....μη γελάτε! το τυχαίο δεν έχει μέρος...!
Σε site γνωριμιών λοιπόν κάνοντας ένα προφιλ με όλα όσα με χαρακτηρίζουν και με απασχολούν, (για να μην μου πει κανεις οτι ηταν "κενο" το προφιλ μου και γιαυτο το "πειραμα" ηταν ακυρο) έστειλα 5-6 διαφορετικά μηνύματα σε περίπου 15 γυναίκες (οχι τελειως τυχαιες) που οπως όλοι/όλες αναζητούν το κάτι διαφορετικό το μπλαμπλαμπλα, αυτά που λένε όλοι....τα μηνύματα μου ήταν καλογραμμένα, σχετικά μακροσκελή και επίσης με τα στοιχεία που θεωρώ εγώ πως αντικατοπτρίζουν τα στοιχεία που θα αναζήτούσα εγώ βάση των χαρακτηριστικών που ειχαν και εκείνες στο προφιλ τους.
Όλες μα όλες οι απαντήσεις που είχα ήταν κάτι ξερές τυπικές μιας πρότασης.
Παίρνοντας σαν δεδομένο το οτι αν δεν ενδιαφέρονταν δεν θα απαντούσαν, με απογοήτευσε αφάνταστα το οτι καμιά τους δεν....ειχε την εμπνευση? την διαφορετικότητα? δεν εδειξε το ενδιαφέρον? ..δεν ξέρω...τέλος παντων δεν φάνηκε να υποστηρίζει τα λεγόμενα της.
Σιγά το πράγμα θα μου πείτε...άκυρο το πείραμα, μικρό το δείγμα κλπκλπ. Συμφωνώ μαζί σας αλλά θα θεωρήσω οτι θα έχω διαψευτεί όταν μονο και μόνο ΜΙΑ απαντήσει με ύφος που θα αρμόζει στα πράγματα που αναζητεί.
Που θέλω να καταλήξω?
Βλέπω πχ να έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ πως οι άντρες αν δε τους κατσει η μια θα πανε στην άλλη...ΑΝ παρουμε σαν δεδομενο οτι αυτο ισχυει....τους αδικείτε οι γυναίκες? με ξενέρωτη συμπεριφορά ενώ πολλές σας ζητάνε πράγματα και θαύματα, τι περιμένετε?
Αυτά περι "ρηχότητας" των γυναικών....
Περί ρηχότητας των αντρών....φυσικά και ισχύει ακριβώς στον ίδιο βαθμό με τον απο πάνω γιατί ο μέσος άντρας αυτή τη στιγμή ασχολείται με το να βλέπει ποδόσφαιρο και να κυνηγάει γκόμενες όσο και μια γυναίκα ασχολείται με τα νύχια της και περιμένει να την κυνηγήσουν γκόμενοι.
Αλλά τι να κάνουμε? αυτες που ασχολούνται με τα νύχια τους και αυτοί που βλέπουν ποδόσφαιρο το κάνουν γιατί ξέρουν πως είναι ελκυστικοί και όσο ρηχοί και να αποδειχθούν πάντα θα υπάρχει η/ο επόμενος.
Αλλάχτε τα standards σας πριν ζητήσετε να αλλάξουν οι άλλοι.
έτερον εκάτερον,
άλλο το αρεσες πραγματικα στον αλλο και θα δεχθει ευχαριστα και τα ατομα που κανεις παρεα,
κι άλλο αυτο που ονομαζεις κουτοπονηρια, ητοι, δεν αρεσες στον αλλο και σου λεει φερε τις φιλες σου να βγουμε ολοι μαζι εχοντας στο νου του το μπας και εμφανιστει καποια που θα του αρεσει. στην περιπτωση αυτη ηδη θα εχεις καταλαβει τις προθεσεις του μετα απο ενα δυο ραντεβου και η γνωριμια δεν θα εχει συνεχεια.
...συμφωνώ..και μετά να αλλάζεις.Αν σου ξαναπροτείνει τότε να φέρεις την μαμά σου.Την άλλη φορά να φέρεις έναν ξάδερφό σου,την άλλη τη γιαγιά σου και γενικά να πέρνεις κάποιον μαζί σου..τον παππου σου,τον δασκαλο απο το δημοτικό,τον καθηγητή στο ωδείο,αγγλικά,γαλλικά...και όταν δέσει το γλυκο,με το καλο στις κατασκηνώσεις του Γκάλη..!!!
Αυτο για τις φιλες ειπα να το προτεινει μια κοπελα σε καποιον που θα της ζητησει ραντεβου οχι ενας αντρας!!!ειναι αγενεια σε αυτη την περιπτωση..ετσι το αντιλαμβανομαι..
να ριξουμε τα στανταρς? που ο καθε κοιλαρας με τη φαλακρα νομιζει οτι αξιζει μια bellucci μονο και μονο επειδη τον βολευει να πιστευει οτι στον αντρα δε μετραει η εμφανιση!!!!
Δεν κάνω την τρίχα,τριχια....Διαφώνώ σε όλα όσα λες.Από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία...και ξέρεις γιατί?Όχι γιατί είμαι κομπλεξικός (ίσως είμαι και λίγο βέβαια..;) ) αλλά γιατί με αυτα που λες νομίζω ότι ζω σε άλλο κόσμο από ότι εσύ.Εγώ βλεπω τα εντελώς αντίθετα από αυτά που λες εσύ...τα έχω κάνει,μου τα έχουν κάνει,τα έχω δει σε γνωστούς,σε γνωστούς γνωστών και σε άσχετους....Με λίγα λόγια κατέβα από το συννεφάκι σου...Μη το πάρεις σαν επίθεση αλλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια '' που ο καθε κοιλαρας με τη φαλακρα νομιζει οτι αξιζει μια bellucci μονο και μονο επειδη τον βολευει να πιστευει οτι στον αντρα δε μετραει η εμφανιση!!!!'' ..... με κάνεις να νομίζω οτι ούτε εσύ τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.Απλά από κάπου την έφαγες και μιλάς με θυμό....
χαχαχα!δεν την εφαγα απο πουθενα!!! απο αυτα που βλεπω δικαιουμαι να εχω αποψη. Εμενα παλι με εκνευριζει το οτι καποιοι δεν εχουν το γνωθι σαυτον και βγαζουν ολες τους τις ανασφαλειες στους αλλους και μετα ο αλλος ψαχνεται να δει που εκανε λαθος οχι τοσο απο ανασφαλεια αλλα επειδη σεβεται το αλλο ατομο.
Εγω να πω τι με εκνευριζει;
Και βέβαια η belucci έχει να προσφέρει πάρα πολλά σαν άνθρωπος υπο το πρίσμα αυτό που σίγουρα δεν της αξίζει ο "κοιλαρας με την φαλάκρα" .....:P
Απλά η εικόνα που βγάζει η belucci σου μέσα απο αυτή την ατυχέστατη σύγκριση την κάνουν αξιόλογη μόνο σε ταινίες πορνό κλπ καθώς δεν βλέπω για ποιον άλλο λόγο την βάζουμε πιο ψηλα απο τον "κοιλαρα με την φαλάκρα" και δεν του αξίζει.
Ναι με τέτοια λογική ορισμένοι/ορισμένες ....τα θέλουν και τα παθαίνουν.
δεν ειναι θεμα ανασφαλειας! προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε γιατι μπορω να χειριστω μονη μου την οποια κατασταση. αλλα δεν θα απετρεπα σε καποια αλλη κοπελα να πραξει αναλογα ίσως και γω αν νιωσω ετσι να το κανω. Που ειναι το προβλημα σε αυτο που ειπα? η κοινωνικη συναστροφη ειναι κατι υγιες
Βασικα, μ'αρεσει, αναβουν τα αιματα κι ετσι, χαχαχαχα... Βρε κουκλια, βαλτε ενα ποτακι να χαλαρωσετε, χαχαχα :-) (κι εγω μαζι σας),
Όχι όταν γίνεται για ή από αμυνα...!!Παρολαυτα δε θα ηθελα να συνεχίσω την κουβέντα με έντονο ύφος,αλλά έχω να σου πω ότι βλεπω τα αντίθετα από τα όσα λες.Μακάρι να ήταν αλλιώς αλλά δεν....Επίσης να σου πω για τις γυναίκες.Εσύ είπες για κάποιες που συμπεριφέροντε έτσι,είναι γιατί από καπου την πάθανε?....Νομίζω εσύ,αν όχι προσπέρασέ το...Εγώ θα το σχολιάσω πάντως...Καλά είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος οτι οι γυναίκες είναι οι αδικημένες της ιστορίας?Δε τα βαζω με τις γυναικες προς θεου.Όπως δε θεωρώ τον άντρα που μαμαει από δω κι από κει μαμιά και την γυναίκα που μαμιέται πο*τάνα,αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο...έτσι δε θεωρώ τις γυναίκες τις αδικημένες.Ίσα ίσα θα έλεγα το αντίθετο,αλλά ας βάλω και παλι ισότητα.Ότι και οι 2 έχουν μερίδιο ευθύνης για ότι γινεται σε μια ενδεχόμενη σχέση..είτε ερωτική,είτε φιλική και γενικά ανθρώπινη..!!!
Δεν είναι πιο πιθανό να ήταν απλά ο χαρακτήρας τους τέτοιος?
Και με το γκολουμ να είχες βγει δεν υπάρχει εγγύηση πως δεν θα σχολιάζει τους άλλους για την παραμικρή τους ατέλεια... Σίγουρα όμως οι πιθανότητες λένε πως πιο συχνό είναι το αντίστροφο σενάριο.
Άσε που θα σου πω το άλλο...άντε να πείσεις έναν ψωνισμένο πως είναι ψωνισμένος....γίνεται? δεν γίνεται! Οπότε όσο μετριόφρων και να θέλει να πιστεύει πως είναι κάποιος/α που είναι πολύ εμφανίσιμος, είναι ακράδαντη πεποίθηση μου πως σε καμία περίπτωση η μετριοφροσύνη του αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση μέτρο σύγκρισης για την μετριοφροσύνη γενικά....ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Στο κάτω κάτω πως μπορεί να μάθει κάποιος χωρίς μάθημα? Αν δεν βιώσει κάποιος συναισθήματα απόρριψης πως θα εκτιμήσει? Θεία φώτιση ίσως όταν όλο του το περιβάλλον του επιβεβαιώνει το εγώ του? Δε νομίζω.....
Πως το ομορφόπαιδο που αναφέρεις θα αναπτύξει τνο χαρακτήρα του όταν η μέρα του θα αναλώνεται απο το να ψωνίζει ρούχα να φτιάχνει τα μαλλιά του να κοιτάζει στον καθρέφτη να χαζεύει στο fb και γενικά να μην έχει χρόνο για να προβληματισμό. Πως θα προκύψουν όλα τα αλλα θέματα? Πως θα ενδιαφερθεί για κάτι άλλο ?
Νομίζω ότι υπάρχουν επιχειρήματα για τέτοιου είδους κουβέντα αλλά ...δεν θελω να ακουστώ πικρόχολος....έχω προσπαθήσει πολλές φορές να ακούσω και να συνομιλήσω με τέτοιους τύπους αλλά κάπου στην μέση της συζήτησης είδα οτι η μπάλα χάνεται...και ας γκρινιάζει ο άλλος όσο θέλει σχετικά με το πως κανένας δεν τον καταλαβαίνει, την διαφορετικότητα του κλπ. Ορισμενα πράγματα απλά αποτελούν μέρη στερεότυπων.
Αλλιώς δεν θα υπήρχαν τα στερεότυπα και θα ήταν μια έννοια εξωγήινη.
Νιώθω ότι ξαφνικά αμφισβητείται το στερεότυπο του χαζου μοντέλου....τρέμει η γη κάτω απο τα πόδια μας! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...:P
Αφήστε μας να κάνουμε πλάκα με το πόσο χαζοί ρηχοί και ματαιόδοξοι είναι .....μη μας το χαλατε και αυτό ...ημαρτον.
Οι γυναικες στην πλειοψηφια τους ειναι πιο ωριμες πως να το κανουμε! οι αντρες παλι απιστευτα εγωιστες και "παρτακηδες" οπως προανεφερα...και σου κανουν την "στραβη" και φταις και απο πανω!! ε οοοοοοχι!!!! πρωτον δεν θα κατσουμε να σκασουμε για τον καθενα και δευτερον δε βρισκομαι σε συννεφακι, παταω στη γη, πιστευω σε εμενα και οτι αξιζω αν μη τι αλλο καποιο που θα με σεβεται και δε θα με θεωρει παιχνιδακι περνωντας την ωρα του και θα ειναι σταθερος στις επιλογες του και οχι επιπολαιος