Πρώτο ραντεβού - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 182
    Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Πες τα βρε Eagle
    Ημουν λαθος ζητησα συγγνωμη. Η σχεση οντως υπηρξε δεν ηταν στο μυαλο μου. Πιστευα οτι αν ελεγα οτι ειμαι μονο 1 χρονο ελευθερος και κανω ετσι δεν θα με επαιρναν στα σοβαρα. Ειχα κοπελα σπουργιτι με το χερι στην καρδια στο λεω

Banned
    Quote Originally Posted by little View Post
    Eγω φταίω πάλι; Εγω στον George απάντησα για οσα ειπε για το τυρακι. Δεν σχολιασα τιποτα στον θεματοθέτη :p
    Kαι συνεχίζω να λέω πως κάποια νορμαλ γυναίκα δεν θα ασχοληθεί επειδή θα πετάξει καποιος λίγο τυράκι, ακομα και αν δεν θελει να τρεχεις πισω απο τον κωλο του γιατι ειναι περίεργη τακτική και οπως ειπες ο ιδιος ο george "περιμενει να δει αν τσιμπήσεις". Δεν μπορείς να ξέρεις τις προθέσεις του άλλου και οντως για αυτο οι γυναίκες γιναν "ντίβες" όπως τις αποκαλείτε.

Όσο για τον θεματοθέτη μάλλον θεώρησε ότι αν πει πως απλα ειναι 1 χρονο ελεύθερος δεν θα παρει κανεις στα σοβαρά το θέμα του οπότε για αυτο είπε ψέματα για να πέσουμε όλοι να τον βοηθήσουμε και να παρει συμβουλές λες και ειναι πρωτάρης και λες και έχει θεωρητικά τρομερά σοβαρό πρόβλημα με τις γυναίκες αφού υποτίθεται δεν είχε κανει καμία σχεση ως τα 30.
    Αυτο συνεβη. Ειχα οντως 6 χρονια κοπελα αυτο ειναι αληθεια. Ηθελα απλα να μην φανει οτι ειμαι μοναχα ενα χρονο ελευθερος. Δεν το εκανα επιτηδες να προσβαλλω καποιον ζητω συγγνωμη απο καρδιας. Και δεν εχω κατι μαζι σου προσωπικα

Banned
    Eγω φταίω πάλι; Εγω στον George απάντησα για οσα ειπε για το τυρακι. Δεν σχολιασα τιποτα στον θεματοθέτη :p
    Kαι συνεχίζω να λέω πως κάποια νορμαλ γυναίκα δεν θα ασχοληθεί επειδή θα πετάξει καποιος λίγο τυράκι, ακομα και αν δεν θελει να τρεχεις πισω απο τον κωλο του γιατι ειναι περίεργη τακτική και οπως ειπες ο ιδιος ο george "περιμενει να δει αν τσιμπήσεις". Δεν μπορείς να ξέρεις τις προθέσεις του άλλου και οντως για αυτο οι γυναίκες γιναν "ντίβες" όπως τις αποκαλείτε.

Όσο για τον θεματοθέτη μάλλον θεώρησε ότι αν πει πως απλα ειναι 1 χρονο ελεύθερος δεν θα παρει κανεις στα σοβαρά το θέμα του οπότε για αυτο είπε ψέματα για να πέσουμε όλοι να τον βοηθήσουμε και να παρει συμβουλές λες και ειναι πρωτάρης και λες και έχει θεωρητικά τρομερά σοβαρό πρόβλημα με τις γυναίκες αφού υποτίθεται δεν είχε κανει καμία σχεση ως τα 30.
    Λες να κοιταζομασταν απλα με την κοπελα? Ολα τα εζησα μαζι της και ηταν η πρωτη μου σχεση. Ειμαι καλος ανθρωπος little δεν ειμαι κανενας αλητης. Την αγαπουσα αληθινα και δεν την ειχα μονο για το κρεβατι οπως επιμενεις συνεχως.

Εγώ βλέπω Άλεξ ότι όποια δικαιολογία σου λένε , πιάνεσαι.

Σου είπε ο τζωρτζ μήπως σ αρεσει να φτιάχνεις σενάρια για να νιώσεις καλύτερα, λες ναι ναι.

Σου λεει η λιτλ ότι ήθελες προσοχή, λες ισχύει.

Δε σε ξέρω, δε σε κρίνω και ούτε με νοιάζει να πειστώ αν είχες ή δεν είχες κοπέλα.

Εγώ απάντησα στον Eagle, δεν καταλαβαίνω γιατί φαγώθηκες να με πείσεις για κάτι

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Ημουν λαθος ζητησα συγγνωμη. Η σχεση οντως υπηρξε δεν ηταν στο μυαλο μου. Πιστευα οτι αν ελεγα οτι ειμαι μονο 1 χρονο ελευθερος και κανω ετσι δεν θα με επαιρναν στα σοβαρα. Ειχα κοπελα σπουργιτι με το χερι στην καρδια στο λεω

Banned

Σου είπε ο τζωρτζ μήπως σ αρεσει να φτιάχνεις σενάρια για να νιώσεις καλύτερα, λες ναι ναι.

Δε σε ξέρω, δε σε κρίνω και ούτε με νοιάζει να πειστώ αν είχες ή δεν είχες κοπέλα.

Και τι θες να πεις με ολο αυτο? Εγω δεν ειμαι εναντιον κανενος εδω μεσα. Εξηγησα γιατι το εθεσα ετσι επειδη αν ελεγα εξ'αρχης οτι ειμαι μοναχα 1 χρονο χωρισμενος δεν θα νοιαζοταν κανεις. Ζητησα συγγνωμη τι αλλο να κανω?

Και τι θες να πεις με ολο αυτο? Εγω δεν ειμαι εναντιον κανενος εδω μεσα. Εξηγησα γιατι το εθεσα ετσι επειδη αν ελεγα εξ'αρχης οτι ειμαι μοναχα 1 χρονο χωρισμενος δεν θα νοιαζοταν κανεις. Ζητησα συγγνωμη τι αλλο να κανω?
    Θελω να πω αυτό ακριβώς που λέω, ότι προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες. Επίσης επαναλαμβάνεις συνέχεια τα " είχα κοπέλα πιστέψτε με" και " είμαι καλός άνθρωπος".

Οκ. Αυτά τα ξέρεις εσύ.

Εμεις τι περιμένεις να σου πούμε?

Banned

Ειπα ναι σε ολα αυτα επειδη παραδεχτηκα οτι επι 20 σελιδες ελεγα ψεματα και απωθημενα απο το παρελθον και τα παρουσιαζα σαν να μου συμβαινουν τωρα. Δεν νομιζω να θελει πολλη σκεψη γιατι το εκανα. Επειδη ειμαι ενας δυστυχισμενος ανθρωπος που απελπισμενα ψαχνει αναγνωριση. Αυτη ειναι η αληθεια.

Banned
    Δεν παιρνω καμια αναγνωριση στην πολη που ζω ακομα και οι φιλοι μου εχουν απομακρυνθει απο εμενα. Δεν εχω ανθρωπο να μιλησω και η μονη διεξοδος μου ηταν αυτο το φορουμ βρε σπουργιτι ποσο λιανα να στο κανω? Πως να νιωθω καλα δηλαδη που εχασα τον ανθρωπο που ηθελα να εχω μελλον

Senior Member
    Δεν παιρνω καμια αναγνωριση στην πολη που ζω ακομα και οι φιλοι μου εχουν απομακρυνθει απο εμενα. Δεν εχω ανθρωπο να μιλησω και η μονη διεξοδος μου ηταν αυτο το φορουμ βρε σπουργιτι ποσο λιανα να στο κανω? Πως να νιωθω καλα δηλαδη που εχασα τον ανθρωπο που ηθελα να εχω μελλον

Πως θα ξεχωρίζει κάποιος τι είναι αλήθεια και τι όχι από αυτά που λες; Και φίλους δεν έχεις γιατί; Επειδή σε κοροϊδεύουν; Μήπως και σε αυτούς έλεγες διάφορες ιστορίες για να τραβήξεις την προσοχή τους;

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πως θα ξεχωρίζει κάποιος τι είναι αλήθεια και τι όχι από αυτά που λες; Και φίλους δεν έχεις γιατί; Επειδή σε κοροϊδεύουν; Μήπως και σε αυτούς έλεγες διάφορες ιστορίες για να τραβήξεις την προσοχή τους;
    Γενικα μου αρεσει να ζω σε εναν φανταστικο κοσμο επειδη η πραγμστικοτητα ειναι συνδεδεμενη με πολλα προβληματα

Senior Member
    Γενικα μου αρεσει να ζω σε εναν φανταστικο κοσμο επειδη η πραγμστικοτητα ειναι συνδεδεμενη με πολλα προβληματα
    Προφανώς είναι μια άμυνα που ανέπτυξες επειδή έζησες κάποια δυσάρεστα πράγματα αλλά άλλο φτιάχνω ιστορίες στο μυαλό μου για να ξεφεύγω για λίγο και άλλο κοροϊδεύω τους γύρω μου. Φτιαξε όσες ιστορίες θες, ζήσε τες μέσα στο μυαλό σου χωρίς όμως να τις εκφράσεις. Είναι άδικο για τους άλλους. Πρέπει να μάθεις να ζεις στο τώρα, αν δεν σου αρέσει η ζωή σου απλά άλλαξε την.

Senior Member
    Eιχε και έναν άλλον Αλέξανδρο το φορουμ μας παλια. Αλλα δεν νομιζω να ναι το ιδιο ατομο αν και δεν θυμαμαι καθολου τι εγραφε.

Banned
    Eιχε και έναν άλλον Αλέξανδρο το φορουμ μας παλια. Αλλα δεν νομιζω να ναι το ιδιο ατομο αν και δεν θυμαμαι καθολου τι εγραφε.
    Δεν ειμαι το ιδιο ατομο

Senior Member
    Πάντως, μου φαίνεται ότι ή σου αρέσει να τραβάς την προσοχή ή σου αρέσει να σε λυπούνται, για αυτό και παραπονιόσουν ότι δεν σε θέλει καμία και τέτοια! Κι εγώ έχω μια τάση προς το δεύτερο, αλλά νομίζω εσύ το θέλεις αρκετά!

Senior Member
    το οτι παραπονιουντε καποιοι ανθρωποι οτι τους απορρίπτουν δε νομιζω να το κανουν για να τους λυπουνται λενε τον πονο τους οπως κι εγω εχω περασει κι περναω τετοια στη ζωη μου. δε ξερω τωρα ο ανθρωπος εδω που γραφει πως το βλεπει το θεμα ομως ζηταμε απλα καπου να τα πουμε μηπως μας νιώσουν κι αλοι ανθρωποι που τα εχουν περασει αυτα. :(
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast