Originally Posted by
Remedy
δεν ξερω αν μπορει καποιος που εχει το προβλημα που περιγραφει ο ρολεν, να αποστηθισει απλα πετυχημενες ατακες για καθε περιπτωση και να προσπαθει να τις λεει, τυπου συρανο......
εχω την εντυπωση οτι το προβλημα ειναι τελειως διαφορετικο. αν δεν ειχε αυτο το σκαλωμα, θα εβρισκε και μονος του κατι να πει, δεν ειναι η αποστηθιση το προβλημα αλλα το κομπλαρισμα.
με ΤΟΣΟ μεγαλη δυσκολια και ολη αυτη την αποτυχια στις αποπειρες με βλεμματα κλπ που περιγραφεις ρολεν, εγω πισευω οτι δεν εχει νοημα να προσπαθεις με αγνωστες γιατι θα συμβαινουν τα ιδια. δεν ξερω τι προκαλει ο φοβος σου στις κοπελες που κοιτας, προφανως και φαινεται οτι δεν αισθανεσαι καθολου ανετα και τις απωθει.
η γνωμη μου ειναι να ριξεις ολο το βαρος σε γνωριμιες μεσα απο παρεες που αν δεν υπαρχουν θα δημιουργησεις μεσω δραστηριοτητων, φιλων, εθελοντισμου, δουλειας, σπουδων κλπ..
δεν το θεωρω τοσο πιθανο εφοσον δισταζεις τοσο και φαινεται τοσο, να επιχειρεις με αγνωστες και μονος σου. καντο σε παρεες με ατομα που εχεις εναν βαθμο εξοικειωσης.
ρε σεις ποσες φορες εχουμε συζητησει ακριβως το ιδιο θεμα εδω μεσα, ουτε θυμαμαι. μα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο