Με τρολλάρεις τώρα έτσι;
Printable View
Οχι δεν σε τρολλαρω αληθεια δεν ξερω
Δε μου απαντησες αν παιρνεις καποια αγωγη, νομιζω κατι ανεφερες σε προηγουμενα ποστ;
Ναι παιρνω καποια αντικαταθλιπτικα επειδη με εχει ξεκανει ψυχολογικα η στυτικη δυσλειτουργια
Πιστεψε με εχω συζητησει τα παντα μαζι του αλλα δεν μπορει να μου βρει μαγικη λυση
Μου λεει η λυση δεν ειναι τα φαρμακα αλλα να αποκτησεις θαρρος να μιλησεις σε καποια. Αλλα ακομα και αν θελω να μιλησω σε καποια δεν μου δινεται καποια ευκαιρια. Στη σχολη χορου οι περισσοτεροι ειναι μεγαλης ηλικιας και σε κλαμπ δεν πηγαινω και δεν πηγαινα και ποτε γιατι το θεωρω red flag και οι περισσοτερες εκει ψαχνονται μονο για one night stand και οχι για σχεση. Οσο για το tinder και το badoo μαυρα μεσανυχτα...οι περισσοτερες μπαινουν απλα για να βρουν το top 10% των αντρων. Επισης παρεες δεν εχω για να μου γνωρισει καποιος μια κοπελα μεσω κοινων φιλων. Εχω εναν μοναχα φιλο ο οποιος μενει σε ενα απομονωμενο χωριο στην επαρχια και ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος μου και στην ιδια κατασταση. Ειναι φαυλος κυκλος. Υπηρχαν μερες που εκλαιγα ολη νυχτα απο την μοναξια και επαιρνα χαπια για να κοιμηθω. Αν δεν το βιωσει κανεις δεν μπορει να καταλαβει ποσο επιπονο ειναι να μην εχεις μια αγκαλια και ενα φιλι. Και οταν βγαινω απο το σπιτι για μια βολτα με καταστρεφει που βλεπω συνεχως νεαρα ζευγαρια αγκαλια και να φιλιουνται και να τα βαζω με τον εαυτο μου πως γινεται 30 χρονων αντρας να ειμαι τοσο ασχετος με το φλερτ και τις γυναικες ενω 15χρονα εχουν μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα. Υπηρξαν μερες που ειχα τετοια καταθλιψη που ηθελα να πεσω απο εναν γκρεμο να σταματησω να υποφερω. Και οι γυναικες δεν καταλαβαινουν ποσο επιπονο και ταπεινωτικο ειναι για τον ανδρισμο να μην παιρνεις καμια απολυτως αναγνωριση απο τις γυναικες. Ποσο να αντεξω πια....
Και ολα αυτα ανταποκρινονται 100% στην πραγματικοτητα ετσι ακριβως νιωθω
Ο γιατρός που σε παρακολουθεί είναι Ψυχίατρος? Ή σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος?
Και συζητάτε αυτά που σε απασχολούν και σου είπε αυτό "η λυση δεν ειναι τα φαρμακα αλλα να αποκτησεις θαρρος να μιλησεις σε καποια"?
Καλά αν του έλεγες αγχώνομαι, τι θα σου έλεγε? Μην αγχωνεσαι? Δεν λειτουργούν έτσι οι συνεδρίες.
Ψυχολογος ειναι απλα μου λεει οτι τα φαρμακα μονο θα επιδεινωσουν την κατασταση. Το θεμα μου ειναι πως γνωριζεις κοπελα αν δεν εχεις καποια παρεα οπως συνηθιζεται μεσω κοινων γνωστων? Να συνεχισω την προσπαθεια απο badoo και tinder? Οσοι εχετε κοπελα πως την γνωρισατε και που? Ρωταω γιατι θελω να βελτιωθω και να κανω αλλαγες προς το καλυτερο. Δεν θελω να μεινω μονος..φοβαμαι την μοναξια
Τι ειπε ο ψυχολόγος για αυτό το θέμα? Πώς το δουλεύετε?
Σου έχω πει και πιο πάνω, αλλά φαίνεται να το θεωρείς λεπτομέρεια, ότι παίζει σημαντικό ρόλο η αυτοπεποίθηση.. Και φυσικά ο τρόπος που φέρεσαι στις γυναίκες.
Δίνεις την εντύπωση ότι μια σχέση (μια γυναίκα) θα σε σώσει από μια ζωή που δεν σου αρέσει. Η σχέση συμπληρώνει τη ζωή μας..
Πως εσυ θεωρεις δεδομενο οτι θα απογοητευτει? Εχω βγει απο εφαρμογη με κοπελα και δεν ειχε απογοητευτει και της αρεσα απλα δεν κρατησε επειδη δεν εψαχνε κατι σοβαρο
Η εμφανιση μου ειναι μια χαρα κοπελα μαλιστα μου εχει πει παλιοτερα οτι ειμαι κουκλος και γυμνασμενος αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Ουτε σημασια εχει αν την εχω μεγαλη ή όχι. Δεν θελω να ειναι καποια μαζι μου για ρηχους λογους. Μια χαρα ειναι ο χαρακτηρας μου ειμαι καλος ανθρωπος και δεν εχω κανει ποτε κακο σε κανεναν
Σε είδα χθες στον ύπνο μου να τρέχεις στο χορτάρι γιαυτό. Γιατί τα παίρνεις όλα στραβά? Χαλαρωσεεεεεε.
Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Προσπαθώ να σε βοηθήσω να δεις τι είναι αυτό που σε κρατάει και δεν μπορείς να πλησιάσεις μια κοπέλα από κοντά. Μπορεί να είναι αυτό που είπα, μπορεί να είναι κάτι άλλο. Γιαυτό και ρώτησα αν έχεις βρει ποιος είναι ο λόγος που έχεις τόσο άγχος με την άμεση επαφή, ενώ πίσω από μια οθόνη σου βγαίνει πιο εύκολα..
Κάνεις σίγουρα ψυχοθεραπεία? Αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτό που ρωτώ..
Εχω απαντησει σε αυτο πιο πανω οτι κανω ψυχοθεραπεια αλλα αυτο δε σημαινει οτι δια μαγειας θα λυθουν οι αναστολες που εχω. Μου ειπε οτι πασχω απο σοβαρη κοινωνικη φοβια και οτι ειναι λογικο να μου προκαλει τρομερο αγχος να μιλαω με αγνωστους. Αυτο δεν το παθαινω μονο με γυναικες, αλλα και με ανδρες. Π.χ. δεν αντεχω ψυχολογικα να μπω σε κλαμπ ή να κάνω νυχτερινή ζωή γιατί η πολυκοσμία με κάνει να τρέμω από το άγχος. Για να νιώσω άνετα με μια γυναίκα θα πρέπει να είναι χαμηλών τόνων για να έχουμε κάτι κοινό. Δεν θα μπορούσα π.χ να είμαι μαζί με μια γυναίκα που είναι party animal γιατι δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω σε αυτο. Επισης απεχθανομαι το αλκοολ και δεν πινω τιποτα και αν πηγαινα σε κλαμπ με καποια θα με ελεγε ξενερωτο
Χθες ολη νυχτα με επιασε να βλεπω ταινιες ερωτικου περιεχομενου επειδη με τρελαινει που δεν εχω ουτε ερωτικη ζωη. Π.χ βλεπω εξω στην πολη ζευγαρια που τυποι ειναι μαζι με πολυ σεξυ κοριστια και σκεφτομαι τι τυχεροι ειναι αυτοι. Πρεπει να εχουν τρομερη ερωτικη ζωη..
Γιατι ειναι τζαμπα κοπος? Ουτε καν μα εγω θελω να ειμαι σε σχεση και να εχω ερωτικη ζωη. Βαρεθηκα να βλεπω ταινιες και να ειμαι με το π* στο χερι. Και τις μερες που μου τη δινει και δεν αντεχω αλλο παω στους οικους ανοχης, αλλα μεσα σε ενα δεκαλεπτο τι να ευχαριστηθεις...ασε που δεν μπορεις να κανεις τπτ εκει εγω λατρευω να κανω γλειφομ* αλλα δεν μπορω ρε γαμωτο. Θελω να το κανω με κοπελα που εχω σχεση. Να της προσφερω την απολυτη ηδονη χαχα
Γιατι την αληθεια δεν λεω? Ποιος δεν θελει να εχει ερωτικη ζωη? Τωρα που ειμαι νεος πρεπει να τα ζησω...γιατι η ζωη ειναι μικρη για να αφηνω και αλλα χρονια να περασουν ετσι
Σαν την ελευθερία δεν έχει φίλε Αλεξ...Η σχέση έχει και υποχρεώσεις και πολύ τρέξιμο έχε στον νού σου.
Αυτό που λες δεν συμβαδίζει τόσο με την στυτική δυσλειτουργία που έχεις αναφέρει σε προηγούμενες συζητήσεις. Εφόσον έχεις αυξημένη ερωτική επιθυμία γιατί όταν προκύπτει να κάνεις σεξ με κοπέλα τα χάνεις και δεν επικεντρώνεσαι σε αυτό που νιώθεις εκείνη την στιγμή; Βέβαια θα μου πεις αν έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις μόνο σε οίκους ενοχής, λογικό είναι. Πιστεύω ότι σου λείπει ο αυθορμητισμός με τις «νορμαλ» κοπέλες εξού και τα ghosting κλπ. Κάνε αυτό που νιώθεις και ίσως να σου βγει σε καλό.
Πως να ειμαι αυθορμητος με μια κοπελα μεσω εφαρμογης γνωριμιων? Καμια σχεση το ghosting με το σεξ. Γιατι δεν ειμαι κανενας μλκας να μιλησω προστυχα σε μια κοπελα και θα την σεβαστω. Οσο για το ghosting σε αυτες τις εφαρμογες οι κοπελες μπαινουν απλα για επιβεβαιωση. Δεν με γνωριζουν προσωπικα αρα το ιδιο θα κανουν με δεκαδες αλλους αντρες. Οσον αφορα τον οικο ανοχης μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να λειτουργησεις μεσα σε 10 λεπτα. Ενω αν ειχα κοπελα δεν θα ειχα την πιεση οτι πρεπει να τελειωσω μεσα σε 10 λεπτα. Συνειδητοποιησα μετα απο την τελευταια επισκεψη προχθες οτι η δυσλειτουργια προκυπτει επειδη νιωθω την πιεση του χρονου. Εχω αποδεχτει οτι δεν εχω περαση στις κοπελες και δεν ειμαι ο σουπερ γκομενος που θελουν. Αλλα ολο και καποια θα βρεθει που θα με εκτιμησει. Δεν γεννηθηκαμε ολοι θεογκομενοι τι να κανουμε τωρα
Το περσινο καλοκαιρι ειχα κανει σεξ με μια Ισπανιδα που την ειχα γνωρισει μεσω dating app και τοτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Απο τον χειμωνα και μετα που επεσα παλι σε καταθλιψη αρχισα να μην νιωθω πια σιγουρια και καθως εβλεπα οτι οι επισκεψεις δεν μου βελτιωναν την ψυχολογια κατεληξα ετσι. Απλα με καταστρεφει ποσο ευκολα κανουν σχεσεις αλλοι και εμενα καμια δεν με θελει. Ειναι στιγμες που λεω οτι ειναι καλυτερα να παω να πεσω απο καπου να σταματησω να υποφερω. Δεν αντεχω αλλο τοση ταπεινωση.
Ναι αλλα θελω να νιωσω οτι ειμαι ποθητος για μια γυναικα. Βαρεθηκα την μοναξια μου λειπουν απιστευτα οι αγκαλιες, τα φιλια και τα χαδια. Αν με ενοιαζε μονο το σεξ δεν θα ειχα καταθλιψη. Εχω εντονη αναγκη να βιωσω την αγαπη.
Με βλεπω να πεφτω απο καπου να σταματησω να υποφερω. Αφου καμια δεν με θελει εγω δεν αντεχω αλλο να ζω και να υποφερω ετσι. Ουτε μια αγκαλια ουτε ενα φιλι. Τα βραδια κλαιω απο την μοναξια δεν ξερω τι να κανω πια. Δεν εχω κανει ποτε κακο σε κανεναν δεν καταλαβαινω γιατι δεν αξιζω και εγω να εχω μια κοπελα οπως αλλοι
κατσε ρε παιδι μου.
απο αυτα που βλεπεις γυρω σου, μονο οι θεογκομενοι και οισ ουπερ ανετοι εχουν σχεση;
δεν καταλαβαινεις οτι δεν φταιει το οτι δεν εισαι θεογκομενος, αλλα το οτι εισαι απελπισμενος και δεν μπορεις να το κρυψεις πλεον και τρομαζουν;
και πως να το κρυψεις, θα μου πεις;
να συνεχισεις την ψυχοθεραπεια σου, να βρεις τις ισορροπιες σου, να ηρεμησεις και μετα να ασχοληθεις..
καμια δεν θα ερθει απο λυπηση και καμια δεν θα σε παρει απ το χερακι. πρεπει εσυ να ηρεμησεις, να ισορροπησεις και εμτα να βρεις μια κοπελα που να ταιριαζετε. ουτε αυτο ειναι ευκολο. θελει ψαξιμο, επομενως πολλες απορριψεις ακομα. αλλα εσυ, με καθε απορριψη πεφτεις στα πατωματα. αλλα δεν γινεται ετσι.
πρεπει πρωτα να ισορροπησεις.
οσες δεν φευγουν απο το οτι βλεπουν σε σενα ξεκαθαρα το neediness, φευγουν διοτι οι αποψεις σου ειναι αναχρονιστικες. αλλα κατα την γνωμη μου, περισσοτερο φευγουν για το πρωτο, γιατι βλαμμενες υπαρχουν πολλες, που τις φτυνεις και χαμογελανε..
υ.γ. επισης, δεν ξερω τι προδιαγραφες εχεις για μια γυναικα, αν κι εσυ ψαχνεις καμια κουκλαρα, ενω μας λες οτι θεωρεις τον εαυτο σου οχι και τοσο ωραιο, ειναι μια παραπανω δυσκολια...
ναι μεν, αλλα για να δουλεψεις κατι, πρεπει πρωτα να αναγνωρισεις οτι εχει προβλημα....
απο αυτα που εχει πει εδω ο αλεξ, νομιζει οτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχει λεφτα και ειναι ντροπαλος. δεν βλεπει κατι στραβο σε αυτα που σκεφτεται κι αυτα που λεει...
επομενως, τι να διορθωσει;
Ποιος σου ειπε Yoco οτι δεν εχω εμφανιση 'η ειμαι ασχημος? Που κολλαει η εμφανιση σχετικα με αυτο που εγραψα? Πουθενα δεν το ανεφερα καν. Στην τελικη η εμφανιση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο και χεστηκα κιολας αν αρεσω ή δεν αρεσω. Τουλαχιστον ειμαι καλος ανθρωπος και δεν βλαπτω κανεναν
Εσυ τι μου προτεινεις να κανω δηλαδη...ετσι ειμαι να παω να αυτοκτονησω μια και καλη αφου εχω αποτυχει σαν αντρας? Πως να συνεχισω να ζω αλλο ετσι μεσα στην μοναξια. Σοβαρα σου μιλαω δεν εχω εναν ανθρωπο ουτε να μου πει καληνυχτα. Αλλα εσυ προφανως εχεις επιλογες δεν μπορεις να μπεις στην θεση ενος ανδρα
εγω πιστευω οτι δεν φταιει το οτι δεν εχεις σχεση, για την εξαφανιση καποιων γυναικων, αλλα το οτι δειχνεις απελπισια και πρεμουρα, επειδη δεν ε χεις σχεση και σε πολλες, ξυνιζουν οι αποψεις σου, οπως εγινε με πολλες απο εμας, εδω ...
αλλωστε, γιατι να θελει να εχεις σχεση καποια κοπελα. κι εκεινη ελευθερο ψαχνει. δεν ψαχνει δεσμευμενο...
Και σου επαναλαμβανω αν ησουν ανδρας στην θεση μου και οχι γυναικα θα εβλεπες οτι δεν εχουμε τις επιλογες που εχετε εσεις. Εγω δηλαδη δεν αξιζω να αγαπηθω? Νομιζεις οτι ολα στη ζωη ειναι ροδινα και προφανως δεν με γνωριζεις προσωπικα για να ξερεις τι δυσκολιες εχω περασει. Αν ησουν ανδρας και ετρωγες συνεχως απορριψεις και πληγωνοσουν μην μου πεις οτι θα πεταγες απο χαρα
αφου σου ειπα τι σου προτεινω; γιατι ρωτας αν προτεινω να αυτοκτονησεις;
το ακριβως αντιθετο προτεινα, να προσπαθησεις να γινεις καλα και να ισορροπησεις. οχι να αυτοκτονησεις...
επι τη ευκαιρια, οι σκεψεις αυτοκτονιας, δεν οφειλονται ποτε στο οτι δεν βρισκουμε γυναικα/ ανδρα... οφειλονται ΠΑΝΤΑ σε σε ενα βαθυτερο και συνολικοτερο προβλημα που συνηθως λεγεται καταθλιψη..
οποτε, λυσε αυτα σου τα θεματα και οταν θα πατησεις στα ποδια σου, ψαχνεις για κο0πελα. δεν μπορεις να βρεις κοπελα παρακαλωντας.
Ειπα εγω πουθενα οτι βγαινω και παρακαλαω κοπελες? Θα ημου τερμα ανοητος και θα γινομουν ρεζιλι. Ισα ισα που δεν μιλαω σε καμια κοπελα ( δεν ειχα ποτε μου ουτε καν φιλη) για να αποφυγω να εκτεθω γιατι θελω καποια να ειναι μαζι μου επειδη το θελει πραγματικα και οχι απο λυπηση
το ξερω οτι δεν εχουμε τις ιδιες επιλογες, με την εννοια οτι εχουμε διαφορετικες, οχι οτι εχουμε περισσοτερες.
το περιεργο ειναι, οτι οι επιλογες που εχουμε εμεις, εσενα σε ευνοουν, ωστοσο εσυ βλεπεις αδιεξοδο.
γι αυτο σου λεω οτι το προβλημα ειναισ το πως τα βλεπεις και πως συμπεριφερεσαι και οχι στις "ανδρικες" επιλογες.
κι αυτο γιατι, οι γυναικες μπορουν να βρουν οσο σεξ θελουν και οποτε το θελουν, αλλα οχι την σχεση που θελουν.
κι αν διαβαζεις θεματα στο φορουμ, θα το εχεις δει πολλες φορες το παραπονο αυτο πολλων γυναικων.
οι ανδρες αντιθετα δεν μπορουν να βρουν ευκολο και απροβληματιστο σσεξ και ειδικα οποτε θελουν, αλλα μπορουν ευκολα να βρουν κοπελα που να θελει σχεση, γιατι συνηθως οι κοπελες αυτο θελουν!
πως καταφερες αυτο που εσενα σε ευνοει να το βλεπεις σαν μειονεκτημα, εσυ το ξερεις...
οχι, δεν ειπες καπου οτι παρακαλας, αλλα απο οοοολα οσα λες εδω, το ποσο παραπονιεσαι (σε εμας), το ποσο ασχημα νοιωθεις, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ οτι ειναι φανερο στην συμπεριφορα σου προς τις κοπελες, ΟΣΕΣ φορες και ΟΤΑΝ βρισκεις το κουραγιο να μιλησεις σε καποια, οτι εχεις πρεμουρα για μια γνωριμια και μια σχεση. και αυτη η πρεμουρα, φαινεται σαν απελπισια και σαν παρακαλια και ειναι απωθητικο.
θελουμε ισορροπημενους και ηρεμους ανθρωπους για να να γνωρισουμε και να σχετιστουμε. δεν θελει κανεις καποιον με αγχος και πρεμουρα για να κανει μια γνωριμια.
υ.γ. αγχος εχουμε οι περισσοτεροι. μιλησα συγκεκριμενα για ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ, οχι γενικα..