Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 267
    Banned
    Εχω απαντησει σε αυτο πιο πανω οτι κανω ψυχοθεραπεια αλλα αυτο δε σημαινει οτι δια μαγειας θα λυθουν οι αναστολες που εχω. Μου ειπε οτι πασχω απο σοβαρη κοινωνικη φοβια και οτι ειναι λογικο να μου προκαλει τρομερο αγχος να μιλαω με αγνωστους. Αυτο δεν το παθαινω μονο με γυναικες, αλλα και με ανδρες. Π.χ. δεν αντεχω ψυχολογικα να μπω σε κλαμπ ή να κάνω νυχτερινή ζωή γιατί η πολυκοσμία με κάνει να τρέμω από το άγχος. Για να νιώσω άνετα με μια γυναίκα θα πρέπει να είναι χαμηλών τόνων για να έχουμε κάτι κοινό. Δεν θα μπορούσα π.χ να είμαι μαζί με μια γυναίκα που είναι party animal γιατι δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω σε αυτο. Επισης απεχθανομαι το αλκοολ και δεν πινω τιποτα και αν πηγαινα σε κλαμπ με καποια θα με ελεγε ξενερωτο

Banned
    Χθες ολη νυχτα με επιασε να βλεπω ταινιες ερωτικου περιεχομενου επειδη με τρελαινει που δεν εχω ουτε ερωτικη ζωη. Π.χ βλεπω εξω στην πολη ζευγαρια που τυποι ειναι μαζι με πολυ σεξυ κοριστια και σκεφτομαι τι τυχεροι ειναι αυτοι. Πρεπει να εχουν τρομερη ερωτικη ζωη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Χθες ολη νυχτα με επιασε να βλεπω ταινιες ερωτικου περιεχομενου επειδη με τρελαινει που δεν εχω ουτε ερωτικη ζωη. Π.χ βλεπω εξω στην πολη ζευγαρια που τυποι ειναι μαζι με πολυ σεξυ κοριστια και σκεφτομαι τι τυχεροι ειναι αυτοι. Πρεπει να εχουν τρομερη ερωτικη ζωη..
    Δεν χάνεις και τίποτα,μην νομίζεις...Για μένα τζάμπα κόπος είναι οι ερωτικές σχέσεις...Βρες αλλον τρόπο ικανοποίησης, όπως μουσική, ταινίες, διάβασμα, μια βόλτα, ρεμβασμός, ενα μπάνιο στην θάλασσα το καλοκαίρι κλπ.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Γιατι ειναι τζαμπα κοπος? Ουτε καν μα εγω θελω να ειμαι σε σχεση και να εχω ερωτικη ζωη. Βαρεθηκα να βλεπω ταινιες και να ειμαι με το π* στο χερι. Και τις μερες που μου τη δινει και δεν αντεχω αλλο παω στους οικους ανοχης, αλλα μεσα σε ενα δεκαλεπτο τι να ευχαριστηθεις...ασε που δεν μπορεις να κανεις τπτ εκει εγω λατρευω να κανω γλειφομ* αλλα δεν μπορω ρε γαμωτο. Θελω να το κανω με κοπελα που εχω σχεση. Να της προσφερω την απολυτη ηδονη χαχα

Senior Member
    Γιατι ειναι τζαμπα κοπος? Ουτε καν μα εγω θελω να ειμαι σε σχεση και να εχω ερωτικη ζωη. Βαρεθηκα να βλεπω ταινιες και να ειμαι με το π* στο χερι. Και τις μερες που μου τη δινει και δεν αντεχω αλλο παω στους οικους ανοχης, αλλα μεσα σε ενα δεκαλεπτο τι να ευχαριστηθεις...ασε που δεν μπορεις να κανεις τπτ εκει εγω λατρευω να κανω γλειφομ* αλλα δεν μπορω ρε γαμωτο. Θελω να το κανω με κοπελα που εχω σχεση. Να της προσφερω την απολυτη ηδονη χαχα
    Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας όλες αυτές τις λεπτομέρειες..

Banned
    Γιατι την αληθεια δεν λεω? Ποιος δεν θελει να εχει ερωτικη ζωη? Τωρα που ειμαι νεος πρεπει να τα ζησω...γιατι η ζωη ειναι μικρη για να αφηνω και αλλα χρονια να περασουν ετσι

Senior Member
    Σαν την ελευθερία δεν έχει φίλε Αλεξ...Η σχέση έχει και υποχρεώσεις και πολύ τρέξιμο έχε στον νού σου.

Senior Member
    Αυτό που λες δεν συμβαδίζει τόσο με την στυτική δυσλειτουργία που έχεις αναφέρει σε προηγούμενες συζητήσεις. Εφόσον έχεις αυξημένη ερωτική επιθυμία γιατί όταν προκύπτει να κάνεις σεξ με κοπέλα τα χάνεις και δεν επικεντρώνεσαι σε αυτό που νιώθεις εκείνη την στιγμή; Βέβαια θα μου πεις αν έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις μόνο σε οίκους ενοχής, λογικό είναι. Πιστεύω ότι σου λείπει ο αυθορμητισμός με τις «νορμαλ» κοπέλες εξού και τα ghosting κλπ. Κάνε αυτό που νιώθεις και ίσως να σου βγει σε καλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Αυτό που λες δεν συμβαδίζει τόσο με την στυτική δυσλειτουργία που έχεις αναφέρει σε προηγούμενες συζητήσεις. Εφόσον έχεις αυξημένη ερωτική επιθυμία γιατί όταν προκύπτει να κάνεις σεξ με κοπέλα τα χάνεις και δεν επικεντρώνεσαι σε αυτό που νιώθεις εκείνη την στιγμή; Βέβαια θα μου πεις αν έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις μόνο σε οίκους ενοχής, λογικό είναι. Πιστεύω ότι σου λείπει ο αυθορμητισμός με τις «νορμαλ» κοπέλες εξού και τα ghosting κλπ. Κάνε αυτό που νιώθεις και ίσως να σου βγει σε καλό.
    ανοχής*
    Τώρα το πρόσεξα.

Banned
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Πως να ειμαι αυθορμητος με μια κοπελα μεσω εφαρμογης γνωριμιων? Καμια σχεση το ghosting με το σεξ. Γιατι δεν ειμαι κανενας μλκας να μιλησω προστυχα σε μια κοπελα και θα την σεβαστω. Οσο για το ghosting σε αυτες τις εφαρμογες οι κοπελες μπαινουν απλα για επιβεβαιωση. Δεν με γνωριζουν προσωπικα αρα το ιδιο θα κανουν με δεκαδες αλλους αντρες. Οσον αφορα τον οικο ανοχης μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να λειτουργησεις μεσα σε 10 λεπτα. Ενω αν ειχα κοπελα δεν θα ειχα την πιεση οτι πρεπει να τελειωσω μεσα σε 10 λεπτα. Συνειδητοποιησα μετα απο την τελευταια επισκεψη προχθες οτι η δυσλειτουργια προκυπτει επειδη νιωθω την πιεση του χρονου. Εχω αποδεχτει οτι δεν εχω περαση στις κοπελες και δεν ειμαι ο σουπερ γκομενος που θελουν. Αλλα ολο και καποια θα βρεθει που θα με εκτιμησει. Δεν γεννηθηκαμε ολοι θεογκομενοι τι να κανουμε τωρα

Banned
    Το περσινο καλοκαιρι ειχα κανει σεξ με μια Ισπανιδα που την ειχα γνωρισει μεσω dating app και τοτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Απο τον χειμωνα και μετα που επεσα παλι σε καταθλιψη αρχισα να μην νιωθω πια σιγουρια και καθως εβλεπα οτι οι επισκεψεις δεν μου βελτιωναν την ψυχολογια κατεληξα ετσι. Απλα με καταστρεφει ποσο ευκολα κανουν σχεσεις αλλοι και εμενα καμια δεν με θελει. Ειναι στιγμες που λεω οτι ειναι καλυτερα να παω να πεσω απο καπου να σταματησω να υποφερω. Δεν αντεχω αλλο τοση ταπεινωση.

Banned
    Ναι αλλα θελω να νιωσω οτι ειμαι ποθητος για μια γυναικα. Βαρεθηκα την μοναξια μου λειπουν απιστευτα οι αγκαλιες, τα φιλια και τα χαδια. Αν με ενοιαζε μονο το σεξ δεν θα ειχα καταθλιψη. Εχω εντονη αναγκη να βιωσω την αγαπη.

Banned
    Με βλεπω να πεφτω απο καπου να σταματησω να υποφερω. Αφου καμια δεν με θελει εγω δεν αντεχω αλλο να ζω και να υποφερω ετσι. Ουτε μια αγκαλια ουτε ενα φιλι. Τα βραδια κλαιω απο την μοναξια δεν ξερω τι να κανω πια. Δεν εχω κανει ποτε κακο σε κανεναν δεν καταλαβαινω γιατι δεν αξιζω και εγω να εχω μια κοπελα οπως αλλοι

Senior Member
    Ναι αλλα θελω να νιωσω οτι ειμαι ποθητος για μια γυναικα. Βαρεθηκα την μοναξια μου λειπουν απιστευτα οι αγκαλιες, τα φιλια και τα χαδια. Αν με ενοιαζε μονο το σεξ δεν θα ειχα καταθλιψη. Εχω εντονη αναγκη να βιωσω την αγαπη.
    Τον χαρακτήρα και το στάτους σου τα έχεις δουλέψει,απο την στιγμή που δεν έχεις την εμφάνιση?
    Εχω δει πολλούς άσχημους αρκουδιάρηδες με θεογκόμενες είτε λόγω στάτους που διαθέτουν είτε λόγω προσωπικότητας.

Senior Member
    Πως να ειμαι αυθορμητος με μια κοπελα μεσω εφαρμογης γνωριμιων? Καμια σχεση το ghosting με το σεξ. Γιατι δεν ειμαι κανενας μλκας να μιλησω προστυχα σε μια κοπελα και θα την σεβαστω. Οσο για το ghosting σε αυτες τις εφαρμογες οι κοπελες μπαινουν απλα για επιβεβαιωση. Δεν με γνωριζουν προσωπικα αρα το ιδιο θα κανουν με δεκαδες αλλους αντρες. Οσον αφορα τον οικο ανοχης μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να λειτουργησεις μεσα σε 10 λεπτα. Ενω αν ειχα κοπελα δεν θα ειχα την πιεση οτι πρεπει να τελειωσω μεσα σε 10 λεπτα. Συνειδητοποιησα μετα απο την τελευταια επισκεψη προχθες οτι η δυσλειτουργια προκυπτει επειδη νιωθω την πιεση του χρονου. Εχω αποδεχτει οτι δεν εχω περαση στις κοπελες και δεν ειμαι ο σουπερ γκομενος που θελουν. Αλλα ολο και καποια θα βρεθει που θα με εκτιμησει. Δεν γεννηθηκαμε ολοι θεογκομενοι τι να κανουμε τωρα
    κατσε ρε παιδι μου.
    απο αυτα που βλεπεις γυρω σου, μονο οι θεογκομενοι και οισ ουπερ ανετοι εχουν σχεση;
    δεν καταλαβαινεις οτι δεν φταιει το οτι δεν εισαι θεογκομενος, αλλα το οτι εισαι απελπισμενος και δεν μπορεις να το κρυψεις πλεον και τρομαζουν;
    και πως να το κρυψεις, θα μου πεις;
    να συνεχισεις την ψυχοθεραπεια σου, να βρεις τις ισορροπιες σου, να ηρεμησεις και μετα να ασχοληθεις..
    καμια δεν θα ερθει απο λυπηση και καμια δεν θα σε παρει απ το χερακι. πρεπει εσυ να ηρεμησεις, να ισορροπησεις και εμτα να βρεις μια κοπελα που να ταιριαζετε. ουτε αυτο ειναι ευκολο. θελει ψαξιμο, επομενως πολλες απορριψεις ακομα. αλλα εσυ, με καθε απορριψη πεφτεις στα πατωματα. αλλα δεν γινεται ετσι.
    πρεπει πρωτα να ισορροπησεις.
    οσες δεν φευγουν απο το οτι βλεπουν σε σενα ξεκαθαρα το neediness, φευγουν διοτι οι αποψεις σου ειναι αναχρονιστικες. αλλα κατα την γνωμη μου, περισσοτερο φευγουν για το πρωτο, γιατι βλαμμενες υπαρχουν πολλες, που τις φτυνεις και χαμογελανε..

υ.γ. επισης, δεν ξερω τι προδιαγραφες εχεις για μια γυναικα, αν κι εσυ ψαχνεις καμια κουκλαρα, ενω μας λες οτι θεωρεις τον εαυτο σου οχι και τοσο ωραιο, ειναι μια παραπανω δυσκολια...

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast