Ημουν λαθος ζητησα συγγνωμη. Η σχεση οντως υπηρξε δεν ηταν στο μυαλο μου. Πιστευα οτι αν ελεγα οτι ειμαι μονο 1 χρονο ελευθερος και κανω ετσι δεν θα με επαιρναν στα σοβαρα. Ειχα κοπελα σπουργιτι με το χερι στην καρδια στο λεω
Printable View
Εγώ βλέπω Άλεξ ότι όποια δικαιολογία σου λένε , πιάνεσαι.
Σου είπε ο τζωρτζ μήπως σ αρεσει να φτιάχνεις σενάρια για να νιώσεις καλύτερα, λες ναι ναι.
Σου λεει η λιτλ ότι ήθελες προσοχή, λες ισχύει.
Δε σε ξέρω, δε σε κρίνω και ούτε με νοιάζει να πειστώ αν είχες ή δεν είχες κοπέλα.
Εγώ απάντησα στον Eagle, δεν καταλαβαίνω γιατί φαγώθηκες να με πείσεις για κάτι
Ειπα ναι σε ολα αυτα επειδη παραδεχτηκα οτι επι 20 σελιδες ελεγα ψεματα και απωθημενα απο το παρελθον και τα παρουσιαζα σαν να μου συμβαινουν τωρα. Δεν νομιζω να θελει πολλη σκεψη γιατι το εκανα. Επειδη ειμαι ενας δυστυχισμενος ανθρωπος που απελπισμενα ψαχνει αναγνωριση. Αυτη ειναι η αληθεια.
Δεν παιρνω καμια αναγνωριση στην πολη που ζω ακομα και οι φιλοι μου εχουν απομακρυνθει απο εμενα. Δεν εχω ανθρωπο να μιλησω και η μονη διεξοδος μου ηταν αυτο το φορουμ βρε σπουργιτι ποσο λιανα να στο κανω? Πως να νιωθω καλα δηλαδη που εχασα τον ανθρωπο που ηθελα να εχω μελλον
Προφανώς είναι μια άμυνα που ανέπτυξες επειδή έζησες κάποια δυσάρεστα πράγματα αλλά άλλο φτιάχνω ιστορίες στο μυαλό μου για να ξεφεύγω για λίγο και άλλο κοροϊδεύω τους γύρω μου. Φτιαξε όσες ιστορίες θες, ζήσε τες μέσα στο μυαλό σου χωρίς όμως να τις εκφράσεις. Είναι άδικο για τους άλλους. Πρέπει να μάθεις να ζεις στο τώρα, αν δεν σου αρέσει η ζωή σου απλά άλλαξε την.
Eιχε και έναν άλλον Αλέξανδρο το φορουμ μας παλια. Αλλα δεν νομιζω να ναι το ιδιο ατομο αν και δεν θυμαμαι καθολου τι εγραφε.
Πάντως, μου φαίνεται ότι ή σου αρέσει να τραβάς την προσοχή ή σου αρέσει να σε λυπούνται, για αυτό και παραπονιόσουν ότι δεν σε θέλει καμία και τέτοια! Κι εγώ έχω μια τάση προς το δεύτερο, αλλά νομίζω εσύ το θέλεις αρκετά!
το οτι παραπονιουντε καποιοι ανθρωποι οτι τους απορρίπτουν δε νομιζω να το κανουν για να τους λυπουνται λενε τον πονο τους οπως κι εγω εχω περασει κι περναω τετοια στη ζωη μου. δε ξερω τωρα ο ανθρωπος εδω που γραφει πως το βλεπει το θεμα ομως ζηταμε απλα καπου να τα πουμε μηπως μας νιώσουν κι αλοι ανθρωποι που τα εχουν περασει αυτα. :(
κι εσυ εισαι γλυκοψυχο φιλαρακι κι ωραιο παρεακι εδω να διαβαζω οπως κι αλες ακομα πολυ γλυκιες ψυχες εδω που μιλω κι νιωθω μια παρεα νοερα οτι εχω . :)
κααατσεε κατσ κατσ κατσ !!!!
επειδη η πραγματικοτητα εχει πολλα προβληματα, διαλεγεις να ζεις σε εναν φανταστικο κοσμο, ωστε να αισθανεσαι καλυτερα, και ο φανταστικος κοσμος που διαλεξες για να νοιωσεις καλυτερα, ειναι οτι δεν εχεις γνωρισει γυναικα στην ζωη σου, κανεις γκαφες σε ολες τις γνωριμιες σου και ολες σε απορριπτουν, κλαις μονος σου τα βραδια γιατι ποτε μια γυναικα δεν σου εχει πει οτι της αρεσεις η οτι σε αγαπαει;;;
αυτος ειναι ο ομορφος φανταστικος κοσμος που ζεις για να ξεπερασεις την ασχημη πραγματικοτητα;
να σου πω τι νομιζω εγω ρε αλεξανδρες η οπως αλλιως σε λενε;
οτι εχεις μοναξιες και σκεφτηκες οτι αν κανεις καποια να σε λυπηθει, μπορει να βρεις γκομενα απο δω μεσα που θα σε λυπηθει και μπηκες να κλαφτεις.
αυτο νομιζω.
για τον ιδιο λογο, μολις σου εδειξε λιγο ενδιαφερον το σπουργιτι, αφησες την γενικη συζητηση κι αρχισες να της τριβεσαι.
καλος- κακος, δεν κρινω την καλωσυνη. ολοι καλοι ειμαστε. εσυ παντως εισαι ψευτης.
γιατι ειτε η πρωτη εκδοχη ειναι αληθινη ειτε η δευτερη, ειτε καποια τριτη- τεταρτη, ψευτης εισαι σιγουρα.
ισως γι αυτο και δεν σε κανουν παρεα.
Μπας και έφταιγε που είπα ηλικία, να με μαζέψω να μην είμαι τόσο διαχυτική. Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως φταίω.
Άμα δεν βγεις ραντεβού δεν θα μάθεις ποτέ και δεν θα προοδεύσει σε αυτό το ζήτημα.
Ότι και να σου πούμε , σκοπός είναι αποκτήσεις δικες σου εμπειρίες με κοπέλες.
Δεν υπάρχει ιδανικό ραντεβού, κάθε κοπέλα είναι ξεχωριστή , αν νιώσεις την χημεία με την κοπέλα θα σε πάει μόνο του.
Απλά του έδωσες σημασία. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία.
Η μοναξιά πολλές φορές είναι δύσκολη. Αλλά Άλεξ, με το να λες φανταστικές ιστορίες ναι μεν κερδίζεις λίγη σημασία αλλά δεν ζεις. Πάρε τον χρόνο σου και αν πραγματικά θες να κάνεις καλύτερη την ζωή σου, πήγαινε σε ένα ψυχολόγο, να βρείτε τι φταίει και να κλείσεις τις πληγές σου. Δεν έχεις κανέναν δικαίωμα να κοροϊδεύεις για λίγη σημασία.
Δεν θα ήταν σωστό να του κάτσει κάποια από εδώ μέσα γτ είμαστε όλοι σαραβαλάκια κι αυτοσ χαζολογαει περνάει την ώρα του παίζοντας με τους χαζούς δε σου λέω να αναρωτηθεί τι άνθρωπος είναι αυτό το αφήνουμε στο Θεό το μόνο που σου λέω αλεξ είναι ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΘΩΟΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
Εγω βλεπω οτι ειμαι ο κακος της υποθεσης και η σχεση που ειχα ηταν υπαρκτη δεν ηταν στην φαντασια μου. Καθημερινα βλεπω στο λιμανι τυποι μετριοι να βγαζουν κουκλαρες και απορω πως το κανουν. Ειναι θεμα μαγκιας τι ειναι? Και πως ειχα σχεση 6 χρονια δεν λεει κατι παλι στο σημειο μηδεν ειμαι. Και οχι δεν θα την επεφτα σε καμια μεσα στο φορουμ δεν ειμαι τοσο ανοητος οσο νομιζουν μερικοι. Για χαβαλε το εγραφα με το σπουργιτι. Δεν την εχω δει ποτε μου θα ηταν παραλογο αυτο
Δεν είδα κάποια βρισιά, είδα ότι σου πάει κόντρα.
Επίσης δεν γίνεσαι φλώρος όταν μιλας χωρις να φτάσεις να βρίσεις.
Αυτή την άποψη ότι οι γυναίκες θα γεράσουν και δεν θα τις κοιτάει αντρας πως προέκυψε? Έτσι ψάχνεις την αγάπη και τη συντροφικότητα εσυ?
ειναι αληθεια οτι στο νετ οτι δηλωσεις εισαι εδω εκει σε διαφορα site ο καθενας λεει οτι θελει να πει για τον εαυτο του που μπορει να ειναι και διαφορετικα απο οτι στη πραγματικότητα . αυτα συμβαινουν παντου μετα γινετε πισω το σουσουρο κι μπαμμ επεσε η μπομπαααααααααααααα :D
Ναι και αυτό γιατί οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να ζουν στην πραγματικότητα. Και έξω όλοι με το κινητό, ίνστα και καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Οι άνθρωπο κρίνουν και μειώνουν πίσω από μια οθόνη επειδή τους είναι εύκολο και ανώδυνο. Όπως με δουλεύουν εκείνοι θα τους δουλεύω και εγώ για να καταλάβουν ότι ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι απαντάνε συνεχώς τα ίδια άτομα..αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ζωή στον έξω κόσμο γιατί διαφορετικά δεν θα καθόταν πίσω από ένα PC να κρίνουν άγνωστους. Αν τους προσφέρει αυτό ικανοποίηση. Στην τελική δεν έχω ανάγκη κανέναν από εκείνους καθώς πτυχίο ψυχολογίας δεν έχουν η κάθε κατίνα μπαίνει και γράφει χωρίς γνώση του αντικειμένου. Και για να φτάσω στο σημείο να βρίσω σημαίνει ότι ξεπέρασαν τα όριά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι εντάσεις, αλλά όποιος προσπαθεί να μου επιτεθεί σε προσωπικό επίπεδο θα έχει και την ανάλογη αντίδραση. Δεν γίνεται να είμαι χαλί και να με πατάνε συνεχώς. Και ο λόγος που δεν πήρα το νήμα στα σοβαρά ήταν επειδή κατάλαβα ότι όσοι γράφουν είναι άτομα που ψάχνουν απεγνωσμένα κάτι να πουν για τον χαβαλέ τους. Αλλά έτσι νόμιζαν ότι θα τα έχαβα όλα αυτά. Αμ δε είμαι πολύ ξύπνιο άτομο, έχω καταφέρει πολλά στη ζωή μου με σκληρή δουλειά. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα και όμως εκείνοι είναι οι πραγματικά δυστυχισμένοι που συνεχίζουν να γράφουν για εμένα. Ψυχολόγοι της δεκάρας με λίγα λόγια
Χύθηκε ένα δάκρυ από εμένα.
Δεν ξέρω από τους άλλους...
φιλαρακι απλα με λαθος τροπο προσπαθούν καποιοι ανθρωποι να πουν την γνωμη τους κι μπορει να πουν κατι που προσβάλει τον αλον. θελει διακριτικότατα οταν λεν κατι η απ την μια μεριά η την άλλην μην ξεφευγουν τα πραματα . οι παρεξηγήσεις δε αργουν να ελθουν αν γινουν λαθος η αστοχες κουβεντες απο προσπάθεια να υποθουν γνώμες πανω σε θεματα. εγω ακουω κι ομορφα λογια μα κι συχνα κατι κακιες απο κοσμο εδω κι τους απαντάω ηρεμα η τους λεω αν δε σου αρεσω μην μου μιλας τοσο απλα. με λαθος τροπο ο κοσμος πλησιάζει εχει κι ο καθενας τα δικα του κι ξεσπούν σε αλους αυτα ειναι συχνο φενομενο.γενικα αυτα τα βιωνω στη ζωη μου απο κοσμο που δε κατανοεί μονον κατακρίνει κι δε λεω για εδω περα μα ετσι εχουν γινει πλεον οι καιροι μας . ας ειμαστε ολλοι φιλικοι μεταξύ μας τιποτε δε εχουμε να χωρισουμε μονον κουβεντα ζηταμε γιαυτο μπαινουμε σε σελίδες διαφορες κι φορουμ και μιλαμε . να σπασει η μοναξια προσπαθούμε .
Πάντως θέλοντας να σε βοηθήσω γτ κι εγώ μια χαρά ζω μην παίζεις με τους ανθρώπους παίξανε άλλοι πιο έξυπνοι πριν από σένα και δεν κάνει να το κάνεις αυτό αν δουλευεσ θα ήξερες τι δεν πρέπει να κάνεις κι εμείς εδώ χαζολογαμε μη νομίζεις αλλά σεβόμαστε κ λιγάκι