Idkwhattosaytho οι γονείς σου για παράδειγμα έχουν φίλους από το σχολείο?
Printable View
Idkwhattosaytho οι γονείς σου για παράδειγμα έχουν φίλους από το σχολείο?
Τι να τους κάνεις τους φίλους , να σε πρήζουν για τα γκομενικα τους ? Οι γκόμενες έχουν "φίλες" για να λένε τα γκομενικα τους , να βγουν παρεάκι ,να πίνουν καφέδες και να βρίζουν τους γκόμενους τους . Επειδή είμαι έμπειρο αγοράκι με πολλές κατακτήσεις , το θέμα φίλων να μην σε απασχολεί . Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι πως θα φλερτάρεις και θα σεξουλιαζεσαι με γυναίκες . Η μία εμπειρία θα φέρει την επόμενη ,την επόμενη και θα έχεις τόσες πολλές ερωτικές σχέσεις μέσα στον χρόνο όπου θα σε πάρουν μυρωδιά ότι είσαι μπηχτακος και θα έρχονται οι "φίλοι" βεντούζα για πάσες . Κυρίαρχο για έναν άνδρα είναι οι σεξουαλικές του επιτυχίες και όχι φίλους να παίζουν playstation στο σαλόνι . Οπότε στόχευε στο γυναικείο φύλο , στο ακόρεστο σεξ , βόλτες ,ταξιδαρες , σεξ σε ντουζιέρες , πισίνες , παραλίες , πάρκινγκ κλπ ....στα λέω επειδή είμσι νομπελίστας και όχι καμία τυχαία
Δηλαδη πρεπει να εχω ζησει κατι για να το πιστευω; Εχω ζησει φιλιες που δεν κατεληξαν καλα οποτε ξερω οτι θα ηθελα καποια πραγματα διαφορετικα απο αυτα που εζησα. Επισης εχω μια επιτυχημενη σχεση με το αγορι μου (θεωρω). Και πριν τα φτιαξουμε ημασταν κολλητοι. Ηταν απο τους ελαχιστους πραγματικους φιλους που εχω κανει. Οποτε νομιζω οτι πανω κατω (για να μη γινομαι απολυτη) ξερω τι ζηταω...
Α καταλαβα. Αλλα δεν ηταν ταινια (δηλαδη φανταστικο σεναριο). Ηταν βιντεο στο τικ τοκ αλλα ηταν απο πραγματικο γαμο. Εγω θελω να παντρευτω αλλα οριακα θελω να ειμαστε μονο εγω, το αγορι μου και οι γονεις μας που λεει ο λογος. Για τοσο κοινωνικο αγχος μιλαμε. Δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα με βλεπει και θα με προσεχει τοσος κοσμος (λιγο ασχετο αυτο αλλα μπορει να συνδεθει και με τις παρεες πιστευω. Για αυτο το αναφερω)
Οχι εδω εχει δικιο η Τανια. Εχω ξαναπερασει δυσκολα με παρεες και το μονο που με εσωσε ηταν η ελπιδα οτι καποια στιγμη τα πραγματα θα φτιαξουν. Και οντως εφτιαξαν αλλα ξαναχαλασαν (ναι εφταιγα και εγω το γνωριζω). Τωρα ειναι που εχω χασει εντελως την ελπιδα μου και απογοητευομαι τοσο πολυ
Παιδια ασχετο αλλα πως ανεβαζεις καινουριο ποστ; Ξεχασα πως το εκανα την πρωτη φορα και τωρα δεν βρισκω πως γινεται.
Όλα είναι θέμα πώλησης της εικόνας σου .( Δλδ οι άλλες στο τικ-τοκ και ινστα , πουλάνε πσιχολογκικες μπούρδες φυσικά με το μπικίνι και την κω#λαρα τούρλα, κενότητα μεν αλλά όλες στο ΦΙΛΤΡΟ ) Δλδ είτε στα φιλικά σου ,είτε στα ερωτικά σου , πρέπει να είσαι Άφταστος. Βέβαια αυτό αποκτάται με συνεχή συλλογή εμπειριών . Ένας Άνδρας έμπειρος κ πολυεπίπεδος δεν έχει ανάγκες για στενές φιλίες ,γιατί απλά έχει την δύναμη και την ασφάλεια ( πατάει γερά στα πόδια του ) ,οπότε έχει μια γκάμα φιλοκοινωνικων επαφών . πχ εγώ έχω μια γκάμα στενών επαφών ,φιλοκοινωνικοτητα . Άρα την μια μέρα στην ξαπλώστρα με άλλους ,την επομενη έξοδο με άλλους , την παρεπόμενη ταξιδακι αναψυχής με άλλους και πάει λέγοντας . Πρέπει να έχεις μια άνεση γενικά κ όχι μιζέρια . Τώρα μέσα σε όλο αυτό ανεβαίνουν οι μετοχές σου μέσω δραστηριοτήτων , ενεργητικότητας κλπ ....τώρα αν η λύση είναι κάθομαι pc και κλαίω την κακομοιριλα μου , μπορείς να πάρεις άλλες συμβουλές του τύπου ....πήγα στον πσιχοθεραπευτή μου , πήγα στην πσιχολογκα μου . Ένας Άνδρας στοχεύει στο Σεξ , γκομενιλικι ,άπειρες γυναίκες στο κρεβάτι του , οπότε μοιραία θα προσέλκυσει άλλα αγόρια για παρεάκι . ΠΧ , μπαίνεις στην σχολή σου και έχεις παρέα 2-3 γκομενάκια φανσυ δεν θα πάρεις μόνο βλέμματα γκομενων ,αλλά κ αγοριών που λένε από μέσα τους ..."" Ωραίος μπηχτακος , ας του πιάσουμε κουβεντουλα να γίνουμε επαφές του " ....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ την στιγμη που θα καταλαβεις πως το μελος εδω ειναι γυναικα...
https://www.youtube.com/shorts/584XX...?feature=share
Εγω παλι περιμενω τη στιγμη που θα βαλει μυαλο γενικα... Αρχικα υπαρχει το ψ που αντικαθιστα το πσ. Δευτερον μην υποτιμας την ψυχοθεραπεια. Τριτον αν εσυ πιστευεις οτι εχεις βρει το νοημα της ζωης αληθεια λυπαμαι. Τελος καταλαβε οτι ο καθενας ζηταει κατι διαφορετικο. Επειδη εσυ θελεις 1-2 να πας για ποτο και 1-2 κοπελες να πηδας καθε βδομαδα δεν σημαινει οτι αυτο τους γεμιζει ολους...
Δλδ προσπαθησες να τον αποπλανησεις και αντισταθηκε; Οι αντρες δεν λειτουργουν ετσι, εαν ο αντρας σε βλεπει σαν γυναικα κραταει το μυαλο του ανοιχτο και δεν σε βλεπει καθαρα φιλικα. Μορεις να το δοκιμασεις πολυ ευκολα, προσκαλεσε οποιον "φιλο" σου θελεις σε ρομαντικο ραντεβου οι περισσοτεροι θα το δεχτουν οσο δεν τους κοστιζει τπτ κοινωνικα.
Θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά, όταν είσαι σε παρέα που κάποιος έχει σχέση, προσπαθείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των αντρών με κάποιο τρόπο? Είτε αυτός είναι η σχέση της φίλης σου είτε οποιονδήποτε είναι δεσμευμένος? Ο τσακωμός με την αδερφή σου έχει να κάνει με κάτι αντίστοιχο
στο αγόρι της ή στο αγόρι κάποιας φίλης της?
Καλησπερα,εισαι 21 ετων μπουμπουκι..δεν θα πω τριανταφυλλο(εχει βανδαλιστει απο την δυτικη κουλτουρα)θα πω γλυκεια αμυγδαλια(ομορφη,αγερωχη με αγκαθακια επισης) ετσι χρειαζεται να αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου και να σε βλεπουν δεν εισαι αρπακτικο και ουτε χρειαζεται να αποπλανησεις κανεναν παρα μονο το μυαλο σου για να καταλαβεις τι θες και τι χρειαζεσαι για να εισαι καλα...χρειαζεται ομως(και μην βγαλεις δοντι)να προσπαθησεις χωρις να υπεραναλυεις και να προδικαζεις...ο καθενας εχει τους χρονους του...οποτε παρε τον χρονο σου και κανε παρεα με σενα πρωτα
Λιγο...πολυ η συνταγη ιδια ειναι και για τις φιλιες..χωρις να λεω πως ευθυνεσαι για αυτη την φαση που περνας(και εδω μην βγαλεις δοντι για αυτο που θα πω)ποτε δεν μας κανουν κατι μονο οι αλλοι..και τα δυο μερη κατι κανουν...απλα εχε στο μυαλο σου πως οταν δινουμε τις ελευθεριες μας(οποιες και αν ειναι αυτες λαμβανιυμε ακριβως αυτο που δωσαμε) το εχει πει ο ρουσσω στο κοινωνικο συμβολαιο..το οποιο παρεπιπτοντως ειναι ωραιο βιβλιο κατα την γνωμη μου....Αυτα με πολλη αγαπη σε ενα μπουμπουκι που ανθιζει και μαθαινει να αυτονομειται με σεβασμο και αγαπη στον εαυτο του ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
ήθελε την κολλητή σου και τί φάση μετά δεν κατάλαβα.
να μιλάς για ό,τι σε ενοχλει και γενικότερα αν δεν έχεις διάθεση να βγεις μη βγεις επειδή αλλιώς δε θα σου ξαναπούν να βγεις. η ζωή είναι μικρή.
Απιστευτη εμπειρια..δεν απαντησες ομως τι να κανει τελικα..γιατι ειναι κοριτσι..και μικρο κοριτσι γιατι 21 ειναι ακομα μωρο...αντε πες γιατι τα ακουσαμε ολα παλι και αντι να βγει ενα νοημα να την βοηθησει να βγει απο το καβουκι της και να μην δραματοποιει αλλα να αποκτησει αυτοπεποιθηση...καταληξαμε παλι στο κουτσομπολιο με το να της λεει ο αλλος να προσπαθησει να αποπλανησει και την αλλη που δηλωνει και μανα να την ρωταει πως ενιωσε που ειδε φιλο με φιλη κτλ...αναρωτιεμαι ετσι θα μιλαγαν σε δικους τους ανθρωπους ποσο μαλλον νεα παιδια με λιγη παραπανω ευαισθησια...και πειραξε το δικο μου λουλουδι και σχολιασμος απο καποιους..και η μικρη δεν ξαναμπηκε και δεν την αδικω με αυτο το ξεκατινιασμα εδω μεσα ποιος το εχει μεγαλυτερο...και ποσο γαματοι ειναι με πρωτον εσενα που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΑ και εξισωνεις για να καταληξεις στο ποσο γαματος εισαι...απο το να ταπεινωνεις το προβλημα του αλλου....την ευαισθησια του αλλου μεχρι και την ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ(το διαβασα και αυτο σημερα επειδη εγραψα την δικη μου εμπειρια..οχι για να δειξω κατι..αλλα για να της βαρεσω καμπανακι να προβληματιστει και οχι να γυριζει γυρω απο την ουρα της)αλλα δεν πειραζει...ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Οχι δεν προσπαθησα να κανω τιποτα. Ετσι κι αλλιως οταν ξεκινησαμε να κανουμε παρεα και μετα να με γουσταρει, ειχε τελειωσει ολο αυτο με τη φιλη μου. Ναι ακουγεται περιεργο το ξερω αλλα η φιλη μου δεν ενδιαφεροταν ποτε, μετα μεσα στην παρεα γνωριστηκαμε και εγινε οτι εγινε. Ολο τυχαια. Δεν θα επαιρνα ποτε αγορι η "ενδιαφερον" αλλης κοπελας
Με παρεξηγησατε ρε φιλε. Προφανως και δεν προσπαθω να τους κεντρισω το ενδιαφερον, ειδικα απο τη στιγμη που ειναι με αλλες. Επισης δεν ειχα ποτε "καημο" να κανω σχεση. Ηθελα να ερθει πιο φυσικα. Αυτο με την αδερφη μου αληθεια με προσβαλλει. Δεν ειχε να κανει με αυτο ο τσακωμος. Καμια σχεση...
Ας πιω τον καφέ μου γιατί ξενύχτησα χτες και σου απαντώ . Υποθέτουμε λοιπόν ότι δεν είσαι εσύ και υποθέτουμε δεν είναι ανδρικό το ακαουντ και είναι πραγματικό . Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες από το κινητό . Πάμε σε εμένα τώρα που είμαι γαματος . Θυμάμαι λοιπόν όταν ήμουν 21 , συζούσα τότε βέβαια με ένα καταπληκτικό γκομενάκι ( συνομιληκοι την περνούσα 15 μέρες ηλικιακά , σωματαρα , μπούκλα καστανοξανθη ,φοβερές αναλογίες , πρασινοκίτρινο μάτι και γενικά την γουστάραν όλοι ,αλλά επειδή ήμουν γαμάτος την καμακωσα εγώ με μαεστρία κ αυτοπεποιθηση ) φυσικά ο καθένας έχει τις παρέες του . Βέβαια μου τα χώνε γιατί είχα μπόλικες παρέες κ έκανα πράγματα με φίλους και φίλες και τσαντιζοτανε επειδή ήμουν στην γύρα ( σκηνές ζήλιας ,επικες προστριβές σε πλαίσια πολιτισμένα φυσικά και λυνοτανε στο 5λεπτο) φοβερή κοπέλα αλλά η σχέση δεν είναι τραβά με να σε τραβώ ,είναι κάνουμε πραγματακια μαζί και χωριά . Οπότε στα 21 δεν είσαι μικρός , είσαι στην γύρα κ στην κ#υλα και όχι μπουμπούκι όπως γράφεις , είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ ! Άυτα τα δακρυβρεχτα δεν τα μπορώ καθόλου . Drama queen και κλαίω όλη μέρα είναι για την χωματερή . Δείχνει εγωισμό , απόσπαση προσοχής ,θυματοποιηση για να περάσει το δικό σου . Αμ δε . Της προσκολησεως ! Γράφεις κάτι για ΒΙΑ ,( που έγραψα άλλου ) Ε κάτσε να της τρως κ ζητά συμβουλές στην ψυχοθεραπεία αν θα της τρως λίγο η' πολύ , αν θα σου σπάσει λίγο τα μούτρα η' πολύ . Οπότε αυτά τα ενδοοικογενειακή βία δεν μπορώ να τα πιάσω . Κ εγώ έχω δεχθεί βία από κοπέλες , χειρονομίες και βιαιη συμπεριφορά λεκτική κ σωματική ( επειδή τάχα μου τους περνούσε η ιδέα ότι είχα διπλοτριπλογκομενες ) ,Ε δεν έκατσα να προχωρήσει ,σηκώθηκα από τον καναπέ κ πήγα σπιτάκι μου . Εγώ σε λέω π#τανα ας πούμε η' κ#ριολα ? Όχι βέβαια , εσύ γιατί μου λες ....ρε μ#λ#κ# έχεις άλλη , λέγε και να σπρώχνεις . Οπότε μην μας γράφεις για ΒΙΑ ...είπαμε είμαι εμπειρος , πολυεπίπεδος γκόμενος με περγαμηνές ! Άρα τι γράφω εδώ μέσα ? ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !